lilly nisam bila u Ri u bolnici, nego u Puli, a što se bolnice tiče bilo je sve super. Liječnica koja me pratila je jako stručna, medicinske sestre su bile super ljubazne i imala sam cimerice pred porod (jedna je bila malo dalje od poroda, ali je hospitalizirana zbog preeklampsije - a isto nosi dvojčeke, pa sam s njom brbljala cijelo vrijeme). Jako sam se prepala jer sam te nedjelje cijeli dan spavala, kao da sam omamljena, i oko 5 popodne sam se probudila i imala što vidjeti - crvenu svježu krv. Odmah me MM odvezao u bolnicu, tamo su ustanovili da us bebe dobro i ostavili me na promatranju. Osim što su mi napravili masu pretraga, objasnili su mi da je krvarenje u ranoj trudnoći vrlo učestala pojava - što me baš i nije utješilo. Svima sam odmah rekla da sam IVF trudnica i bili su jako pažljivi i srdačni, malo su me više pazili u usporedbi s "običnim" trudnicama.
Moja je poruka svima koje uspiju i koje su uspjele - zaista usporite maksimalno. Ja sam se zezala, odlazila na posao na 3. kat, pa do dućana po malo hrane, pa sam ispeglala 10-ak majica i makar to i nema veze s krvarenjem, osjećala sam ogromnu grižnju savjesti. Stoga, nemojte, bar prvih 12. tjedana neka to netko drugi odradi za vas, ili jednostavno neka posao čeka.

Ali naravno, glavno de je sve OK, mislim da kad su ti rekli da je sve uredu da ti je opet bilo kao kad si ugledala onu ogromnu betu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ za najljepši i najnježniji susret sa bebicom. Bit će sve u najboljem redu

jedva se gegala..