Da, mnogi se iznenade kad skuže da epiduralna pokriva samo srednji dio poroda, odnosno da ti je daju već na debele trudove i ištekavaju za finale.
U filmovima je drugačije!![]()
Da, mnogi se iznenade kad skuže da epiduralna pokriva samo srednji dio poroda, odnosno da ti je daju već na debele trudove i ištekavaju za finale.
U filmovima je drugačije!![]()
Ne da ste totalno van teme i pdf-a nego ste nas i prestrašile!!!
Porod je bezbolan!
Ajd dok se ne stvori panika, naravno da boli. Mislim da je najgori dio onaj sto ne znas koliko ce te jos boljeti (a nase osoblje u pravilu suti ko zaliveno) jer nemas pojma ni u kojoj si fazi poroda. Sjecam se da sam poslije prvog prvo pomislila da to i nije toliko strasno, mozda je bilo 80-ak trudova sve u svemu od pocetka do kraja (kod mene je to bilo 5 i pol sati) a nakon drugog sam rekla da je dobro da nisam bila doma jer ne bi stigla do bolnice nego bi zavrsila u 24h (i jos bi muz dobio slom zivaca da sam mu uflekala nov novcijat auto). Sve u svemu, zaboravi se bol (mene recimo dan danas vise smetaju neki postupci osoblja i njihovi komentari)...i jos uvijek se vise bojim popravljanja zuba. Ako kome pomaze![]()
A sta s nama koje jos nismo niti trudne
Moze pitanje.. 14.11 moram vaditi betu, a utrice moram koristiti do M ili do bete.. Da li mogu prokrvariti na utricima? Dr. V je rekao da cu malo teze na njima prokrvariti..
Ajmo trudnice i netrudnice :clap:
Prvi postupak sam imala + i dok nisam prestala s utricima nisam prokrvarila, drugi je bio - i prokrvarila sam s utricima.. dok ne izvadis betu nemoj stat, ako test pokaze sutra - odi i izvadi betu ranije. Ako je 0 onda mozes prestat..al obavezno ju moras vadit
Posljednje uređivanje od jejja : 04.11.2013. at 14:47
ja sam uvijek pod utričima prokrvarila, obično sam dobila 9-11dnt. Nadam se da ti nečes i da češ ih koristit i nakon bete
Hvala cureJejja mi je vec sve lijepo napisala i cula sam se s frendicom al htjela sam cuti od vas, ipak ste vi moje Rijecanke..
Svima drugima je cudno zasto mi tako kasno vadimo betu..eto tako
Hvalaaa![]()
ej cure sta moram javiti ishod trudnoce na humanu?
S obzirom na situaciju ne vjerujem da bi ti itko zamjerio da ne javiš, ali oni sigurno vode evidenciju zbog godišnjih izvještaja.
A i da ne vode, vjerujem da bi htjeli znati, pa čak i kad je ishod ovakav![]()
Prilikom punkcije ako ima 6-7 većih folikula da li daju voltaren inekciju ili ima nešto jače?
Vatra jako mi je zaojesi zvaka Humanu? Joooj
![]()
Vatra86 jako mi je žao! Kada budeš spremna javi im...
Ja sam na 6 mogla dobit samo voltaren, e na preko 15 su me pitali zelim li opcu...
Kod mene isto kao i kod jejje, na 6 folikula sam dobila samo voltaren i to sam ga sama tražila, nije mi dr. predložio. Kako mi se čini da ću sada imati više folikula, u petak ću pitati za anesteziju pa ću vidjeti što kaže.
dino84za puno jajnih stanica i bezbolnu punkciju !!
Pitao me dr. ako zelim anesteziju kad sam imala 12-13 folikula, ali to mi je bila 4. punkcija sa toliko folikula pa sam rekla ako sam prezivila prije valjda cu i sada.
Samo hrabro cure i naravno sretno, neka tulumi u labu budu za pamcenje
Oni će uglavnom sami predložiti ako ih je puno, ali može se dobiti i za manje, samo onda treba pitati.
Takvu anesteziju daju i kod kiretaze i mogu vam reci da je to jedino pozitivno bilo u svoj onoj drami, jer sam stalno ponavljala kako mi je lijepo i kako sam se dobro naspavala, a trajala je mozda 15 min...
Ugl javila sam na humanu i samo traze da im faxiram otpusno i nalaz patologije, koji jos nisam podigla pa da ce me naruciti na konzultacije... Eto...
Cure sretnooooo!!!!
Istina, dobre su im te droge, šteta ne probat.
vatro, još sretnije!!!
Evo da vam javim cure.. 14dpo sam imala sjenu koji je i mm vidio, danas 16dpo nema sjene..minus
U glavnom ok sam, nesto se je ipak dogodilo..moram nastaviti s utricima do M ili do bete koja je 14.11 a lf mi nikad nije bila ovako duuuugaobicno spotting krene 8dpo, a prokrvarim 12-13 dpo
Sretna sam jer idem na GO 17.11 pa eto mogu biti mirna, a na folikulometriju mogu tek 26.11 pa cu se tako i narucit al koji ce mi to bit dc ne znam jer cekam M![]()
Aerin, odi sutra izvati betu, tek tada ćeš znati je li šta bilo. Do 14. će ß past ako misliš na biokemijsku.
Meni u biti pase da trpam utrice do 14.11 tj pase mi da odgodim M jer da ju danas sutra dobijem ne bi stigla na postupak u 11om a bome ni u 12om jer dr. V ide na GO i rekao mi je da napravim tako..
Ne mogu ici sutra betu vaditi jer nisam iz Ri i ne mogu s posla opet otici.. Biokemijska il ne sta je tu je, u cetvrtak ce bit 0 a vrlo moguce da cu prokrvarit i prije..
Kikica1 hahahahaha
bas sam htjela reci da si mi sumnjiva
jeeeeejiiiiii
Kikica1, našli vi vaših 5 minuta, ha?Čestitam i držim fige da vam se ostvari želja
.
Aerin......... nisam te baš skužila kad ide dr. V. godišnji??? ja poćinjem sljedeći tijedan na F pa me zanima![]()
Hvala, hvala
Moram rec da smo malo bili i u soku, koliko god smo htjeli jos jedno, ipak je troje zahtjevna brojka.
I od srca zelim sto vecem broju mojih suborki ovakva iznenadjenja!
Kikica1 predivno!!![]()
Kikica1čestitam!!!!
Kikica cestitke od srca![]()
Kikica :pljescerucicama: ne mogu s moba smajlice stavljat, od srca ti zelim puuno srece, sad mogu i cestitat![]()
jejja jel prestalo brljavljanje i ostale gadarije??
ajme kikicačestitam!!!predivno!!!
svima, fali mi kbc ri, neizmjerno...ja još uvijek
sretno svima u postupcima!!dino sretno s pikanjem!!!
čestitam jejja!!!![]()
Cure, da li znate da li koji javni biljeznik radi subotom u Ri? I da li je moguce uputnicu za anesteziju donijeti naknadno? Poprilicno mi je hitno.
Mislim da Ćuzela radi, ali najbolje nazovi i pitaj http://www.rijeka-klik.hr/klikni-rij...znici-u-rijeci