Stranica 12 od 149 PrviPrvi ... 210111213142262112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sumskovoce,bravo sretno!!!!!!!!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskica i sad ti šaljem milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tvoje mrvice prime za svoju mamicu!!!

Evo, ja jučer počela sa bockanjem, menopur x2...malo pecka,al sva sreća ne traje dugo, možda minuticu... 02.12.- pregled, pa ćemo vidjeti šta dalje! nadam se da će biti puno punih folikulića!

i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    cure drage imam novosti! Danas vracene dvije 8stanicne mrve :- D
    jao super, sretno!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vockice moja, i ovako da ti poželim najljepši i najsretniji Božić sa jednim malim srcem ispod tvoga! Sad si mama i ništa me neće razuvijeriti u to!
    A Bebach je na dobrom putu da ima isti scenarij kao i Vockica, sretno s bockanjem! Pa i Loks (info, please!)! Ma ja ću riknuti, Istrijanke su raspalile!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

HVALA HVALA HVALA!!!!! Obožavam vas!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sumskovoce, baš mi je drago čuti lijepe vijesti! Sretno!

ja sutra imam punkciju, strah me malo, imam 3 ili 4 folikula. Koje biste mi učinkovite tablete protiv bolova iz vlastitog iskustva preporučlile?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sretno cure!
    betahcg (brevactid, choragon) se daje kao podrška žutom tijelu u slučaju da nema opasnosti za hiperstimulaciju. vjerojatno zbog toga ne daju svima.
    p.s. vodim vas na odbrojavanju, pa pogledajte je li sve točno

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ranga prvotno napisa Vidi poruku

ja sutra imam punkciju, strah me malo, imam 3 ili 4 folikula. Koje biste mi učinkovite tablete protiv bolova iz vlastitog iskustva preporučlile?
    Ja popijem Knavon (to i inače pijem za M bolove) i Normabel.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za trocifrenu betu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolne ubode i prekrasne folikule !!
    Ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju !!!!!!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

brufen od 600 i normabel 0,5 .da sam barem ranije skužila tu kombinaciju
    Posljednje uređivanje od skandy : 28.11.2010. at 23:35

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Snekica, Mravak
    ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

skandy inbox !!!!!!

bebach.. sada možeš promijeniti potpis

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Danas bila punkcija, dobili smo 4 js, i nadamo se transferu u četvrtak...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odličan rezultat....držim fige za tulum u labu!!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mravak eh,da...

Skandy inbox!!!!

tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ludi party u labu!!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure treba mi hitno pomoć, pa se nadam da mi možete uskočiti sa informacijom. inače sam dugo na forum.hr, a danas sam se registrirala i na rodama, nažalost upravo radi ove teme. danas mi je prvi dan ciklusa i imam uputnicu za HSG u KBC-u Rijeka. otišla bih sada do bolnice naručiti se ( inače me privatno vodi dr V pa je to po njegovoj preporuci ). treba mi informacija gdje točno moram ići, dr je rekao da se mogu naručiti i fax-om ali ja bih rađe to osobno obavila. ako slučajno znate i koje je radno vrijeme za primanje uputnica? nadam se da sada nije prekasno i da to mogu obaviti još danas.
    zahvaljujem unaprijed!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ides u zgradu ginekologije (preko puta poliklinike) i spustis se na 1.kat. Samo prati hodnik i dodjes na odjel za humanu reprodukciju, vidjet ces gdje to pise na vratima i tamo pokucaj i vidi sa sestrom. Nama obicno kazu da ne dolazimo prije podne, podne i pol jer im bude guzva, tako da jos stignes. Sretno.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

punooooo ti hvala! evo baš sam na izlazu iz stana, pa sam za svaki slučaj pogledala da li mi je netko odgovorio. sad znam gdje je to! nažalost, kada sam imala spontani prije godinu dana sam završila u tom istom hodniku samo vrata nasuprot....u ambulanti za trudnice. a ništa, valjda će slijedeći put biti bolje. nadam se da ću preživjeti današnji dan. javim kako je prošlo.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tigrical jupi za js,a sad masu dobrih vibri za tulum u labu i dobitni transfer u cetvrtak! Ranga, nadam se da punkcija nije jako bolila i da se partija u labu! Vibre i tebi za Bjngo postupak!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svim curama veliki , a Tigricil

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bebach, mravak, tigrical, hvala na podršci i savjetima, punkcija prošla, bila mi je jako bolna, i to onaj prvi dio pripreme za punkciju, a sama aspiracija je bila prilično ok. No, kratko je trajalo i sad se osjećam prilično dobro. dobili smo 5 js, što me isto ugodno iznenadilo budući da mi je doktorica rekla da imam 3-4 folikula. u četvrtak transfer, ne mogu vjerovati da sam već do tuda dogurala! tigrical, znači da smo se danas vidjele, a vidimo se dakle i u četvrtak. pozdrav svima!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ranga vjerojatno jesmo, ali danas je stvarno bila užasna gužva u čekaonici. Tko ti je radio punkciju?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dr. smiljan. a tebi? znam da je danas bilo 5 punkcija, od toga se sjećam jedne visoke žene s kratkom plavom kosom koja je išla mislim prva, i jedne niže s plavom poludugom kosom. ja sam bila zadnja na redu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    tigrical jupi za js,a sad masu dobrih vibri za tulum u labu i dobitni transfer u cetvrtak! Ranga, nadam se da punkcija nije jako bolila i da se partija u labu! Vibre i tebi za Bjngo postupak!
    tnx Sumskovoce!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dr. smiljan. a tebi? znam da je danas bilo 5 punkcija, od toga se sjećam jedne visoke žene s kratkom plavom kosom koja je išla mislim prva, i jedne niže s plavom poludugom kosom. ja sam bila zadnja na redu.
    Ja sam kod dr. V., ali danas zbog gužve, punkciju mi je radio dr. V (drugi). Ja nisam niti jedna od navedenih...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam jutros pitala za info kako doći na MPO kliniku u Ri, pa eto da vam se javim, predstavim i podijelim svoje današnje iskustvo.
    imam 35 godina, moj nevjenčani suprug za koji dan 41. imam hipotierozu koju liječim već 4 godine i pod terapijom sam euthyroxa. maternica je miomatozna. prije godinu dana sam ostala trudna u prvom ciklusu pokušavanja, međutim već u 10-tom tjednu je uslijedio spontani pobačaj i nakon njega kiretaža. dosta teško sam sve to podnijela i psihički i fizički. od onda ništa....zadnjih 9 ciklusa je bilo ciljano, uz praćenje bazalne temperature i LH trakica, međutim rezultata nema.
    kako imam policu privatnog osiguranja, nakon kiretaže sam krenula kod dr V privatno i stvarno je čovjek predivan i ostavio je na mene uistinu poseban dojam. na zadnjem pregledu je predložio HSG jer sumnja na to da su možda nakon kiretaže jajovodi ostali začepljeni. e sad mi smo se sve dogovorili, rekao mi je da se javim prvi dan ciklusa u bolnicu da napravim briseve i sedimentaciju. i tako došla ja danas konačno do bolnice, ali nije dugo trajalo.
    sestra na prijemu narudžbi je rekla da bez konzultacija partnera (??????) kod MPO liječnika ne mogu napraviti hsg, kao niti bez spermiograma partnera. ja sad stvarno ništa ne razumijem doktor mi to uopće nije spominjao i sad se bojim da će mi ovaj ciklus propasti, nisam baš sigurna da li će biti toliko susretljivi da nas u slijedećih tjedan dana naruče na konzultacije i da moj dragi napravi spermiogram i još ja HSG (sve to u 7 dana malo mi nerealno izgleda).
    molim vas kakva su vaša iskustva na ovu temu? ili me molim vas uputite na neki link na kojem mogu naći sve informacije ove vrste za MPO u Rijeci.
    isto tako molim savjet i iskustva za nekog dobrog, strpljivog doktora MPO, koji mi može zamijeniti dr V nakon što ode u mirovinu.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tigrical~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~za nezaboravni tulum u labu !!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tigrical sretno

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tigrical sve sam ti rekla ~~~~~~~~~~~~~~~~~

thinkpink dobrodošla na rodu, tu si na pravom mjestu a odgovorila sam ti "tamo" pa škicni.

Svima koje ste u postupku, pikalicama, čekalicama (sorry zaboravit ću sigurno nekog ako budem nabrajala) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo i skoro sam zaboravila

Drage moje moram vam se pohvalit da nam je danas došao nalaz od amniocinteze. Nalaz je uredan i stiže nam naša mala curica
    Ja sam presretna, a tata ne skida osmjeh cijeli dan zato što je curica (nisam ga još nikad ovakvog vidjela )

Puse svima i mislim i vibram za sve vas.
    Posljednje uređivanje od cranky : 29.11.2010. at 21:05

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i skoro sam zaboravila

Drage moje moram vam se pohvalit da nam je danas došao nalaz od amniocinteze. Nalaz je uredan i stiže nam naša mala curica
    Ja sam presretna, a tata ne skida osmjeh cijeli dan zato što je curica (nisam ga još nikad ovakvog vidjela )

Puse svima i mislim i vibram za sve vas.
    Bravo za nalaz! Čestitke na curi...znam da je oboje jako želite.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nalaz je uredan i stiže nam naša mala curica
    kako lijepo, mora da je sreća neizmjerna! čestitam!

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svima! Nema me dva dana i već toliko lijepih novosti!
    Sunskovoce, bravo i čestitam! Strpljenje se isplatilo!! Tako mi je drago
    tigrical i ranga, za tulum u labu!!
    Cranky, prekrasne vijesti, čuvaj se i mazi svoju princezicu
    thinkpink, evo i ja se sutra idem naručit za konzultacije (al sam ovdje doznala da mi treba i uputnica za M spermiogram - hvala Rodo!! pa se sve nadam da je to to - ali naći će oni već nešto što nedostaje
    Dobila sam uputnicu i za hormone (iako ne znam koliko će to biti vjerodostojno s obzirom na moj (ne)ciklus), vidjet ćemo... Ja sam sretna samo da se nešto napokon događa da nemam osjećaj da mi vrijeme prolazi u čekanju...
    Svim ostalim curama puno toplih pozdrava!!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[
    B]thinkpink[/B], evo i ja se sutra idem naručit za konzultacije (al sam ovdje doznala da mi treba i uputnica za M spermiogram - hvala Rodo!! pa se sve nadam da je to to - ali naći će oni već nešto što nedostaje
    Dobila sam uputnicu i za hormone (iako ne znam koliko će to biti vjerodostojno s obzirom na moj (ne)ciklus), vidjet ćemo... Ja sam sretna samo da se nešto napokon događa da nemam osjećaj da mi vrijeme prolazi u čekanju...
    a izgleda da smo ti i ja onda na zajedničkom početku, taman nam je procedura ista! možda se i sretnemo. molim te reci mi samo što ti je ginekolog napisao na tu uputnicu za konzultacije, meni je stavio kontrola ???? to sam vidjela tek kad sam došla doma! e sad ako me radi toga opet vrate, oduševit ću se. ja ću sutra faxirati sve te mile uputnice koje imam, pa ću u srijedu opet u bolnicu.
    nisam samo skužila zar oni misle da nitko od nas ne radi???? ili svi koji tamo dolaze ne rade? dođite danas u podne, sutra u dva, pa malo faxirajte....da i svi imamo doma fax????

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

thinkpink dobrodošla na rodu, tu si na pravom mjestu a odgovorila sam ti "tamo" pa škicni.
    Cranky, možeš, pliz, i meni proslijediti svoj savijet budući da sam i ja nova u tome i zanima me isto što i thinkpink
    Thinkpink, poslala sam ti privatnu poruku, ali nisam sigurna jesi li dobila, pa mi javi ako nisi da opet pošaljem.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo nam još jedne pišulje jeeeeeeeeeeeeeee!!!! super da je nalaz odličan!!!!
    Sretno curke!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj fijolica prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky, možeš, pliz, i meni proslijediti svoj savijet budući da sam i ja nova u tome i zanima me isto što i thinkpink
    Imaš pp

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    [

a izgleda da smo ti i ja onda na zajedničkom početku, taman nam je procedura ista! možda se i sretnemo. molim te reci mi samo što ti je ginekolog napisao na tu uputnicu za konzultacije, meni je stavio kontrola ???? to sam vidjela tek kad sam došla doma! e sad ako me radi toga opet vrate, oduševit ću se. ja ću sutra faxirati sve te mile uputnice koje imam, pa ću u srijedu opet u bolnicu.
    nisam samo skužila zar oni misle da nitko od nas ne radi???? ili svi koji tamo dolaze ne rade? dođite danas u podne, sutra u dva, pa malo faxirajte....da i svi imamo doma fax????
    Meni je napisao PREGLED,dakle, slično. Ja idem sutra osobno predati te uputnice, a u srijedu idem vadit hormone. Stvarno nemam pojma kako ću sve to iskombinirati s poslom - pokušati ću što je manje moguće izostajati i mijenjati smjene, ali ne želim ni razmišljati kako ću sve to uskladiti, bolovanje nema smisla jednom tjedno, ili svakih par dana. A u bolnici ne mogu reći "čujute, ja radim", jer ko te pita, sretan si ko nova godina kad dobiješ termin!
    Cure, kako se vi nosite s time?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Thinkpink, poslala sam ti privatnu poruku, ali nisam sigurna jesi li dobila, pa mi javi ako nisi da opet pošaljem.[/QUOTE]

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Thinkpink, poslala sam ti privatnu poruku, ali nisam sigurna jesi li dobila, pa mi javi ako nisi da opet pošaljem.[/QUOTE]

ne, nisam dobila, mislim da iz nekog razloga još ne mogu ovdje primati privatne poruke, ne kužim baš zašto. inače sam aktivna na jednom drugom forumu, ali ne znam da li to sad smijem tu pisati. ako nije problem pokušaj mi još jednom poslati, moguće da nisam nešto aktivirala, jer sam se tek danas ulogirala po prvi put i to brzinski jer mi je hitno trebala info.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cranky čestitam na curi
    thinkpink još koji dan ili post nećeš moći primati pp jer si nova, a onda će ti ga aktivirati.... dobrodošla

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Thinkpink mislim da dok nemaš barem 10 postova da ne možeš ni primati ni slati pp...
    Cranky čestitam na curici!!!
    tigrical i ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni transfer u četvrtak! možda se i upoznamo, morati ćemo si staviti neki znak raspoznavanja...?!

svima puuuuuno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bebach eh draga...sad tebi slijedi čekanje u beskrajno dugim redovima....ali neka..preživjet ćeš...kad si ono rekla da je 1. uzv?
    Cranky Za tvoju malenu curu
    trigrical i ranga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se luduje u labu i da bude dobitni transfer u četvrtak!!!!!!!!!!
    thinkpink dobrodošla i što prije trudna otišla
    fijolica za tebe vrijede iste vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Za početak - thinkpink i fijolica savjetovala bih vam da pripremite s-gram, svoje briseve, nalaz papa testa, po mogućnosti hormone (spolne) i za vas i za VM, a za VM bi dobrlo došao i hormon štitnjače. Sve te uputnice vam daje vaš ginekolog ili dr opće prakse, a i na humanoj će vam reć da to skupite. Za HSG u KBC Rijeka je ludnica doć na red, dugo se čeka, naručuju samo srijedom, a sve se mora podredit vašim ciklusima. Moj savjet je da se naoružate strpljenjem i hrabro krenete... BTW mislim da svi radimo, te da nikog nije briga za naše propuštene radne dane...

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumskica... 1. uzv je u četvrtak! ma već sam pronta na čekanje, stvarno mi nije bed...evo prošli put srela našu Ambru i lipo smo se načakulale...tako da brzo prođe! eko ti,draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za strpljenje do vađenja ooogromne tete bete!
    A za HSG ja imam drukčije iskustvo, stvarno nisam puno čekala...kad sam se odlučila, za nekih 2 tjedna sam to obavila...možda sam samo imala sreće (ČUDO!!!)...
    ali problem je jedino što to rade samo srijedom i što se sve mora potrefit...ali sve se da rješit!

fijolica~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i da što prije dočekaš svoju bebolinu!
    Posljednje uređivanje od bebach : 30.11.2010. at 12:10

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve šta sad slijedi, a ovo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za narednih 9 mjeseci!
    cranky koka, tvoja curka za mog malog frajera ha?
    thinkpink dobrodošla i da što prije dobiješ veeeliki plus!
    fijolica, šumskica, ranga, dani82 , bebach, mravak, lucija i sve stare i nove curke šaljem vam veeeliko !

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure puno hvala na dobrodošlici! bilo bi mi draže da je neko drugo mjesto i neke druge prilike, ali to se valjda ne može birati. vidim da vas/nas/ ima puno i dok čitam vaša iskustva pitam se da li ću biti dovoljna jaka i dovoljno hrabra za sve što nas čeka....
    molim vas samo malo pojašnjenje što se "radi" na tim prvim konzultacijama /razgovoru/ na koji par ide kod doktora. čisto da znam kako to izgleda.
    druga važna informacija mi je da li je ok da vadim spolne hormone na 4-ti dan ciklusa?
    a imat ću još mali milion pitanja......kad čitam ove vaše postove, kao da ste sve medicinu završile-prestrašno što sve čovjek mora znati da bi si pomogao.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj fijolica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je napisao PREGLED,dakle, slično. Ja idem sutra osobno predati te uputnice, a u srijedu idem vadit hormone. Stvarno nemam pojma kako ću sve to iskombinirati s poslom - pokušati ću što je manje moguće izostajati i mijenjati smjene, ali ne želim ni razmišljati kako ću sve to uskladiti, bolovanje nema smisla jednom tjedno, ili svakih par dana. A u bolnici ne mogu reći "čujute, ja radim", jer ko te pita, sretan si ko nova godina kad dobiješ termin!
    Cure, kako se vi nosite s time?
    kako je bilo danas sa predavanjem uputnica? nadam se da si bila bolje sreće nego ja jučer. ja sam danas sve faxirala, a još sutra moram od dragoga uputnicu za spermiogram, nije je uspio danas dobiti. sutra ću otići do bolnice (tako mi je sestra rekla) pa da se pokušamo nešto suvislo dogovoriti. hormone ću vaditi u čet, jer ne stignem sutra ujutro hormone, pa na posao u Opt, pa nazad u bolnicu u 12, a taman mi je uletio tjedan da mi kolege koji mi može biti zamjena nema.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

htjela bih vas pitati jeli još netko kao ja iskusio veću bol kod punkcije pri umetanju spekuluma nego kod same aspiracije? meni je punkciju radila dr. smiljan i bila je dosta neugodna - da zašto sam uopće ušla u cijelo ovo liječenje ako ne mogu podnijeti običan ginekološki pregled (umetanje spekuluma), zašto ne želim surađivati i tome slično. ja jesam inače malo osjetljivija kad su ti pregledi u pitanju ali kod moje gin. me isto malo boli, ali ne ni blizu ovoj boli koju sam iskusila kod punkcije. je li moguće da je to zbog toga što je doktorica Smiljan malo grublja? utješite me malo, jer sam sad već sva na iglama zbog sutrašnjeg eventualnog transfera, i stalno si mislim da nešto nije u redu samnom jer me toliko boli, a ne znam kako si pomoći...pokušala sam se opustiti što sam više mogla, ali mi to nije pomoglo, dok kad mi je bila sama aspiracija to sam uspjela i bol je zasita bila neznatna..

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

htjela bih vas pitati jeli još netko kao ja iskusio veću bol kod punkcije pri umetanju spekuluma nego kod same aspiracije? meni je punkciju radila dr. smiljan i bila je dosta neugodna - da zašto sam uopće ušla u cijelo ovo liječenje ako ne mogu podnijeti običan ginekološki pregled (umetanje spekuluma), zašto ne želim surađivati i tome slično. ja jesam inače malo osjetljivija kad su ti pregledi u pitanju ali kod moje gin. me isto malo boli, ali ne ni blizu ovoj boli koju sam iskusila kod punkcije. je li moguće da je to zbog toga što je doktorica Smiljan malo grublja? utješite me malo, jer sam sad već sva na iglama zbog sutrašnjeg eventualnog transfera, i stalno si mislim da nešto nije u redu samnom jer me toliko boli, a ne znam kako si pomoći...pokušala sam se opustiti što sam više mogla, ali mi to nije pomoglo, dok kad mi je bila sama aspiracija to sam uspjela i bol je zasita bila neznatna..
    Sve je u redu s tobom. Naravno da boli. Sigurno i više nego kod pregleda jer si napeta i prestrašena.
    Doktoricu bi trebalo pitati zašto je ona odabrala svoj posao kad nije u stanju biti ljubazna prema pacijentima

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je u redu s tobom. Naravno da boli. Sigurno i više nego kod pregleda jer si napeta i prestrašena.
    Doktoricu bi trebalo pitati zašto je ona odabrala svoj posao kad nije u stanju biti ljubazna prema pacijentima
    hvala, Klara, na podršci. sigurno da bi mi bilo lakše da nije imala takve komentare. srećom, ovaj put mi bar nije spominjala nikakve troškove..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •