Evo me, evo. Bila sam u komi nakon punkcije mislili su me čak u ostaviti u bolnici, ali sam ja to odbila. Baš sam se veselila toj anesteziji kad ono ništa. Nisam ništa osjetila naravno dok se nisam probudila. Kako su me budili tako me je sve više i više bolilo, ni jedna me menga nije tako bolila. Nakon dva sata što sam morala tamo ležati nakon anestezije lagano je popuštalo ali kada smo se vozili u autu mislila sam da mi netko čupa na živo sve dolje. Užas. Čim sam došla doma legla sam i popila neofen i popustilo je. Sada još uvijek osjetim u cijelom trbuhu (od prsnog koša, do male zdjelice) nekakve bolove, kao grčeve u crijevima.
Ja ne znam jesam li samo ja tako loše sreće ili šta?!
Uglavnom punktirali su 25 folikula i stavili u oplodnju 3 jer sam se dogovarajuć s doktorom i mužem svi zajedno dogovorili da idemo na tri. Jučer sam zvala i rekli su da je sve ok i da u subotu idemo u ET sam da moram nazvati sutra za točan termin.
Malo sam se stiltala zašto u subotu (5 dana) ali sam onda kopajuć po med. knjigama i došla do zaključka. Curke moje to vam rade 5 dan i idu na blastice zato što su nas pikali više od 15 puta u području rodnice i maternice i mora se čekati da se teren smiri. Zato su nam svima dali kortikosteroide da smire upalu. Eto vam odgovora curke moje.
Sretno svima i vidimo se u subotu na starom mjestu