Stranica 88 od 149 PrviPrvi ... 3878868788899098138 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,351 do 4,400 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

drage moje sve , samo da vam se kratko javim. mi smo sutra 31+0, ima svakakvih dana, neću vas lagati...lažu oni što kažu da je od 12-tog tjedna lakše, pa od 15-tog, pa kad čuješ bebu, pa kad se okreće, pa kad ovo pa kad ono...iskreno meni je svaki dan sve teže ovo iščekivanje. trudnoća je do sada bila prožeta svim mogućim emocijama ovoga svijeta, a ja se samo nadam dobrom i sretnom ishodu i vjerujem da ću sve loše odmah zaboraviti.

vama želim puno strpljenja, hrabrosti i mira u glavi /to je ponekad najteže dobiti/.

stalno vas čitam, ali ne javljam se....moram ipak ovo reći....NEMOJTE, ali stvarno nemojte uzimati nikakve lijekove na svoju ruku, a najmanje štoperice, pa nisu to žvake ...nikad ne znate kada nešto može krenuti po zlu i pitam se kako bi došle kod doktora i rekle mu da ste samostalno odlučile uzeti lijek taj i taj. ne znam, mislim da ne griješim što vam ovo pišem, ali stvarno mi je zazvonilo u uhu. lijepo je biti informiran, ali ono što je kod nekog upalilo,nekom drugom može naškoditi. vjerujte svojim doktorima, jer u onom trenutku kada se izgubi vjera u doktora vrijeme je promjena, nažalost onda više lječenje kod istog nema nikakvog smisla /okusila u trudnoći, pa znam o čemu pričam/.

p.s. samo da se dotaknem i sisa u ranoj trudnoću, u prvoj neuspješnoj u 2 tjedna narasle dva broja...u ovoj - ni makac, jedva pola broja nedavno, ali mislim da je to radi viška kila, a ne radi povećanih sisa

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam bila sinoć dole i bocnuli me u ruku,znači nema više u guzu
    thinkpink,ajde drži nam se još malo,evo još dva mjeseca pa kad zagrliš bebu zaboravit ćeš na sve loše dane,od tada će bit samo sretni,sretni..

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo gotova punkcija sve super,mogu reći skoro pa bezbolna,samo osjetila ubod imamo 6js i čekam srijedu!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

odlično kiki30

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

super kiki...sretno i dalje...

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo kiki

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiki, bravo. lijepa brojčica, bit će nešto....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala cure,divne ste.
    danas je dole po običaju bila ludnica,ja sam oko 10h bila gotova i iza mene još jedna punkcija pa tek onda foluk.
    bila sam sva sretna kad sam vidjela da radi dr.V ,bilo me baš strah punkcije ali super je prošlo..
    tantolina,jesi ti krenula?

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

kiki30 i ja sam jučer bila dolje, baš me zanima koja li si ti? Stvarno je bila gužva, došla sam tek poslije 10 na red za folikulometriju. Uglavnom, jučer sam si dala štopericu i sutra punkcija, imam 2 folikula. Nadam se da neće puknuti prije punkcije, da me neće jako boljeti, prvi mi je put pa me je dosta strah i da ćemo dobiti stanicu. Po mojoj računici, ako dođe do transfera on bi trebao biti u petak, a petak je baš onaj praznik, zna li tko da li oni normalno rade za te praznike?

kiki puno sreće za dobar tulum u labu

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cujem da dr V.neće biti do 1.07 na odjelu humane uopce...znate vi što o tome?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dino,hvala ti ja sam sjedila na klupici odmah do vrata sestre -u bijelim hlačama i tirkiznoj majici,kosa u repu s šiškama
    ma samo se trebaš pokušat što više opustiti,brzo će bit gotovo-evo ja sam jučer imala 9 folikula i stvarno nije bila neka velika bol..
    ako ti je sutra punkcija onda bi transfer bio u subotu jer se dan punkcije ne računa
    a za praznike i vikende uvijek je neki doktor dežuran,tako da bez brige,netko će bit dole
    sretno sutra i javi nam se kako je prošlo,držim

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

kiki, znam koja si Ja sam sjedila preko puta tebe, neka zelena majica i bijela suknja i kraj mene bolja polovica u plavoj majici. Računala sam da bi transfer bio 3. dan, jer vidim da je tako uobičajena praksa u RI, a to pada baš u petak. Znat ću sve sutra pa kako bude. Hvala ti, nadam se da će biti sve dobro

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a joj da imaš pravo ja stalno mislim da je sutra srijeda ja bi čim prije po moje mrve haha
    ma bit će sve dobro vidjeti ćeš,jesi kod dr.V.?

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Haha, i ja bi da je srijeda pa da je punkcija iza mene A doći će nam brzo i ta srijeda pa ćeš ti po svoje mrve, a ja ću znati na čemu sam. Da, kod dr V sam i ovo mi je 1. IVF pa me zato i strah jer ne znam kako će sve biti.

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kiki30 nisam još krenula.....naravno da m nije došla kad ju čekam...u srijedu idem u Ri pa će mi vjerojatno dati duphaston i onda krećem......držim fige za transfer

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja cula da dr V.nece biti od 21.6 do 1.07.....
    sretno kiki....da sve prođe super na transferu......dino84 sretno na punkciji....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dino,ajde sretno sutra!!
    tantolina,da čim prije stignem M i da se više ne vraća godinu dana možda se i vidimo u srijedu!!
    donatela,navijam za jedan veliki plus!!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    dino,ajde sretno sutra!!
    tantolina,da čim prije stignem M i da se više ne vraća godinu dana možda se i vidimo u srijedu!!
    donatela,navijam za jedan veliki plus!!
    Da, da ti ćeš ležati poslije transfera pa ću ti doći mahnut......

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure ajde mi pliz napišite aktualne brojeve telefona za naručivanje!
    TNX

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ej tonili, broj ti je 658254. Naručuje se od 12-14.
    Ja danas dobila M, a trebala tek doći 29/06. Ma valjda od stimulacije i krvarenja se sve zbrčkalo. Ali ako ovako bude sve ok krećem u sekundarni krajem 7.mjeseca ako me sreća i zdravlje posluži.
    U drugu srijedu idem kod doktora M na konzultacije pa da vidim što će mi on reći.
    Kiki bravo za 6 js-super brojka, zaista obećavajuća.
    Dino84 ~~~~~~ za bezbolnu punkciju.
    Kako nam je donatela?

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo mene ja danas isla po još Utrica...i ginic mi dao usput i uputnicu za betu...a na nalazu od transfera mi pise da betu vadim 27.6 sad neznam ako imam uputnicu za betu dali smijem vaditi betu i ranije ili bolje ne da se nebi ljutili na humanoj???....inace danas mi je 30dc i 9dpt ciklusi mi traju 30-32 dana i zasad još nisam dobila hvala Bogu...nadam se da ni necu...mada danas stalno imam onaj neki osjecaj kao da cu svaki cas dobit...sve me steze i to...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

donatela to je to, ti si nam iduća trudnica!! misli pozitivno do kraja!!!
    kiki30, dino84 sretno na punkciji i transferu!!!!!
    svima ostalima puno pozdrava i sreće!!!!!!!!
    ja čekam vješticu za vikend i onda prvi uzv oko 2.7.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala kameleon mada mi se cini da bih bila prevelika sretnica da mi upali prvi postupak...i bude bingo...kao da je rijetkima to uspjelo i to prirodni ivf bez stimulacije..a neznam...da bar...nadam se da hoce ..danas mi je 10dnt...i ono sto mene zanima je dali utrogestani u svakom slucaju odgađaju mengu bio trudan ili ne ili to ovisi od zene do zene?mozda ce mi m kasniti jer stavljam utrice a da zapravo mozda i nisam trudna mozda menga pokusava doci a nemoze pa me zato stezalo...jooooj...

kameleon sretno ti s iducim postupkom da sve bude kako treba...i da taj bude bingo!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

donatela a šta reći nego sve je to moguće što si nabrojala...
    kameleon i magi7 sretno

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

donatela, ti možeš vaditi betu ranije i tako ti na uputnici ne piše datum, pa u slučaju pozitivne, odeš kod svog soc. gin. po još jednu uputnicu za ponavljanje, a taj drugi nalaz odneseš na humanu...nitko se neće ljutiti, znaju oni da smo mi nestrpljive.
    Utrići...kako kome, da ovisi od žene do žene, meni u X postupaka nisu odgodili mengu, dobila bi je i pod njima, a zadnji put mi je kasnila, da li radi njih...ovisi.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ako bih isla vadit ranije to bi bio cetvrtak 12dnt ili utorak 17dnt jer su u petak i ponediljak praznici pa tad necu moci ici..a neznam moj soc ginivc je vidio nalaz i zna da pise da mi je vadit za betu 27mog mozda bi se i on ljutio sto sam se pozurila pa da mi ne da još jednu uputnicu...za ponavljat ako je pozitivna..meni je i malo frka i zbog tableta za epilepsiju jer ako sam trudna neznam dali cu morati sto smanjivati dozu...pa bi zato volila saznati prije...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    ako bih isla vadit ranije to bi bio cetvrtak 12dnt ili utorak 17dnt jer su u petak i ponediljak praznici pa tad necu moci ici..a neznam moj soc ginivc je vidio nalaz i zna da pise da mi je vadit za betu 27mog mozda bi se i on ljutio sto sam se pozurila pa da mi ne da još jednu uputnicu...za ponavljat ako je pozitivna..meni je i malo frka i zbog tableta za epilepsiju jer ako sam trudna neznam dali cu morati sto smanjivati dozu...pa bi zato volila saznati prije...
    Pišni test!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ćao donatela
    neznam kod kojeg si dr?vadila sam betu 4 dana prije i niko se nije ljutio.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pišala sam test....10dnt i to ne prvom jutarnjom....ajme još sam pod emocijama i nemogu virovati..druga crtica se pojavila u roku od minute..... imam + ..prvi ivf i nisam se nadala da ce biti plus sva sam se tresla nisam znala ocu vamo ocu tamo...i sad cekati betu i nadati se da ce biti sve u redu....
    Posljednje uređivanje od donatela : 19.06.2012. at 13:16

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Donatela,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...Bravo!!! sad se smiri i čekaj betu..

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej curke, vidim krenulo je krenulo...... sve nešto u pozitivnom tonu,!

Donatela čestitam ti na plusu i želim da dalje ide sve u najboljem toku i naravno da sa sobom povučeš lavinu trudnica....

Think pink pozdrav trudnice jedna, pa ti kao iz vedra neba! Nadam se da si dobro i da beba raste... čuvaj se i izdrži još ovo malo,vjerujem da je teško po ovim paklenim vručinama...pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Donatela, bravo!!! Čestitam! Sad mirno možeš čekati 27.!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dino,kako je prošla punkcija??
    evo ja sutra dole i nadam se transferu

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Donatela čestitaaaaam. Super vijest. Nekako sam po svim tvojim simptomima pretpostavila da će to biti to. Super. Baš se veselim za tebe.
    Kiki30 bit će transfer-vidjet ćeš

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bravo donatela sumnjala sam ja na to

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Curke, jučer sam bila na punkciji, bila je skoro pa bezbolna, stvarno sam mislila da je to puno strašnije i što je najvažnije imamo stanicu Samo je jedna, ali nadamo se da će i ona biti dovoljna. U petak moram opet gore na transfer. Dr V. mi je rekao da on u petak neće biti jer ide na godišnji. Do kada ga nema, to ne znam. Još mi je rekao ako sada ne uspijemo da ćemo čekati jesen za drugi postupak.

kiki, kako je bilo na transferu?

donatela, pa čestitam i želim ti puno sreće do kraja

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala ti dino 84 i ja tebi zelim svu srecu ovog svjjeta da ti uspije odmah u ovom postupku i da netrebas cekat jesen...dovoljna je i jedna stabnica da uspije vidis da je i meni bila dovoljna...
    i da ja sam cula iz nekih izvora da Dr.Vlašica nece biti od 21.6 do 02.07...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

donatela, hvala ti Šta se na transfer mora doći punog mjehura? I koliko se leži tamo kod njih nakon transfera?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dino ,onda se vidimo u petak danas nije bio transfer jer čekamo 5.dan
    tako mi dr.V predložio,on misli da je tako bolje,tri mi danas siguno ne bi vratio a opet da bira kojeg će nema smislia,u petak ćemo vidjet koji napreduje
    da rekao je i meni da ga u petak nema

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da na transfer triba bit punog mjehura..netriba bs onako da nemozes izdrzat ali dovoljno je da sat dva prije transfera ne ides na wc ili da popijes nesto prije...i lezi se u sobi nakon transfera sat do dva......ja sam lezala oko sat ipo...sretno vam objema....na transferu dino i kiki ..i neka se mrve lipo ugnjezde....

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

kiki, pa to je super Nadam se da ću te prepoznati u petak Ja se nadam da moja stanica lijepo napreduje i da će biti transfer u petak.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

donatela čestitam!!
    dino84 i kiki30 sretno!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki super...znači u petak je dan D.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

I Donatela???? kakva je beta

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma betu vadim tek 27.6..ali danas sam ponovila test i druga linija je puno jace vidljiva i deblja nego jucer debli plusić...virujem da ce i beta biti dobra..,,,

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tantolina,si bila dole?
    mene sad neki strah ča će me čekat u petak,a valjda će barem jedan bit onaj pravi..
    danas sam počela s utrićima,joj..šta ih ne volim...
    dino,ma prepoznat ćemo se..nadamo se transferu pa ćemo imat vremena za malo ćakule

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kiki 30, dino sretno u petak, i da sve prođe po planu!!!
    donatela, znala sam da si trudna!!! sretno dalje, uživaj i čuvaj mrvu!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, je li netko nedavno radio hsg u Rijeci? Koliko se čeka?
    Može li se napraviti privatno i koliko košta? Hvala! Curke sretno!!!!!

Lalala avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam radila, prije mjesec dana. Prvo moraš na konzultacije, i onda ti doktor kaže da se javiš kad ti započne idući ciklus. Kod mene je to išlo sporije, jer sam se mučila sa glupim bakterijama, pa sam morala čekat dok ih se ne riješim.. Uglavnom, moraš imati sterilne briseve..
    Privatno mislim da nemaš di u Rijeci hssg napraviti..
    Posljednje uređivanje od Lalala : 21.06.2012. at 19:31

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Koliko mogu biti stari brisevi, radila sam ih ovaj mjesec,osim pape ( u 2. mjesecu), je li to ok?- uredni su! Tko radi hsg, Vlašić???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •