Stranica 39 od 149 PrviPrvi ... 2937383940414989139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

LilyOfTheVally pratim tvoj postupak i sve tvoje dileme i pitanja koja te muce. I mislim da je dobro sto toliko razmisljas i propitkujes o svemu. To je najbolji nacin da razumjes sta i kako funkcionira te pronadjes najbolje rijesenje za vas.

Sto se tvog trenutnog postupka tice sa pridobivenih 17 JS, sa tvojim godinama i vasom dijagnozom rekla bih da vam je uspjeh zagarantiran. Ali jasno, samo kada bi vam mogli oploditi sve jajne stanice... Ovako, sanse su jos uvijek dobre i zapravo imam neki osjecaj da bi unatoc svemu stvarno moglo uspjeti ovaj put. A ako ne, barem mozete biti jako optimisticni razmisljajuci o nekom novom postupku, bez zakonskih ogranicenja...

Sto se pridobivanja informacija o stanju razvoja embrija tice, prije Zakona je u Rijeci bilo tako da se nazvalo iduci dan nakon punkcije kada bi biologica rekla koliko JS se oplodilo, kojom metodom (IVF ili ICSI) i koji dan ce biti transfer (treci ili peti). I to je po meni bilo super i sasvim dovoljno.

Sada su se stvari promjenile na gore, po meni opet samo zbog zakona. Ja stvarno nisam sigurna koliko se u kojim klinikama strogo pridrzavaju svih zakonskih ogranicenja, pa im onda vjerujem nije lako davati ni precizne informacije...

I jos sto se tice tvojeg specificnog pitanja u vezi spermiograma. Moram priznati da na podatak "Fields Acquired" nikada nisam obracala paznju. I po meni to i nije od nekog kljucnog znacenja. Vazne su brojke i postoci o broju spermija i njihovoj pokretljivosti. Tako ja mislim. A to sto spermiogram varira takodjer mislim da nije nista neobicno. Od svega najbitnije mi se cini da tijekom postupka u labu imaju sa cime raditi, pa taman to bilo toliko spermija koliko i JS. Od svih problema neplodnosti prema mojem zapazanju najlakse se rjesava upravo onaj sa spermogramom.

U svakom slucaju zelim ti svu potrebnu srecu za ovaj put, koje mislim da uopce ne treba puno.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne bih htjela narušavati optimizam, ali ima nas koji smo prvu stimulaciju odradili s 30 godina, 15 js, s dijagnozom ja OK, on OAT. Živjeli smo u bogatom inozmestvu, loše savjetovani od medicinske sestre, prilično neinformirani, nismo zamrzli 4 lijepa embrija tada. Možda je to bilo to.

Žao mi je da se ista stvar događa ljudima ovdje, ne zbog glupe medicinske sestre i naivnih pacijenata, nego zbog Zakona.
    Brzo čovjek navrši 37. Gubiti vrijeme u Hrvatskoj je zaista suludo za sve koji si mogu priuštiti postupak vani, gdje se smiju oploditi sve stanice i zamrznuti embriji i ne mora se mjesecima čekati na postupak (Mb je iznimka s čekanjem).

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Aurora, hvala puno i na odgovoru i na rijecima podrske, puno nam znaci u ovom iscekivanju
    Nadam se da je kod tebe sve besprijekorno, da bebica odlicno napreduje i da te ne muci puno to svakodnevno pikanje....jesi imala vec 3d? Cesto te se sjetim i uvijek posaljem pozitivne misli

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

LOTV sto se tice spermiograma...recimo nisam gledala te "fields required" ali smo spermiogram radili na 4 razlicita mjesta. Kad smo ga radili privatno imali smo 33% pokretljivosti, na kbc ri nismo imali nikad vise od 4% progresivnih ni 9% pokretnih u smjeru, na Citu smo imali 38% pokretnih u smjeru a trazili su da radimo ICSI i najbolje od svega, radili spermiogram na VV a na nalazu pise isto negdje 5% pokretnih i da je oplodni potencijal slab a ja sam u okviru 5+/- dana od toga spermiograma ostala prirodno trudna - nije dobro zavrsilo ali nam se zalomilo.

Mislim da oni gledaju malo vise parametara pa tako i nalaz varira. Recimo - normalno je imati od 3-5 ml ejakulata a nama taj dio varira od 1,5 - 5 pa ovisno o tome i kolicini spermica dobijemo ponekad i nalaz "samo" astheno. Vjerojatno ovisi i koji dio ejakulata se uzme na stakalce...mislim da mi je to sve prekompleksno i da bi bilo bajno kad bi se javio netko tko taj posao radi pa objasni kako to ide. Ali iz mog iskustva sam sigurna da spermiogram varira cak i kod muskaraca koji imaju nalaz normo pa tako varira i kod nasih sa OA. U svakom slucaju zelim ti da ti ovaj puta uspije pa se onda mozda sretnemo u turi za drugo, trece - nadajmo se i sa boljim zakonom

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ufff evo da s vama podijelim da smo isli na blastociste pa se nase cekanje nastavlja.....
    Osjecam se totalno retro, predzakonski, blastociste su za mene totalna egoztika (iako znam da se i sad desavaju) i stalno pokusavam suspregnuti uzbudjenje.
    Uglavnom, imali smo jutros dva osamstanicna i jedan sestostanicni embrij....tome se nisam nadala ni u najludjim snovima
    Ja bih naravno bila da mi odmah sva tri vrate ali i dr. i mm. su glasali za cekanje blastocisti i jednostavno si nisam mogla priustiti da inzistiram pa kasnije mozda pozalim, a ovako cu si vjerojatno kosu pocupat do utorka pitajuci se hoce li se ovo lijepo dijeljenje nastaviti......

Vezano za ponovo nacetu temu za kontroliranje embrija...pitala sam da li ih "gledaju" svaki dan i odgovor je DA, sva tri dana nakon oplodnje se prati razvoj embrija osim cetvrtog dana koji se smatra najosjetljivijim danom - The danom kada embrio dobiva svoj vlastiti genom. To je jedan od onih najvaznijih biti ili ne biti dana u razvoju embrija.

Osim mene bile su jos dvije zenskice koje su cekale transfer, jedna je takodjer kao i ja upucna da ceka 5-i dan, a za ovu drugu ne znam.... Primjetila sam da su jos tri bile na folikulometriji pa mi se cini da su to posljednje cekalice za svoje red prije ovih godisnjih.......

Imam dilemu...poceti s progesteronom ili ne? Dr. mi nije nista rekla, ali se pitam da nije mozda zaboravila...jer ja bas jesam zaboravila pitati (nisam bila pripremljena na ovaj scenarij)
    Kako ste radile vi koje ste cekale peti dan? Inace prepisan mi je Crinone gel, ali imam i utrica od proslog puta pa si mislim da makar veceras i sutra uvecer uzmem po jednu dozu oralno da me uspava i da malo boostam progesteron ukoliko se ne luci dovoljno. ( S gelom nebih jos pocela da ne brljam otvor dolje i da nesto ne sje... za transfer) U ovu sam stimulaciju usla s pola srca, i tak sad kad znam da imamo lijepe embrije osjecam kao da smo dobili pravu sansu, tek sad sam se pocela pravo nadati i nikako ne bih htjela nesto zbrljati pa da ne budem dobar inkubatoric.....
    Moja dileme s progesteronom je sljedeca:
    Dobijem stopericu koja "prevari" tijelo da je trudno pa pocne jace lucenje progesterona, ali ta stoperica odn. Hcg iz nje svakim danom sve vise opada, evo do preksutra mi vise nece bit ni mjerljiv i onda pak tijelo misli da je trudnoca propala pa smiruje lucenje progesterona kako bi promenstruiralo. Mozda su mi trebali dati jos jednu dozu Brevactida ili? Savjet iskusnih molim

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

PS. Kikica, znam da rezultati spermiograma variraju, ovise o masu faktora, od vremena suzdrzanosti, do klinike, do uredjaja, do trenutnog stanja organizma do..... Ono sto me zanimalo je samo to da li veci broj pod tom stavkom "Fields acquired" osigurava i bolji rezultat, jer nama je tako ispalo, i to na 6 nalaza napravljenih u istoj klinici s pretpostavlčjam istim uredjajima. Odn, nalaz nam je pravilno korelirao s tom brojokom pa me zanima je li slucajno....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

LOTV drago mi je da sve super napreduje,i vjerujem da će do utorka blastice biti kao školski primjeri.... a što se tiće utrića ja imam iskustvo iz LJ, tamo sam odmah nakon punkcije trebala počet sa uzimanjem utrogestana vaginalno 2 na svakih 12h, a nakon transfera 3 x po 2.
    Sretno... PS. Imam dobar filing

Kako svaki dan čitam ovaj forum,mogu reči samo da sam jako sretna što sam Vam se priključila, ali stalno nešto sanjam vezano za postupke...noćas sam sanjala da mi se nije dalo ići na folikulom.i da sam tvrdila mm da nema veze, pa da sam jedan dan preskčila si dati terapiju.... neznam zašto imam tako lude snove! Sad se moram do jeseni odmorit od tog stresa,a ja stalno sanjam ......Ufa
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 24.07.2011. at 17:10

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala ti Butterfly
    Ja sam prilicno odlucna da veceras uzmem ili utrice ili crinone, samo jos cekam da prikupim dodatna misljenja o tome sto je bolje, u kojoj kolicini i da li vaginalno ili oralno, u svakom slucaju mislim da nece skoditi, oni ipak podrzavaju trudnocu pa...
    A ti jadna imas te snove jer su te bas glupo isprekidali usred postupka Bas se cudim dok te citam kako si mirna i kako si dobro to primila, ja bih psovala sve u 16!! Nisi odradila to do kraja a ulozila si u to i nadu i vrijeme i bol i sve i onda nista prije nego je ista i moglo biti, uzas.... Ali imas pozitivan stav i dobro ces se odmorit do jeseni a onda tko ce se s tobom

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

LOTV u Rijeci se utrići stavljaju od transfera neke druge klinike imaju praksu od dana punkcije pa nadalje, napravi kako hoćeš mislim da tu ne možeš pogriješiti, bitno je nakon transfera

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam isto išla na blastociste, a utriće sam stavljala nakon transfera 3x2 vaginalno i stavljala sam si ih do 12 tj. trudnoće, čak mi je dr dvije stavio odmah po transferu, al mislim da nećeš pogriješit ako počmeš već sada s njima, al ja bi vaginalno, mislim da je bolje...ne znam!
    uglavnom sretno al po svemu kako ti se razvija situacija mislim da je to-to!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

LOTV super što idete na blastice!! Nadam se da ćete imati dvije lijepe blastice za transfer! ... U svom prvom postupku na punkciji mi je bio dr. Vlastelić i on mi je rekao da od punkcije stavljam utriće, na dan transfera mi je bila profesorica i pitala me zašto sam stavljala utriće, kad sam joj rekla da mi je tako rečeno nije više ništa komentirala ali vidjelo se da joj nije bilo pravo. U kasnijim sam postupcioma na svoju ruku utriće uzimala oralno kako se ne bi vidjeli na dan transfera... U svom zadnjem i dobitnom postupku (u čiji sam uspjeh najmanje vjerovala) nisam uzimala utriće sve do nakon transfera i eto bingo ... Naravno mislim da ne uzimanje utrića nema s tim nikakve veze i da svaki dr ima svoju praksu vezano za progresteron. Ono što je bitno je imati povjerenje u svog doktora, a profesoricu smatram vrlo sposobnom i kompetentnom za svoj posao. Kako god odlučila mislim da fulat ne možeš.... Sretno!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke, samo da vam mahnem sa godišnjeg.
    Velika pusa trudnicama!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Dani
    Ako se dobro sjecam vi ste imali bingo iz smrznutih jajnih stanica? I isto ste cekali blastociste?
    Ma ja cu lijepo staviti gel, od veceras dakle, a ako mi dr. sto kaze rec cu da sam mislila da tako moram

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

LOTV, dva puta sam bila na transferu blastocista i utrogestane sam uzimala 3. dan od punkcije 3 x po 2 vaginalno. Postupke mi je vodio primarijus Vlastelić.

Ako je sada gel preko uputnice , ja osobno bi uzela njega, ako ga ima u ljekarnama... čini se praktičnije...

LOV pratim tvoju priču i jedva čekam da za 2 tjedna skačemo na forum zbog tvoje velike bete !!! SRETNO!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mravak

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

LOTV za blastice - sutra se vraćaju mami
    Za utriće - isto mislim da kako god odlučiš nećeš pogriješiti. Vibram ti do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Dani
    Ako se dobro sjecam vi ste imali bingo iz smrznutih jajnih stanica? I isto ste cekali blastociste?
    Ma ja cu lijepo staviti gel, od veceras dakle, a ako mi dr. sto kaze rec cu da sam mislila da tako moram
    Da, nama je dobitni postupak bio iz sekundarnog IVF-a (ili točnije ICSI-a)
    Držim fige za sutra!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Super Dani, to je stvarno veliki uspjeh
    Hvala vam na figama i vibrama i mislima, sve nam je dobrodoslo i ne mozemo docekati sutra....
    Nego, sto nam je s nasom ninom32? Nije dugo postala...nadam se da je sve super i da je samo otisla na neki lijepi godisnji

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Neki su me navukli pa vec znaju...danas prosla drugi pregled pa mislim da je vrijeme da se i ovdje javim.... Zemske, ovakav scenarij bi stvarno zeljela svima vama...ostala sam prirodno trudna nekih mjesec dana poslije zadnjeg ivf-a!! Postupak u srpnju odgodila sam za najesen da se malo nauzivam mora al eto izgleda da je negdje bilo zapisano da ovog ljeta necu bas brckati nozice u moru nego uglavnom zavirivati u svoju wc skoljku Taj mjesec smo ganjali kredit, prodavali moj auto, zujali dosta naokolo i opcenito je bio prilicno stresan period sam po sebi tako da ne mogu reci da smo se bas previse bavili kucnom radinoscu ... kad su me cicke zabolile nisam uopce obracala paznju al nakon nekih 15-ak dana kasnjenja sam cisto da i tu (ne)mogucnost odbacimo napravila testic i bome se dobro iznenadila sa plusicem.

Usla sam u 11tt a do kraja mjeseca bi se morala javiti i na nasu humanu da oslobodim svoj termin, mozda nekome donese srecu! Svima saljem veliku pusu, drz'te mi se i ne gubite nadu, bebica ce doc kad tad!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ajme Kikica1 čestitam vam od srca!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kikica1 predivno!!

Čestitam !!

Volim ovakve priče....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kikica Čestitam Prekrasno!!!!!! Još malo pa ćeš i u wc prestat zavirivati

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kikica1 čestitam!!!!!!!!!!!!!!!

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kikica 1 čestitam

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kikica1 jeeeeeeeeeeeeeee

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kikica, prekrasno! Čestitam! Obožavam ovakve scenarije!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kikica prekrasno!!
    Cestitam!
    Ja sam jutros imala transfer dvije blastociste s (kako rece biologica) odlicnim potencijalom
    Nisam se tome nadala i mislim da ce mi cekanje ovog puta biti intenzivnije nego prije....
    Bile su samnom u sobi jos dvije cure takodjer s po dvije transferirane blastociste tako da nam je Rijeka ovog ljeta puna blastica

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

LOTV, bravo curo! Biti će tu i twinsića Sad odmaraj, mazi trbušćić i pričaj bebicama puno puno kako ih već sad jako voliš!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

LOTV bravo!!!Sad odmor i mazi trbušić!!!!
    Kad moraš ić vadit betu?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

LilyOfTheValley savrsen postupak! Za 10 dana ocekujem i tvoju savrsenu betu.

Kikice1 divnog li iznenadjenja! Bas mi je drago zbog tebe.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kikica1, stvarno lijepo iznenađenje, čestitam!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kikica1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super, čestitam!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kikica čestitam od srca i ovdje!

LOTV za sada sve izgleda odlično, vibramo da tako i ostane!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

LOTV jako sam sretna zbog tvojih blastica, sada ti samo želim da se sve najbolje poklopi i da uskoro šaljemo čestitke na tvoji račun! Sretno...

KIKICA joj koje iskustvo, meni je postupak prekinut, pa tko zna, možda na kraju moje "Zašto?" dobije svoje "Zato!"
    Kikica čestitam od srca!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 27.07.2011. at 08:49

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

LOTV, super rezultat, želim ti sve naj! Svaka čast za Rijeku, još uvijek mi nije jasno kako iz 3 jajnih stanica izvuku 2 BC., mora biti neka dobra tajna
    Profesorica mi se pohvalila da su rezultati bolji od kada je ona šefica..hmmmm možda ipak drugi način rada???
    Snekice, ovo je za tebe ''THE PLACE TO BE''
    Ovo je meni 10. tjedan, ali bebice su za tjedan dana vece! Osim mučnine i umor sve super. Trbuha nema, čak sam smršavila, jer manje jedem.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

LOTV sretno imaš dobar potencijal da ostaneš trudna
    Ambra ja mislim da znam u čemu je tajna

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ambra držim fige da sve ostane školski i dosadno! A što se mršavljenja tiče, stigneš ti to nadoknaditi

Baš su mi mili riječki uspjesi, pogotovo s 2 blastice od 3 js

Snekice
    , očekujem da si ti sljedeća!!!!!!!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Riječi vam se pozlatile!!! Ipak se nadam da će biti još puno trudnica prije mene, ipak sam tek u 11.mj. na redu! Danas sam tako GRRRRRRRR pa ste me tako oraspoložile!
    Ambra, samo ti uživaj i Twiggy verziji, imaš vremena da iskoči! A bebice... rastop... već 10tt??? Wooow!
    Ksena, ti u svom trbušćiću još malo uživaš , ubrzo ćeš uživati u malom trbuščiću dok budeš topila poljupce na njemu!
    A ovi uspjesi u Ri su stvarno
    Posljednje uređivanje od Snekica : 27.07.2011. at 10:25

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala svima na podrsci i veliku pusu saljem

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hejla cure, eto napokon i mene. Nisam imala snage ni volje javiti se prije, ali sad kad sam vidjela ovakve novosti ne mogu a da ne čestitam LILLY i KIKICi1 na fantastičnom scenariju. Želim Vam objema puno sreće i da vaši filmovi završe happy endom. Nažalost, moj je završio pred nekih desetak dana neostvarenim pobačajem i operacijom u skoro 9 tj.trudnoće tako da sam se iz tog razloga povukla iz virtualnog svijeta. Draže mi je dijeliti, vjerujem kao i svim vama, dobre vijesti nego crnjake.No netko mora biti i crna ovca... Uglavnom, nakon dva ciklusa rečeno mi je da se javim na konzultacije i priča počinje ispočetka.U plodnu jesen!!!!
    By the way, i ja sam imala dvije blastice. Svaka čast našim embriologicama-malo se priča o njima, čovjek ih praktički i ne vidi do dana transfera, a one odrede ogroman dio posla tako da ih ovom prilikom, ako nas čitaju, pozdravljam i čestitam na zaredanim uspjesima kojima se naš KBC može ponositi!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo me zanima da li je bio pogresan izbor smajlica ili je nesto urnebesno smijesno u nasim rijeckim blastocistama?
    Mozda me recenica glupo pogodila ali evo, pitam da znam.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nina 32 baš mi je žao, ne brini ima nas još kojima nije uspjelo samo što se to manje primjećuje od uspjeha

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Draga Nina, svako malo bih te se sjetila i bilo mi je cudno sto si odjednom nestala ali nisam htjela misliti na najgore. Bas me pogodila tvoja vijest, a osobito jer sam sad i ja sa svojim blastocistama u tako velikoj nadi i iscekivanju. Nadam se da ces cim prije pregrmit lose dane i ostavit ih za sobom, a jesen je stvarno prekrasno doba godine za postupke i nove pocetke

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nina,žao mi je...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kikica1 nemam riječi.... presretna sam radi tebe !!!
    LOTV super za blastice, sada ih mazi, a mi čekamo neku lijepu brojčicu za koja dva tjedna!
    nina32 baš mi je žao... Sada malo uživaj u ljetu, a onda u nove pobjede

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Samo me zanima da li je bio pogresan izbor smajlica ili je nesto urnebesno smijesno u nasim rijeckim blastocistama?
    Mozda me recenica glupo pogodila ali evo, pitam da znam.
    Ovaj gornji komentar se odnosio na znanstvenofanstastican uspjeh nasih klinika koje postizu ono sto ne polazi za rukom nikome u svijetu. Krajnje nevjerojatno naime zvuci da se od samo 3 oplodjene JS dobiju 2 blastociste. Pa ako se to tu i tamo desi, ajde sve je moguce. Ali da za takvo nesto sada vec redovno cujemo, e u to je zaista jako tesko povjerovati.

Onaj smajlic koji te pogodio svakako se ni u kom slucaju nije odnosio na tebe, niti na bilo koga tko je imao srecu po novom zakonu doci do blastocista. Nego na one kojima bi trebali kao povjerovati da stvarno mogu ciniti cuda. Bojim se da u takvo sto tesko da i ja ikako mogu vjerovati.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 27.07.2011. at 11:37

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Lilly, mozda je kod mene bio problem sto sam ušla u cijeli postupak s tolikom dozom rezerve i strepnje da mi je svaka pozitivna vijest bila nevjerica. Možda zaista treba ući s puno optimizma i s velikom nadom, tako da samo ustraj u tome!!!Hvala puno na podršci, a ja ću pokušati biti pozitivnija idući put. Sad sam uočila grešku u mom prethodnom postu-htjela sam reći da embriologice odrade ogroman dio posla...
    Također jako sam svjesna da postoji veliki dio cura koje se godinama bore s neplodnošću i kojima nažalost ne uspijeva, no one ne posustaju. Te žene su za mene simboli snage, ustrajnosti i odlučnosti te se zbog njih ponosim sto nosim dva kromosoma X.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nina32 jako mi je zao. Nisu ti zamrznuli ni jednu JS?

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Aurora*, nemam nažalost nijednog smrzlića.. Sve ispočetka, no nisam ni prva ni zadnja tako da mi to daje snagu... Hvala svima na podršci!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •