-
hej djevojčice! kako ste mi? vidim nema novih trudnica, možda ipak ljeto još nekoj od nas prije jesenskih postupaka udjeli komadić sreće, tko zna
. ja sam da se malo pohvalim -odlično- i s obzirom da sam u pms-u baš me zanima koliko ću još biti. kupam se od jutra do mraka, a u pauzama od kupanja uletjeli su mi neki poslići na crno da si malo pripomognem s obzirom na groznu situaciju na poslu /već sam jakooo dugo na godišnjem i bit ću do daljnjega/. uglavnom, ne stignem razmišljati o tome da me za manje od mjesec dana čeka novi postupak, jednostavno sam sve to odmakla na neko vrijeme od sebe, skužila sam da kad puno razmišljam samo padem u depru, ovako puno radim, puno uživam i puno spavam pa ne stignem razmišljati
. voljela bih da me ovo raspoloženje drži što duže. tako sam npr prije 2 tjedna vadila briseve i tek se danas sjetila da su mi rekli da će nalazi biti za 10 dana, prije 6 mjeseci bih 10 dana sjedila ispred bolnice i čekala nalaze....eto ljeto je napravilo čudo u mojoj glavi.
ali....
da ne bude sve tako blistavo, priznajem....jako se bojim postupka i kako će sve to izgledati...ovo je moj prvi stimulirani ivf
.
drage moje, uživajte u ljetu i to će nam brzo proći, vjerujem i nadam se nekoj ljetnoj bebi iz kućne radinosti. ljubim vas sve, budite mi sretne i vesele!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma