Stranica 7 od 54 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma što je to sa Vk cure moje, nažalost puno nas je!!!
    Ja sam sutra u Zg. Danas sam uspjela dobiti sestru i rekla mi je da dođem sutra i kažem da sam došla zbog daljnje terapije i da me neće pregledavati. Pitala me je i kada uzimam dec, a kada sam rekla naveče rekla je da ima vremena i neka ništa ne brinem!
    I da bitna stvar....danas sam se prvi puta sama pikala!!!!!!!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Super Modesty, bravo za pikanje!!!

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure drage, pratila sam Vas , ali nisam pisala. Odradili smo još jedan postupak na SD, ali je rezulatat nažalost negativna beta....
    A ništa idemo dalje, za početak imamo smrznutih j.stanica....

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam iz vk,i uskoro se trebam naručiti za neku od bolnica u Zg tj.ovaj tjedan ali neznam koju da zovem...izludit ću ....
    Ninaaaaaaa.....dobro došla....vinkovčanko moja....zovi SD...odlična je bolnica, kao i dr. i sestre....samo polako i sve će biti ok

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty jesam ti rekla da neće biti strašno...bravo...
    Cannisa žao mi je ,biti će drugi put..

ja još čekam M,pikice su u niskom startu..

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Molim vas za odgovor. Da li na SD postoji anestezija prije punkcije? Ne mogu se odlučiti za novu bolnicu jer VV nije više u igri zbog odlaska dr.L!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

neke cure su dobivale anesteziju gore,međutim je rečeno da nema boce za kisik pa ni anestezija nije moguća..

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    neke cure su dobivale anesteziju gore,međutim je rečeno da nema boce za kisik pa ni anestezija nije moguća..
    uhhh a baš zato sam se odlučila za SD zbog mogućnosti anestezije... ne želim više da me pikaju bez nje

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ali na SD nikad nije bilo anestezije...samo njih par cura su imale srecu dobit ju.....Vinogradska i Petrova imaju..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

A kako onda imati tu sreću...moljakati....prijetiti...ili...?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    A kako onda imati tu sreću...moljakati....prijetiti...ili...?
    Ja znam da su neke cure najnormalnije tražile i dobile. Ne znam što je sa tom bocom sa kisikom, ali mislim da imaju oni i nekakav koktel koji ti daju intravenozno, to je dobila cura koja je išla na punkciju kad i ja. Ja sam se samo tableta namlatila i preživjela.

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

E pa i ja ću sigurno pomlatiti par ketonala i koji normabel, jer kad vidim iglu zlo mi je, a o punkciji da ne pričamo.
    Jedva si pikam trbuh sa onim malim iglicama i svaki puta se znojim i ruke mi se tresu!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Ja znam da su neke cure najnormalnije tražile i dobile. Ne znam što je sa tom bocom sa kisikom, ali mislim da imaju oni i nekakav koktel koji ti daju intravenozno, to je dobila cura koja je išla na punkciju kad i ja. Ja sam se samo tableta namlatila i preživjela.
    možeš dobiti injekciju Tramal+Apaurin i.v. ako tražiš...
    inače samo kažu da popiješ tabletu..

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mislim da sam na nekom infu o klinikama pročitala da na SD daju anesteziju ako se dogovoriš s liječnikom prije punkcije!?
    meni osobno ništa ne znači ni tramal ni apaurin...znam to jer sam svih 6 punkcija na VV to dobivala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj maya3 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da sam na nekom infu o klinikama pročitala da na SD daju anesteziju ako se dogovoriš s liječnikom prije punkcije!?
    meni osobno ništa ne znači ni tramal ni apaurin...znam to jer sam svih 6 punkcija na VV to dobivala
    da,tako je bilo rečeno da će biti i šačica sretnica je dobilo i više ništa...ko što sam napisala "nema" boce za kisik..moš mislit..

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam dobila u 5 mj zbog ogromnog broja folikula(preko 25) i js (17) ali zato naša JIM nekoliko mjeseci sa isto puno folikula nije dobila i jadnica je to morala izgurati.Neznam stvarno zakaj je to tako,ali isto tako znam da mi je d.B kada sam došla na punkciju iako smo se dogovorili za opču,pitao bi li mogla izdržati bez oči su mi narasle od straha i panike jer se nisam ničim "drogirala" prije tako da je morao moliti anesteziologicu da dođe.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja mislim da bih riknula...

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sad me stvarno već plašite! Bila sam na HSG-u koliko je gore od toga?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kako kome.....meni je hsg bio gori od punkcije 7 folikula
    jer, sve ti ovisi koliko folikula, gdje su smjesteni....ako ih ima malo - manje bola - brze gotovo, ako je jedan ili vise njih na nezgodnom mjestu dr. je teze doc do njega, pa sestra pomogne, pritisne trbuh malo zaboli ali to je kratko, dr. ubode i gotovo,

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

E pa i ja ću sigurno pomlatiti par ketonala i koji normabel, jer kad vidim iglu zlo mi je, a o punkciji da ne pričamo.
    Jedva si pikam trbuh sa onim malim iglicama i svaki puta se znojim i ruke mi se tresu!
    popij normabel od 5mg i 1 i pol ketonal ....ja sam tako...ketonala ne smijes vise od dva popit ( pise tako) .normabel ce te malo osamutit tj . opustit , koliko je to moguce u toj situaciji...ja sam se smijala u cekaonici , mm kaze bila sam ko nadrogirana....ali kad sam usla unutra tresla sam se ko stap od straha , ali kad sam legla na stol sestre su me toliko zapricale da sam propustila prvi ubod , ostala dva sam podnijela i to je to....3 uboda na 7 folikula.....

koliko imas folikula?

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

U ponedjeljak ću znati nakon kontrole koliko ih je! Možda je pitanje glupo, ali reci mi molim te kako samo 3 uboda na 7 folikula?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty4,ne pika se svaki folikul,već se ubode i aspirira,tak da je to mala prednost...
    sretno i javi kad će biti punkcija,koliko imaš folikula...
    ja još nisam dobila M...spalit ću na živce..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kiara pa koliko ti već kasni?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kiara pa koliko ti već kasni?
    trebala dobit 4.10.
    ko bi reko da ću biti u bedu što je nema..

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cureeeeeeee ja sam dobila svoju terapiju....u 11.mj je akcija....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

iva mia bravo
    kiara to ti je tako kad je cekas....nikad je
    modesty i ja sam mislila prije da koliko folikula toliko uboda ,ali sva sreca nije tako..ma tko bi to izdrzao...jos ako je dr. iskusan i spretan nemas frke.....dr.Bauman je njezan i odlican....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Cureeeeeeee ja sam dobila svoju terapiju....u 11.mj je akcija....
    kakav ti je protokol?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Duuuuuuuuuuugi....decapep+gonal....a to traje i traje...al izdržat ćemo nekako

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma naravno da ćeš izdržati,pa sve za bebicu,zar ne??
    mislila sam da ćemo modesty i ja zajedno u postupak,ali mi je ona dobrano pobjegla,pa ću ja očito pričekat tebe..
    kako se moja vještica sprema,ja ću u Božićni vlakić..
    iva mia kad si bila gore,ima li gužve?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    ma naravno da ćeš izdržati,pa sve za bebicu,zar ne??
    mislila sam da ćemo modesty i ja zajedno u postupak,ali mi je ona dobrano pobjegla,pa ću ja očito pričekat tebe..
    kako se moja vještica sprema,ja ću u Božićni vlakić..
    iva mia kad si bila gore,ima li gužve?
    Naravno da ću izdržati...bez pogovora....ja ću ti krenuti u akciju negdje cca. oko 20.11. jer ni kod mene se nikad ne zna kad će vještica doći....guževe, hm...pa iskreno ima...al sve to relativno gore ide brzo...jesi ti dobila svu potrebnu terapiju (koju)!?!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jesam,već čeka od početka rujna...
    20gonala sam dobila i 2 cetrotida sam kupila..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure molim boj telefona i adresu poliklinike gdje dr.Bauman radi privatno na pp..
    zvala jedna moja frendica danas da se naruči za konzultacije i dobila termin 7.12.pa joj je to malo predugo...hmmmm i meni bi bilo.

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam se naručila kod dr.B u 9 mj. a tek 02.11.su mi prve konzultacije pa sam vas htjela pitati dal me tada stavlja na listu za lijekove? i koliko se dugo čeka na njih?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

maya3 da li će te odmah na konzultacijama staviti na listu za lijekove,ne znam,ovisi jel imaš sve nalaze i kakva je gužva....
    ja sam lijekove čekala oko 15 dana..
    sretno..

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj maya3 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se naručila kod dr.B u 9 mj. a tek 02.11.su mi prve konzultacije pa sam vas htjela pitati dal me tada stavlja na listu za lijekove? i koliko se dugo čeka na njih?
    potpisujem Kiaru....ja sam lijekove čekala 5 tjedana....mislim da je to sve individualno

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Donosim vam friško izvješće, danas sam bila gore!
    Gužva, gužva i gužva! Dr.B na početku nije bio, dr.T je oko 8 morala na sastanak, pa su folikulometrije trajale skoro do 10 sati.
    Ja sam jako razočarana jer imam desno 1 folikul 10mm,a lijevo su napisali isto 1 13mm i nešto manjih koje nisu na papiru ni naznačili, što znači da su zanemarivi! Sve to nakon 12 dana decapeptyla i 6 dana na gonalu i to 3 dana po 3 gonala i 3 dana po 2 gonala. Od danas pola deca i 3 gonala, pa kontrola u srijedu. Baš sam jadna, jer mi se čini da su mi totalno promašili terapiju!! Prije kretanja u ovaj stimulirani sve sam nove nalaze napravila od hormona, pa na dalje ( po meni je sve u redu),ali nitko ih nije ni pogledao prije nego što su mi odredili terapiju!
    Kakva su vaša iskustva imali šanse da uopće na punciji bude ijedna stanica?
    I da, kada sam išla sa klomifenom pred AIH imala sam 4 folikula i to odlična! Kakva ironija.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gužva, gužva i gužva! Dr.B na početku nije bio, dr.T je oko 8 morala na sastanak, pa su folikulometrije trajale skoro do 10 sati.
    Ja sam jako razočarana jer imam desno 1 folikul 10mm,a lijevo su napisali isto 1 13mm i nešto manjih koje nisu na papiru ni naznačili, što znači da su zanemarivi! Sve to nakon 12 dana decapeptyla i 6 dana na gonalu i to 3 dana po 3 gonala i 3 dana po 2 gonala. Od danas pola deca i 3 gonala, pa kontrola u srijedu. Baš sam jadna, jer mi se čini da su mi totalno promašili terapiju!! Prije kretanja u ovaj stimulirani sve sam nove nalaze napravila od hormona, pa na dalje ( po meni je sve u redu),ali nitko ih nije ni pogledao prije nego što su mi odredili terapiju!
    I da, kada sam išla sa klomifenom pred AIH imala sam 4 folikula i to odlična! Kakva ironija.
    Modesty .... glavu gore i nemoj gledati tako sve ironično .... znam da si se nadala velikom broju folikula .... ali jedan ti je ipak dovoljan da ostvari tvoj konačni cilj ... prema tome držim palčeve da sve bude ok

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala cure

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

modesty, nemoj se uopće zamarati s brojem folikula...tako je i meni bilo dr. mi na folikumetriji rekao da ćemo imati 4-5 folikula kad ono...13komada!! skoro sam pala u nesvjest SRETNO

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobila nalaze briseva i svi su super, sada još samo dočekati papa test i to je to, ono u zavodu za transfuziju me ne brine a i PP savjetovanje valjda ne može loše proći

Pitanje u vezi spermiograma: da li se može donjeti uzorak od doma??

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ee pa vidjet cemo u srijedu vjerovatno ce ih tada upisat vise....ne mora znacit da ce biti samo ova dva, ako ima jos malih, narast ce,

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty,ajde sve će biti ok...na kraju će ih biti zaman koliko treba
    linalena možeš donijeti ako dođeš u roku od sat vremena i da je kutijica na temperaturi tijela...
    pa mislim da to nije problem obaviti tamo...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zaman=taman

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala vam cure!! I ja si govorim da je dovoljan i samo jedan, ako je onaj pravi!

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I da moram još nešto pitati.
    Kada tijekom postupka dogovarate s dr. koliko stanica će se oploditi i vratiti i da li su vas uopće pitali i konzultirali da li će se raditi IVF ili ICSI ili oboje?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kada tijekom postupka dogovarate s dr. koliko stanica će se oploditi i vratiti i da li su vas uopće pitali i konzultirali da li će se raditi IVF ili ICSI ili oboje?
    viš,viš..ovo i mene zanima..

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kada tijekom postupka dogovarate s dr. koliko stanica će se oploditi i vratiti
    Odmah nakon punkcije.

i da li su vas uopće pitali i konzultirali da li će se raditi IVF ili ICSI ili oboje?
    Ne.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mislim da ne....ali opet mislim da oni u većni slučajeva rade isključivo IVF....a kod onih "težih" slučajeva se ICSI iz tog razloga što metodom ICSI direktno dovodiš "plivače" u j.s. jer oni zbog slabe pokretljivosti ne mogu sami doći do željenog cilja...ispravite me ako griješim....tako da mislim da je to njihova procjena isključivo od para do para....

što se tiče oplodnje (broja) mene su pitali nakon punkcije...koliko želim/o da se oplodi.....

baš si sad rzmišljam s obzirom da krećem u novu akciju....koliko...jedan ili dva.... da se mene pita ja bih sve ..... ostavila bih Milanoviću svoju osobnu nek je on čuva dok ja ne vratim sve zametke...eto koliko sam bjesna na naš novi prekrasni zakon

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni nitko nije nista pitao...oplodili 3 - vratili 3.....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Jeste li uopće razgovarale sa biologicom...ono što se govori okolo je oprečno jer sa nekima je,sa nekima nije ...jel ona uopće što komentira....

Stranica 7 od 54 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •