hej curice! nisam se jako dugo javljala, a nemam se baš čime pametnim niti pohvaliti. trebutno sam 9-ti dan u krevetu radi gripe i valjda ću više biti bolje. trebala sam se krajem veljače prijaviti na konzultacije, međutim taman me ulovilo pa nisam stigla ni faxirati uputnicu,a o odlasku u bolnicu da niti ne govorim. to me dakle čeka krajem ovog mjeseca. vidim raspravljate o doktorima....ja nikako ne želim nakon umirovljenog dr V doći u ruke doktorici. bila sam nakon HSG-a u sobi sa curama koje su imale transfere taman taj dan kod nje i sve su imale isti stav! možete misliti koji. nije mi to nikako jasno da nas u cijeloj ovoj priči može puno više utješiti muškarac nego žena koja bi valjda sve to trebala bolje razumijeti, ali u ovom slučaju to stvarno nije tako. ja sam jednostavno tip koji treba lijepu riječ i razumijevanje, takva sam, sve ovo me previše boli da bi me još netko i verbalno napadao kao da sam ja sve ovo željela u svome životu. poznajem se, rasplačem se dok gledam neku najbanalniju temu na tv-u.....
u svakom slučaju nadam se da ću se uspjeti izboriti za dr V. vjerujem da će uskoro doći i još neki doktor na ovaj odjel jer mi se čini da ih je i prije bilo premalo, a sad samo dvoje, ne znam baš koliko se stigne.
molim vas ako znate....koliko mogu biti stari nalazi pape, briseva, spolnih hormona i štitnjače da bi se priznali za postupak? sve imam to nedavno odrađeno, ali se bojim da ću morati opet sve ponavljati. nisam radila nalaze u svrhu MPO-e, nego radi HSG-a. nalazi su stari cca 3 mjeseca.
i da....ako imate bilo kakva saznanja o liječenju neprohodnih jajovoda molim vas da svoja iskustva podijelite, može i alternativa.....sve savjete primam!