jel netko išao na punkciju pod općom anestezijom,, ? zanima me koje se pretrage trebaju prije napraviti,,kako ide procedura??
Ja sam bila al u Pragu. Trebala sam kompletnu krvnu sliku, krvnu grupu, mikrobiloške pretrage urina, ekg i pregled anesteziologa. Kad je moj muž išo na biopsiju testisa na svetom duhu te iste pretrage su mu trebale. Valjda je onda svigdje isto.
Ja sam bila na punkciji s anestezijom, nisam trebala nikave pretrage, samo razgovor s anesteziologom
Prvi decapep. je u mom trbuhu ... baš smo se odvikli od bockanja .... al nije teško ništa učiniti za konačni cilj
Iva MIa bravo za prvu pikicu
Kaj Kerolajn opako se spremaš za anesteziju, ja se opremila normabelima i voltarenima, imam recepte
Sutra UZV 8dc, jako rijetko osjećam probadanja oko jajnika no osjećam lagano zatezanje s lijeve i desne strane. Samo da su mi se razvili folikuli , ipak sam ja koka s 38 na grbači i stalno me plaše s tim godinama i koliko je lošiji odaziv nakon 35 godina. Samo da bude dobro, ma osjećam se ja super osim laganog umora
Evo mene s SD, 8dc nakon 15 gonala, folikuli MALENI i lijevo i desno, endometrij 8mm, kontrola u petak, nastavak po 2 gonala i 1 dec . Nadam se da je to dobro, ali nekako sam očekivali već kojeg folikulćeka
Glava ne rastura i ne znam više kaj napraviti
Danas su bile bar 3 punkcije, sudeći po dečkima u redu![]()
Linalena ne brini, narast ce tvoji folikulici![]()
evo i mene sa SD...
danas 12 dc folikuli oko 11 mm 3 komada(jučer bio 1 od 13 mm)
uuhhhh kak mi to ide na živce...kak mogu dan prije biti veći nego dan poslije...
Kiara kad ideš opet gore??? Ja u petak
Bugaboo,Kiara, Iva Mia hvala , zaista puno znači forum , podrška, znanje
opet sutra draga...svaki dan hodočastim gore..,pa ću možda i u petak..
Kiara ~~~~~~~~~~~ za tvoje folikule, da narastu lijepi okrugli i puni
Kakvu si ti imala stimulaciju???
Linalena nemoj se previše brinuti zbog malenih folikula, kod mene je punkcija bila tek 17 dc, čekali smo da narastu i bingo!!
Kiara drago mi je što si odmah krenula u novi postupak!
u prirodnjaku sam ovaj mjesec...1.11.bila punkcija bez j.s. tada sam primila 30 gonala,sad ćemo vidjeti kaj će biti,užasno se bojim da se ne ponovi isti scenarij ko i na stimuliranom...
narast će tvoji folikuli,ne brini pa tek ti je 8 dc..inače mene ni ne gleda prije 11 dc..
Linalena, ne brini, u dobrim si rukama, dr.B. će sve poduzeti da tvoji folikulići narastu koliko treba
Kiara, sretno u prirodnjaku, dobro mi je poznat taj strah da neće uspjeti, ali sa mnom je u jednom postupku bila cura kojoj se u stimuliranom dogodilo slično što i tebi, a već sljedeći mjesec je u prirodnjaku došlo do trudnoće..zato, samo pozitiva![]()
Fiona želim ti pravi tulum u labu i da se sve lijepo oplodi i vrati mamici..
Fiona~~~~~~~~~~~~~~~
Kiara samo hrabro, biti će kad se najmanje nadaš
Linalena da nam u petak budeš prava koka s veeeeelikim jajima
Crvenkapice da ti dani brže prolaze, te ~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeliku betu
Svima ~~~~~~~~~~~.....![]()
Evo drage moje ja jučer bila kod dr. B. i danas krećem s Decapep. Malo me strah pikanja. To mi je prvi put. 2.12 idem na folikulom. Evo tim povodom želim nam svima uspjeh. Sretno nam bilo svima koje smo u postupku i neka nam se usliše molitve.
evo curke,moji folikulići stoje ko zacementirani...
baš sam jadna...
ananas za jajne stanice...nemam pojma...ja znam da je dobar za endić,a za j.s.prvi put čujem...
hvala,curke,ali možda je bolje odustati...
kiara79, meni su u prošlom postupku stali jedan dan s rastom, terapija se pojačala i oni su krenuli . Slušaj dr. što govore.....al evo malo vibrica za tvoje folikuliće
Kiara, nema odustajanja....ajmo malo pozitvno razmišljati....tebi je potrebna samo 1 j.s da bih dobila ono što najviše priželjkuješ....prema tome nema mjesta za neg. razmišljanje![]()
modesty4, FionaM, kiara79, Iva Mia 2009 hvala cure
FionaM puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješni postupak
Kiara79 nemam apsolutno nikakvog pojma o prirodnim postupcima i mogu ti samo poslati hrpu dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule, ajde narastite već jednom
Crvenkapice77 da još ovih par dana brzo prođe i da onda sve zatresemo čestitanjem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sonječkaza početak
Iva Mia 2009ko te nebi volio s takvim pozitivnim razmišljanjem
Kerolajn kaj ima kod tebe![]()
ja još čekam m da dobijem da počnem s pikanjem oko 2.12 tako da ću u postupku biti malo prije božićakiara nema odustajanja prije cilja
koji ti je danas dan cikl.
kiara pročitaj zadnji post..http://www.ringeraja.hr/forum/vitami..._596401/tm.htm
jutro curke, svima velka pusa , zagrljaj i vibrica
A ja nam svima želim da nam ovo godišnje doba donese pregršt veselja kako bi sljedeće dočekali s još jednim poklonom pod borom (OK dobro ne jednim al tak se kaže). Usput moje ime je Katarina, pa ko ona baba rat, tak ja zavještavam snijeg. Al da ne smeta na putu do bolnica već da samo uveseljava pogled kroz prozor
kerolajn ,hvala...
linalena,pa ima danas slavljenika ovdje....sretan ti imendan...
ja nisam Katica ali mi je rođendan...i baš se ne veselim,danas 14 dc..
Kiara sretan ti rođendan i velika želja :D da sljedeći rođendan proslaviš sa bebačem/bebačicom/bebačima
linalena sretan imendan
kiara79 sretan rođendan
objema vam želim pozitivne bete
kerolajn5 ja bi trebala kao i ti početi s pikanjem, pa se možda i vidimo gore
sad se čeka m, pms je prisutan
Ajmeeeeeeeeeeee danas imamo slavljenice
Linalena sretan ti imendan!!!!!
CURKE ŽIVE I ZDRAVE BILE, TE DA SLJEDEĆE GODINE PRVI ČESTITARI BUDU VAŠI BEBEČI
Kiara sretan ti rođoš!!!!!
sa malim zakašnjenjem pridružujem se čestitkama kiari i linaleni da sljedeće godine vas bude bar za jedan član višepalcica da mi što prije krenemo u akciju
.... evo slučajno na radiu pjesma ...bog će uvijek svakom dati samo treba vjerovati ...
dobro jutro suborke!
ja sam nova na vašoj temi, ali imam već nekoliko postupaka iza sebe.
imam pitanjce...koliko se čeka na lijekove na SD-u, stavljena sam na listu u 10 mj. i da li se zna kada je dr. B. na go
hvala
ja sam bila sad zadnji put stavljena na listu krajem 9mj pa su mi rekli da nazovem 15.10 kad sam tad zvala rekli su da lijekovi kasne da nazovem 15.11 i tad su i stigli ..tako da mogu ti doći za mjesec, mjesec i pol.. najbolje da ih nazoveš pa će ti oni rećips dobro nam došla
![]()
A i eto mene sa izvještajem s SD:
11dc, endometrij 10mm, kaže dok lijep
lijevo folikuli 14mm i desno 14 mm, nije rekao broj ali je govorio u množini
kaže sve je uredu i još kontrola u ponedjeljak pa punkcija u srijedu
Nastavljam sa po 2 gonala i 1 decepeptylom, u nedelju 14dc ću primiti zadnji od 19 dec i 27 gonala
Danas gore bila jedna punkcija
Upoznala Kiaru i muža joj, popili kavu i ja joj nisam čestitala rođendan, pa ja opet ispala blentava, uglavnom SRETAN ROĐENDAN
Cure ja sam u ovom nova danas sam bila na folukulometriji i za cetvrtak me narucio za punkciju zanima me jel to bolno i dali mogu trazit lokalnu barem kod dr baumana sam pliz pomoc fakat me strah