sretan Uskrs svima!
inana nadam se da si već doma sa svojim mrvekima u buši...
sretno~~~~~~![]()
Isabel, ne znam odgovor, a čak me i osobno interesira. Ja si nekako razmišljam: dignuti lijekove čim dođu, tako i tako imaju rok trajanja. Pa ne mogu oni nas natjerati da idemo u postupak, ako recimo idemo na put, razbolimo se i neš slično. Tako da bi ja na tvom mjestu lijepo otišla pitati dal su došli lijekovi i uzela ih, pa ako će se približiti itek roka trajanja onda bi otišla gore da ih zamijene i daju ove nekome ko je prije u postupku.
Al zapravo treba pitati gore
Inanaza mrvice!
Išli smo danas obavit spermiogram i mm se oduševio prostorijom nasuprot onom s VV, čak mi je i poslikao unutrašnjost i obavljen posao da dobim uvid u to. Ja sam umrla od smijeha![]()
hahahaha, moj je isto presretan, veli da mu je na vv muka kad se sjeti onih pločica i prozorčića, a ja se samo kesim, i mislim si, e stari moj, ja bi se s tobom mjenjala svaki dan! pa kad si bila, ziher sam te vidjela, jesi pričala sa sestrom Perom?ziher jesi... ja sam bila ona koja se vrpolji jer joj se piški...
baš mi je bilo koma trpit...
Isabel...kad ti dođu lijekovi trkom po njih,pa neka čekaju doma postupak.ti ideš u postupak normalno kad hoćeš,bez obzira kad si podigla lijekove..
ako se duže vrijeme ne javiš,da...daju ih nekome drugome...
Inana, jesi bila sama ili s tm? Mislim da znam koja si, jesi išla unutra negdje oko 11h? Ja sam se non stop selila od jednog stolca do drugog jer sam sestru Peru htjela pitat da mi udari štambilj za putni nalog i nikak da mi to napravi![]()
pitanjce, piše da vadim betu za 12 dana- e sad frendica mi veli 140 kn, i neide na uputnicu, pa kak je moguće da neide? to skoro pe ne vjerujem... jel u pravu?i jel to mogu na sv. duhu ili?
![]()
IVF prvi puta, vraćeno 3 cc, danas prva beta 374,37 i sestra kaže trudni ste! UZV za tjedan dana. Kako se ponašati, supruga mi sve dobro podnosi, gotovo bez simptoma (osim problema sa stolicom). Do sada nije bilo strogo mirovanje, već samo mirovanje (išli svaki dan 2-3 x u šetnju po 20-ak min). Vidim da ovdje pišu žene, nadam se da nećete zamjeriti uljezu![]()
što se stolice tiče, donat Mg ujutro natašte topao ili sobne temperature i bit će to sve ok
o dapače, muževi itekako dobrodošli
Prije svega čestitammmmmmmmmm
Ober a možeš li pliz reći koje su vaše dijagnoze??
ober, tako je divno čitati angažiranog i nježnog suprugaraznježio si me! i dalje se ponašajte isto, lagane šetnjice, nek ne diže preteško, nek sad baš me gleta i kreči po doma, ali što se sveg ostalog tiče, ako se osjeća dobro nek se ponaša normalno...
čestitam od srca!
Drage moje,
hvala Vam na čestitkama i podršci! Zaista je divno čitati postove na ovom PF, ponekad mi se čini da su ljudi koji idu na MPO "bolji ljudi" u odnosu na opću populaciju i pomislim kako bi bilo divno da su ljudi i inače tako susretljivi, uviđajni i dobri. Post sam napisao izmeđuostalog i da bih ohrabrio sve koji idu na MPO. U mome okruženju ima 10-ak parova koji su dobili djecu na ovaj način, čak štoviše kad se o tome povede razgovor skoro da je više djece začeto bezgrešno nego grešno!
MŽ: 71; Ja: 72
Moja dijagnoza: oligoasthenozoospermia
Njena - nema
sweety,ja sam odradila 2 AIH privatno i tad mi je rađen uzv na dan inseminacije i 1 na Sv.duhu gdje mi nije rađen uzv.Nažalost,bezuspješna sva tri postupka!
Sweety, i meni je rađen uzv na dan inseminacije, ali na VV, ne znam zašto SD to ne prakticira. Meni se nije uhvatilo, ali iz drugih razloga.
Jučer sam pitala sestru kad bi otprilike trebala doći na red i rekla je možda za 2 mjeseca,nek nazovem za mjesec dana tak da moramo mijenjat listu.
Ober, čestitam![]()