Stranica 110 od 149 PrviPrvi ... 1060100108109110111112120 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,451 do 5,500 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

innu i ti si nam se pritajila! To je neki novi trend?! Ajde više da i za tebe skačemo!
    Phiphy go girl! znaš, onaj dan kad smo se vidjele rekla sam si da te neću pitati ni pilati kako si, šta je s tobom jer uvijek na kraju neki maler izbije na površinu i samo sam čekala da se oglasiš! Čestitam, draga Sretno preostalih 8mj trudnoće i na kraju čitav život s tvojim bebolinom!!!
    Sutra vadi betu jedna moja draga frendica (isto naša mala klinika), nije na Rodi ali znam da nas čita i da je sve jako zbunjujemo pa joj želim da sutrašnji dan provede u oblacima i da joj se osmijeh više nikad ne skine sa lica!

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    dino pa to je super,5 god... bas ti od zelim da ti ovaj put uspije pa da eskimici budu za drugi put
    xena mi smo 12.10. bili prvi put na konzultacijama i rekli su nam da ja napravim hormone (iako sam sve povadila,jos mi brisevi ostaju) a mm pregled urologa, e on je bio kod urologa i onda mu je on dao jos nekih pretraga da obavi, sad smo to obavili i mora se opet javiti urologu da vidimo da li mozemo natrag na mpo ili da li ce mu dati jos koje pretrage da obavi. kuis? zato sam malo nestrpljiva jer sam ful znatizeljna kako to sve ide u postupku, i ono da malo meni zavibrirate...
    hej draga.
    znam kako ti je.isto je bilo i meni.ushićenost,neznanje,nestrpljivost a stalno trebaju neki nalazi.kod nas je to sve išlo malo brže nego što ide kod vas jer mm nije trebao nalaze urologa samo markere i spermiogram koji je napravio na svoju ruku u puli,e da i krvnu grupu i rh.
    no dobro,nadajmo se da nećete više trebati nalaza nego da ćeš brzo dobiti(ponekad je čekamo kao ozebo sunce,a kad netreba doći čupamo kosu).
    e kad dobiješ onda ćeš lijepo zvati i reći ima kad si dobila pa ćeš prvi dan ići na folikulometriju tj.počinje se od 8-og dana ciklusa.onda ideš svaki drugi dan na pračenje kako se folikuli razvijaju i endometrij raste.
    samo mi reci prvo jel ti radila hsg(propuhivanje jajnika ) ili je to ok i šta ćete prvo inseminacije ili odmah ivf?
    koliko dugo pokušavate?
    a vibrat ćemo ti cijelo vrijeme.pa zato smo tu,da jedna drugoj budemo podrška.bude lakše.barem malo.vjeruj mi...

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    xena pa to je super ako bez ikakve terapije dobiješ 1,2 folikula ja sam mislila da si ti na klomifenu bila..
    Phiphy pa ne mogu vjerovati, čestitam to si sad bila u postupku?
    pa zasad je tako.ama baš ništa nisam pila.ali mi nije jasno...zašto neće....

kameleon,a kako si nam ti? što se zbiva?
    Posljednje uređivanje od xena1 : 22.11.2012. at 18:28

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

phiphy cestitam
    vatra draga, ajde da i ti krenes jer tocno znam koliko si nestrpljiva, dijelim s tobom iscekivanje svega toga, zato nek urolog stane s pretragama da se bacite u baby making ... iduci tjedan mi je HSG nadam se da ce to biti ok...
    ostalim curkama sretno u postupcima, one koje cekaju betu (ako ih ima) neka bude veeeelika i neka se sve mrvice cvrsto drze za svoje mamice..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Phiphy čestitam na pozamašnoj beti !!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

xena ma rekao mi je da slijedeci put kad dodjemo ce mi raditi hsg, i da cemo se dogovoriti sta i kako dalje.. to znaci jos malo cekanja,ali dobro... mi cemo na ivf jer u potpisu ti pise dg mm,sto znaci da su mu nasli samo 5 spermija i to nakon centrifuge...e i onda kad idemo na konzultacije mm ce napraviti i sgram pa cemo i to vidjeti...na bebici radimo cca.2 godine..
    tako je jejja!!!! dosta je bilo... idemo radit nesto korisno..
    e i vas dvije bi mogle doci na http://forum.roda.hr/threads/77151-O...28-by-sarazg33 da se i tamo druzimo... puse!! mislim...mogu i ostale naravno... ;-*

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Snekica;2281079]innu i ti si nam se pritajila! To je neki novi trend?! Ajde više da i za tebe skačemo!
    Reko da probam tako kad drukčije neće
    Stižeš na kavicu?
    Cure, pridružite se, neće vam biti žao!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne, imamo svoju

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

o Bože phyphi,čestitam od srca...ma kako si izdržala,to mi nije jasno, kako si uspjela ne javit, često sam te se sjetila,i pitala se sta je s tobom...,ma predivno iznenadjenje...čuvaj se i kad postanes svega svjesna želim ti da ti trudnoća bude do kraja predivna i da uživas u blaženom stanju...sretno draga!!!!!
    Ne mogu vjerovat kako si se išuljala.....

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, imamo svoju
    Pozdrav cure! evo i mene.Danas mi je 15dc u prirodnom ciklusu a folikul se još nije izdvojio pa čekamo srijedu da vidimo dalje..... kaže dr.da ako ne bude ništa do 20dc da odustajemo! dali vam se kad to desilo i dali se to računa u postupak??????? pliz odgovor ako neko to zna!!pnyphi od srca sve naj.dino84 i tebi čestitke i sve najjjjjjjj!!!

Bubamara 87 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Suzy s meni je na prosloj folikulometriji 28 dan bila ovulacija. Vodeci folikul se pojavio oko 20-tog dana. Ja sam na tempiranim odnosima pa nezz to za postupak

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

suzi s na žalost meni se to dogodilo dva puta. prvi put kada sam bila u postupku sa decapeptilom moji folikul se pretvorio u folikularnu cistu, znači nije puknuo i morala sam odgodit postupak nakon 8 dana bockanja, bio je predvidjen dugi protokol. drugi put mi se desilo kad sam bila u sekundarnom.
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.11.2012. at 15:50

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala vam, cure, svima na čestitakama!!! Sad treba dočekati ultrazvuk ...
    Sneki, mudro zboriš, samo su dva moguća ishoda .

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi imamo samo dva folikula, loša reakcija, neznam... vidjeti ćemo... u čet opet fm

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Sneki, ma to je V. krivo gledao . Držim fige da se do četvrtka pojave još barem par komada!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo i mene nakon HSG... takvu bol ne zelim nikome, mucnina, nesvjestica, u jednu ruku me bilo sram i htjela sam izdrzati do kraja ali eto... Zbog uzasnih bolova i ''vracanja'' klipa odustaje se od pretrage- nije dokazana prohodnost, mozda je grc u pitanju jer na UZ ne vide fizicku prepreku, uspjeli su ustrcati samo 6 ml i onda je stalo... Ostaje laparo kao opcija ali za sad ju necemo raditi... Sad na Duphaston da regulira cikluse, onda Klomifen a u 1.2013 IVF, odustali od AIH ...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jejja

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    o Bože phyphi,čestitam od srca...ma kako si izdržala,to mi nije jasno, kako si uspjela ne javit, često sam te se sjetila,i pitala se sta je s tobom...,ma predivno iznenadjenje...čuvaj se i kad postanes svega svjesna želim ti da ti trudnoća bude do kraja predivna i da uživas u blaženom stanju...sretno draga!!!!!
    Ne mogu vjerovat kako si se išuljala.....
    Hvala ti, butterfly ! Ma nije uopće bilo teško ne dolaziti na Rodu - jednostavno sam osjetila da se moram malo maknuti, ne čitati svakodnevno o tuđim, češće tužnim, nego sretnim pričama i dodatno se opterećivati i razmišljati o svemu. Kako mi je i prošla m. dosta kasnila, naravno da sam se i tada nadala i nakon toga mi je zaista pasalo da se povučem, poližem rane i pokušam naći mir za dalje. A u mir se Roda prošli mjesec nije uklopila . Tako da ništa nije bilo na silu, sve po feelingu .

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jejja ne mogu vjerovati.. bas mi je zao... ali ajde ima nade, nesto se pokrece.~~~~~~ da ivf dude uspjesan
    sneki pa valjda ce bit ok i s dvije,ako se jos koja ne pojavi... snazna si ti,mozes ti to!!! ~~~~~ da bude uspjeha ovaj put!
    e sad malo o meni nama je urolog preporucio biopsiju testisa. da li znate da li se to radi u rijeci? i jeli netko od vasih muzeva bio pa da mi napise iskustvo... hvala!
    pusa svima i drzite mi se!!!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Vatra mislim da u KBC RI to rade, zvrcni telefonom humanu sutra pa ce ti znat tocno reci.. Nadam se da ce ti se javiti netko ko je to prosao, ne zvuci mi bas ugodno , grlim puno

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala jejja i ja tebe bas smo se uvalile,a?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

E ovako,zvala sam humanu i rekli da to ne rade,pa sam zvala urologiju i kazu da je taj zahvat vrlo rijedak kod njih. Pa bi bila zahvalna da mi se netko javi tko je to prosao i gdje je radio biopsiju.. Bas sam neka sav u nedoumici. Ima parova sa istom dg pa nisu to morali raditi.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja znam da se radi u Sloveniji znam neke koji su tamo radili, a probaj zvati VV i Petrovu oni su najjači naši centri bar što se tiče obrade muškog djela.
    Vatra vjerojatno puno ovisi i o stupnju dijagnoze oni to nama prezentiraju kao tešku i laku npr.oligoozospermiju i sa lakšim oblikom moguće je raditi AIH a sa težim oblikom moraju raditi ICSI

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma odlucili smo napravit jos jedan sgram i konzultacije prije invazivnih zahvata. Moram objasnit dr.M neke stvari a onda ce me hitit iz ordinacije... hvala mimi!!! Pusa

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

evo i mene! nešto se pokrenulo pa u petak opet F. DAdanas mi nije spominjao odustajanje pa se nadam da će biti OK

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

meni je i gin rekao da se biopsija radi kao zadnja...tako da cemo mi ipak jos pitati na mpo o tome.. e i briseve sam danas napravila, pa cemo biti spremni za postupak, pa sta bude bude.... evo malo ~~~~~~~~~~ da nas netko razveseli, mozda dino ??

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

suzi imaš pp

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

vatra, mislim da vas ipak neću razveseliti Jutros sam radila test i negativan je, pa sam išla vaditi betu da mogu prekinuti s utrićima i ona je 8.8. Ponovit ću u ponedjeljak, ali ne nadam se ničemu jer mislim da je preniska za 9dnt blastice. Raspoloženje mi je kao i ovo vrijeme vani. Bilo mi je puno lakše kada sam prošli put vidjela 0 na nalazu.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

dino84 samo hrabro!!!.... MOŽDA SVE NA KRAJU BUDE OK

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dino nažalost mislim da se kod tebe ipak radi o biokemijskoj t.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dino ma i ja cu ti jos drzati ... hug veeliki!!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dino drži se!!
    snekica, sretno!! za oba!! da budu dobitni!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dino

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jel netko zna do kad dr. Vlašić radi, tj. hoće li imati godišnji sad za praznike?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eh, to si me trebala sinoć pitati da ga odmah ujutro pitam
    U ponedjeljak imam punkciju! Vidjeti ćemo šta se do izdogađalo unutra!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dr.V.će ići na go od ako se dobro sjećam badnjaka do iza nove g.. znma to jer sam ga pitala za sebe nešto

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sneki

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    dr.V.će ići na go od ako se dobro sjećam badnjaka do iza nove g.. znma to jer sam ga pitala za sebe nešto
    Hm a hoće li netko drugi onda preuzeti pacijente ako se baš potrefe ti dani?

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

drage moje sve cure i stare i nove....vi koje ste upravo trudne i vi koje ćete vrlo brzo biti....vi sretne i nesretne
    .
    da se konačno javimo moj mali sin i ja. nakon teške trudnoće i kompliciranog poroda moja sreća od sreće veća ima 4 i pol mjeseca, igra se po cijele dane, fino spava i puno se smije.

došla sam vam samo poželjeti sve ove emocije koje ja upravo prolazim....iako negdje duboko u srcu svako jutro kada se probudim pitam se da li je ovo malo čudo uistinu naše i stvarno tu ili sam samo lijepo sanjala.

svih vas znanih i neznanih jako često se sjetim i stvarno vam svim srcem želim sve ovo što sada imamo.

posebno lijepe želje idu forumašici Maloj Mimi....draga mora doći i tvoj red!

za poticaj i nadu svima, u ova 4 i pol mjeseca nakon mog poroda još 5 predivnih ivf ri beba je došlo na svijet /njihove mame su moje prijateljice/. samo ne odustajte! ljubim vas sve!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Hm a hoće li netko drugi onda preuzeti pacijente ako se baš potrefe ti dani?
    Mala Mimi, nema postupaka u tom periodu, nešto kao 8. mjesec ...

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Snekice da bude super punkcija...............

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Snekice ....mislimo na tebe

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    Snekice ....mislimo na tebe
    i mi...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sneki stisni zube.... pretpostavljam da si o ovim trenucima na punkciji... ~~~~~~za predivne stanice

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ja se nadam da Snekica neće morat stiskat zube i da je dobila anesteziju.~~~~

nadam se da ni jedna cura pri kirurškom zahvatu koji se zove aspiracija folikula neće morati stiskati zube i da će mogućnost odgovarajućeg obezboljenja postojati svugdje i svakoj na izbor.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bas sam pomislila na sneki,da vidim kako je prosla...i ja drzim

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kod mene se ipak radilo o biokemijskoj t. Zvala sam humanu, 14. idem na konzultacije da se dogovorimo s dr kada ćemo po naše pingvinčiće.

Snekica,

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje sve cure i stare i nove....vi koje ste upravo trudne i vi koje ćete vrlo brzo biti....vi sretne i nesretne
    .
    da se konačno javimo moj mali sin i ja. nakon teške trudnoće i kompliciranog poroda moja sreća od sreće veća ima 4 i pol mjeseca, igra se po cijele dane, fino spava i puno se smije.

došla sam vam samo poželjeti sve ove emocije koje ja upravo prolazim....iako negdje duboko u srcu svako jutro kada se probudim pitam se da li je ovo malo čudo uistinu naše i stvarno tu ili sam samo lijepo sanjala.

svih vas znanih i neznanih jako često se sjetim i stvarno vam svim srcem želim sve ovo što sada imamo.

posebno lijepe želje idu forumašici Maloj Mimi....draga mora doći i tvoj red!

za poticaj i nadu svima, u ova 4 i pol mjeseca nakon mog poroda još 5 predivnih ivf ri beba je došlo na svijet /njihove mame su moje prijateljice/. samo ne odustajte! ljubim vas sve!
    thinkpink draga hvala ti i nek si se konačno i ti javila ovdje s novostima
    Snekica nam valjda odmara pa će nam se javiti valjda uskoror draga~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje jajčeke i tulum u labu

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bok cure!! Evo i mene.... Nažalost ništa . Punkcija obavljena ali prazan folikul tako da više sreće u 2/13 u stimuliranom postupku!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •