Neki su me navukli pa vec znaju...danas prosla drugi pregled pa mislim da je vrijeme da se i ovdje javim.... Zemske, ovakav scenarij bi stvarno zeljela svima vama...ostala sam prirodno trudna nekih mjesec dana poslije zadnjeg ivf-a!! Postupak u srpnju odgodila sam za najesen da se malo nauzivam mora al eto izgleda da je negdje bilo zapisano da ovog ljeta necu bas brckati nozice u moru nego uglavnom zavirivati u svoju wc skoljku Taj mjesec smo ganjali kredit, prodavali moj auto, zujali dosta naokolo i opcenito je bio prilicno stresan period sam po sebi tako da ne mogu reci da smo se bas previse bavili kucnom radinoscu ... kad su me cicke zabolile nisam uopce obracala paznju al nakon nekih 15-ak dana kasnjenja sam cisto da i tu (ne)mogucnost odbacimo napravila testic i bome se dobro iznenadila sa plusicem.

Usla sam u 11tt a do kraja mjeseca bi se morala javiti i na nasu humanu da oslobodim svoj termin, mozda nekome donese srecu! Svima saljem veliku pusu, drz'te mi se i ne gubite nadu, bebica ce doc kad tad!