Stranica 14 od 149 PrviPrvi ... 412131415162464114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo mene sa 2.uzv! imamo 9 folikula i u pon. punkcijaaa...uhhh...

mravak
    predivnooo!!!
    tigrical ma znala sam!!! šta sam ti rekla!!! suuuuuper!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje blastice!!!
    p.s. hvala ti na instrukcijama
    loks~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super huper party u labu!!!
    Ambra
    MANNY~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitnu inseminaciju!!!
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bebach ,mi se čini ili si i ti kao mravak to odradila brzinski ?

u svakom slučaju bravo za svih devet i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak

fijolica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

MANNY
    Drage moje cure nije me bilo par dana (ali sve sam sada nadoknadila i pročitala).
    Vidim da ima dosta lijepih informacija i zato svim curama čestitam!!!!
    Nažalost pročitala sam i negativne postove koji su me razžalostili, ali svim curama poručujem da moramo biti ustrajane do samog kraja, jer naš cilj je početak novog života.
    Potpisujem!!
    Bravo bebach!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bebach molim, nema na čemu. Super za 9 folikula. Jesu ti rekli koliko su veliki? I meni se čini nekako brzo kod tebe...već nakon 2 uzv-a štoperica. Zaboravila sam te danas pitati da li si dobila papir gdje piše u koliko sati je štoperica i kad se mora doć na punkciju? Nema veze ako nisi, večeras u 22,00 je pikanje u guzu. Šta si dobila Decapeptyl samo za danas? Puna sam pitanja jer ste bili taman na odlasku...

Svima

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dani82 nadam se najboljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima ostalima , kome za šta treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cranky

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

skandy draga, hvala ti ...šta inače ne ide tako brzo...ja sam mislila da je inače to tako...
    fijolica i tebi veliki cmok!!!
    tigrical da, da, dobila papir, u 22 štoperica...dobila sam 1 decapept. i 2 menopura za danas i to je to... dok. je rekao da su veličine 18-19... valjda je ok! punkc. ujutro u 8 (hmmm, tako je rekao da dođemo, pa ćemo vidjeti kad ću biti na redu)
    Posljednje uređivanje od bebach : 04.12.2010. at 20:32

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo da se malo javim mojim curama.... bebachsretno za punkciju i da bude puno,puno js i na kraju mala bebica ili dvije!!!loks nadam se da lijepo provodite vrijeme na mariborskom pohorju i da konačan rezultat bude mali janez,ha,ha,ha...ma koji janez-ISTRIJAN,možda blizanci ISTRIJANI!!!Ambra da skupiš snagu za dalje i da dođeš kod mene na kafe!!!šumskica za tvoje mrvice koje su se primile za mamicu i čekaju da ti objave vvveeellliikkkuu bbbeetttuuurriinu!!!odmaraj i razmišljaj pozitivno-pa da i njima napravim najbolji kafe na svijetu naravno kad narastu!!!smrdljiva čarapa pozdrav tebi i tvojim dečkima da brzo kupite stan i naprijed po novu bebicu!!!veliki pozdrav mojoj Mare157 i snekici !!! da na sljedečoj kavici budemo sve s trbuščićima ko iz postupka a ko iz prirodnjaka dok čekamo postpak...ha.,ha,ha....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

BEBACH ČESTITAM TI! Jesam ti rekla da treba samo pozitivno razmišljati i da će biti sve ok. Tako sam sretna zbog tebe. Šaljem ti puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak, za punkciju, da sve brzo i dobro prođe, pa za transfer.... i vidjet ćeš bit bit će ti to dobitno - baš imam takav predosječaj.
    Svim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba.
    Posljednje uređivanje od MANNY : 04.12.2010. at 21:22

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bebach i njezinom mužiću puno posebne ~~~~~ za sutra...bit će sve super, a moja prognoza je najmanje 10js . anestezije sam se i sama bojala to znaš a na kraju bogom dana stvar. malo zadrijemuckaš i kad se zbudiš sve je pasalo
    sumskica da su se tvoje mrve lipo smjestile!
    svima ostalim dragim ženama sve naj naj!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bebach~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju!
    Vockica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivnu tetu betu!
    Loks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tranfer twinsića u srijedu!
    Manny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za božićni bingo!
    Vulkan i Ambra~~~~~~~~~~~~~~~ za brzi nastavak do bebolinke!
    Čarapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvog malog miša i budućeg brata ili sekicu!

Moderatorice, nemojte vikati, ali morala sam sve moje cure iz kruga 60 km staviti na jedno mjesto

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Bebach~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju!
    Vockica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za predivnu tetu betu!
    Loks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tranfer twinsića u srijedu!
    Manny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za božićni bingo!
    Vulkan i Ambra~~~~~~~~~~~~~~~ za brzi nastavak do bebolinke!
    Čarapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvog malog miša i budućeg brata ili sekicu!

SIZE=1]Moderatorice, nemojte vikati, ali morala sam sve moje cure iz kruga 60 km staviti na jedno mjesto [/SIZE]
    Potpisujem i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za cure čekalice i pikalice!
    Posljednje uređivanje od tigrical : 05.12.2010. at 22:07

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

divne zenice moje ljubim vas! Ja prijavljujem dvje smedje kapi jucer i jos dvje danas. Nema crvenog,a nema ni grceva za sada,pa se ne brinem. Danas 8dc... Imam li razloga za brigu?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno molim vas da mi neko odg... ako moze sto je bolje uzimati gonal ili klomifen

molim vas ako moze neko dami odg... sto je bolje uzimati gonale ili klomifen

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj simbi73 prvotno napisa Vidi poruku
    molim vas ako moze neko dami odg... sto je bolje uzimati gonale ili klomifen
    Da bi ti mogli odgovoriti na ovo pitanje trebali bi znati puno vise o tebi, ako pitas za sebe. Koja je dijagnoza od tebe i partnera, koliko dugo pokusavas ostvariti trudnocu, da li si vec imala koji postupak ili je ovo prvi, gdje ides u postupak...? Znaci to ovisi o puno toga i nije moguce tako jednostavno odgovoriti na tvoje pitanje.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    divne zenice moje ljubim vas! Ja prijavljujem dvje smedje kapi jucer i jos dvje danas. Nema crvenog,a nema ni grceva za sada,pa se ne brinem. Danas 8dc... Imam li razloga za brigu?
    Implantacija

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Implantacija
    tigrical HVALA DRAGA! Tako sam se i ja ponadala odmah, zato se i nisam zabrinula, ali na pdf-u Nakon transfera Kaduana piše da je smeđe kapanje u pravilu početak prave M i onda mi sve lađe potonule jedva sam zaspala kako sam se rastužila... Moje kapanje je stalo, bilo je zaista 4 kapi ako se sve skupa zbroji, a sada više ništa...Vidim ja da je počela moja faza frke i panike. Mislim da ću na 11 dnt ipak popiškat neki testić.
    Koji je na HR tržištu najosjetljiviji test? Clearblue ili?
    Za nas čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!
    Za čekalice transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca!
    Za sve ostale jedan veliki i

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumsko, Kadauna je dobro napisala, ali tebe je to (ja mislim) 7dnt, pa mi se čini prerano za M, ipak se više nadam da je implantacija.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Držim fige na rukama i nogama (zaposlila sam i sve oko sebe) da je implantacija!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

bebach, kako je prošla punkciija?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sumskovoce to je implantacijsko 100%
    Čakalicama veliki pozdrav!!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

vočkica pošto je transfer bio 3 dan-pre rano je za M ali idealno za IMPLANTACIJU!!!!!probaj se ne sekirati i ne ići svaku sekundu na wc i tražiti vraga....meni je isto tako bilo par kapi kada je beta bila 25 ,znači da se uhvatilo ali nažalost u mojem slučaju kasnije se nisu održale!zato samo hrabro s pozitivnim mislima i ništa drugo nego očekujem objavljivanje vvveeellliike tete bete!!!!sretno od srca za malog Po..č..a!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje evo i mene napokon ......čitam vas stalno Tigrica L ,Dani, Sara38....evo ja krećem ubrzo sa smrzlinama u čet prva folikulometrija...Cranky,Diabolicasvim novim curama i starim big hug...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vulkan, vita, dani82, snekica,tigrical Zakon ste mi ! Nego sta je nego implantacijsko danas sam bila po jos utrica i uputnicu za betu...mislim da ce beta u petak...neznam jos. Navikla sam na te utrice, malo sam manje zivcana jer ne kapam i danas je sve cool...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo i mene napokon ......čitam vas stalno Tigrica L ,Dani, Sara38....evo ja krećem ubrzo sa smrzlinama u čet prva folikulometrija...Cranky,Diabolicasvim novim curama i starim big hug...
    Bravo za start! Idemo dalje! Kiss

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    vulkan, vita, dani82, snekica,tigrical Zakon ste mi ! Nego sta je nego implantacijsko danas sam bila po jos utrica i uputnicu za betu...mislim da ce beta u petak...neznam jos. Navikla sam na te utrice, malo sam manje zivcana jer ne kapam i danas je sve cool...
    Draga, bravo za stav!
    Navukla si se na utriće

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vita

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ajmo Vita ajmo pingvinčići

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    X

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem i dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice i pikalice

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo drage moje, prošla je i ta punkcija koje me bilo neopisivo strah! sve ok, blažena anestezija! hvala vam svima na pozitivnim vibricama i riječima podrške! stvarno mi puno znače!
    malo me još i danas boli, valjda će do transfera proći! imamo 7 js U čet. zovemo i onda će nam reći da li da dođemo taj dan ili u sub.!
    Šumskice to je definitivno bilo impl. jer za tebe imam predosjećaj da je to TO...od samog početka! evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku tetu betu i malog Sebastijana-drž se za svoju mamicu!!!
    vita22 sretno draga!!!
    vulkan, Snekica, MANNY, loks, mare157, Šumskica, Ambra, tigrical, ranga veliki veliki i cmoks!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure da li za HSG moram biti natašte? znam da će mi raditi tek u ranim popodnevnim satima, a već rano ujutro moram biti u bolnici. pretpostavljam da se ostane prespavati jednu noć. ili? da li ste vi samoinicijativno uzele nešto protiv bolova prije pretrage? hvala

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    Cure da li za HSG moram biti natašte? znam da će mi raditi tek u ranim popodnevnim satima, a već rano ujutro moram biti u bolnici. pretpostavljam da se ostane prespavati jednu noć. ili? da li ste vi samoinicijativno uzele nešto protiv bolova prije pretrage? hvala
    Uh, ja se ne sjećam da li treba biti natašte, mislim da ne, valjda bi ti napomenuli da se mora. Zovi ih i pitaj. Ja sam odležala cca jedan sat nakon HSG-a u sobi, da zadovoljim sestre da vide da li sam o.k., i potpisala da idem doma na vlastitu odgovornost, ali bilo mi je stvarno dobro. HSG me bolio (ne plašim te, ali valjda znaš da nije ugodan), ali čim je prošlo ja sam se osjećala dobro da mogu doma. Svarno mislim da nema potrebe ostati prespavati.
    Posljednje uređivanje od tigrical : 07.12.2010. at 20:08

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nisam popila ništa od tableta, bol je kratka i brzo prođe.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne treba natašte

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

thinkpink ne znam da li trebaš biti treba natašte,ali nemoj se niti najesti...ja sam ujutro pojela par keksića i mlijeka,a poslije toga nisam ništa. isto sam došla u 8 ujutro,a hsg imala tek oko 13 h...već su mi bili donijeli i ručak u sobu i sestra kad je došla mi je rekla: "niste valjda jela?!" naravno da nisam...osim onog ujutro, šta sam joj prešutila...
    boli,ali kratko traje...ja nisam uzela ni prije a niti poslije nikakvu tabletu...stvarno kratko traje sam taj postupak,a poslije me jedno pola sata bolilo kao 1. dan M...izdržala sam, odležala još 2 sata i potpisala da idem doma (iako sam se do doma vozila sat i po)
    Tako da ne brini, šaljem ti punooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure ljubim vas , puno hvala!
    javim kako je bilo, svašta sam već pročitala o tome, a opet kad sam kiretažu preživjela valjda ću i ovo čudo. ne bojim se uopće što je pravo čudo za mene.
    danas došao nalaz spermiograma : normozoospermia.
    idemo dalje.... sutra bi mi trebali biti gotovi nalazi spolnih hormona, pa možda nešto zaključimo još u ovoj godini!
    laku noć i slatko sanjajte!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vita draga sretno u novom pokušaju
    Tigrical~~~~~~~~pa do neba za ovaj nadam se posljednji put!
    Dani, Innu, Sumskovoce, lucija83, sara38, sali, sthinkpink, bebach, vulkan, Snekica, MANNY, loks, mare157, Ambra, ranga, fijolica, mravak, cranky i sve ostale koje nisam napisala, mislim na vas i šaljem vam veeeeliki
    Posljednje uređivanje od diabolica : 08.12.2010. at 00:04

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bebach hrabrice moja,sve si prezivjela. A tek kad dozivis radost vracenih mrvica, to je neopisivo lijep feeling! Jedva cekam da nam javis da si PUPO! Thinkpink bolje ne citaj o hsgu, manje ce te boliti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da i ovdje javim, bila sam nestrpljiva pa sam popiškala testić i danas, 11dnt3dn pokazao +
    Sutra beta.... Hvala od svima vama koje ste vibrale za naš uspjeh i vjerovale u nas! Cranky, sve mi se čini da onaj tvoj "Nek ti bude kao meni" ima prsteke u tome
    Za još riječkih uspjeha, pluseva i velikih beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca!!!
    Tigrical, Ranga, Bebach, Dani, Vita, Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!!!!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

divno,divno,divno

čestitam

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

prije skoro tri godine kad sam ja radila HSG se nije uopće ostajalo u bolnici nego ti ambulantno naprave pretragu i odmah ideš kući. nisam niti tih sat vremena odležala. odmah su me sprašili. znam da sam jedva stajala na nogama. iskustvo strave i užasa ali zato su mi sve punkcije koje su uslijedile bile ni upola tako bolne kao HSG!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...šumskovoce dobiva svoju vockicu

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Čestitam Sumskovoce, nisam ni sumljala da će biti drugačije!
    Posljednje uređivanje od dani82 : 08.12.2010. at 13:06

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Šumskovoce čestitam vam od srca!!!!! jupijejejejejejej!!!!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

...Šumskovoce, maaa super!
    Jako sam sretna za tebe!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme, Sumskovoce predivno! To je to! Čestitam od srca!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sumskovoce krasna vijest,cestitam!!!!!!! krenulo je polako na kbc rijeka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sumskovoce, čestitam od srca!!!! Tako mi je drago! (joj, sad sam tako uzbuđena i jedva čekam da i sama napravim testić )

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

i još jednom: aaaaaaaaa Šumskicaaaaa znala saaaaam!!! sad ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sveg za oooooogromnu beturinuuuu!!! juuupiii jeeee!!!

ranga, tigrical drage moje i vama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusić i ooogromnu tetu betu!!!

svima svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •