Stranica 78 od 149 PrviPrvi ... 2868767778798088128 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,851 do 3,900 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

olivera

Ni kod mene nema boljih vijesti, nisam još procurila ali popišala sam 2 negativna testa i izvadila betu...odtugovala sam dan i sad se nabrijavam za sljedeći mjesec

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, nakon što sam prespavala više noći prijavljujem da sam buduća pikalica u dugom protokolu . Malo mi je to naglo došlo i malo sam još u šoku...
    Malo kasno palim ali mašala!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

olivera i argente, šaljem vam veeeeliki zagrljaj... čim prije dalje cure, nema stajanja

kiki čuvaj mrve, znam da je ovo čekanje najgori dio postupka

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala cure na utjehi, kakav ružan dan nakon tog ružnog sna, čim sam se probudila bilo mi je bljak
    kaže dragi da je u ovaj pokušaj vjerovao najviše do sad, volio bi da sad malo pauziram pa kad budem spremna da iskoristimo smrzliće ili opet u postupak, malo bi popričali sa dr.V i da vidimo šta će biti s ovim zakonom
    4mj.sigurno ništa, možda 5.mj.smrzlići pa kako bude dalje
    nikad nisam imala smrznutih, kako to ide cure?samo folikulom. do ovulacije pa oplodnja njih i transfer bez ikakvih terapija?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

olivera sekundarni izgleda upravo tako kako si opisala, od 8dc počneš sa folik.pa sve do ovulacije, ja jednom nisam imala ovulaciju pa smo morali odgodit, drugi put kad sam išla nikako da folikul pukne pa sam dobila štopericu,uglavnom meni je bilo jako iscrpljujuće jer sam od 10dc svaki dan do ovulacije odlazila na folik. Kad vide da je došlo do ovulacije,ide odleđivanje i oplodnja, nakon dva dana dođeš na transfer.
    Ja sad u ovom stimuliranom želim da imam 3js koje će oplodit i nadam se da neće bit zaleđivanja...sretno i kreni što prije dalje!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

butterfly ako bude i koja više ti možeš i odbiti da ti višak zaleđuju ako to ne želiš, imaš onaj obrazac koji ispunjavaš i ne moraš pristati na to ako ti ne odgovara.

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Olivera i Argente~~~~~~~~~~~~za sljedeći dobitni uspijeh!!!
    Kiki30 vjeruj u mrve i bit će dobitni od srca ti želim!
    Sneki i Butterfly popravite našu statistiku pa da se redaju samo pozitivne bete!!!
    Donatela,phipy,mala mimi i ostale cure i vama sretno i da bude to to!!!
    Mi imamo sekundarni u 5 mj!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje, ne znam što da vam kažem, osjećam se kao čardak-ni na nebu ni na zemlji
    ako sutra ovo curkanje ne okrene na m morat ću testić, jer sam dosta istrenirala strpljenje ova 2 dana i dosadilo mi više gledat u gaće non stop

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Olivera i Argente ao mi je cure, sad novi plan i hrabro naprijed!!
    Ja danas na punkciji bila i dobivena jedna jajna stanica, transfer će biti u četvrtak nadam se.
    Mali mimi kako si ti prošla??

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bravo, lucija, baš mi je drago! Vidiš da te ipak za vikend štrecnulo nešto drugo, a ne puknuti folikul .

Prijavljujem da smo mm i ja odlučili pričekati novi zakon te smo odgodili postupak u 4. mjesecu.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

lucija,super za js!!za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja brojim 4dnt,ništa posebno,jedino osjetim neki pritisak dole-a sad sam se malo i opustila,uživam doma ,sve pomalo u laganini

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdravi svima!!!
    ja krecem od 10. na folikulometrije, jos jedan sekundarni...

kiki 30 sretno i da se mrvice cvrsto uhvate!!!
    butterfly sretno sa kratkim protokolom i da bude dobitni!!!
    svima ostalima puno srece i da se sve trese od velikih beta!!!!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    Olivera i Argente ao mi je cure, sad novi plan i hrabro naprijed!!
    Ja danas na punkciji bila i dobivena jedna jajna stanica, transfer će biti u četvrtak nadam se.
    Mali mimi kako si ti prošla??
    I kod mene jedna, nadam se da bude tranfer

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

MM, bravo, držim fige!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mali mimi,bravo! za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Rijeka se zahuktala!!! Bravo! Cure, sretno!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

tu se svašta još može desiti
    ja neuspješno radila test, i dalje ništa ne znam

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mali mimi ~~~~~~~~~~~~~~za transfer~~~~~~~~~~~~

kiki30 čuvaj mrve i uživaj!

phiphy za kad ste odgodili...a šta misliš kad će novi zakon?

lucija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer

sneki sretno sutra na folikulom.

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Butterfly, odgodili smo do daljnjega. Ministar govori da će se u 5. mjesecu raditi po novom zakonu, ja sam nevjerni Toma, ali se ipak nadam . Mm i ja smo vagali 10 dana i na kraju je prevagnulo na onu stranu koja kaže da nećemo u punu stimulaciju dok ne budu moguće zamrzavanje embrija i oplođivanje više od 3 jajne stanice. Naravno, sve to ako se donošenje zakona izrealizira u sljedećih par mjeseci...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Butterfly, odgodili smo do daljnjega. Ministar govori da će se u 5. mjesecu raditi po novom zakonu, ja sam nevjerni Toma, ali se ipak nadam . Mm i ja smo vagali 10 dana i na kraju je prevagnulo na onu stranu koja kaže da nećemo u punu stimulaciju dok ne budu moguće zamrzavanje embrija i oplođivanje više od 3 jajne stanice. Naravno, sve to ako se donošenje zakona izrealizira u sljedećih par mjeseci...
    pa nije to onda tako stašno dugo, taman imaš mjesec-dva da se lijepo odmoriš i pripremiš za predljetnu akciju, nadam se da će taj zakon čim prije,nisam mislila da im toliko treba za promjenu.

ja se bodem u trbuh i nikad mi nije moja buša izgledala izbušenije, svaki put pogodim kapilaricu i jadan moji trbuh ima sve boje od smeđe,plave,zelene...dobro da nije ljeto pa da se ne ide na kupanac...neznam kako mi to ovaj put uspjeva!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera,jesi ponovila testić?? javi nam se...
    phiphy,nadam se da će brzo doć taj zakon pa da kreneš..
    snekice,kako je prošla folikumetrija?
    butterfly,za sutrašnju folikumetriju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo, imamo 4-5 kom na desnom j. (neznam koliki su mi) i nešto sitno na lijevom, ali to ne brojim. Endo 7mm, moram sad navaliti na ananas da ga podebljam. Ovaj put sam ga samo jednom jela i eto ti ga na! Mislim da mi nikad nije bio tako tanak. nije to ništa prestrašno, ali sam znala imati na 5dc istu debljinu, a sad je 8dc. Nekome je to odlično, ali ja nisam navikla

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Butterfly, probaj iglu prisloniti na kožu i onda nježno ubosti. Znam da ti nije prvi put, ali i meni se dogodi da malo jače ubodem (ovisi o mojoj nervozi - u ovom postupku je ne fali), a da ni ne skužim (za sad imam samo jedan podljev )

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hvala sneki, al i ja sam ovaj put posebno nervozna pa to dosta krvnički i bez osiječaja obavim...ufa svaki put mi je sve teže s tim bockanjem i uvijek imam predosječaj da će ih biti još...

kiki kako se ti držiš?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo sutra već 6dnt jeee..
    a znate i same ovo čekanje ubija,neznam ništa posebno ne osjetim,jedino imam neki pritisak dole i mala probadanja,čim malo duže sjedim,pa moram onako poluležeći položaj,a trbuh-napuhana sam kao da sam u 5mj.trudnoće
    sretno sutra!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo me cure...bila danas na komzultacijama kod dr.Vlašića...oduševljena sam doktorom...još nikad takvu susretljivost nisam srela...sve mi je lipo objasnio ...pravu stvar sam napravila što sam se prebacila kod njega...doktor je za 10!!....najprije smo popricali...pitao me za cijelu obiteljsku amnezu..pa me pitao za moju epi...pa je obavio ginekoloski pregled rucni pa ultrazvucni i za cudo Bozje danas tek na 12dc(bez klomifena i iceg)imam vodeci folikul na ljevom jajniku od 18mm(endometrij9mm) rekao dr da bi se mogla desiti ovaj ciklus i prirodna trudnoća...a ako do tog ipak ne dođe posto vec 3ipo godine pokusavamo ...dao mi je popis što sve moram prikupiti od nalaza i potvrda za mpo i kad to prikupim onda da se javim i idemo ili na inseminaciju ili na prirodni ivf...sa doktorom sam prezadovoljna stvarno je odlican...sve pohvale za njega....

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    olivera,jesi ponovila testić?? javi nam se...
    phiphy,nadam se da će brzo doć taj zakon pa da kreneš..
    snekice,kako je prošla folikumetrija?
    butterfly,za sutrašnju folikumetriju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    jesam kiki, negativan je danas i dobila sam m danas, a curkala sam od subote, sad sam malo potonula ali bit će ok, treba mi vremena i da vidim šta dalje, kaže mm smrzliće (6kom) pa kad vidimo zakon ako bude "potrebe" dalje, imamo još 3 postupka ako nam zakon ne promijeni nešto
    sretno cure u postupku

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivre,a baš mi je žao,nekako sam se sve nadala da će bit ok.
    a ja sam danas pala u neki pesimizam,od 5h ujutro hodam po kući,sva sam neka nervozna,tužna,strah me neuspjeha,tako me stah.....neznam zašto..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kiki, ma to ti je sve od vremena! Nakon puno sunca, ova kiša je baš . Spavam kao i inače i ujutro sam sva slomljena, a inače k'o leptirić. Evo malo ~~~~~~~~~~ da ti se raspoloženje popravi!!

Olivera, žao mi je . I tebi ~~~~~~~~~~ da što prije skupiš snage i spremiš se za dalje, neka smrzlići budu dobitni!

Donatela, kad ovako pišeš, skoro da mi dođe da i ja prijeđem kod V. .

Butterfly, za mirnu ruku ~~~~~, a Sneki za deeeeebeli endo ~~~~~ .

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a bit će da je vrijeme- kad će sunce???
    lucija,mali mimi evo malo za sutrašnji transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    butterfly,kako je prošla folik.?

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

phiphy neznam...netko se slaze sa prof.S.i moze se sporazumit a neko ne...ja nisam mogla i gotovo pa sam odlucila preci kod Dr.V. on mi se svidio odmah i kad je mjenjao dr S. (dok sam još kod nje bila)a pogotovo sad kad je moj doktor...zna utjesit pacijenta..reci mu lijepu rijec utješnu..nema kod njega povisivanja tona ili sl..rekao mi je da sam ja ipak dosta laksi slucaj od nekih drugih pacijentica iako radimo vec 3 i nesto godine na bebi..ali da je dodatni probl moja epi pa bi ako sad s ovom prirodnom ovulacijom u ovom ciklusu nije uspjelo bilo dobro odmah uci u postupak ivf prirodni ili inseminacija...isto tako sviđa mi se kako on pita i mene za moje mišljenje što ja mislim i što mogu...stvarno doktor je za 10.cula sam dosad i od drugih cura pohvala za njega ali sam se iznenadila kad sam vidila da je bas tako dobar...mogu ga pitat i milion pitanja ako ocu on ce saslusat i odgovorit...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej cure,
    ma ja sam stvarno čudna! Ovaj postupak terapija svedena na minimum a moji folikuli rasturaju...danas 8dc ima ih 10-tak,endo 13mm, većeras dobivam štopericu i u petak je punkcija....e,onaj novi tv je baš kul...a mene ovaj puta punkcije strah kao vraga, neznam ća me ćapalo,a bit će od vremena kako kaže phiphy
    malo prije sam se pozdravila za decapeptilom i gonalom,i rekla im drage moje hvala i nadam se da se više ne vidimo!!!

kiki draga, samo ti mazi svoje mrve i ugnjezdit će se one,ajde još 4 dana,pa baci koji testić da nas razveseliš...
    olivera šaljem zagrljaj i što prije dalje...
    donatelanajbitnije je da si zadovoljna sa dr.i da imaš povjerenja,želim ti sreću...
    sneki kakva je situacija kod tebe, si sutra opet na folikulom?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

butterfly,ma super! neka tako lijepo i završi!~~~~~~~~~
    a mislila sam pišnut jedan testić,tamo na uskrsni ponedjeljak,onda će bit 11dnt pa bi se već trebalo nešto i vidjeti ako je,a nadamo se...
    inače nisam za te testiće ali beta je tako dugoo

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

donatela baš mi je drago da si zadovoljna
    sneki i mi se vidimo sutra pretpostavljam?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vidimo, se, nego šta! Oko 8 sam gore!
    Butterfly, wooow, 10js, endo 13! Go girl! Baš me živo interesira šta će biti meni sutra!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Oho bit će to lijepa ekipica sutra gore, vidimo se cure!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da,tv na zidu ambulante je prva liga )))...ugl ja javim novosti ako sto bude ovaj ciklus,na folikulometrije ne moram samo mi je rekao da ciljam svaki drugi dan do Uskrsa...mada sumnjam da ce bas sad upalit odjednom..ali sto je je nikad ovulaciju nisam imala tako školski..,..ako ne bude nist idem u akciju skupljanja papira i nalaza pa onda uskoro u postupak...vama zelim punoo srece da sto prije dobijete pozitivne bete i hvala vam svima ....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki pišni obavezno,ma ko će čekat toliko...

cure sretno sutra na folikulom. baš super što se vidite gore, ja nikako da nekog potrefim...

donatela adje ajde hopa cupa....držim fige da nešto uprskate

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure sretno sutra!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure koje ste sutra u kbc-u neka vam je sa srećom...mislim na vas i očekujem samo dobre vijesti!

olivera - žao mi je draga...sve smo navijale za tebe
    donatela - ja sam uvijek za opciju kada ne ide lijevo ide desno...i dr vlašića svakom od srca preporučam, stvarno čovjek ima strpljenja, a pored svih nas tamo to je velika vrlina

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

samo da se javim, čitam vas i navijam, držim fige svima redom

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure,kako je prošlo??
    evo ja danas 7dnt,i trbuh me počao pomalo bolit,onako svija kod pred mengu i više ću izluditi
    ja mislila da će mi bit malo lakše ovo čekanje,ali meni svaki postupak,sve teže i teže..
    butterfly,držimo fige za punkciju ,za puno lijepih stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jooo kikineznam kako ću sutra preživit, hvata me lagana panika, neznam, nekako se bojim boli....ufa

he, a ovo probadanje, moglo bi bit implantacija, tako sam barem čitala,nikad doživila...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma ćeš,ćeš popij nešto za bolove i pitaj da ti daju voltaren inekciju..
    ja čim vidim onaj stolac sam gotova haha ali jak smo mi i sve ćemo izdržati za naše malo zlato,jel tako?

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo cure, kod mene ništa od transfera, loša jajna stanica nisu je ni oplodili, dogovorili smo se da ćemo u dugi stimulirani, već sutra počinjem sa bockanjem, idem popodne po sve uputnice i tako...
    Mimi kako si ti prošla, nadam se bolje od mene..
    Kiki i Butterfly sretno vam cure ~~~~~~~~~~
    Sretno svima!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ma ćeš,ćeš popij nešto za bolove i pitaj da ti daju voltaren inekciju..
    ja čim vidim onaj stolac sam gotova haha ali jak smo mi i sve ćemo izdržati za naše malo zlato,jel tako?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Lucija, žao mi je, ali je dobro to što odmah krećeš dalje!
    U subotu sam opet gore, nadam se zadnja FM. Prebrojali smo 5 kom. Dobro je!
    Cure, vibrajte na Odbrojavanju, da ne dobijete opomenu od admina (to nisam ja, majke mi!)

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo sutra već 6dnt jeee..
    a znate i same ovo čekanje ubija,neznam ništa posebno ne osjetim,jedino imam neki pritisak dole i mala probadanja,čim malo duže sjedim,pa moram onako poluležeći položaj,a trbuh-napuhana sam kao da sam u 5mj.trudnoće
    sretno sutra!
    butterfly,ma super! neka tako lijepo i završi!~~~~~~~~~
    a mislila sam pišnut jedan testić,tamo na uskrsni ponedjeljak,onda će bit 11dnt pa bi se već trebalo nešto i vidjeti ako je,a nadamo se...
    inače nisam za te testiće ali beta je tako dugoo
    cure,kako je prošlo??
    evo ja danas 7dnt,i trbuh me počao pomalo bolit,onako svija kod pred mengu i više ću izluditi
    ja mislila da će mi bit malo lakše ovo čekanje,ali meni svaki postupak,sve teže i teže..
    butterfly,držimo fige za punkciju ,za puno lijepih stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ajde, ajde testić na 11-ti dan će nam već pokazati nešto, barem sjenu
    ja sam imala sve simptome pms-a pa evo me guram...i ne mogu reći da sam u dobitnom postupku imala ikakav drugačiji osjećaj u odnosu na nesupješne.
    napuhana si od progesterona, ja sam stala tek u 16-17 tjednu uzimati utriće i tek od onda nemam tu napuhanost.

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    jooo kikineznam kako ću sutra preživit, hvata me lagana panika, neznam, nekako se bojim boli....ufa

he, a ovo probadanje, moglo bi bit implantacija, tako sam barem čitala,nikad doživila...
    uzmi večeras i sutra ujutro prije punkcije voltaren, ako imaš čepić meni bolje djeluje na opuštanje mišića od tableta. injekciju ti tamo daju ionako zadnji čas, meni 10 minuta prije punkcije, mislim svrha je bila nula bodova, na kraju me više to boljelo nego punkcija.

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure, kod mene ništa od transfera, loša jajna stanica nisu je ni oplodili, dogovorili smo se da ćemo u dugi stimulirani, već sutra počinjem sa bockanjem, idem popodne po sve uputnice i tako...
    Mimi kako si ti prošla, nadam se bolje od mene..
    Kiki i Butterfly sretno vam cure ~~~~~~~~~~
    Sretno svima!!

jojjj baš mi je žao, koja je to lutrija sve skupa. nadam se da nisi prestrašno razočarana. drži se. ja nekako gledam da možda bolje bez transfera nego sa neuspješnim transferom...mislim nije neka utjeha, ali realno kada nisam imala j.s. manje sam bila tužna nego kada sam odradila cijeli postupak a nisam imala plus.
    ja isto preporučam da ako imaš vremena odmah kreneš u nove pobjede.

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Lucija, žao mi je, ali je dobro to što odmah krećeš dalje!
    U subotu sam opet gore, nadam se zadnja FM. Prebrojali smo 5 kom. Dobro je!
    Cure, vibrajte na Odbrojavanju, da ne dobijete opomenu od admina (to nisam ja, majke mi!)
    što se tiče odbrojavanja, nije pametno da trudnice tamo zalaze, svako malo dođe do neke jako tužne situacije...a ja ionako krhka i emocionalno nikakva samo se polomim na toj temi. upravo mi se to desilo, a stvarno nema smisla, ionako je strah u glavi i bez tuđih tragičnih iskustava.

ako me stjeraju odavde nemam baš više gdje pisati.

a toliko nas malo piše na ovoj temi da mislim da je ovo malo vibranja i dobrih želja samo kap u moru....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    što se tiče odbrojavanja, nije pametno da trudnice tamo zalaze, svako malo dođe do neke jako tužne situacije...a ja ionako krhka i emocionalno nikakva samo se polomim na toj temi. upravo mi se to desilo, a stvarno nema smisla, ionako je strah u glavi i bez tuđih tragičnih iskustava.

ako me stjeraju odavde nemam baš više gdje pisati.

a toliko nas malo piše na ovoj temi da mislim da je ovo malo vibranja i dobrih želja samo kap u moru....
    Slažem se, ali tako se gubi smisao pdf o Klinikama. Nove cure ne mogu doći ni do broj telefona klinike već moraju kopati po ovih 78 stranica. I ja nekad zavibram i poskočim, iako sam nekad kao novi član bila zbog toga opomenuta.
    Kopiram s prve stranice
    Citiraj MIJA 32 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje
    otvaram novu temu

molim vas budite:
    - sažete
    -informativne

molim vas nemojte:
    - vibrati (za to imate odbrojavanje)
    -chatati jer ćemo svaki chat brisati bez upozorenja

SRETNO SVIMA
    Posljednje uređivanje od Snekica : 05.04.2012. at 15:06

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, ali tako se gubi smisao pdf o Klinikama. Nove cure ne mogu doći ni do broj telefona klinike već moraju kopati po ovih 78 stranica. I ja nekad zavibram i poskočim, iako sam nekad kao novi član bila zbog toga opomenuta.
    Kopiram s prve stranice
    svaka nova cura koje dođe ovdje dobije u ekspresnom vremenu odgovor.

isto tako, svakome tko ulazi u ove vode toplo preporučam da pročita cijeli pdf potpomognute od glave do pete....ja to učinila nekoliko puta i još uvijek kopam i tražim.

ja vam na odbrojavanje neću dolaziti jer se tamo ne osjećam dobro, preeeeeviše loših vijesti za moj trudnički mozak.

htjela sam vas samo malo sve skupa podržati, jer nas u odnosu na broj cura u čekaonici ovdje ima izuzetno malo... trudnica koliko vidim više uopće nema što mislim da nije poticajno za nove cure. ne znam u čemu je problem, da li se cure boje pisati ili ih uopće ne zanima ovakav vid komunikacije.
    Posljednje uređivanje od thinkpink : 05.04.2012. at 15:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •