Naravno da je moguci i od te zelje i misli ne odustajte i dalje

Ni meni to bas nije jasno ali odgovor koji sam dobila kad sam ih pitala je otprilike takav da nema veze ako i ostanem trudna a da pocnem s decapeptylom jer kao imali su vec vise takvih slucajeva i sve bude OK (iako na uputama od decapeptyla lijepo pise da se ne smije injektirati trudnicama i da moze izazvati spontani pobacaj....pa si ti sad misli)
No, pretpostavljam da s eoni s time nebi igrali pa pokusaj ne mucit ni ti sebe previse tim pitanjem. Ocito je da trudnoca moze opstati i na decapeptylu (pretpostavljam da te u ako se trudnoca otkrije bas tada naglo bacaju na progesteron kako bi se ispravila eventualna steta)
Ja ipak prije nego pocnem s decapeptylom napravim test na trudnocu, samo sto je meni ovulacija ovaj put recimo bila tek 20 dc pa mi dzabe test na 21 dan, ali radila sam ja testove i iducih deset dana, freak sta da kazem :D
Kad ti uopce kreces, od 21 dana kojeg ciklusa....? Sad kad dobijes menstruaciju brojih 21 dan ili nakon one sljedece? Da ti se to ne oduzi sve skupa i na oktobar....