jutro curke...poslužite se, a za naše trudnice topli kakao
...
Sneki...i mi ćemo se istovremeno pridružit![]()
jutro curke...poslužite se, a za naše trudnice topli kakao
...
Sneki...i mi ćemo se istovremeno pridružit![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 27.10.2012. at 09:31
Cure treba mi točna adresa RI bolnice ako netko zna
suzy.s sretno sutra!!! drzimda prodje sto bezbolnije i da bude dovoljan broj js...
Leptiriću, naravno!
suzy.s AltGr+1 za danas!
Drage curke, evo mene kući nakon 2. laparoskopije. ostala bez lijevog jajovoda i nadam se da će mi prestati taj moj iscjedak tijekom cijelog ciklusa.Kažu da mi je endometrioza užasna i da nakn kontrole moram odmah na kontracepciju do postupka.
uglavnom vidim da ima novih trudnica, pa prskalice i vulkan velike čestitke.
Snekica i mala mimi, doći će i naše vrijeme.
pozdrav svima, pogotovo suzy.s za danasi vibram za dobar ishod
magi baš mi je žao, endometrioza je stvarno vrag, i meni su isto savjetovali na pilule ali ja sam ih morala prestati piti zbog nuspojava. Savjetovala bih ti da učiniš sve nalaze prije koagulaciju i sl. prije nego počeneš s njima...
evo me cure!!!!!! gotova punkcija dobili 1js i sada treba čekati srijedu da vidimo dali će biti transfer?!
magi7 dobro došla kući...žalim ti da uspiješ u slijedećem postupku i da pilulice pokažu uspjeh
suzys bravo, navijam za srijedu
suzy.s super draga, sad drzimo fige za transfercic i nek bude uspjesan!!
magi7 drzi se... i nek ti brzo prodje taj period do slijedeceg postupka..
pusa svima!![]()
suzy.s.....bravo, hrabro naprijed
Hvala cure ča ste uz mene! napetost me počinje hvatati i veliki ? mi je zgor glave!!!ČA ĆE BITI!?............. ALI ZA SMIRENJE ŽIVCI RADIM JEDAN SUPER DOBAR KOLAČI PLANIRAMO SUTRA U POSJETU DVIJE NOVOROĐENE BEBE
![]()
suzy.s če biti ča bude, ne sekiraj se, mi smo uz tebe u svaken slucaju... ali drzimo fige da to bude dobitna kombinacija...mara biti!!!!
![]()
suzi mogu doći na kolače??? ako ga je uopće ća ostalo?uvijek kasno palim...
Any dobro nam došla, nije važno što nisi u kbc Ri, ali si ipak "naša"! Nadam se da će ti postupak uspjeti pa da ćeš se preseliti na pdf Trudnoća! Sretno!
rage curke, hvala na podršci. Evo danas vadila konce i nadam se
brzom oporavku, pa da krenem u novu borbu za još jednog bebača
Samo da se ta endometrioza malo smiri
Vibram za Vas, šaljem pozitivne vibre svima kojima trebaju.
suzi.s sretno surtra...
Any lijepo je snekica napisala, navijam za uspjeh
suzy.s sretno i drzimpusa
magi bit ce to uskoro...![]()
suzy.s novosti? ful me zanima...
jejja di si nestala? sta ima?
Eto mene opet među čekalicama. Za subotu je predviđena punkcija!
sneki he he...ti mudro sutis... a tako brzo opet punkcija... sta rec? nek ti je ovo zadnja i da bude uspjesan postupak... bas mi je drago..
evo me cure! ništa od transfera JS nije bila zrela pa je nisu ni oplođivali! tako da s novom M krećem u drugi prirodni pokušaj ........... pa više sreće drugi put!
žao mi je suzy.s a jel ti to bio prirodni ili stimulirani postupak?
prirodni
snekica kod kog dr. si ?
suzy.se bas mi je zao...
Suzy.s drž se znam da nije lako..
Snekica bit će sve dobro...
Dobila M zvala humanu doktor kaže ako sam spremna da množemo krenut,da spremna rodila se spremna...hahahahahaa..u utorak prva folikulometrija,nadam se da do tada će sve proći ok...pa što bude...sretna sam...
Svima čekalicama,trudilicama![]()
Snekice, inkognitušo.....slobodno ti opet nestani pa nam se javi s prvog uzv kad čuješ hrabro srčeko!!!
SuzyS, žao mi je..
svima u postupcima šaljem puno altgr1 i nadam se dobrim vijestima!!!
Koja inkognituša?! Jedna od rijetkih sam koja piše i kad p*dneAl' vidiš, nije ti loša ideja za nestajanje! Sad idem... bye!
Ravnatelj KBC-a
Prof. dr. sc. Herman Haller
Klinički bolnički centar Rijeka
Lokalitet Rijeka
Krešimirova 42
51000Rijeka
Ajmo curke, samo optimisticno i hrabro ... Navijam za bete...
isto kod dr.V
Bravo Sneki nema čekanja,želim ti već znaš i nadam se da je to to jer mi se pratimo oduvijek a to znači da si nam ti sljedeča trudnica,od srca ti želim..
Suzy samo hrabro naprijed...bit če kad tad...
svim curama sretno za što god treba...
mi smo ok ,prvi uzv 8.11. nadam se sve najbolje!!!
curenarucena 09.11. na daljnje konzultacije sa svim nalazima.. Hormoni koje sam radila pred dosta jos nisu gotovi, nema bolnica reagensa pa ce bit tek iza 6.11. ... brisevi su ok i nadam se da cu na iducim konzultacijama dogovoriti i prohodnost jajovoda pa da i taj dio rijesim da znamo na cemu smo.. Vatra nisam nestala, citam vas svki dan al kako se nista ne desava kod nas nemam vam sta ni tipkati
Kako idu vase pretrage ima pomaka kakvog?
jejja super da tako brzo idete na konzultacije nakon prvog puta...mi necemo jos, mm trebao vaditi krv pa nis od tega jer mu je bio masan serum pa bi nalazi bili nevaljali, tako da mora biti na dijeti par dana pa opet ici vaditi, danas trebao na briseve uretre pa nismo znali da se nesmije piskiti 4 sata prije pa opet nis od toga...ugl, kod nas sve usporeno ... ma bit ce kad bude, na pocetku me je to bediralo jer sam htijela da to bude sto prije,ali valjda "netko" zeli da idemo polako...
samo me zanima sta ce jos urolog smislit kad mu donesemo nalaze... nadam se da cete brzo krenti u postupak...
sneki jel bila punckija? nesto sam kao procitala nabrzinu na odbrojavanju ali odletila mi vijest iz glave
dabar sretno i javljaj vijesti...
Ja sam od danas pikalicaOvaj put baš imam nekako dobar osjećaj što se tiče postupka.
Sneki, kako je bilo? Nadam se da ste dobili stanicu.
Ima još koga u postupku ovih dana, da se družimo malo na humanoj![]()
Snekice~~~~~~~~~~~~~~~~~
dino84 i tebi puno uspjeha u ovom ciklusu~~~~~~~~~~~~~~
Dino- i tebi puuuno srece i ~~~~~~ za novi postupak?
Kod kojeg si ti dr?
hvala vam, cure
vatra, ja sam ti kod dr. V. Vidjela sam na drugoj temi da si pitala za hormone štitnjače. Mene dr nije tražio da ih napravim, ali ja sam ih ipak išla napraviti na svoju ruku. Tako da ti preporučam da ako možeš da i njih obaviš. Jer puno puta i štitnjača zna raditi probleme.
cure moje evo još novosti (kod mene njih nikad dosta...ajmeee)čini se da u ponedjeljak imam prvi ultrazvuk-trebala u utorak al kolegica sa posla ima isto nekakav pregled pa sam se ja zamijenila..
Dino84 možda se vidimo..
malo sam nervozna prije početka sam imala dobar osjećaj sad me on napušta,vjerovatno zbog posla jer sam dosta pod stresom,još je i prirodni ivf tako da ....ma neznam.. uuuffff..
al svima vama curke šaljem super super vibrice ......![]()
dabar i dino sretno i neka vas drži optimizam
snekica kako je prošlo? cjeli dan razmišljam na tebei pitam se ča če biti? i ti si u prirodnem ča ne?
evo me, bila sam na vikendu bez neta! Punkcije na kraju nije ni bilo jer je puknuo folikul ali idemo odmah u stimulaciju koja je već po ljeti dogovorena za 12mj. Tako da se već za 9 dana (21dc) počinjem bockati decapeptylom, kasnije menopurima.
Promaklo mi je na vrijeme, ali za dobre stvari nema roka trajanja - vulkan draga čestitke od sveg srca![]()
![]()
Jako sam sretna za tebe. Koji je to DNT bio? Da ne ideš možda mojim stopama uz tako lijepu betu?
Snekice vibram iz petnih žila za najveseliji Božić u povijesti Božića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Hajde da se družimo http://forum.roda.hr/threads/74689-I...starska+kavica