Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
Mlada? Nisam baš 32.g, ali spermiogram mm je graničan, i androlog i dr. Lučinger su nam rekli da se s takvim spermio. svakodnevno začinje... nemam pojma. Nekako živim u nadi da sada kad budemo izazivali ovulaciju, spermići dobiju priliku nešto sami napraviti. Stvar je u tome što se moja jajna stanica i spermići još nikada nisu imali priliku upoznati zbog mojih nepostojećih ovulacija (PCOS). Tako da mislim da možda i ima smisla pokušati s kojim aihom. Doista mislite da je to gubitak vremena?

Tako sam zbunjena ponekad, cure... Nekad me lupi pozitiva i sve mislim, ono, sad kad konačno bude ovulacija, doći će i bebica, a onda čitam cure s dugim stažem i totalno se ubediram...
draga moja,baš lijepo da si tako optimistična...tako i treba...doduše imamo istu dijagnozu,MM ima normalan spermiogram i isto smo odradili 1xciljane odnose i nako toga ja više nisam htjela ciljane nego sam inzistirala na AIH-u,i nakon 2x AIH,htjela sam IVF i eto u punoj stimulaciji od 30 gonal i 9 punktiranih folikula ni jedna jajna stanica...
sa 32 god,nemoj se dati puno zavlačiti i zezati sa ciljanima i AIH-om...
sa tim rijetko tko ima sreće..
sretno..