nažalost nje ni rađen ICSI,jer je jajna stanica bila nezrela..
prema riječima biologice,oni su je jučer stavili na kulturu,pa će vidjeti kakva je danas pa eventualno napraviti ICSI..
moram zvati sutra.
no ja sam ovaj postupak prekrižila i tu stavila točku na i..
idemo dalje.
kiara žao mi je možda se ipak pokrene i iznenadi te,ako ne glavu gore3 i u nove pobjede.
imam jedno pitanje koliko se dugo čeka spermiogram na sv.duhu,za koliko vremena bude gotov ,hvala pozz
Kiara![]()
Za vađenje krvi za betu na SD se samo dođe ujutro ili se treba naručit?
Ja sam svaki put samo dosla, zadnji put krajem 9. mjeseca, ne znam jel se od tada nesto promijenilo...
inana, sretno! I ja sam u 7:30, neka se obje veselimo uskoro!
inana,kak je prošlo..?
moje jajčeko nisu mogli spasiti..odustalo je od daljnje borbe..ali zato ja ne odustajem i u utorak
sam opet gore..![]()
kiaraali samo hrabro dalje, sve ćemo mi dočekat naše srećice, samo neke prije neke kasnije...
curke u akciji sretno!!
Kiara samo hrabro....
Curke moje stigao mi imunološki nalaz s rezultatima ... prisutan 5G polimorfizam na oba alela....znači da ću kad ostanem jednog lijepog dana trudna...cijelu trudnoću biti na heparinu...bemti![]()
Iva Mia 2009 genotip 5G/5G je normalan genotip, sto znaci da ti je to uredan nalaz. Ako ti je i sve ostalo OK, onda mozda ipak nece trebati heparin.![]()
inana i ti si bila danas gore. Ja sam došla u 7 i ostala čekati dr. u drugoj turi. Šteta sto se nismo upoznale.
Situacija sljedeća, 8dc (nakon 3*3 gonala + 3*2 gonala) folik. 12,13,14mm i nekoliko sitnih. Sutra sam opet gore, punkcija moguće u utorak. Vjerujem da još ima dosta vremena da se ostali folik. probude i narastu, ali mi se ipak činilo da će ih biti nešto više ili je to za 8dc u redu. Kaj vi mislite![]()
arizona,folikuli su odlični za 8 dc...samo naprijed..
Curke samo da vam javim da je Beba2 rodila dvije curke Andreu 3040g, i Leu 3300g,mama je dobro.
ovak, došla ja važno u 7 sati, pošto je rekao da dođem u 7 i 30 - ali eto, bila sam oko pola 10, kad sam u 7 vidjela punu čekaonu, smračilo mi se... uglavnom, ušla, on škicnuo, rekap da sve štima, i da krečemo, ali ne danas, 21. dan, nego od ponedjeljka. i niš, kod sestre sam bila da mi izrecitira opet da mora pikica u isto vrijeme, zaključak je bio da bum si u 23 davala jer tada znam da bum doma, za menopur mi nije niš rekla jer da bu mi to u onaj pon. kad dođem, i tak...sve u sve,u ja presretna da je sve ok, koji sam baksuz sve se čudim da nema cisti...e da, pitam ja sestru-kak da se piknem, ona meni- a kak da ja to tebi objasnim? ja velim- pa nije neka nauka, ako mogu narkići, ccc pa mogu i ja, kaj, malo protrljam s alkoholom i piknem kroz kožu, sam mi recite koliko duboko, ona se nasmijala i rekla da ak ju i do kraja naguram nebum fulala... a ja mislila da mi kaže koliko mm, hahaha...Kiara, žao mi je za jajčeko... ali onak, jako jako...ali u utorak buš imala borbeni plan, i taj bu dobitni.
Da bila je velika gužva. Ja sam ušla prva kod dr. u drugoj turi, pa si me možda i vidjela.
Idem se sada spremiti jer sam opet gore, baj. Držite fige sa maleni folikulici narastu![]()
Punkcija u utorak. Jedva čekam, ali znam de će mi se u čekaoni tresti noge
Beba2 čestitam na curkama![]()
Arizona 311 držim fige za utorak .......kako če ti vrštiti punkciju? Ako ti je bez anastezije popij koji normabelić i voltaren
Eto i mene u akciji napokon...........pikalica od sutra
trebalobiposlikati malo tu čekaonu, da vide u drugim ordinacijama kak 30-ak žena super mirno čekaju, nema svađanja, galame, sve onak, ko neki tajni klub, složno...hehe, a kad dojdeš kod opće prakse, ko kokošinjac, bilo mlado, bilo staro, svi neku pravdu i red kroje, a tu- ko po špagi...
inana,corina...cure drage..sretno sa bockanjem..
arizona..sretno na punkciji...
želim vam svu sreću i da otvorite niz lijepih jajčeka,odličnih blastica i
trocifrenih beta...nemojte ići mojim stopama...zaobiđite ih...
beba2...čestitke tebi i TM na bebicama..![]()
za nove pikalice ~~~inana, corina~~~sretno
Kiara možda se vidimo u utorak u čekaoni, naručena sam u 8,30
pozdrav curke,
počela sam s menopurima i danas je 3 pikica
da li netko zna kako se piknuti sad kad se pomaknuo sat i prešlo se na ljetno računanje vremena
MM me pika svakih 24h, trebala bi pomaknuti onda za 1h pikanje ili nema veze tih 1 h
palcice,nema veze..slobodno nastavite ko i do sad...
sretno..
hvala, samo da sve prođe ok, čitala sam kaj se tebi desilo, baš mi je žao![]()
palcice sretno dalje s pikanjem.
Ja se također pikam po novom vremenu, kao da se ništa nije promijenilo.
Danas mi je zadnja igla, štoperica. Biti će mi ujutro čudno bez tog pikanja![]()
Pitanje pikalicama - trenutnima i onima s iskustvom : nadam se da će i moj red doći do ljetapa me zanima postoji li mogućnost pikanja u bolnici /ambulanti ili je pikanje u domaćoj radionosti jedino moguće odnosno jedino preporučljiv?
Maslina1973..... pikati se možeš i u bolnici tj. na S.Duhu kod sestre mislim da ti daju inekcije oko 9.30-10sati, možeš pitati i na hitnoj da te pikaju i kod svoje doktorice ali je meni osobno to bilo prekomplicirano jer bi morala svaki dan iči negdje da me netko bocne pa sam se iz tog razloga odlučila da mi je puno jednostavnije i vremenski lakše ako to obavim sama doma. Dobro sam pogledala filmove s youtuba i sa foruma pročitala par savjeta. Stvarno nije teško i ne boli ništa. Prvi put su mi se ruke tresle jer sam mislila da ču porazbijati bočice ali stvarno nije teško. Možeš pitati u bolnici da ti pokažu i da probaš sama pa vidi kako ti najbolje odgovara .Stvarno nije teško i mislim da se veliki broj cura pika doma.
Hvala ti, corinaII. SD mi nije daleko pa bih možda i mogla ići na pikanje, ali u pravu si, zgodnije je to ipak doma u vlastitom okruženju. Samo ću se trebati okuražiti i koncentrirati da ja stvarno sve ne polupam.
Samo da i to što prije dođe na red jer mi se čini da od AIH nema nikakve pomoći.
eto, danas krečemo s pikanjem... osluka je pala- pikanje bu bilo u 23 sata... tada znam da bum doma...imam ja još 1000 pitanja, ali dok ne dođem do toga, neću ni misliti na to...