Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Isabel, ne znam odgovor, a čak me i osobno interesira. Ja si nekako razmišljam: dignuti lijekove čim dođu, tako i tako imaju rok trajanja. Pa ne mogu oni nas natjerati da idemo u postupak, ako recimo idemo na put, razbolimo se i neš slično. Tako da bi ja na tvom mjestu lijepo otišla pitati dal su došli lijekovi i uzela ih, pa ako će se približiti itek roka trajanja onda bi otišla gore da ih zamijene i daju ove nekome ko je prije u postupku.
    Al zapravo treba pitati gore

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Isabel, ne znam odgovor, a čak me i osobno interesira. Ja si nekako razmišljam: dignuti lijekove čim dođu, tako i tako imaju rok trajanja. Pa ne mogu oni nas natjerati da idemo u postupak, ako recimo idemo na put, razbolimo se i neš slično. Tako da bi ja na tvom mjestu lijepo otišla pitati dal su došli lijekovi i uzela ih, pa ako će se približiti itek roka trajanja onda bi otišla gore da ih zamijene i daju ove nekome ko je prije u postupku.
    Znači mi ljekove sami podižemo i nosimo kući/kod dokrora/gdje želimo? Nije obavezno da se predaju našem MPO doktoru?

Ok, hvala ti, nazvati ću sutra!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku

Iako ni ja ne znam odgovor, čini mi se logičnim da možemo uzeti svoje lijekove (koje ionako duuugo čekamo) i potom čekati postupak. Inače bi nam se lako moglo dogoditi da dođemo na red za postupak, a lijekova nema i nema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •