Stranica 93 od 149 PrviPrvi ... 43839192939495103143 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,601 do 4,650 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

šta ti je tako rekla?! a sad sam vidjela,ma sama znaš da je najbitnije da se pravilno dupla..
    u čet. opet odi vadit i do tada ću vibrati da bude sve ok.

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

baš si srce kiki, koliko me sestra svojim osmjehom obradovala kad mi je nosila nalaz toliko me moja gin srozala, doslovno mi je kinula osmjeh s lica, glava me boli sada, mm nisam još rekla njen komentar

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki sretno na uzv, neka bude sve ok

olivera budi pozitivna, a ja vibram za duplanje~~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure moje,odo ja.. tužna sam beskrajno,nema srčeka,nema ništa,sve prazno kao i moja duša,samo prejaka bol je tu...
    svima želim puno sreće,na jesen puno lijepih beta,srčeka..
    olivera,draga da se beta lijepo podupla...
    sretno svima..

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kiki draga, tako mi je žao! Pa uz tako lijepu betu.. A možda nije još sve gotovo, da li ima i malo šanse?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pa kako kiki sad to? ne razumijem
    šta sad na kiretažu ili nema ničega?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kiki prestrašno!!! Nek te vodi citat iz tvog potpisa! Znam da ćeš uspjeti!

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A ja prijavljujem 1dc... Sad moram vadit hormone 3-5 dan ciklusa.. Bilo bi idealno u subotu.. Da li netko zna da li se može vaditi subotom, da li rade? I na kojem katu u poliklinici se to vadi?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drugi kat.nisam sigurna za subotu, mislim da ne.pripremi se na čekanje.

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

U petak ujutro je prerano, jer ce proc tek 2 i pol dana, a u ponedjeljek 5 i pol.. Ne znam šta napravit, kad ići vaditi? A možda ipak rade i u subotu..

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sad tek vidim, piše "hormoni 3. dan".. Ne znam zašto mi je u glavi stalno "3.-5."! Znači definitivno subota.. Ajooj..
    Posljednje uređivanje od Lalala : 25.07.2012. at 15:26

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Lalala, ni ja ne vjerujem da se može u subotu. Po novom izgleda da se hormoni vade na prizemlju poliklinike.
    Kad ideš u postupka, možda možeš sačekati drugi ciklus (u 8. mjesecu je ionako na humanoj pauza)?

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Drugi ciklus sam, ako bude sreće u postupku... Ići ću ja to vadit u ponedjeljak, i onako imam duge cikluse.. A i probat ću nazvat sutra polikliniku.. Sad mi se nitko ne javlja..

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro cure, ja bi sad trebala ići ponoviti betu da vidim ako se pravilno dupla a strah me rezultata i frka me ići sama a morat ću
    kiki mi je u mislima i svi moji neuspjesi

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

kiki, nemam riječi koje bi ti olakšale tvoju bol, jako, jako mi je žao

olivera, držim da se beta pravilno dupla, sretno!

a ja sam u utorak bila na konzultacijama. Kod mene uvijek nešto nepredviđeno. Na desnom jajniku pojavio mi se folikul i dr misli da će ovih dana biti ovulacija. To je kod mene čudno jer ja inače bez klomifena ne ovuliram. Tako da mi je rekao da se ovih dana zabavljam s dečkom i 7.8. moram doći k njemu na kontrolu. To je zadnji dan da on radi pa ćemo se onda dogovoriti i za jesen.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki draga, ma ovo je prestrašno,užas....znam da nema utjehe..drž se,oporavite se brzo i krenite dalje, nema odustajanja,teško je, preteško...znam

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

snekica kako to da krećete tek u 12 mj?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo me sa današnjom betom 14dt je 68.9kše jer raste ali kaska za tablicom vrijednosti bete
    još sam zabrinuta

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Olivera glavno se dupla ima puno trudnoća s niskom betom sretnoooo

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kiki30, . Da nam se vratiš što prije .

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

butterfly, tako me zapisao kad sam početkom 7. bila gore na konzultacijama. Ma meni to paše tako da se nisam ni bunila. Odraditi ću jedan prirodnjak u 10mj. i ako ne upali već u 11.mj krećem sa dugim protokolom, tako da je to to. u 9mj. neznam šta i kud ću prije tako da to otpada. Znam da ti prirodnjaci su banana, ali možda uz dobro praćenje nešto i bude. Ah, vječiti optimista...
    Olivera beta je mala, ali je ok za sad. Samo nek ona tako nastavi i biti će sve za 5. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 27.07.2012. at 11:48

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kiki nemogu vjerovati..uzasno mi je zao..drzi se ...

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nešto ste mi tihe ovih dana cure, di ste?
    evo da i tu napišem svoju ß, nije velika kao donatelina ali raste 18dnt je 510

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

olivera super samo nek raste,
    kiki baš mi je žao nisam to očekivala a kako misliš nema ništa? Šta se radi o blighted o.?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    nešto ste mi tihe ovih dana cure, di ste?
    evo da i tu napišem svoju ß, nije velika kao donatelina ali raste 18dnt je 510
    super olivera,samo neka ona lijepo i sigurno raste, a šta kaže ona tvoja ginička sad?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

moja gin je na go a ja sam počela krvariti jutros

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

olivera jeli mozes otici kod nekog drugog gin da te pogleda dezurno ili na hitno...
    redovito vas pratim sve tu..

inace ja sam jucer bila na uzv 10+1tt i iako sam se jako plašila jer povremeno imam bolove u trbuhu ali sve je u redu sa bebicom...mada mi je zabranjeno kupanje u moru i imati odnose da ne pokupim nesto eto srce kuca i vidi se glavica ruke,noge i na uzv se beba micala..suze mi krenule...dobila sam i trudnicku.svima vama zelim da isto dozivite sto i ja..

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav,cure..evo nova sam ovdje ali sam vas pratila već neko vrijeme
    ja sam bila na 7.ivf početkom 6. mjeseca ali evo jučer imala kiretažu u 8tt
    kiki,žao mi je..znam kako ti je..i meni je ovo 2.missed i neznam kako ću dalje...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure,hvala vam..
    olivera,nadam se da će bit sve ok.
    donatela,super..da se tako i nastavi..
    ja sam u petak bila na kiretaži danas me još boli,krvarim i jedva čekam da prestane..
    mali mimi,na 1ultrazvuku se vidio sitan embrio odjek a nakon tjedan dana nije bilo ništa,samo neka neznam flekica..
    dr,V. je radio kiretažu,evo sad odmaram,oporavljam se od svega,fizički se još nisam a kamo psihički..ali bit će bolje..

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pričala sam sa svojim mpo dr V.na tel. rekao mi je da svakako nije dobro nikakvo krvarenje ali pošto je manje, nije izljev krvi(imam iskustva iz prošle t sa izljevima i obilnim krvarenjem)ovo je za zabrinuti se ali nije još vgotovo. kaže da nema smisla ponavljati ß jer i ako je pobačaj ona se može još lijepo duplati a više mi može koristiti strogo ležanje. Ili ću dobiti oblniju m nego inaće i sve će izaći ili će se smiriti, u tom slućaju me on čeka 7.8.pa će me pregledati. Kaže da bi danas vjerovatno vidio točkicu ali to ništa ne znaći a 7.8. mi moglo kucati srce ili ako nema trudnoće će vidjeti je li se sve lijepo očistilo. Sad je prerano za detaljnije prognoze, uglavnom ležanje i utrogestani dok on ne kaže drugačije bez obzira na krvarenje. Taj čovjek ima nada mnom moć da me smiri svojim riječima i glasom bez obzira o čemu se radi. Divan je, stručan i realan.
    Kiki drži se, sve će to proći, ja sam već bila na tvom mjestu i sad se koprcam da ne ponovim, nemoj klonuti duhom

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera,ma čvrsto držim da sve dobro završi..
    neki dr.M.nam je trebao napravit kiretažu(bila još jedna cura)ali je došao dr.V.da nas pregleda još jednom,vidjelo se da mu je bilo baš krivo što je tako završilo i rekao je da ćemo čekat njega da završi s humanom pa da će nam on radit kiretažu-mogu reći da mi je bilo drago.bila sam smirenija i opuštenija..

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiki dr M. je novi mladi dr kojeg V. uči, ako si na njega mislila. Nije loš samo je mlad i još neiskusan. Dr.V.je ono što ti se najbolje moglo tamo desiti, bar oko toga ne moraš brinuti. tako sam sretna što sam dobila sestru kad je on bio kod nje tako da sam njoj rekla šta je bilo i on je shvatio s kim priča i uzeo tel. Divan je. Da ih nisam dobila bi se nervirala i išla dole i tko zna na koga bi naletila, ovako je ispalo najbolje.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

olivera držim ti fige i nogama i rukama da se 7.8 pojavi junačko srce

kiki šaljem ti jedan veliki ,drž se draga!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kiki baš mi je žao što si i na kiretažu morala

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

I meni je žao. Da li nakon kiretaže treba duži oporavak i pauza do novog postupka?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nema nikog? svi ste na godišnjem?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nema nikog,humana na g.o. pa i naše forumašice
    nina,treba mala pauza,rekao mi je dr. da će me upisati za 12mj. tako da se nadam da ću do tada napravit i još neke pretrage jer treću trudnoću želim do kraja
    uživajte u ljetu,moru i onda u plodnu jesen..

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje,
    ima koga?
    Ja sam dans u više navrata zvala humanu ali mi se nitko ne javlja. Dr. M mi je rekao da dođem na kontrolu u tjednu od 20/8,pa se htjela naručiti jer kao svi su na GO ali da će on raditi, ali mi se nitko ne javlja?
    Zar nema nikog tamo?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

magi,mislim da su na humanoj svi na g.o. ali dr.M. radi-ma ne moraš se naručiti odi samo dole i potraži ga
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 13.08.2012. at 18:34

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

magi ja sam bila prošli tjedan na konzultacijama, nema žive duše, radi jedna sestra i trči po odjelu, ima je na sve strane pa vjerujem da ne stigne do telefona. Kad sam došla nije bilo nikoga u čekaoni ali sam svejedno morala čekati jer je nije bilo da joj se javim.
    Radi samo dr.M.
    Kao što kiki kaže,odi i sigurno će te primit!

P.S ja definitivno krećem idući mjesec,očekujem m. 9.09 i vjerujem da će se tada i forum zahuktat da se imam kome jadat..... uživajte cure,zaslužile ste odmor!

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala butterfly i kiki.
    Koji dan i u koliko sati bi bilo najbolje da dođem?Ići ću drugi tjedan jer mi mora radit ultrazvuk a sad imam M, pa i tako je rekao samo da znam oko koliko i kad bi bilo najbolje da odem.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ma ja mislim da bi bilo ok negdje oko 9-10 sati. ako je sam znači da se može desit da završi i u sali na op. pa češ ga morati čekat. tako je meni bila rekla sestra kad sam se naručivala na konzult.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiki, šta do 12.mj. moraš čekat? Ma znam da je bolje polako, ali ja sam tako nestrpljiva.
    Od silne autosugestije sam dobila trbušinu pa me mama pitala ako sam trudna

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Pozdrav curke. Bila danas na pregledu i baš sam. Imam cistu 5cmX3cm-najvjerojatnije endometriom tako da se vražja endometrioza vratila i tako me ta cista zeza da već 2 mjeseca non stop imam iscjedak skoro cjeli mjesec i to me izluđuje. Još sam malo na terapiji-mjesec dana i ako nastavi rasti ne gine mi laparoskopija u 10 ili 11 mjesecu. Baš sam tužna i jako .

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naša draga Sara38 je jučer rodila . Stavila sam temu na čestitanjima!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sara38 čestitami i ovdje

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a na kakvoj si terapiji magi7? Žao mi je da ti cista raste

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Drage moje trudnice i trudilice, evo i mene po prvi puta na forumu. Nažalost, još uvijek sam trudilica, ali nadam se da ćemo sve mi uskoro vući kolica po Korzu Javljam se, jer mi treba preporuka za doktore na Humanoj. Moj muž i ja smo bili u travnju na pregledu ( nalaz spermiograma -astenozospermija), a meni je povišen TSH (5,50). Nalaz progesterona nemam sada kod sebe, ali mislim da ni on nije najbolji. Pregledao me je g. Miljenko Manestar, pa me zanima vaše mišljenje o njemu i ako imate možda koga drugoga za preporučiti. Naime, već pri samom pregledu (bez nalaza hormona) doktor nam je savjetovao IVF zbog nalaza spermiograma. To mi se baš nije svidjelo s obzirom da još nije imao uvid u stanje mojih hormona. Još nisam otišla na novi pregled - dugo sam čekala nalaze progesterona, pa nisam bila u Rijeci i morala čekati drugi ciklus za vađenje ostalih hormona, a i pobornik sam prirodne medicine, prije odlaska ''pod nož''. Ovdje nije ''pod nož'' u pitanju, ali svejedno je bolno. Imam još jedno važno pitanje, a to je financiranje postupka. Imam dopunsko zdravstveno osiguranje, što mi to pokriva? Samo ljekove ili 6 pokušaja IVF? Oprostite što dosađujem sa pitanjima, ali ne znam gdje drugdje prikupiti informacije. Hvala vam puno.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

manchi19, dobrodošla!

nisam iz Rijeke pa će ti se za preporuku dr-a javiti druge cure (mada, koliko vidim, većina itekako hvali dr.V s humane, a niti na dr.M nije bilo pritužaba).
    ne znam zašto te čudi što je dr na osnovu spermiograma savjetovao IVF - ako je, po njegovoj procjeni, spermiogram preloš da bi do uspjeha došlo spolnim odnosom ili inseminacijom, nema ti što drugo niti preporučiti bez obzira na to kakvi su tvoji hormoni.
    što se financiranja tiče - po novom zakonu, na račun države imaš pravo na 4 inseminacije (AIH), 4 stimulirana (s lijekovima) i 2 prirodna (bez lijekova ili samo s Klomifenom - tabletice za indukciju ovulacije) postupka IVF/ICSI.
    nadam se da i štitnjaču rješavaš Euthyroxom!

sretno!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

manchi19 dobrodošla!
    Evo, frka ti je sve lijepo objasnila. Na žalost s obzirom na spermiogram teško da možemo razgovarati o prirodnoj medicini...a što se doktora tiče, dr. V. radi na humanoj puno duže od dr. M., ali kod dr. M. su manje gužve, pa ti biraj.
    Slobodno pitaj šta god ti treba!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •