Drage moje suborke, zavrsit cu ovdje gdje sam i pocela svoje kratko iskustvo na ovom forumu....
Naime neki dan sam bila upozorena da maknem svoj potpis a buduci to nisam ucinila danas mi je nasilno izbrisan uz opomenu s objasnjenjem da ima prijeteci prizvuk, negativnu konotaciju te da nedvosmisleno govori ne koga je usmjeren.
S obzirom da smatram da sa svojim potpisom "Darko, znam gdje stanujes..." ne samo da nisam prekrsila pravila postanja (konotacija postova se ne spominje u pravilniku, a Darka u HR ima preko 20 000) nego mi se cini i da ovdje za ljude koji unistavaju nase sanse za roditeljstvom postoji veca protekcija nego li je uzivaju licki medvjedi.
To mi ej jednostavno neprihvatljivo i odlucila sam napustiti forum.
Htjela bih vam se zahvaliti na svemu. Osim sto sam puno, puno naucila i sto su mi neki savjeti bila zlata vrijedni bile ste divne i kao podrska i kao primjeri. Ovo mi je stvarno bilo jedno od najbogatijih iskustava u zivotu. Neke od vas imam vec na mailu, a neke nazalost nemam. No ako bilo tko ima zelju za daljnom komunikacijom ostavite mi svoje kontakte u inbox do sutra. Ako ne, vidimo se na humanoj u 9 mjesecu
Zelim vam puno, puno srece jer vam uz ovakav zakon zapravo i nemam sto bolje zazeljeti![]()