Stranica 31 od 149 PrviPrvi ... 2129303132334181131 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Hrabrica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto krenula po novom zakonu i bilo je 1000 pitanja i kušlus u glavi od bombardiranja sa svih strana o novom zakonu! Mislila sam da ću imati puno problema ali na kraju sam shvatila da je ovaj zakon mnogo toga nama približio i podjednostavio. Moje mišljenje je da niti jedna pretraga koju smo napravili prije postupka nije uzalud i trebalo nam je mjesec dana da skupimo "papirologiju". Zatim jednu od najugodnijih iskustva u mom životu je bio razgovor s psihologinjom K.K.-V. i smatram da je to itekako potrebno. Zatim poznavajući moju gin. Bunetu od nje bih teško išta dobila a kamoli lijekove koji koštaju cca 1000 eura, a koje sada bez po muke dobivamo drito u kbc-u. Prije je bilo 3 postupaka besplatno a sada šest. Jedino što su sj..... je što se ne mogu zalediti oplođene j.s. Ali drugo je s moje strane za pohvalu!
    Ajme majko sad bi najradije plakala od muke.
    Ajmo svi poskočiti jer ti si uspjela i zakon je super, juhuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
    Pitam se bi li ovako razmišljala da si prošla 4-5 postupaka bezuspješno, da su ti bacili desetke jajnih stanica, da si se upiknula 100-tinu puta, da si se razočarala isto toliko puta.
    Sve ovo što si ti nabrojila je najnormalnija stvar svugdje u svijetu a tebi je to super. Svaka čast.

Glupe mi koje se borimo za druge ako je drugima zakon super.
    Idem lupati glavom o zid.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, čuvaj glavu, trebat će ti
    Hrabrica, iskrene čestitke, ni kseni ni Aurori* nije zakon postao divan jer su trudne, svi mi koji smo ovdje za druge i koji se trudimo da nam svima bude bolje, koji težimo europskim standardima, a ne ličkim-svi smo iznenađeni tvojim argumentima zašto je zakon super, al svi ti od srca želimo dobro i sreću dalje.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Hrabrica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto krenula po novom zakonu i bilo je 1000 pitanja i kušlus u glavi od bombardiranja sa svih strana o novom zakonu! Mislila sam da ću imati puno problema ali na kraju sam shvatila da je ovaj zakon mnogo toga nama približio i podjednostavio. Moje mišljenje je da niti jedna pretraga koju smo napravili prije postupka nije uzalud i trebalo nam je mjesec dana da skupimo "papirologiju". Zatim jednu od najugodnijih iskustva u mom životu je bio razgovor s psihologinjom K.K.-V. i smatram da je to itekako potrebno. Zatim poznavajući moju gin. Bunetu od nje bih teško išta dobila a kamoli lijekove koji koštaju cca 1000 eura, a koje sada bez po muke dobivamo drito u kbc-u. Prije je bilo 3 postupaka besplatno a sada šest. Jedino što su sj..... je što se ne mogu zalediti oplođene j.s. Ali drugo je s moje strane za pohvalu!
    Hrabrice, iskreno najprije moje čestitke na tvom uspjehu i želim ti školsku trudnoću, ali moram komentirati tvoj post. U masi ovog džumbusa osvrnut ću se samo na jednu stavku. Mi stare pacijentice koje smo prošle sve i svašta još od 2000. godine kada sam se prvi put javila mom dr. koji je otišao u zasluženu mirovinu, sjećamo se tog istog glavnog doktora koji više nije mogao podnositi razna tumačenja i obećanja da će se nešto u zakonu promijeniti, pa mu je bilo dosta svega a ja više sam vjerovala njemu nego nekoj psihologici. Vezano samo za nabavku lijekova, a pro pos koje daje bolnica, te iste lijekove u nekim od mojih postupaka sam iščekivala ko "ozeblo sunce". Dođi zadnji tren po njih (jer ranije ne možeš), pa nema decapeptyila, pa ga čekaj, pa nema gonala pa dobiješ klomifen i tako, dobiješ čega ima..... Sve u svemu, ništa dobrog od ovog zakona kojeg donosi jedan vladajući a drugi samo klimaju......

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Drage sve,
    najprije, drago mi je da ste tu i da vas mogu pitati . Potrudit ću se pročitati cijelu temu, ali nestrpljiva sam, a novih termina ima stvarno puno, ako ima koja dobra duša da mi napiše kako to sve ide u Rijeci, bila bih jako, jako zahvalna.

Mužu je spermiogram pogazao asteno. Ja 34, on 37. Čekamo kontrolni spermiogram, no moj ginić je upozorio da počnemo razmišljati o potpomognutoj i to možda odmah 'konkretno', bez inseminacije - zbog mojih godina, da se ne 'gubi vrijeme'. Voljela bih čuti i vaše mišljenje jer ste vi sigurno prošle razne procedure.

Zanima me koji je postupak za inseminaciju u Rijeci? Koje nalaze treba prikupiti i koliko prođe od uputnice za humanu reprodukciju do prve inseminacije? Koliko se često inseminacije rade? Može svaki mjesec? Što je beta? Tko je doktorica V.?

Hvala vam od srca! Sretno svima nama!
    Bok, evo ja sam isto kao i ti relativno nova u svemu ovome. Upravo čekam menstr. pa inseminaciju. U Ri sam se prijavila poslije Nove godine i eto sad u 5. mj. je predviđena inseminacija. Zaista su brzi i nijedan ciklus nije prošao uzalud. Najprije napraviš hormone 3. d.c. i spermiogram pa sljedeći ciklus HSSG (prohodnost jajovoda) i to je to. Moji su ciklusi produženi i neredoviti pa se to malo oteglo, ali u principu u 3 mj. bi mogla stići do prve insemin. Meni je doktorica rekla da cemo ih probati 4 i to svaki mjesec za redom, ali da se nećemo predugo s tim gubiti zbog "graničnih " godina. A šta moraš nabaviti za inseminaciju: briseve cerviksa, test na HIV, hepatitis B i C, proći razgovor s psihologom i pravnikom i ako je sve ok možes krenuti.
    Beta je hormon koji potvrđuje trudnoću, luči ga zametak i 15 dana nakon oplodnje ga vadis i brzo saznas je li ti se posrecilo.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jel to uobičajena praksa da u Ri bez obzira na dijagnozu i godine šibaju 4 inseminacije? koji waste of time!

Lastin rep avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav svim curama ,

evo i mene nove na forumu. Čitam postove i stvarno hvala vam na informacijama koje dobro dođu u takvoj konfuznoj situaciji kao što je naša.
    Naručena sam na svoj prvi IVF postupak u 9 mjesecu. MM ima astenotetraspermiju, a ja sam po svemu sudeći OK.
    Dr. V. je zbog lošeg spermiograma i preskočio postupak inseminacije - da ne gubimo vrijeme .
    Sljedeći ću mjesec krenut skupljat nalaze, a psihologa i pravnika sam već obavila. Dr mi je nije rekao da moram raditi nalaze hormona pa me zanima da li je to normalno ili je zaboravio?
    Što mislite kada bi trebala ići na konzultacije i pokazat nalaze? Malo me strah jer dolazi ljeto pa da ne bude Dr. na godišnjem i da ne zakasnim. Ja inače volim imati sve organizirano na vrijeme - control freak!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

uskoro će izbori pa ce valjda doći do promjena i promjena u zakonu. Ne vjerujem da je Hrabrica mislial nista loše, to je njezino iskustvo i mišljenje. Kratko je u tome imala je sreće i to je to. Nadajmo se da će jesen donijeti nešto novo, bolje za nas koji tek krećemo, kao i za one koje vec dugo čekaju.

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    jel to uobičajena praksa da u Ri bez obzira na dijagnozu i godine šibaju 4 inseminacije? koji waste of time!
    Ne, ja sam odmah išla na IVF!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma zbilja ne znam. Meni je tako rečeno, još sam nova u svemu tome pa mi to dobro dođe kao neka vrsta pripreme za sljedeći korak. Tako da se ne žalim, makar vjerujem da ce mi nakon 2 eventualno neuspjele inseminacije vec biti dosta. A mozda i upali! Valjda nekom i upali kad to rade. Nadam se

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ksena meni u ri je napravljen ICSI bez ijedne inseminacije...

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da sve to ovisi o dijagnozi para ali i o doktoru kod kojeg ideš, kod mene bi inseminacija bila gubljenje vremena jer nemam jajovoda.
    Čestitke šumskovoće želim ti bezbrižnu i urednu trudnoću!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    ksena meni u ri je napravljen ICSI bez ijedne inseminacije...
    Ali inseminacija se u pravilu radi samo kod mlađih parova i kad je spermatogram u redu, a vidim kod tebe je oligo.....

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kako kod kojeg doktora i kako s kojom dijagnozom. Mi smo u ovu priču ušli s dijagnozom oligosthenozoospermija kad je meni bilo 27 godina. Nit sam radila HSG, nit nam je ponuđena insemenacija - ravno na ICSI ... i jako sam zahvalna profesorici na tome što nismo gubili vrijeme nego odmah krenuli u akciju. Bilo ih je s našom dijagnozom koji su prolazili i HSG, pa pauza 3 mjeseca, pa insemenacije...

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme majko sad bi najradije plakala od muke.
    Ajmo svi poskočiti jer ti si uspjela i zakon je super, juhuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
    Pitam se bi li ovako razmišljala da si prošla 4-5 postupaka bezuspješno, da su ti bacili desetke jajnih stanica, da si se upiknula 100-tinu puta, da si se razočarala isto toliko puta.
    Sve ovo što si ti nabrojila je najnormalnija stvar svugdje u svijetu a tebi je to super. Svaka čast.

Glupe mi koje se borimo za druge ako je drugima zakon super.
    Idem lupati glavom o zid.
    Gabi cuvaj zivce.....znas i sama i sigurno si se u svom mpo stazu susrela s tisucu "dobronamjernih"savjeta,opustite se doci ce beba(ja bez jajovoda)
    Ja vjerujem da Hrabrica nema znanja i na svu srecu puno Mpo staza ili nedaj Boze da prodje stimulirani i dobije 19stanica,ali bez transfera jer eto Gdjo:"nismo izabrali 3 kvalitetne,ne brinite bit ce iduci put"

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mario prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vjerujem da Hrabrica nema znanja i na svu srecu puno Mpo staza ili nedaj Boze da prodje stimulirani i dobije 19stanica,ali bez transfera jer eto Gdjo:"nismo izabrali 3 kvalitetne,ne brinite bit ce iduci put"
    Moj primjer: od 3 postupka gdje sam "školski" dobivala 5,6,6 j.s. uvijek bi ostalo za oplodnju po 3 od kojih bi se jedna prestala dijeliti. Znači ukupno: 3 postupka, 17 j.s., vraćeno 6 zametaka. Nije moguće da sam uvijek imala skoro isto stanica i potpuno isti scenarij sa oplodnjom. A da ne spominjem onaj moj famozni 1.put kad sam imala 8 j.s. (prije novog zakona) i sve od reda nezrele. Rezultat: čekamo naš 5. ICSI ili ukupno 8. postupak ako zbrojim i prirodnjake.
    Predivno je što si uspjela iz prve, ali vjeruj da si među rijetkima ne samo na forumu već i u cijeloj nam lijepoj našoj koja nam osim ljepote nije skoro ništa dala... Psiholog je po meni potreban nakon neuspjeha, a na ginićima je da te uvedu u carstvo MPO. Psihotesti??? WTF??? Nismo ludi, samo tražimo našu bebicu.
    Ne želim da ove postove shvatiš osobno već samo dobronamjerno, jasno nam je svima da si u samom startu uspjela u nečem što većina cura može samo sanjati i pjevaj "o sole mio" svaki dan više puta zbog tog!
    Uživaj u svojim srećicama jer je to sad jedino bitno!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 18.05.2011. at 21:22

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pa nije Hrabrica nigdje rekla d aje zakon super. Ja sam stekla dojam da je njoj super to sto sad imamo pravo na 6 besplatnih pokusaja i sto su lijekovi dostupniji. ni ja nisam eto trrtarila hocu li dobiti svoju terapiju, to mi ej prvi glas, ali mozda sam samo imala srece...bo
    Nadam se da cu i iduci put dobit bez problema sve sto me ide
    Nego sto pricate to da ce na jesen mozda biti neke promjene zakona? Nije li kod nas sve to sporo...prvo se promijeni vlast, pa se onda biraju ministri sto godine, pa se onda bave nekim drugim stvarima pa tek onda ovakve stvari dolaze na repertoar i to puzevim korakom, dok oni zakon predloze pa dok ga izglasaju pa dok postane pravomocan....
    Ili mislite da bi usrane hadezejcine mogle nabrzinu promijeniti taj zakon ne bi li kupile koji glasic?

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam nacula i zaista nebi htjela siriti dezinformacije,ali se prica da bi Rijeci mogli smanjiti kvotu godisnjih postupaka na jesen iskreno se nadam da je to samo trac

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hrabrice, cestitam ti na trudnoći i hvala Bogu da si uspjela tako brzo, cak od prve jer s tom svojom "informiranošću" ne bi daleko dogurala da si morala zavrtiti postupak više!
    Veći šok i zgražanje od ovog nebuloznog zakona u meni izaziva jedino kolicina indiferentnosti i totalne nezainteresiranosti jednog dijela novih pacijentica koje kao nojevi guraju glavu u pijesak, baš kao da se ne radi o njihovim životima nego o nekim marginalnim nebitnim stvarima...
    ja to ne kužim!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    hrabrice, cestitam ti na trudnoći i hvala bogu da si uspjela tako brzo, cak od prve jer s tom svojom "informiranošću" ne bi daleko dogurala da si morala zavrtiti postupak više!
    veći šok i zgražanje od ovog nebuloznog zakona u meni izaziva jedino kolicina indiferentnosti i totalne nezainteresiranosti jednog dijela novih pacijentica koje kao nojevi guraju glavu u pijesak, baš kao da se ne radi o njihovim životima nego o nekim marginalnim nebitnim stvarima...
    ja to ne kužim!!
    veliki potpis na ovo

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    Hrabrice, cestitam ti na trudnoći i hvala Bogu da si uspjela tako brzo, cak od prve jer s tom svojom "informiranošću" ne bi daleko dogurala da si morala zavrtiti postupak više!
    Veći šok i zgražanje od ovog nebuloznog zakona u meni izaziva jedino kolicina indiferentnosti i totalne nezainteresiranosti jednog dijela novih pacijentica koje kao nojevi guraju glavu u pijesak, baš kao da se ne radi o njihovim životima nego o nekim marginalnim nebitnim stvarima...
    ja to ne kužim!!
    taman sam i ja htjela ovako nesto napisati, ali zedra je to tako dobro srocila da samo mogu potpisati.
    zaista nevjerojatno da netko tko je u mpo prici ne shvaca ni cijelu problematiku mpo-a, a jos manje koliko stete je ovaj zakon donio.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Imam jedno pitanje vezano za inseminaciju....
    Da li u rijeci rade inseminaciju intrauterino ili intratubalno? Ako sam se dobro izrazila...
    Ili rade i jedno i drugo prema procjeni?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje vezano za inseminaciju....
    Da li u rijeci rade inseminaciju intrauterino ili intratubalno? Ako sam se dobro izrazila...
    Ili rade i jedno i drugo prema procjeni?
    Meni IUI. Nisam čula da nekom rade ITI, ali ja sam prekratko tamo pa necu nista tvrditi

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Kaja, tako sam i pretpostavila jer izgleda da je to cesca metoda, pretpostavljam i jednostavnija nego unosenje u jajovode. Neznam skoro nis o tim inseminacijama jer smo mi odmah isli na icsi, ali sad me to kopka, posto smo odlucili pauzirati od stimulacije koji mjesec, pa si mislim mogli bi probati i to u medjuvremenu.... Spermiogram se popravio a i nis nas ne kosta....
    Mislim da je veca sansa sa intratubalnom inseminacijom, osobito ako je dobar tajming...
    Iskustva?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Kaja, tako sam i pretpostavila jer izgleda da je to cesca metoda, pretpostavljam i jednostavnija nego unosenje u jajovode. Neznam skoro nis o tim inseminacijama jer smo mi odmah isli na icsi, ali sad me to kopka, posto smo odlucili pauzirati od stimulacije koji mjesec, pa si mislim mogli bi probati i to u medjuvremenu.... Spermiogram se popravio a i nis nas ne kosta....
    Mislim da je veca sansa sa intratubalnom inseminacijom, osobito ako je dobar tajming...
    Iskustva?
    a da, vjerojatno je kompliciranije pa to ne rade. Ne bi bilo loše malo usmjeriti spermiće kad vec nisu neki presnalažljivi. Ovako se gube i fulaju stranu Imaš onu temu inseminacije pa možda da pitas tamo koga. Cini mi se da to stoji u potpisu jednoj curi, koja je čini mi se u klinici Cito. A za Ri stvarno ne znam. Probat cu ja pitati dr. kad budem isla gore za 10-ak dana.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma vidjela sam temu, ali buduci da za sada ne mrdamo nikud iz RI zanima me samo sto se kod nas tu radi....Da, i ja si tako mislim, nadala sam se da mozda rade intretubalno pa ce mi to malo dobrih plivaca sto imamo biti bar na pravom mjestu. Ovako u kucnoj radinosti pol ne dospije gdje treba, kad su bedasti heheheh
    Evo i jedno amatersko pitanje....ako se nakon seksa okrenem na onu stranu na kojoj je jajnik koji ovulira da li ce vise spermica dospjeti u taj jajovod? Ili za te stvari unutra ne vrijedi gravitacija?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Alo, curke, di ste? U čekaoni strašne gužve (po meni nikad veće), a ovdje nikoga??!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Alo, curke, di ste? U čekaoni strašne gužve (po meni nikad veće), a ovdje nikoga??!
    Jesi i ti startala?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

strašna gužva.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi i ti startala?
    Startala i već sam pred punkcijom.

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure koje ste u postupku sretnoooo!!!!
    Ja nekako uvijek pogodila vrijeme kad ću doć pa sam uvijek bila prva, druga na redu

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    ajme meni nemoj me strašiti, taman ovaj tjedan moram u bolnicu...nije to baš dobro da nas tamo ima puno, ispada da nas je sve više i više...ja uskoro krećem u prvi ivf i trenutno me strah, nadam se da ću ga nadvladati.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste u postupku sretnoooo!!!!
    Ja nekako uvijek pogodila vrijeme kad ću doć pa sam uvijek bila prva, druga na redu
    ne znam zašto, valjda me tvoja priča jako dotakla...često te se sjetim i šaljem ti nevidljive dobre vibracije...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

našim novim trudnicama želim svu radost svijeta...a nama ostalima da se lijepo družimo u čekaoni .
    žao mi je da se više ne piše na ovoj temi....

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam danas obavila punkciju 8 JS, broj koji me ugodno iznenadio (do sad mi je max. bio 3 js), nadam se da ekipa sprema tulum u labu

cure svima

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sali sretno...

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam zašto, valjda me tvoja priča jako dotakla...često te se sjetim i šaljem ti nevidljive dobre vibracije...
    Hvala ti!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigrical pa kad prije?! Neka ti je sa srećom!!!
    Sali wow bome rasturaš ovaj put s brojem js! Nadam se da je to znak Jesi imala drugačiju terapiju?
    Thinkpink sretno!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo i ja uskoro startam s klomićima a u pon. prva folikul., Tantolina kad si ti tamo?
    Rekla je sestra da je u pon strašna gužva, valjda im se nakupilo zbog vikenda?
    Thinkpink baš mi je žao da se nećemo potrefiti

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sali super za jajne stanice, neka se lijepo oplode Jel si imala drugu stimulaciju?
    Ja sutra idem da prvu folikulumetriju, inaće sam na kratkom protokolu dec.1/menopur 3. Mene već hvata strah za punkciju, neznam zašto ali svaki put mi je kao prvi, uvijek taj isti strah, možda bi trebala jednom zatražiti anesteziju??

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam uzasno strahovala pred punkcijom. Jos mi je bio i prvi put a procitala sam svega i svacega o boli. Imala sma dojam da je do anestezije uzasno tesko doci, da moras biti tezak slucaj s puno folikula, da moras imati debelu vez ovo ono, na kraju sam shvatila da zene niti ne pitaju anesteziju i zato ju naravno ni ne dobiju.
    Uglavnom ja sam nakon prve folikulometrije rekla da me uzasno strah boli na punkciji i dr. mi se sama predlozila da idemo s opcom. Rekla je da ce biti preko 10 folikula i da je opca za to uredu. Ostala sma paf kako je to bilo lako (nakon svega sto sam na ovom forumu procitala), zato preporucam svima koji ne zele trpit dodatnu bol da samo jednostavno pitaju.
    Ukoliko ima samo par folikula onda se vjerojatno ne moze dobiti.

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ovaj put je bila stimulacija sa 3 gonala dnevno, do sad sam bila na kratkom i dugom protokolu (probali i gonal i menopur), ali reakcija je uvijek bila 2 - 3 JS.
    Izgleda da je to kod mene dobitna stimulacija, barem za količinu JS.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretno vam cure drage, vibram za svih vas - Tigrical, Dorina199, Sali, Ambra, thinkpink, MaliMimi, Tantolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    Primjećujem da se stimulacijak klomifenom vratila u optjecaj, ma gdje ga nabavljate?

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Klomifen ima za kupiti u Trstu (to je tu nama zgodno,blizu za kupiti) i puno je jeftiniji,nego kad se uzima u HR (negdje oko 120-150 kn).

Tigrical,Sara38,cure~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno svima!

Lastin rep avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ptanje cure!

Dr. Vlašić mi nije rekao da napravim analizu hormona. Da li je zaboravio ili se to inače ne radi?
    Malo mi je to čudno, jer kako će znati kakvu mi stimulaciju dati kada krenem u svoj prvi IVF postupak za koji sam naručena u 9. mjesecu!
    Mislila sam si da to napravim sama mimo njegove preporuke, ako treba i privatno!
    Šta vi kažete?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lastin rep prvotno napisa Vidi poruku
    Ptanje cure!

Dr. Vlašić mi nije rekao da napravim analizu hormona. Da li je zaboravio ili se to inače ne radi?
    Malo mi je to čudno, jer kako će znati kakvu mi stimulaciju dati kada krenem u svoj prvi IVF postupak za koji sam naručena u 9. mjesecu!
    Mislila sam si da to napravim sama mimo njegove preporuke, ako treba i privatno!
    Šta vi kažete?
    Kao prvo, dobrodošla i što prije ostala trudna i otišla!
    Idem s pretpostavkom da je dr. mislio da si to već obavila kod svojeg ginekologa, pa ne brini imaš puno vremena do 9. mj. Odi kod svojeg primarnog ginekologa i tamo zatraži analizu hormona, a kod dr. Vlašića ćeš onda s tim nalazima i sa svim ostalim što moraš napraviti i tako prije postupka na dogovor. Pretpostavljam da ti još nije odredio terapiju? Napiši nam malo više o sebi i TM, godište, dijagnoza...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure, hvala svima na dobrim željama!
    zanima me da li je neka od vas bila u prirodnom/nestimuliranom/ postupku na ivf-u? s obzirom na to da idem odmah na ivf, preskočili smo inseminaciju, doktor je predložio da krenemo tako pa što bude, ja pristala, a sada naravno imam mali milion pitanja u glavi . pretpostavljam da je to predložio jer idem na ivf radi neprohodnih jajovoda, spermiogram je odličan, imam jedan missed iza sebe iz trudnoće u kućnoj radinosti.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nasa Aurora je uspjela iz prirodnog ivf-a u Rijeci,a tebi zelim jednaki ishod thinkpink!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Nasa Aurora je uspjela iz prirodnog ivf-a u Rijeci,a tebi zelim jednaki ishod thinkpink!
    , kako lijepo, ja sam mislila da je to ipak čista utopija, ali stvarno treba vjerovati. trenutno sam baš u opakom pms-u i totalno sam loša prema sebi i drugima, nadam se da ću za dva dana biti ona stara....danas mi je baš sve crno .

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ma samo se ti isplaci i sve izbaci van,za dva dana ces bit veci borac nego ikad prije. Ima uspjeha i u prirodnom ciklusu,nema sumnje, ja sam bas o tome mislila prije nego sam saznala da nam je uspjelo

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

thinkpink znači za prirodnjak ste se dogovorili, jel startaš u 7 mj. ili?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •