Znala sam, znala sam. To KIKI!!! Sretno do kraja!!!!
Bravo kiki ovo je bilo jako lijepo za pročitat....baš sam sretna i zadovoljna da se dešavaju tako lijepe stvari...sretno do kraja i svima vama i meni naravno želim da što prije ovako nešto doživimo!!!!
kiki
olivera čuvaj svoje mrve
tantolina~~~~~~vibram za folikule
wooooooooooooooooooooow kiki! To se zove beturina! Čestitam od srca! Meni bi bila dovoljna čak i duplo manja... skromna sam, zar ne?!
Mi možda opalimo jedan prirodnjak za koji dan, čekam (baš i ne, al ajde) M, pa 9dc na UZV. Mooožda uspijemo uloviti stanicu!
Ja sutra opet u Ri....danas na folikulometriji jedan ali vrijedan folikul....najvjerojatnije punkcija u ponedjeljak
kiki30 čestitam od srca!!!
olivera,da ovaj sekundarni bude dobitni!!!!!
tantolina puno sreće na punkciji, da sve prođe po planu!!!
puno puno pozdrava i sreće i svima ostalima!!!!!!!
Kiki draga čestitam ti od sveg srca!!!!!!! sretno do kraja!!!!!!!!!!
Jeste li za druženje? http://forum.roda.hr/threads/74689-I...ca#post2185971
Ipak ste mi malo daleko još je gužva i vrućine, ali vi uživajte![]()
Sutra punkcija mog jednog folikula....opet isti strahovi.....je li puknuo prije vremena.....hoće li bit js.....uffffffff
Tantolina držim ti fige sve u 16!
Mimi, znam ali ajde, probala sam... možda ove baš iz Ri uspiju![]()
Tantolina, sretno, ma imaju već toliko prakse s prirodnjacima zadnje vrijeme, neće puknut!
Istrijanke, dobru zabavu na kavici!
o,neko zatišje je ovdje..pa cure gdje ste![]()
tantolina,žao mi je..
ja sutra čekam svoj ultrazvuk i baš sam nervozna,nadam se da je sve ok.
evo još sam vam htjela reći,da od 4 cura koje poznajem i bile su par dana poslije mene na transferu,njih 3 mi javile svoje pozitivne bete!!!![]()
tantolina šta je bilo?
mene je zabolio lijevi jako da me probudila bol, ovulirala sam u desnom, ne znam šta je to, često me grči maternica zadnjih dana. baš sam koma
kiki oko tebe samo sreća, super![]()
Tantolina, javi novosti! Čekamo...
Olivera, ti si sigurno trudnica, to što se grči maternica može značiti da se nešto dešava!
Argente, šta ima novoga s tobom, koliko bebica su ti vratili?
Hej, koke!
Mi smo objavile svoje novosti na Odbrojavanju i Nakon transfera da ne zachatavamo lokalnu temu, nemate baš običaj tamo otići, ha, ccc!
Uglavnom, tantici nam se ovaj mjesec nije posrećilo, nije bilo JS
a meni je, vratili mi jednog junačinu pa ćemo vidjeti kroz koji tjedan!
Pusa i sreno svima!
Argente ~~~~~~~~~evo malo za junačića
tantolina žao mi je!
kiki ovo je stvarno bio uspješan mjesec....čuvaj svoje mrve i sretno na uzv
kameleon kako si ti, uživaš ???
znate možda ako su počeli upisi za konzultacije za 8.mj. ?
Svi su na god. osim mojega dr. M.
Mislim da u
8 nema dogadjanja. Mozda pred kraj mj. Najbolje sutra zovi gore.
leptiriću, meni su neki dan kad sam bila rekli ako ne ostanem trudna ovaj put da se javim na početku 9.mj za kozultacije kad dođu sa go.ali ja sma kod dr V.samo sam shvatila iz razgovora da je to kolektivni, naravno da će oni raditi koji moraju samo je go za nove ivf postupke, najbolje da zoveš i pitaš sestre za dr.M.
kod mene grčevi i dalje u trbuhu, ili će biti gadna m do vikenda po rasporedu ili je neće uopće bitiali da se nešto dešava, da, nešto mi se kuha u trbuhu definitivno ne umišljam
olivera držimo fige da se kuha dobra implantacija......![]()
drage moje,bit će da još nije došlo moje vrijeme ..vidi se gest.mjehur s emb.odjekom ali nema srčeka..
dr.V. kaže da je možda rano a ja mislim da nije,prošli put sam na isti dan bila i čulo se srce..
a ništa...čekam srijedu za ponovni ultrazvuk i ne nadam se baš ničemu..
Kiki30 draga nemoj odustajak tako lako...svaka trudnoca je prica za sebe.... Ne odustaj dok jos ima nade..... Ja vjerujem u tebe i tvoju mrvu... Zelim ti svu srecu u srijedu
kiki ne pričaj tako unaprijed, ne čuje se svakoj srce na isti datum
gdje piše da nije došlo tvoje vrijeme draga? ti za sad samo imaš napismeno betu koja vrišti da si trudna, i meni je srce prokucalo par dana kasnije, i ja sam 2x išla na taj uzv
misli pozitivno !!!
a neznam više kako ni pričat ni mislit...
možda sam previše očekivala zbog vele bete,mislila sam da ću vidjeti barem jedno malo..
sad me malo trbuh boli,možda zbog pregleda..jer mi dva puta radio ultrazvuk i dosta je trajalo
ok.draga,od sad samo pozitivaa tebi držimo
![]()
draga, ja sam isla na prvi uzv sa punih 7 tj, i vidjele su se samo dvije gestacijske. bas sad gledam svoju trudnicku knjizicu. slijedeci uzv mi bio tek sa 10tjedana i tek sam tada cula srca!!!!
drzi mi se,sve je u redu, vidjet ces!!!!!
Da li netko zna, kad dr.Vlašić ide na g.o.?
ja mislim od početka osmog jer su mene naručili 24.7. na konzultacije,obično su u 8 mj. na g.o.
Kiki sa takvom astronomskom betom koju imaš i ja mislim da će biti sve uredu.
Hvala vita22!!!!
Kikica sve će biti superiška, vidit ćeš!
gdje ste curice? nikog nema, je li to dobar znak? ili ste sve na moru i samo ja ne smijem? ha?![]()
hvala cure,kad vas čitam odmah osjećam olakšanje i optimizam se vratima mora bit dobro!!
olivera,kako si? kad će past koji testić
i bit će dobro, nismo ti baš dale neki izbor
meni je ok, jučer mi se ukazalo malo tamno smeđe krvi, kapić i više ništa, tu i tamo me zaboli kao grč u maternici ili janici malo probodu i zapeku ali tako malo da je nevažno.nemam nikakvih simptoma ničega osim vrtoglavice i gladi što je od utrića
što se testića tiče nekako mi se neda, znao mi je lagati -, rađe bi vadila krv, baš sad pričam sa mm kada da idem, sutra će bit 11dt,granično
Cure, imam jedno pitanje? Zna netko da li se u Puli moze napraviti prohodnost jajnika? Inace smo na VV, a poslat ce me na prohodnost, pa sam mislila obaviti to prije i doci k njima sa gotovim nalazom...cula sam da mi je Rijeka najbliza...
da,baš nemam nekog izbora
šta piješ utriće kad imaš vrtoglavice?ja ih stavljam ali kad ne mogu onda popijem i onda mi se vrti strašno
pričekaj još dan-dva pa odi vadit krv-držimza lijepu betu
Rominka, mislim da možeš i u Puli. Samo pogodi dobrog doktora!
Posljednje uređivanje od Snekica : 23.07.2012. at 16:24
Snekice, bas to pogodi me i muci... Stvarno ne znam tko je dobar, otkako setamo po Zg i Pragu izgubila sam pojam o nasim ginicima. Znas mozda koga?
kiki nisam popila ni jedan utrić, samo vaginalno i vrti mi se, ako nije od njih onda je nizak tlak, boo, uglavnom bude ringišpil često
ja virim u gaće kao da ću tamo pare naći, čekam m a nje nema ni u tragovima, weeee
Kada sam se ja prije godinu dana raspitivala za HSG, rekli su mi da samo dr. Akšamija radi HSG u Puli. Osobno nisam bila kod njega jer mi preko telefona nije baš bio ugodan. Pokušaj pitati u Poliklinici Sunce, ne znam da li tamo rade, ja sam tamo bila na papa testu i bilo mi je ok.
Rominka u Puli samo u bolnici mozes raditi hsg. Topla preporuka IDI U RIJEKU.
Što se Pule tiče, ja jedino pustim Prenca blizu sebe, ali nemam pojam da li on to radi. Ali isto tako, idi u Ri.
hvala curesnekice, prencu ne dam blizu sebe ni da mi zivot ovisi o njemu...budem vidjela sa ri kako to ide...
eto vidiš, a meni je bio ful dobar. E sad... to je živi dokaz da se svaki pacijent ne nađe s doktorom na istoj valnoj duljini, i da nije lako nekog savjetovati
Nadam se da ti je seka ok!![]()
cure ,sutra sam kod dr.V. nadam se da će bit sve ok.
olivera,M neće ni doći..uzalud stalno gledaš![]()
ajoj kiki, nadam se, na transferu sam napisala šta mi je gin rekla. ukratko da je nekakva trudnoća tu ali neće ostat jer je beta preniska![]()