Citiraj njoka prvotno napisa Vidi poruku
Meni 7dpt. Meni su isto sise bolne, ali ujutro ne baš, tek kasnije u danu, do navečer, probava koma, ali to je od utrića, grčeve baš i nemam, svako toliko me nešto malo štrecne ali mislim da su to jajnici, leđa bolna, ali više na sredini, ne pri dnu, jedino što podrigujem dosta zadnjih par dana; uglavnom, mislim da neće biti ništa ovaj mjesec, ko prvo, koja to sreća mora biti da mi uspije isprve, a ko drugo, nemam nekih simptoma. Stalno gledam u gaćice kao da će mi dijamant spast iz njih. A šef već rekao da je počeo tražiti zamjenu za mene,....
Trebala bi dobiti u subotu ili nedjelju.
ovo ti je meni oba puta bio simptom...nikako se zaustaviti, sjećam se da mi je bilo užasno neugodno jednom sa curama na večeri, ono katastrofa , stavim komad pizze u usta i podrigujem kao lučki radnik.
i njoka....nije ti ovo prvi put!!!! možda si imala nekih i problema sa jajovodima pa zato aih nije uspio, meni su isto rekli da su jajovodi ok nakon hsg, pa na kraju šipak, bez ivf-a ništa. gledala sam dosta statistike i kažu da je velika vjerojatnost da uspije prirodnjak ako već dođe do transfera.

uglavnom, ja u sve vas vjerujem....čini mi se da sam ja zadnja objavila trudnoću, a to je bilo prije više od dva mjeseca, pa je red da dođu nove snage.
meni sutra pregled