Stranica 143 od 149 PrviPrvi ... 4393133141142143144145 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,101 do 7,150 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    A u vezi bolovanja, info kazu - sifre n97- je 14 dana- postupci vezano uz mpo i n98-21 dan-komplikacije u mpo , bitna je ona sifra koja slijedi iza a glasi A0 to je onda 70-90% ovisno o poslodavcu ili G0 a to pokriva hzzo i iznosi 100% ... Ali G0 nemozes dobit dok trudnoca nije potvrdjena .. to je ono sto sam ja uspjela shvatiti.. ali to bi ti i tvoja gin.trebala znat rec..
    Nadopunjavam: ili Z31, do 7 dana. Ove 3 šifre idu na A0.

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

&Aerin
    Isprike, ja sam još zelena ovdje :sramimse:
    Nisam znala na šo ciljas, a mm je nedavno radio test pa zato znam za čašicu i sat vremena fore
    Ne opterećj se sa javljajem, doć ću u 12 pa ćemo vidjeti Svejedno, hvala ti!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Tikiica javi kako je proslo, dodji na odbrojavanje nikakav strajk nisam primjetila danas

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Argente!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tikiica javi se..

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Evo me Nisam stigla ranije jer sam morala guglati da vas ne zatrpam pitanjima

Ugl, nije mi bila dr S. jer je imala neka predavanja pa me primila i pregledala druga doktorica. Potvrdila je pcos, uvećana oba jajnika sa mnoštvom malih folikula. Dobili smo spisak na kojem piše koju sve dokumentaciju moramo skupiti. Sad moram zvati svoju dr. i tražiti nalaze koje sam napravila (imam papu iz 8.mj), uputnice za hormone i ostale pretrage krvi i zatražiti pregled za ono što mi fali (mislim da briseve cerviksa ne rade kod godišnje kontrole, ili se varam?)

I sad pitanje što se tiče izjava.. iako smo rekli da smo u braku, na popisu su izjave koje moramo ovjeriti kod javnog bilježnika (priznanje očinstva i pristanak priznanja)- to nam je naglasila da svaki put novo ovjerene izjave moramo donijeti. Guglanjem sam vidjela da to trebaju parovi koji su u izvanbračnoj zajednici. Trebaju mi te izjave?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tikiica, koja dr. te primila na konzultacije??!

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

dr. Lustig Rubinić

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

koja je sad ta?Znam da je bio neki mladi ali ne doktorica.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cini mi se da je danas (ili u pon, ne znam vise) sa dr. V sjedila mlada doktorica plave kose.
    Tikiica jel to ta?

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Valjda je.. mlada, cca 35-36 god, plave kose srednje dužine I odlična je!
    Bili su i studenti ali je mm rekao da jednu zna jer joj je držao vježbe, pa ih je sprašila prije pregleda.. nisam imala publiku :D yesss!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ma to je ta onda al cekaj.. Hoce te sad ona vodit ili?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne kuzim cemu obilazenje javnog biljeznika prije svakog postupka. Da se nije opet sta promjenilo? Mi smo jos 2010. dali vjencani list i nakon toga me nitko nista nije pitao. Dala sam oriđiđi jer i tako za prijavu djeteta ne smije biti stariji od 6mj ali znam da na humanoj i kopiju prihvacaju.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja mislim da nije mislila na potvrde od bilježnika nego oni pristanci o zamrzavanju embrija,vađenju stanica .....3 papira koja se potpisuju svaki put prije postupka

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tikiica prvotno napisa Vidi poruku
    Valjda je.. mlada, cca 35-36 god, plave kose srednje dužine I odlična je!
    Bili su i studenti ali je mm rekao da jednu zna jer joj je držao vježbe, pa ih je sprašila prije pregleda.. nisam imala publiku :D yesss!
    Šta to znači da uvode pojačanje na humanoj ili će nekog mijenjati?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Jucer je dr M.trebao drzati vjezbe studentima ali nije, pa je studente preuzela prof.S. a ta plava je njena asistentica..
    Sto se tice briseva ureaplazma,mikoplazma i ostali moras imati ne starije od 6mj (ili godine dana).. A ako doneses vjencani list i to kopiju mislim da neces morat nista kod biljeznika nosit, asistetica je to mozda nesto krivo rekla..

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Voditi će me dr. S, ovo je bilo extra da ju mijenja, samo jučer.
    Izjave koje pišu da se moraju ovjeriti- tiču se priznanja očinstva (muž) i pristanka priznanja (žena), kao što sam prije navela. Mislim da to treba tek ako, i kad, dođe do postupka umjetne oplodnje. Meni će prvo raditi provjere prohodnosti, dalje još ne znam kojim redom će ići i što (idem korak po korak). Mislim da izjave ne trebaju u našem slučaju budući da smo bračni par. Htjela sam samo da mi netko od vas to potvrdi

Znam da mi brisevi i ostatak ne smiju biti stariji od 1g, 6mj, kako već koji nalaz. Nego sam 22.8. bila na redovitom pregledu, kad sam radila papa test. Dakle, on mi vrijedi (1 god), ali nisam sigurna rade li se automatski i ostale kontrole (čiji nalazi bi mi znači vrijedili još 1-2mj ili duže) ili ću morati ponovo na kontrolu i naglasiti koje pretrage želim?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Joj tikiica tek sad sam procitala cijeli post ne netrebaju ti nikakve izjave od jb, samo kopija vjencanog lista..eto ja sve predaka bas u ponedjeljak, a brisevi su mi od 5og mj i za ovaj IUI ce biti ok kaze dr.V

Ahh znaci to je od dr.S asistentica? Ma mora da je onda jucer sjedila :D

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ali nisam sigurna rade li se automatski i ostale kontrole (čiji nalazi bi mi znači vrijedili još 1-2mj ili duže) ili ću morati ponovo na kontrolu i naglasiti koje pretrage želim?
    Morat ćeš opet kod svoje socijalke da ti napravi sve briseve osim ako ti ih nije napravila tada, a vjerojatno nije jer to ne rade samo tako, a i sjetila bi se jer briseve sama nosiš na Zavod za javno zdravstvo. Ideš kod nje, napraviš briseve i dobiješ uputnice za ostalo. Nazovi najprije svoju ginekologicu, kod nekih socijalaca moraš najprije na Zavod za javno zdravstvo po epruvetice pa na vađenje briseva pa opet nazad s epruveticama na Zavod. Neki imaju epruvetice kod sebe u ordinaciji.

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala phiphy!
    Čeka me razgovor sa sestrom moje socijalke :D i dogovor oko svega.. Valjda ću prije nove godine doć na red za pregled, briseve itd..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ako ti ne bude odgovarao termin kod socijalne, možeš vaditi briseve i kod privatnika, npr. u Suncu dođe 150 kuna. Znači, socijalka ti da sve uputnice za Zavod, tako da ti briseve izanaliziraju besplatno, a platiš samo vađenje brisa. Koji vam je sad plan? Skupljate nalaze pa opet ideš na konzultacije ili se moraš javiti za HSSG?

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Skupljamo nalaze i uputnice.. to sve planiram rješiti sl tjedan. I čekam da m dođe, zbog vađenja hormona.. Danas je 22. dan, sad ćemo vidjeti kad će doći
    Onda se opet njima javljam.. vjerojatno na konzultacije kada će mi biti dr S. ne zamjena, pa onda prohodnost.. Mislim da je prohodnost slijedeći logički potez, ali znam da bez svih ovih nalaza ne mogu ništa.
    Ova info za vađenje briseva mi zlata vrijedi.. ja se biser toga ne bi nikad sjetila

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Na zadnjoj kavi je bila s nama jedna suborka koja nije na forumu a čekala je rezultate FET-a, javljam da je beta pozitivna!!! Bravo i sretno dalje!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ajme divno!!!čestitam
    ja sam sjedila do nje i nadam se da je zarazna ta pozitivna beta!
    svima!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Weeeeeeeheeeeee :-d :-d

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    kod nekih socijalaca moraš najprije na Zavod za javno zdravstvo po epruvetice pa na vađenje briseva pa opet nazad s epruveticama na Zavod. Neki imaju epruvetice kod sebe u ordinaciji.
    Ja bi samo dodala da sam ja znala ici po epruvetice i onda obaviti briseve pa ih s uputnicom vratiti na Zavod. Jednostavnije je i sigurna si da ces briseve obaviti a ne da dodjes kod ginekologa pa kaze da epruvetica nema iako su ih jos prosli tjedan imali (tako je bar kod moje znalo biti).

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ok, sad vjerojatno pitam gluposti al neka..
    Ako briseve budem uzimala kod privatnika (jer će moja socijalka vjerojatno imati podužu listu čekanja slobodnog termina), tamo mi daju svoje epruvetice s kojima idem na Zavod? Ili moram isto na Zavod po njihove?
    Socijalka mi svakako mora dati uputnicu za analizu briseva na Zavodu? (opet mislim da je tako, ali tražim potvrdu )

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ok, sad vjerojatno pitam gluposti al neka..
    'Ko pita, ne skita

Ako briseve budem uzimala kod privatnika (jer će moja socijalka vjerojatno imati podužu listu čekanja slobodnog termina), tamo mi daju svoje epruvetice s kojima idem na Zavod? Ili moram isto na Zavod po njihove?
    U Suncu imaju svoje, ali po tom pitanju najbolje zovni onog kod koga ćeš ići i pitaj.

Socijalka mi svakako mora dati uputnicu za analizu briseva na Zavodu? (opet mislim da je tako, ali tražim potvrdu )
    Da. Može i bez, ali onda masno košta, oko 1000 kuna.

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala phiphy!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Na zadnjoj kavi je bila s nama jedna suborka koja nije na forumu a čekala je rezultate FET-a, javljam da je beta pozitivna!!! Bravo i sretno dalje!
    Prekrasnooooo!! Čestitam i nek sve bude super! (Muž ju je sreo i čestitao joj, a ja ću je izljubit kad je sretnem )

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Joj tek sad vidim! Bravo, čestitke

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, gdje ste? Nešto nam je utihnula tema u zadnje vrijeme. Ja u četvrtak idem na kontrolni UZV prije postupka i ako sve bude ok, kad stigne M, krećem s pikanjem. Baš jedva čekam, puno je vremena prošlo od zadnjeg postupka.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Da, baš je tiho

dino84, držim za UZV

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja svako malo škicnem,ma baš je zatišje..
    sad će nam naše drage nina70 i jejja javit svoje bete pa će biti jako veseloo...ajde cure držim fige
    dino,sretno s pikanjem !!
    vjerovatno ću i ja uskoro po svog smrzlića

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nina70 jel si ti to u postupku?
    Joj cure tako biste mi uljepsale dane da vam uspije.. A sta da vam posaljem? Mozda malo ******************* dok je imam

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Evo da se javim.. Jutros na pregledu je dr.V rekao da ce raditi IUI ali da ce mi dati stopericu kako bi bio siguran da ce folikul do sutra popodne puknuti.. Malo prije 9 stoperica, a u 10:30 IUI

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Aerin, da pukne sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vatrice, šaljem pp.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nina hvala ti

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Prijavljujem betu 11.11. , danas u podne bio FET dva smrzlića još mi ostalo 4

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

giga bravo, ~~~~~~~~~~~~ za dalje

beta 11.11.???

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a da 11.11. , tri tjedna tako profesorica prakticira iako sam ja uvijek išla na 12-15 dan , ali mislim da ću ovaj put čekat 11.11.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

giga sretno!
    Inkognituše, cekamo bete!

tikiica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav ženskice!
    Ja se ne javljam jer kod mene ništa novo... skupljaju se nalazi. Ovaj tjedan rješavam analizu hormona (m stigla nakon 33 dana ), prvi tjedan u 11.mj ostale nalaze krvi, ultrazvuk štitnjače, briseve.. Dakle, druge konzultacije očekujem u 12mj, možda i provjeru prohodnosti.
    Sretno svima!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki30, ~~~~~~~~~~~~ za tvog smrzlića. Nedaj da te dugo čeka

giga, ma pusti profačku. Pa to je fet, moš mislit što bi ona čekala

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bok cure! Ja prijavljujem danas 5dnt, beta 07.11. nadam se da cu je docekati ovaj put

Imam jedno pitanje jer sam malo u nedoumici, naime nakon transfera su mi rekli da ce me zvati iz laba da mi jave da li imam kojeg smrzlica a nisu me zvali u petak.
    Da li oni zovu samo ako ima neki smrzlic ili da im malo dosadjujem i zovem ih?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

inspire me javljaju jedino ako ima smrzlića

Mudrica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Stigla među vas još jedna ...
    Nakon podosta muke da zatrudnim jednostavno mi je sada potreba
    dijeliti to s nekim tko "razumije"

inspire_me avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    inspire me javljaju jedino ako ima smrzlića
    hvala vita, zvala sam ih danas pa su mi tako i oni rekli, dakle nema smrzlica

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aha,kako smo malo živnule
    giga,bravo !! sretno!!!
    inspire,držim fige za ovu mrvicu,tako da ti smrzlić ni ne treba sretno!!
    nina,brzo ću ja po smrzlića

,.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

inspire me, bravo! Daj koji detalj...koliko je bilo JS, koliko su ti vratili i koji dan? Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •