ajde, ajde testić na 11-ti dan će nam već pokazati nešto, barem sjenu
ja sam imala sve simptome pms-a pa evo me guram...i ne mogu reći da sam u dobitnom postupku imala ikakav drugačiji osjećaj u odnosu na nesupješne.
napuhana si od progesterona, ja sam stala tek u 16-17 tjednu uzimati utriće i tek od onda nemam tu napuhanost.
uzmi večeras i sutra ujutro prije punkcije voltaren, ako imaš čepić meni bolje djeluje na opuštanje mišića od tableta. injekciju ti tamo daju ionako zadnji čas, meni 10 minuta prije punkcije, mislim svrha je bila nula bodova, na kraju me više to boljelo nego punkcija.
jojjj baš mi je žao, koja je to lutrija sve skupa. nadam se da nisi prestrašno razočarana. drži se. ja nekako gledam da možda bolje bez transfera nego sa neuspješnim transferom...mislim nije neka utjeha, ali realno kada nisam imala j.s. manje sam bila tužna nego kada sam odradila cijeli postupak a nisam imala plus.
ja isto preporučam da ako imaš vremena odmah kreneš u nove pobjede.
što se tiče odbrojavanja, nije pametno da trudnice tamo zalaze, svako malo dođe do neke jako tužne situacije...a ja ionako krhka i emocionalno nikakva samo se polomim na toj temi. upravo mi se to desilo, a stvarno nema smisla, ionako je strah u glavi i bez tuđih tragičnih iskustava.
ako me stjeraju odavde nemam baš više gdje pisati.
a toliko nas malo piše na ovoj temi da mislim da je ovo malo vibranja i dobrih želja samo kap u moru....