Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hej drage moje Riječanke,
    svima želim da nam ova 2012. donese ono što priželjkujemo i čemu smo se nadale u prošloj godini. Evo,nova borba samo što nije počela, želim nam da sve pobjedimo i da nam je ovo zadnja runda!
    Svima šaljem veliki zagrljaj.
    Arna dobro nam došla

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

p.s. isto imam milion pitanja oko lijekova, svega i svačega, što više čitam imam osjećaj da sam više zbunjena/uplašena...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I ja isto. Već imam stalne glavobolje, od postavljanja samodijagnoze, prijema u KBC, tijeka postupka, ishoda itd.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

draga Arna, najprije da ti kažem da se ne bojiš....u Rijeci si u pravim rukama. ovisi i o vašim dijagnozama koliko će sve brzo ići, ali mislim da u odnosu na druge klinike imamo jako male liste čekanja. neka me netko ispravi ako griješim. najviše ti na početku treba vremena da od prvih konzultacija do postupka skupiš svu papirologiju, a to mi se čini na kraju da najviše ovisi o tvom socijalnom ginekologu....neki daju da se sve riješi telefonski, a neki kompliciraju.

ne znam da li će ti raditi HSG, ali i on opet malo oduži cijelu situaciju, a po meni je bespotreban ako se ide direktno na ivf, icsi iz vrlo jednostavnog razloga meni su se jajovodi pokazali prohodni, u što debelo sumnjam, jer sam sigurna da bih onda postigla trudnoću i iz kućne radinosti, a ne kod dva ivf-a, prvi biokemijska, drugi - evo sad smo 7+3.

ja toplo preporučam doktora Vlašića za kojeg nemam dovoljno riječi hvale.....

ima na humanoj puno ekipe i svi smo mi bili jako prestrašeni kada smo dolazili prvi put, sad su se stvorila divna, topla prijateljstva, rekla bih vrlo jedinstvena i nadam se za cijeli život.

inače, ja imam skoro 37 godina, u postupak krenula sa 36....tako da nisi stara, ima gore puno cura preko 40 i nikad im ne bi dala toliko....sve se super drže, pravi komadi!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala najljepša, ovo je toliko informativan i kompletan odgovor a tako topao i umirujući.

A sad malo šale, i za mene (drugi) kažu da sam komad procjena godina od 24-30 :D
    Nadajmo se najboljem, najteže je krenuti, sve je to za mene novo.

Hvala još jednom, pa se javim kad budem krenula. Neću više daviti pitanjima, jer nakon svakog odgovora samo naviru nova

Lijep pozdrav i sretno svima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •