A ja cu mu nosit ovaj od 11/2012 i reci cu mu da sam napravila novi i da cekam..pa kako bude, ako bude trebalo ici cu privatno
Cure jeste vi vadile AMH prije postupaka? Jel oni to daju curama nakon određenih godina ili kako to ide?
A ja cu mu nosit ovaj od 11/2012 i reci cu mu da sam napravila novi i da cekam..pa kako bude, ako bude trebalo ici cu privatno
Cure jeste vi vadile AMH prije postupaka? Jel oni to daju curama nakon određenih godina ili kako to ide?
Papu ne traže baš toliko mene su svega jednom tražili ali to vi cure morate voditi računa radi sebe i svoje prevencije, briseve i markere se traži zbog laba svakih 6 mj. a ovo njima osobno nije toliko bitno. Ja sam ih uvijek radila 1 godišnje.
AMH ne traže da se vadi kod svih jedino kod onih koji imaju indikacije npr. loše reakcije na stimulaciju, vrlo malo folikula tako da Aerin mislim da ti to zasad nije toliko bitno, kad kreneš u stimulaciju i ako bude nekih problema tipa ovog e onda se vadi
E super Mali Mimi hvala tima ja redovito radim papu svaku godinu i uvijek je sve ok al eto..
Zao mi je sto moj gin radi briseve samo utorkom tako da bi me tek zapao onaj 10.9 pa ne znam dal ce sve bit gotovo do konzultacija al nije ni bitno.. Bitno da se nesto pocne desavati
Jel ima tu neka tema tipa od zaceca do poroda di cure pisu svoje dijagnoze i sto su sve prosle i kako su na kraju ostale trudne i rodile? Volim citati te sretne price![]()
Pozdrav, curkeNešto nam je tema slabo aktivna u zadnje vrijeme. Nadam se da se sve odmarate negdje i punite baterije za nove postupke. Mene čekaju konzultacije sad u 9. mjesecu i onda ako bude sve u redu novi postupak u 11. Prošlo je i previše vremena.
Zanima me jedna stvar, da li kod nas u RI postoji opcija zamrzavanja ejakulata. MD je promijenio posao i sada je doma samo vikendom, a ne vjerujem da će mi se baš pogoditi da mi punkcija bude vikendom. Pitat ću na konzultacijama, ali nestrpljiva sam do tada pa ako tko zna, neka javi![]()
Dino nema ti tog u Ri, imaš na VV sigurno a i u nekim privatnim klinikama u ZG
Dino, dobro ti govore cure, u Ri nema te mogucnosti..a za Zg mozes pitati i cure sa azoo. Sretno!!!
Hvala vam cure na odgovorimaI mislila sam si da nema te mogućnosti, a Zg mi ne dolazi u obzir zbog mog posla. Ništa, morat ćemo nekako nešto iskombinirati.
ma di su moje drage cure...šta se čeka, duga vam je ta ljetna pauza,ma preduga...nadam se da su baterije pune, bit će ovdje trudnoća,ma sve do jedne....
mislim na vas i čekam da se javitevelike puse od mene i mog pišonje
Hejj cure.. Jel zna neka sto znaci povisen estradiol u lutealnoj fazi ciklusa? Znaci 7dpo?
Savjetovano mi je da ga vadim uz progesteron zbog krvarenja koje pocne vec 7,8 dpo
Hej curke ,nakon dužeg vremena opet sam tu ,naručena na Hssg ,nitko mi nije rekao da se treba suzdržati od spolnih odnosa za taj pregled par dana prije ,da li je to istina ?
a da li će uspjeti pregled ukoliko sam imala spolne odnose ,ja zaista nisam znala da se treba suzdržat!Nego slučajno googlam i negdje nađem podatak taj
Pozz curke da vam mahnemo, mi danas 11+5 tt ...
Roan, mislim da odnos nema veze prije hssg, mislim da sam ja cak i imala odnos dan prije. Kad ides? I kad si imala odnos?
Aerin ne znam odgovor na tvoje pitanje, nadam se da ces sve brzo dovesti u normalu.jedino znam da se estradiol povecava prije O a manjak progesterona moze dovesti do krvarenja u sredini ciklusa.
hvala vatra86! malo sam se preplašila da mi neće napravit pregled radi tog nazovimo mog "kiksa".imala prije 2 dana odnos ..sutra je dan D.![]()
Roan sretno sutraznam kako ti je, bila sam u 6om ali utjesit cu te da me stvarno nije bolilo
Vatra da to sam i ja uvijek mislila da je samo progesteron taj al eto i prolaktin dovodi do krvarenja.. Idem bas kod gin po uputnicu za konzult. i hormone 3dc![]()
hvala cure!!
Ja hssg nisam izdrzala, ful me bolilo..
Roan javi nam kad dodjes k sebi kako je proslo :D
evo me ! jako dobro prošlo,prohodno sve !nije bolilo ništa ,stvarno nije strašno ,a dr.i sestre -savršenstvo .nemam riječi koliko su to ugodni ljudi ,dobri ,sve objasne .Nemogu vjerovat da uz sve nabrijane ljude koje srećem svaki dan u raznim segmentima poslovanja ,postoje takvi pozitivci .sve 5 .cure sretno ,svima želim +,mi ovaj mj ."u poslu" a poslije budemo vidjeli što dalje !
Bravo roan!! Koji dr ti je radio hssg?
Da Roan samo naprijed.. Moja prijateljica je ostala T u hssg ciklusu
Faxirala uputnicu za konzult.sad samo cekam da dobiju raspored.. Hormone na 3dc ne znam hocemo li uspijet vadit ovaj ciklus zbog novih uputnica..ako M stigne sutra idem u petak, ako prekosutra ili u petak idem u ponedjeljak a to je vec 2.9 i moj gin jos nema nove uputnice i moram ga zvati u petak..
Briseve mi je htio danas raditi ali vec imam smeckasti iscjedak pa smo odgodili..
Papu mi je kopirao od 22.11.2012 i ponavljanje za sada nije spominjao. Rekao je neka obavim konzult.pa mozemo i ostalo nakon njih i briseve i hormone 3 dc.
Ne znam dal moj gin ide u strajk kao i dal humana ide..cula sam da dr.M ide u strajk, za dr.V se nadam da ne ide..
roan bravo za hsg, e sad na "hopa-cupa", cula sam i ja dosta cura koje nakon te pretrage ostanu trudne! Drzim fige!
Čini mi se da sada više na humanoj u Ri ne radi rendgen HSG koji je mene prije 3-4 god. tako bolio da sam vrištala i molila doktora da stane, sva sreća bol je kratka ....sada se radi sa ultrazvukom i ne boli, zar ne?
mravak, ja sam davno radila UZV HSG (privatno) i bolilo je.
Pa i kod jednog i kod drugog nacina se kontrastna tekucina ustrcava u jajovode, tu nema nikakve razlike. Ali kao i sve ostalo, bol kod HSG-a je individualna, ali nije povezana sa UZV ili RTG postupkom![]()
U vezi HSG u potpunosti se slažem sa Mali Mimi.
A ja s Cranky. Mene je bolilo uštrcavanje tekućine, tj. maternica se valjda počne kontrahirati i to je je bolilo baš konkretno.
Mali Mimi nisam bila na rtg-u pa ne znam, ali, evo, kao što sam i napisala, individualno je. Poanta mog posta je, u stvari, bila da nije istina da UZV HSG ne boli uopće, nego kako koga![]()
i ja sam bila na UTZ hsg-u u 7.mj.,mene je užasno bolilo,ali nisam uzela nista prije protiv bolova i dokazana mi je otežana prohodnost u oba jajovoda(uštrcano mi je samo 10ml od 50ml).Tako da mislim da sve ovisi o prohodnosti
Ma kužim samo sam htjela istaknuti da RTG hsg boli manje više svih, ja mislim da se nitko nije vratio s toga i rekao pih mene nije ništa bolilo, za ovaj drugi čujem različita iskustva
Mislim da RTG hsg boli vise jer ti pd jednom ustrcaju tu otopinu koliko sam ja skuzila, a na uzv hsg ju je meni dr.V ustrcavao u 2 puta.. Prvo malo pa je gledao i onda jos..
Ne znam..kako god nije ugodno
Možda je u tome fora, ja sam na UZV HSSG-u dobila otopinu odjednom, bez pauza.
cranky lijepo te je vidjeti ovdje!
Argente i MM navijamo za još malo!!!
Vatra, kako si ti?
Sad sam super kad su mucnine nestale i samo jedem...e da i nemam vise sta obuci... A digla sam samo 3 kg.
![]()
Sta ima kod tebe Tigrice? Kako si ti?
Neznam dali je i vama promaklo, ali naša draga MaliMimi je roooodiiilaaa
čestitke od srca!!!!!
Meni je promaklo!!!!!!! A ako Argente još nije krenula u akciju, znači da sam pogodila da će Mali Mimi roditi prije! Juhuuuuu!
Čestitam, Mali Mimi!!!
ćao svima!
Kakvo je stanje na humanoj,jeli gužva počela?
rijecanke, ocete nam se skupiti za ZG
http://forum.roda.hr/threads/81793-Post-GO-ZG-kavica
Curke, jedno pitanje. možda sam OT, izvinjavam se administratorima.
Dr. Heller, je iz Rijele, jel tako? čega je on specijalista? Naime, jučer sam bila na pregledu, cista (endometrioza) mi se duplo uvečala, pa mi dr.opet predlaže ponovno operaciju. Rizik je operisati, rizik je i ne operisati, pa bi volio da me pregleda i dr. Heller, (ako sam dobro napisala), pošto, prema njegovim riječima " nema boljeg za to područje". Ja koliko sam bila u šoku na pomen nove operacija, nisam ga ništa više pitala za tog dr. tek mi danas u glav dođe da ništa ne znam o tom dr.
Hvala unaprijed na odgovoru, i još jednom se izvinjavam ako sam fulala temu.
Ginekolog, naravnokontaktiraj laky, ona je isto iz tvojih krajeva i ima iskustva s endometriozom, operacijom i njim!
Pozdrav svima! Da li možda netko ima informaciju da li će na riječkoj humanoj štrajkati?!
MM avatar ti je hertzlich![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.09.2013. at 12:03