Stranica 30 od 149 PrviPrvi ... 2028293031324080130 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hrabrice Čestitam, zaista, zaista prekrasno!!!!!!!!!!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hrabrice čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bravo!!Sad se lijepo čuvaj i miruj i uživaj!!!!

Sumskovoce jel ima kakvih novosti kod tebe?
    Posljednje uređivanje od Bebica_2 : 15.05.2011. at 14:03

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hrabrice čestitam od srca. Rasplakala si me.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hrabrica29 krasna vijest.cestitam!!!!!!!!!!

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Thanx cure!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hrabrica 2 x čestitam od !!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ajme Hrabrice kakav scenarij!! Čestitam na twinsima i želim ti urednu trudnoću!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hrabrice,predivno čestitam na dva srčeka !!!želim ti školsku trudnoću do kraja...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jeeeeeeeeeeeee šumskoooooo

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky ti si prava proročica...sjajno si prorekla i ispunilo se...makar kad sam tek uzela nalaz mislila sam da piše 1094...kad ono 11094 sjela sam na klupu i buljila....čak me neka teta pitala da li sam dobro... sad smo u laganom šoku MM i ja...popodne UZV...javim novosti...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumsko, bravo! To se čekalo!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I tu da poskočim za ovu veeeeeeeeeliku betu! Bravo!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jeeeee šumsko koja beta!!!!!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajme Šumsko koja beta!!!!! .... ma to su garant još jedni riječki blizančeki Čestitam!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo Šumskooo

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hrabrice, scenarij ti je prekrasan! Čestitam na twinsićima! (krenula je i suza jedna - radosnica)
    Sumskovoce, za tebe nisam ni sumnjala jedino sam se zablesavila čitajući na mobu brojke 11094, ne 1094, ma ne 1194, ma neeeeeeeeeeeeeeee 11094!!! Bravo!!! To se zove beturina!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky ti si prava proročica...sjajno si prorekla i ispunilo se...makar kad sam tek uzela nalaz mislila sam da piše 1094...kad ono 11094 sjela sam na klupu i buljila....čak me neka teta pitala da li sam dobro... sad smo u laganom šoku MM i ja...popodne UZV...javim novosti...
    ma nisam ja proročica već si ti pisala ko trudna žena! cmok!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ajme sad tek vidim!!!!!!
    Sumskovoce to se zove beta bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Čestitam, to su blizanci sto posto!!!!!
    Baš sam sretna!!!!!!
    Bravo, bravo, bravo!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sumskovoce to se zove prava tetabeta. Sigurno su blizanci. Čestitam od srca!:-
    Posljednje uređivanje od MANNY : 16.05.2011. at 20:54

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj MANNY prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskovoce to se zove prava tetabeta. Sigurno su blizanci. Čestitam od srca!:-
    Potpisujem!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jao kakve divne vijesti ovdje čitam, Rijeka ja postala zaakon...novopečenim trudničicama čestitke od srca!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce čestitam od srca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ŠUMSKOOOOOOOOOOOO i bravo za našu riječku ekipu.....................

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a kad mislite na kavu? a?
    pa prošlo je dosta od zadnjeg puta a imamo i novih trudnica za čestitati!? a imamo i novih pikalica za 05/2011!!!
    ajde neka neko pametniji od mene otvori novu temu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala od mojim dragim suborkama!
    U pravu ste proročice moje, jučerašnji uzv pokazao dvije gestacijske vrećice, podjednako velike i slijedeći pon idemo opet na uzv da vidimo kako kucaju....

Rijeka je postala zakon - možda nas čitaju naši doktori, sestre i bilogica - pa im onvom prilikom šaljem riječi hvale i puno komplimenata i veliko veliko HVALA

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Znala sam, znala da su
    Ajme kako sam sretan!!!:-
    Još jednom čestitam!
    I sad fino uživaj i odmaraj!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    a kad mislite na kavu? a?
    pa prošlo je dosta od zadnjeg puta a imamo i novih trudnica za čestitati!? a imamo i novih pikalica za 05/2011!!!
    ajde neka neko pametniji od mene otvori novu temu
    Je, mogli bi !

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure, može mala pomoć. Nije me pola godine bilo na KBC-u a ovaj tjedan moram doći uzeti ljekove. Kad mi je najbolje doći - ujutro ili kasnije, jesu velike gužve?

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sumskovoce WOW čestitam, predobre vjesti, sada uživaj!!

Evo i ja sam uskoro pikalica! Decapeptyl je ''in the fridge'' Menopur spreman i samo čekam m danas ili sutra po mojoj procjeni. Tako da me ovo prekrasne rezultate iz Rijeke jaako vesele i znam da sam na dobrom mjestu...makar nisam ja sretnica ali ako ništa drugo nada se lagano vrača..

Imali još pikalica?? Javite se cure...

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sara 38, meni su rekli da mogu doći svaki da do 14.00 sati po ljekove. Došla sam tamo oko 11,30 i čekaona potpuno prazna, to nikad nisam vidjela. Kažem MM vidi i samo mi smo ostali, haha.

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može mala pomoć. Nije me pola godine bilo na KBC-u a ovaj tjedan moram doći uzeti ljekove. Kad mi je najbolje doći - ujutro ili kasnije, jesu velike gužve?
    Slobodno dođi u jutro i kaži sestri da si došla po lijekove i odmah će ti ih dati, barem je meni tako bilo, nisam čekala ni sekunde!
    Posljednje uređivanje od Hrabrica29 : 17.05.2011. at 10:46

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hrabrica29, prekrasno, čestitam!
    sumskovoće, bravo za beturinu, i dva
    sara38, definitivno poslije 10.00. kad startaš?
    ambra, evo i ja pikalica...
    Kava? mogle smo malo, a?
    cure drage, svima

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

šumskovoće, hrabrice29 čestitam na twinsićima
    Bravo za riječku ekipu
    Evo još jedne pikalice, u četvrtak prvi utz.....

Cure

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Aaaaa Sumskovoce)))))
    Cestitam
    Ajme blizanci, prekrasno
    Svako dobro za nastavak price, uzivaj i opustaj se i cuvaj svoje bebe

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vec sam rekla da Rijeka rulez, ali moram to ponovit!
    Neznam kako je bilo prije, j asam u ovom svemu niti godinu dana i kod mene uspjeha nije bilo, ali po svemu sudeci KBC RI stvarno radi cuda u ovim zakonskim okvirima!
    Svaka cast Rijeci!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Šumskovoće cestitam!!!Bravo za Rijeku

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala puno.

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Vec sam rekla da Rijeka rulez, ali moram to ponovit!
    Neznam kako je bilo prije, j asam u ovom svemu niti godinu dana i kod mene uspjeha nije bilo, ali po svemu sudeci KBC RI stvarno radi cuda u ovim zakonskim okvirima!
    Svaka cast Rijeci!!
    Ja sam isto krenula po novom zakonu i bilo je 1000 pitanja i kušlus u glavi od bombardiranja sa svih strana o novom zakonu! Mislila sam da ću imati puno problema ali na kraju sam shvatila da je ovaj zakon mnogo toga nama približio i podjednostavio. Moje mišljenje je da niti jedna pretraga koju smo napravili prije postupka nije uzalud i trebalo nam je mjesec dana da skupimo "papirologiju". Zatim jednu od najugodnijih iskustva u mom životu je bio razgovor s psihologinjom K.K.-V. i smatram da je to itekako potrebno. Zatim poznavajući moju gin. Bunetu od nje bih teško išta dobila a kamoli lijekove koji koštaju cca 1000 eura, a koje sada bez po muke dobivamo drito u kbc-u. Prije je bilo 3 postupaka besplatno a sada šest. Jedino što su sj..... je što se ne mogu zalediti oplođene j.s. Ali drugo je s moje strane za pohvalu!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Hrabrica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto krenula po novom zakonu i bilo je 1000 pitanja i kušlus u glavi od bombardiranja sa svih strana o novom zakonu! Mislila sam da ću imati puno problema ali na kraju sam shvatila da je ovaj zakon mnogo toga nama približio i podjednostavio. Moje mišljenje je da niti jedna pretraga koju smo napravili prije postupka nije uzalud i trebalo nam je mjesec dana da skupimo "papirologiju". Zatim jednu od najugodnijih iskustva u mom životu je bio razgovor s psihologinjom K.K.-V. i smatram da je to itekako potrebno. Zatim poznavajući moju gin. Bunetu od nje bih teško išta dobila a kamoli lijekove koji koštaju cca 1000 eura, a koje sada bez po muke dobivamo drito u kbc-u. Prije je bilo 3 postupaka besplatno a sada šest. Jedino što su sj..... je što se ne mogu zalediti oplođene j.s. Ali drugo je s moje strane za pohvalu!
    Bravo za Rijeku i za psihologinju.

Ali zakon??? Što je pojednostavio?

Hrabrica, kolko si jajnih stanica imala po postupku?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Hrabrice, scenarij ti je prekrasan! Čestitam na twinsićima! (krenula je i suza jedna - radosnica)
    Sumskovoce, za tebe nisam ni sumnjala jedino sam se zablesavila čitajući na mobu brojke 11094, ne 1094, ma ne 1194, ma neeeeeeeeeeeeeeee 11094!!! Bravo!!! To se zove beturina!

POTPIS
    Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    Jao kakve divne vijesti ovdje čitam, Rijeka ja postala zaakon...novopečenim trudničicama čestitke od srca!
    POTPIS
    Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Nek se modovi ne naljute, ali tebi moram zavibrat i tu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage sve,
    najprije, drago mi je da ste tu i da vas mogu pitati . Potrudit ću se pročitati cijelu temu, ali nestrpljiva sam, a novih termina ima stvarno puno, ako ima koja dobra duša da mi napiše kako to sve ide u Rijeci, bila bih jako, jako zahvalna.

Mužu je spermiogram pogazao asteno. Ja 34, on 37. Čekamo kontrolni spermiogram, no moj ginić je upozorio da počnemo razmišljati o potpomognutoj i to možda odmah 'konkretno', bez inseminacije - zbog mojih godina, da se ne 'gubi vrijeme'. Voljela bih čuti i vaše mišljenje jer ste vi sigurno prošle razne procedure.

Zanima me koji je postupak za inseminaciju u Rijeci? Koje nalaze treba prikupiti i koliko prođe od uputnice za humanu reprodukciju do prve inseminacije? Koliko se često inseminacije rade? Može svaki mjesec? Što je beta? Tko je doktorica V.?

Hvala vam od srca! Sretno svima nama!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sumskice predivno za 2 gestacijske
    Vama cure koje sada krećete želim sličan scenarij kao našoj Šumskoj i Hrabrici !!! I šaljem vam

Hrabrice što se tiče pretraga prije postupka one su se i prije trebale napraviti, psihološka pomoć (ili razgovor) ne bi smio biti nikome nametnut i trebao bi biti mogućnost a ne obaveza ... a nikako polaganje nekakvog psiho testa koji smo mi na početku riješavali. O pravnoj "pomoći" da ni ne pričamo Što se tiče broja postupaka ništa ti ne znači 3 postupka više ako postoji zakon o opodnji samo 3 js i zabrani zamrzavanja embrija ... na kraju su ti šanse podjednake u 3 i u 6 besplatna postupka a samo si bila šopana s puno više hormona.
    Cranky maloj Sari

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskice predivno za 2 gestacijske
    Vama cure koje sada krećete želim sličan scenarij kao našoj Šumskoj i Hrabrici !!! I šaljem vam

Hrabrice što se tiče pretraga prije postupka one su se i prije trebale napraviti, psihološka pomoć (ili razgovor) ne bi smio biti nikome nametnut i trebao bi biti mogućnost a ne obaveza ... a nikako polaganje nekakvog psiho testa koji smo mi na početku riješavali. O pravnoj "pomoći" da ni ne pričamo Što se tiče broja postupaka ništa ti ne znači 3 postupka više ako postoji zakon o opodnji samo 3 js i zabrani zamrzavanja embrija ... na kraju su ti šanse podjednake u 3 i u 6 besplatna postupka a samo si bila šopana s puno više hormona.
    Cranky maloj Sari
    Debeli potpis na moju slatku okruglicu!
    Neću vibrat ovdje, ali svim curama u postupku - mislim na vas! I dođite svi na kavicu!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani82 mislim na tebe i nadam se da si se već lijepo zaokružila i da uživaš sve u 16
    Svima hvala na čestitkama

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Nek se modovi ne naljute, ali tebi moram zavibrat i tu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Cranky tebi i Sari !

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hrabrice o čemu ti pričaš, ispada da smo svi mi ovdje glupi jer se borimo protiv ovog zakona, cure koje su jedva skupile hrabrosti da se pojave na TV-u, novinama i suoče s Milinovićem i sličnima... ti si uspjela i blago tebi ali pogledaj malo onaj topic niže i vidjet ćeš koliko cura nije uspjelo doći ni do transfera baš zbog tog što se smije oploditi samo 3 j.s.
    Sad kad se slučajno zaredilo nekoliko uspješnih trudnoća na KBC Rijeka slika ispada bolja nego što u biti je i meni je drago zbog vas kojima se to desilo ali ima nas još mnogo ovdje koje čekamo i nadamo se a šanse su nam vrlo male

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nije me neko vrijeme na forumu i šta me dočekalo? Sama sreća
    Čestitke svima ! Bravo Rijeka!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čestitam šumsko i svim ostalima!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovo je samo subjektivan dojam temeljen na pozitivnom vlastitom iskustvu i to je bitno imati na umu.

Objektivno gledano zakon bas nicim nije zasluzio da ga se hvali.

Svugdje u svijetu je potrebno napraviti odredjene pretrage (briseve, markere na hepatitis i HIV) prije postupka i tako je bilo i prije ovog zakona. To je vise stvar samog lijecenja, nego zakona.

Prihvacam da netko ima potrebu popricati s psihologom prije postupka, ali postavljati to kao uvijet za lijecenje neplodnosti mi je neprihvatljivo. Osim toga, barem u Rijeci, mogucnost razgovora s psihologom postojala je vec godinama.

Pravno savjetovanje u kojem te "upoznaju o pravnom znacenju i ucincima postupaka", a to su da ces biti roditelj svom djetetu, je krajnje besmisleno.

Obaveza predocavanja vjencanog lista ili potvrde o izvanbracnoj zajednici za par koji zeli imati dijete jos jedan je od ponizavajucih preduvijeta.

Sto se tice nabavke lijekova preko ginekologa, to je bila samo jos jedna kratkotrajna idiotarija koje se dosjetilo ministarstvo i sto na srecu nije zazivjelo. Neceg slicnog nikada, osim u tom jednok kratkom periodu, nije bilo. Takodjer ni to nema bas nikakve veze sa spornim zakonom.

Jos jedna zabluda je da je zakon taj koji omogucava 6 besplatnih postupaka. To uopce nije uredjeno zakonom, nego odlukom HZZO-a! Sto znaci da se to neovisno o zakonu moze bilo kada promjeniti...

Najveci problem, zapravo ogroman problem sa zakonom je ogranicenje oplodnje na samo 3 jajne stanice i tek onda zabrana zamrzavanja embrija.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hrabrice29, a ti si neka rodica od K.K.? frendica? kolegica?

A što se tvoje "procjene" zakona tiče, neinformirana si. i to blago rečeno. sreća tvoja, a bome i naša, da si trudna. jer se curama koje ovdje čame godinama, brojeći neuspješne postupke zbog ograničenja oplodnje na 3 js, zabrane zamrzavanja i beskonačnih čekanja i malverzacija s lijekovima tvoje riječi čine ISKRENO kao da si pala s Marsa!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •