drage moje sve, samo da vam se kratko javim. mi smo sutra 31+0, ima svakakvih dana, neću vas lagati...lažu oni što kažu da je od 12-tog tjedna lakše, pa od 15-tog, pa kad čuješ bebu, pa kad se okreće, pa kad ovo pa kad ono...iskreno meni je svaki dan sve teže ovo iščekivanje. trudnoća je do sada bila prožeta svim mogućim emocijama ovoga svijeta, a ja se samo nadam dobrom i sretnom ishodu i vjerujem da ću sve loše odmah zaboraviti.
vama želim puno strpljenja, hrabrosti i mira u glavi /to je ponekad najteže dobiti/.
stalno vas čitam, ali ne javljam se....moram ipak ovo reći....NEMOJTE, ali stvarno nemojte uzimati nikakve lijekove na svoju ruku, a najmanje štoperice, pa nisu to žvake...nikad ne znate kada nešto može krenuti po zlu i pitam se kako bi došle kod doktora i rekle mu da ste samostalno odlučile uzeti lijek taj i taj. ne znam, mislim da ne griješim što vam ovo pišem, ali stvarno mi je zazvonilo u uhu. lijepo je biti informiran, ali ono što je kod nekog upalilo,nekom drugom može naškoditi. vjerujte svojim doktorima, jer u onom trenutku kada se izgubi vjera u doktora vrijeme je promjena, nažalost onda više lječenje kod istog nema nikakvog smisla /okusila u trudnoći, pa znam o čemu pričam/.
p.s. samo da se dotaknem i sisa u ranoj trudnoću, u prvoj neuspješnoj u 2 tjedna narasle dva broja...u ovoj - ni makac, jedva pola broja nedavno, ali mislim da je to radi viška kila, a ne radi povećanih sisa![]()