-
Hvala Kiki, nadam se dobrome
-
Olivera sretno i tebi..javi nam lijepe vijesti!
-
curke sretno na fm
-
evo vatra, javljam ti lijepe vijesti, transfer je obavljen
-
Specifikacija?! Koliki, kakav, veličina, slika?!
-
4.stanični, pravilnog oblika, treći dan. može biti bilo šta, pretprošli mjesec je bilo isto tako pa ćorak. Ljetos su bila 2 savršena 8.stanična pa vanmaterična. Ja nisam za popravit statistiku, samo pobrkati lončiće
-
Olivera...hehe sretno i navijam za betu. Malo sam zbunj. Sta vanmatericna nakon ivf-a?
Kiki ja sam u petak gore.
-
da, vanmaterična nakon sekundarnog
-
Olivera drzim
za betu...ali bit ce velika.znam to!
-
A da i ovdje napisem.. 9DC folikul 16.7 mm, sutra opet fm i najvjerojatnije i stoperica.. Ispricavam se curama koje su dugo cekale a ja samo 5 min jer sam kasnila...
Suzy.s kakvo je stanje kod tebe
Oliveri i ostalima ~~~~~~
Pusa
-
bok cure!vidim da ste pretežno sve na ivf-u ,koliko ste bile puta na inseminacijama da ste se odlučile za ivf ?da li su vam svaki put bile neuspješne i samo gubljenje vremena ?
-
Roan mi smo bili jednom sa dg OAT.i bio je cisti promasaj tako da nas je dr poslao na ivf.
-
roan, i mi smo bili samo jednom na inseminaciji jer sam loše reagirala na klomifene.
vatra, odlično za folikul i držim
za dalje!
-
kod mene je stanje: subota-- cjeli dan sukrvica ,navečer grčevi, nedjelja--- sve ok bez nikakvog iscjetka i bolova , A DANAS ---grčevi. polako probija krv,mislim da se bori M SA UTRIĆIMA i da stiže prava M.
-
Suzy ne ne i ne!! Iš menga!!! I dalje ti drzim
koji ti je dnt?
-
-
to se i meni događalo uvijek sam procurila ranije dok nisam ostala trudna,neovisno o ultrićima
većinom je to bilo 10-11 dan transvera
iskreno se nadam da nije i kod tebe tako
-
Pa kad mislis betu vaditi? Joooj suzy mislim na tebe i da je sve ok...
-
25.03 vadim betu!!! nemogu prije jer mi je na uputnici napisala datum vađenja! eventualno ako mi se smiri napravim test ali imam grčeve za p........ pa vjerovano niš od svega tega?!
-
Roan mislim da ako preskocis inseminaciju i ides na ivf po zakonu ih vise ne mozes iskoristit a cure ce znati na koliko ih imas pravo. Ako ste ok ti i muz bilo bi seta da ih propustite.
-
Suzy.s drzim fige da to bude znak implantacije....
-
roan imaš 4 AIH po zakonu a nije toliko tu pitanje što bi mi htjeli u pravilu ako su dijagnoze dosta lagane ide se prvo na to (nekad je to bilo 3 puta), tako smo i mi morali na početku iako sam ja mislila koju preskočiti (jer smo bili mladi i kao idiopati, mada se poslije nasložilo dijagnoza koje nisu vidjeli na početku) tako da iz moje perspektive nisu bile od koristi ali kažem imali smo mi puno većih problema nego što su dr. na početku mislili. Općenito uvijek se počinje s nekakvim lakšim postupcima od ciljanih pa AIH pa tek onda se ide na IVF ali to sve manje više dr. predlaže u skladu s vašom dijagnozom.
-
-
ma nije krcata..ja čekala samo dva i pol sata!! 
vatra vidimo se sutra a izgleda i u četvrtak na punkciji!
suzy,pišni koji testić,meni se na 9dnt blastica već vidio plus pa će i tebi-držim fige!..
-
Kameleon-ma koja punkcija i ti ces s nama slaviti novu u radjaoni!
Kiki30 bas super skupa cemo odbrojavati..
-
Opa, zahuktalo se ovdje opasno
. 

svima!
Butterfly, želim da što prije ostaneš trudna pa da ja tebi mogu postavljati teška pitanja kao što je kako je biti trudan
.
Roan, kao što ti je Mali Mimi rekla, na AIH ideš ako dr. tako preporuči, a to ovisi o vašim dijagnozama. Da li AIH ima smisla...pa ima...posebno svakoj onoj curi koja je tako ostala u drugom stanju i nije morala isprobati 'ljepote' stimulacije i/ili punkcije. Mi smo bili na 4 AIH-a (kod S. bi bili išli i na 6 da nisam inzistirala da krenemo na IVF), podebljali smo statistiku za AIH na strani neuspješno, ali da li bih mogla reći da je gubljenje vremena...pa i ne bih. Sad se po Zakonu ima pravo na 4 AIH-a, to je 4 mjeseca, ako nemaš jako puno godina, nije to toliko puno vremena, a u svakom slučaju je puno banalnija i bezbolnija procedura od IVF-a.
-
Meni punkcija u cetvrtak..bila sam prvi put kod dr.V. I bas je stosan.. Drzite fige da se moje jajceko ne pretvori u jaje na oko do onda.. Pusa svima
-
I meni punkcija u četvrtak i 5. sam na redu!!! Bit će veselo.. 
Vatra vidimo se...
Kameleon sretno!!
suzy,kakvo je stanje kod tebe?
-
Kiki kako znas da si 5. Na redu? A koja sam ja? 
Suzy?
-
Ajme cure pa vi kao da ste se dogovorile od pocetka...barem vam je lakse kad ste skupa,a na transferu ce zvonit iz sobe 106 dok budete lezale,vec mogu zamislit cakule...i puno smjeha.
Drzim vam svima fige!
Phypi draga pa nisam mislila da je to tesko pitanje, koliko sad brojite?
-
-
Sretno na punkciji, komadi!
Butterfly, evo nas, ušli u 23. tj. Sad nas čeka još jedna kontrola krvi i urina, a i OGTT. Nadam se da mi to neće ujedno biti i prvi trudnički rigoleto
. Eh, kako je biti trudan...prvo se i meni činilo lagano pitanje, a onda kad sam krenula pisati, skužila sam da zapravo ne znam što napisati. Biti trudan je nekako čudesno
, u isto je vrijeme skroz obično i potpuno neobično. Sad se jako dobro osjećam i lako je zaboraviti da se bilo što događa kad nemaš nikakvih smetnji, osim malo većeg trbuha. To je taj obični dio. Onda te beba šutne
i podsjeti te da je tu, a ja se i dalje čudom čudim zar je zaista moguće da neko živo biće postoji u mom trbuhu. To je neobičan dio. Tako da je to neki mix emocija koje je zapravo i teško prenijeti u riječi. Ono što sigurno znam je da je moja najdraža uzv slikica ona s transfera. Ove druge svi imaju, a s transfera samo neki
. Od srca vam svima želim da i vi što prije gledate svoju najdražu uzv slikicu, a bebolini vam se javlja iz trbušine
.
-
I ja bi slikicu s transfera...morat cuptati mm da pita biologicu, ful se skompao s njom..
-
Phiphy draga bas si me raznjezila...uspjela si mi barem malim djelom docarat taj nevjerojatan dozivljaj...najvise me dirnula slicica sa transfera(znam da je vec na pocerku bebolino pokazao svoju fotogenicnu stranu), saljem vam veliki kisss i hvala ti za ovaj postic! Cuvaj se i sretno
-
sretno i tebi, butterfly!
Vatra, sličicu na transferu ćeš sigurno dobiti, tj. pitat će te da li ju želiš. Printaju dvije, jednu za tebe, jednu za njih za dokumentaciju pa te još i pitaju koju bi htjela od te dvije.
-
phiphy tvoj opis je tako lijep,i ja mogu sretna što nisam imala nekih ozbiljnijih poteškoća do sad u trudnoći ali opet kad ja razmišljam o trudnoći stalno mi se miješaju osjećaji od onog da je to čarobno i nestvarno do vrlo česte zabrinutosti oko zdravlja djeteta, mene...vjerojatno bi bila sasvim druga priča da sam zatrudnila spontano prije xy godina.
No kako bilo da bilo želim i vama da vrlo brzo iskusite to i same...svi strahovi prođu barem nakratko kad vidite to čudo na ekranu kako se vrpolji
-
cure puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koliko vas ima za pozitivne ishode!!! a kod mene noćas i jutros sve ok , pa popodne opet neka sukrvica na ulošku roze boje......... tako da stvarno više nisam pametna!!!! ali ako ujutro bude sve opet ok idem kupiti test!!!! pa kud puklo!!!
-
Suzy,držim fige za jedan lijepi plusić!!
phiphy,predivno.. a gdje je još malo trudničke prašine,molim lijepo !! 
vatra,dr. mi je rekao da nas ima puno u četvrtak i da sam ja 5. na redu za punkciju!
-
-
-
-
suzy.s.
-
phiphy 
Cure drage, vidim da vas puno ima u postupcima, sretno svima!!!
-
cure!!! ja sam LUDAAAAAAAAAAA............ napravila sam test i pokazala se druga crta malo svjetlija od kontrolne ali je tu!!! ali i dalje mi ide sukrvica i laganini me grći trbuh!!!
-
suzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sukrvica prestane i da 25. 3. beta bude troznamenkasta!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ajme suzy i ja sam luda zbog tebe a i zbog sebe... Idi vaditi betu sutra.. Probaj zvati gin da se konzultiras..nemam pojma.. Ali ova tvoja mrvica se neda ~~~~~~~~~~~ da izdrzi i da prestane krvaruckanje.
-
suzy.s na tvom mjestu bih vadila betu danas, da znam na cemu sam! sukrvica nije nikakav los znak, cak i obilno krvarenje moze izaci na dobro.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
draga suzy,s to znači da si trudna-----bravo
ja sam kad sam ostala trudna napravila test 10dt jako mi se slabo vidjela crtica a 15 d vadila betu i beta bila 1570 a transver je bio 3 dan
tako da je to sigurna trudnoća sretno dalje
-
ja potpisujem bubekicu, ma tko će čekat, izvadi betu tim više što ti je druga crtica tu
-
suzy,bravo za drugu crticu!! brzo po betu!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma