Joj cure, tako suosjećam s vama, meni je bilo stvarno prestrašno kad je moj dr. Lučinger otišao u privatnike.
Joj cure, tako suosjećam s vama, meni je bilo stvarno prestrašno kad je moj dr. Lučinger otišao u privatnike.
uhhh,vala draga,baš ti hvala...
naš dr.B je odličan liječnik,dijagnostičar,operater i sigurna sam da će se još puno čuti o njemu...
a kakav je tek čovjek..ma ljudina samo takva..!!!
takav optimizam se ne viđa svaki dan..MM i ja smo mu neizmjerno zahvalni za sve što je napravio za nas,iako nismo došli do bebice..hvala mu i sretno!!![]()
Kiara pa tko vodi dalje ako nema njega...dr.T ili?????
corina ne znam ništa...sve sam to slučajno našla...
samo znam da ću ga posjećivati kao trudnica...![]()
A joj Kiara želim ti svu sreču da ti ovaj put bude dobitni
a ja ču razmisliti što da radim dalje ??? Dali da ipak ostanem na S:Duh ufff
mi sve tri ćemo sad u 3. mj ostat trudne i nema brige za dalje!![]()
Mislim da mi je manji šok bila vještica... Pa ja sam u četvrtak bila na SD, sve smo se dogovorili za travanj, a onda i za IVF. Pa kamo ide? Možda u polikliniku gdje sam prvi put išla na konzultacije. Kordice, molim te, bih li i ja mogla dobiti pp. Bit ću ti jako zahvalna...
Moram li vam napisati koliko sam tužna i uplašena? A što sad?
Eto da naša Kiara nije slučajno našla da ipak odlazi mislim da bi meni a i svima bio još veči šok kad bi došle na S:Duh kod Baumana ujutro a setra kaže... pa on vam više ne radi ovdje.....
Mada mislm da bi bilo u redu da su nas sestre obavjestile ili makar DR.Bauman je mogao reči da nas neće dalje voditi da prestaje raditi.
Koliko dod mi je žao toliko sam i ljuta jer mislim da je moje pravo a i vaše da znam koji če me doktor u bližoj budučnosti liječiti, a ne neka igra skrivača sad ga ima pa ga nema.... Ako mi je dr.Bauman bio na konzultacijama, na dogovoru za IVF, ako mi je on propisao protokol pa valjda bi trebala od njega čuti da me neće moći voditi kroz postupak.....
Corina, imaš pp.
Iako bih sve mogla potpisati, možda bismo trebale ipak prespavati. Nešto tu smrdi... Ne vjerujem da bi nam ovo napravio tek tako... Tko zna, možda ga je odluka ravnatelja da liječnici ne smiju raditi nigdje izvan matične bolnice (ustanove) ipak gotovo prisilila na ovakav potez. Ipak, jasno nam je svima da, unatoč velikoj želji, mnoge žene neće moći sebi priuštiti odlaske na AIH i IVF izvan bolnice. Ma koliko god nam HZZO bio škrt.
Tužno....
Dr Bauman prelazi u privatnu polikliniku. Sa radom počinje 4.4........( evo ja ču napisat kuda ide pa ako moderatorice misle da sam prekršila pravila foruma nek izbrišu post i ja se unaprijed ispričavam..... ide u polikliniku Beta Plus
Naša lista lijekova:
Kiara79 273 od 15.11
Inana 278 od 16.11
Lily 287 od 18.11 STIGLI 23.2
Arizona311 307 od 30.11 STIGLI 3.3
CorinaII 340 od 14.12 STIGLI 15.3
Isabel 381 od 20.1 očekujemo početkom travnja??
lberc 5 od 11.1
Maslina1973 40 od 1.2 očekujemo polovicom travnja??
Sany7 46 od 5.2
Tanjam 51 od 8.2
Linalena 61 očekujemo početkom svibnja??
Špelkica 63
nina977 103 polovica svibnja???
kordica 109 od 9.3
jo1974 138 lipanj???
Posljednje uređivanje od linalena : 22.03.2011. at 20:46
Da, LInalena, čini se da bih mogla doći na red polovicom travnjaE sad me zanima što će dr. odlučiti, hoćemo li probati još koji AIH i čuvati lijekove ili možda pokušati odmah s lijekovima. Znam da sam već napisala, ali ne škodi - ovaj mjesec preskačemo zbog mm koji ide na put.
Pitanjce imam (kao i obično) je li netko bio u sličnoj situaciji da se npr. dr. odlučio na IVF nakon prvoga AIH-a?
Brrrrrrrrr....sad sam i ja pročitala....drago mi je zbog dr. B zbog njegovog osobnog napretka....al nekako mi je teško doći tamo i nevidjeti dr.B...pa ništa curke moje nadamo se da će ta poliklinika biti naša iduća destinacija...pa ćemo moći ići kod dr. kad budemo bile trudne....opet nešto pozitivno u cijeloj priči
Ufff ma iživcirala sam se full........ drage moja ja vam sada idem popiti dvije pivice da se malo smirim
Kiara kad bi ti trebala biti punkcija???
ma krasno... na vv mi zbriše Lučinger, a sad- od petka bum pikalica a sad i ovaj ide... baš krasno...
Stvarno ne mogu da vjerujem. Bila sam u petak na uzv i dogovorili punkciju vjerojatno krajem mjeseca. Ništa nisam čula od dr.,sestre, niti od cura gore, nitko nije imao pojma. I sada ovaj šok. Fakat mi je svega dosta. Prvo sa VV, pa sad i ono, a pošteno nismo ni počeli sa postupkom. Stvarno mi je dosta HR zdravstva. Ako nemaš para moš se slikat.
Cure moje stvarno sam uzrujana, ljuta, ma u komi.
sad vidim i ne mogu vjerovat... a to sam načula još prije i to mi je bio poticaj da se tu javim, al sve se oko toga stišalo i mislila sam hvala Bogu ništa od toga-lažna uzbuna i lijepo se opustila šta se toga tiče, a sad sam u totalnoj komi! pa ko će nas sad vodit kroz postupke? šta kako ajme više ništa ne znam.. a već sam trebala bit skoro pa čekalica bete da me glupi brisevi nisu zeznuli, i gle sad ajme dođe mi da plačem od muke!
Cure, dajte provjerite negdje te informacije (kod sestara?)-ako već niste, bilo bi dobro da se točno zna što se događa.
Ajme, ja sam propustila ovaj ciklus radi briseva...Nadam se da će netko danas nešto više saznati i napisati, mislim zanima me tko će dalje voditi postupke. Ova vijest me baš rastužila.
Eto to piše na službenoj stranici od poliklinike
Prim.mr.sc. Renato Bauman
Poštovane pacijentice,
od 4. travnja u Poliklinici BetaPlus želimo dobrodošlicu i novom članu našeg tima, prim.mr.sc. Renatu Baumanu, te se od tog datuma možete i naručiti kod njega. Dr. Bauman je uži specijalist humane reprodukcije i ima veliko iskustvo u obradi i liječenju neplodnih parova metodama potpomognute oplodnje (IVF/ICSI, AIH, itd), te je i jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka u ultrazvučnoj dijagnostici ginekoloških problema. Također je i odličan operater, posebno stručan u minimalno invazivnim zahvatima (laparoskopija i histeroskopija). Detaljniji životopis dr. Baumana možete pročitati u rubrici "Djelatnici i suradnici".
ovo je meni ko deja vu,isto je bilo na vv i sad opet tu a čekam već tri mjeseca na konsultacije i napokon idem sutra iskreno neznam dali uopće da odem gore i da se zajebavam i da čekam a on odlazi,koja od vas sutra gore ja sam gore negdje oko deset ili 10 i30 javite se popit čemo kavicu,ovo je ludilo
Cijelo jutro zovem S.Duh nitko mi se ne javlja da pitam o odlasku dr Baumana...........
Luda sam od svega ovoga,ma kako bude bude ja u petak krečem s Gonalima, ne mogu se više sekirati bit če valjda dr T. ok ipak je ona učila od Baumana.
Ako se netkome da neka proba zvrcniti pa direktno pitati o odlasku.
Naravno da sam nemirno spavala jer mi ovo iznenađenje stvarno nije bilo potrebno. Nazvala sam polikliniku, oni uredno naručuju od 4. 4., ali još uvijek ne rade AIH niti IVF.
I ja sam se sve lijepo dogovorila za travanj (uostalom, napisala sam vam), čak smo se i šalili, bio je drag i susretljiv kao i obično.
Ako ga neka od vas nešto upita, javite nam.
Ja ću vam sigurno prenijeti dojmove s novoga radnog mjesta. Moramo vidjeti što ćemo i kako ćemo (s obzirom na cijene...).
Maslina hvala ti, baš sam mislila zvati polikliniku........ znači još uvijek ne rade IVF...hmmmm mislim da ču morat nešto smisliti za jesen ( kako ti kažeš s obzirom na cijene računam oko 2000 E)
Kordice hvala pitaj sutra.....ja zovem cijelo jutro S.Duh ali mi se nitko ne javlja na telefon
Joj cure bas mi je zao sto dr. B. odlazi , on je meni tako bio super .
Stvarno ljudina od covjeka .
Baš lijepo, svi odoše u privatnike. Svu sreću drB, ali mislim da smo zaslužile da to saznamo prije, a ne 5 do 12. Razočarenje, al valjda će dr T biti isto dobra kao i on.
Zao mi je sto jos jedan dobar dr odlazi u privatnike, ali i dr. T je ok. U sva moja 3 postupka na SD je ona vodila glavnu rijec, samo se konzultirala sa dr. B ako u nesto nije bila 100% sigurna. Jel zna itko koga ce ona dobiti kao pomoc?
pozz cure! sada sam zvala na SD da pitam tko nas preuzima kada dr.B. ode i na to mi je odgovorila da NIJE istina da dr. B. ikuda odlazi da normalno radi i da ga neće biti samo jedan dan u tjednu!! Znači cure totalna dezinformacija ono gore napisano![]()
Sany ja sam prošli tjedan tj. u Četvrtak preuzela svoje Gonale a broj sam 340.....
Joj cure,nadam se da dr.B. stvarno ne odlazi....sa VV sam morala otići jer je otšao dr L...valjda nebudem moralai tu otić....onda stvarno više ne znam kam ići,za privat nemam.
Ja sam zvala prošli tjedan za lijekove,kad sam rekla da sam broj 5,sestra je rekla da zovem za mjesec dana,zaboravila sam pitat koliko im je još brojeva ostalo od stare godine...užas!