sutra zovem S.Duh da vidim kako dalje
Bogaboo nemam na žalost ništa, zovem da vidim kada mogu opet u postupak i koliko se prije moram naručiti.....ali sada prvo jedna pauzica do nove godine pa valjda će 2011 biti sretnija
Kakva je situacija na Svetom Duhu, bila sam prije 6mjeseci na Vuk Vrhovcu na IVF, blizanci su bili na putu, 3mjeseca već ležim u bolnici i sad u prošlji petak su me dovezli iz Čakovca gdje ležim na Sveti duh i nakon pregleda mi rekli da jedna beba se ne razvija dobro i da ne može preživjeti a da je druga uredu, sad sam u 24 tjednu i neznam šta će biti, prebacit će me na Sveti Duh da tamo ležim, strah me da ću i drugu izgubiti korak pred kraj.
a joj Kitty, puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebicu i anđelčeka,
koliko ja znam gore su super ginekolozi a bolnica ko bolnica malo starija al eto nam nam bolje
rekli su mi da trebam izdržati bar još 10 tjedana, te da moraju održavati na životu ovo bebicu...neznam jel disat smijem, jel hodat smijem, jel do Wc smije kolko se bojim
joj strašno, leži draga najviše što možeš, minimalno na wc
Koji si sada tjedan?
Joj Hello Kitty neznam što da ti kažem.... nadam se da če ipak na kraju biti sve u redu....doktori na S.Duhu su stvarno dobri i ja vjerujem u sretan ishod..
Draga čuvaj se![]()
hello kitty mogu si misliti kako ti je ali sad moraš biti hrabra.
Na SD su stvarno super ginekolozi. Vjerovatno ćeš ležati na
odjelu patalogija trudnoće.
Iz potpisa vidim da ste uspjeli iz drugom pokušaja ivf - a.
Jesi li možda radila testove: KKS, protein C i S, Faktor II, Faktor V Leiden, LAC, aCL i IgM, MTHFR, PAI 1 I 2, antitrobin III?
Ja sam kao što se vidi iz mog potpisa prve bebice izgubila u desetom
tjednu trudnoće. Isto je bilo upitno od početka da li će jedna bebica
ostati ali je zato drugi anđelek bio super i dogodilo se to najgore,
prestala su im kucati srčeka. Poslije sam radila te sve testove i jedan
od tih nalaza je bio pozitivan PAI 1 5G/4G heterozigot.
Sad u ponovnom pokušaju ivf - a od et mi mužić daje fraxiparin
injekcije da se to ne bi ponovilo.
Možda sam malo pomogla.
Želim ti svu sreću na ovom svijetu i budi hrabra.
Curke, može jedna mala pomoć?
MM mora napraviti spermiogram u Sv. Duhu pa me zanima, ako je netko od VM proteklih dana ili mjeseci radio s-gram, mora li se za to naručivati, od koliko do koliko sati se može predati i gdje se točno nalazi odjel gdje se to radi??
Inače, bila sam na konzultacijama i dr. B. mi je rekao da sam u postupku u 11. mjesecu (gonal i decapeptyl) pa me zanima da li decapeptyl moramo sami kupovati ili se dobiva u bolnici?? U Vinogradskoj sam morala suprafect kupovati sama pa zato pitam.
Hvala i svima nam sretno)
i ja u postupku u 11om al niš ne znam, ni koje lijekove ni kad
Mi smo najvjerojatnije krajem 11og jer mi je tak ciklus, ovaj krajem 10og ne stignemo jer neće doći lijekovi, bar tako su mi rekli
Hvala Tina na podršci.Ja sam barem 10 puta bila na kojekavim ultrazvucima, još prije tri mjeseca u Viliju su mi odma rekli da je jedna dečko da se druga ne vidi dobro, i svaki puta je tako bilo, okreće se pa sene može vidjeti, i onda kad je već bilo za 3d poslali sume u zagreb i vidjeli da se beba ne razvija dobro da se kosti ne razvijaju...al da je druga uredu.Mene je naviše strah toga jel su rekli da ta jadna bebica mora ostati živa što duže.Svaki dan sam na ctg-u,osluškujemo šta se dešava, samo da dani prolaze.
Kiara, hvala ti puno....rekao mi je dr. B. da nazovem oko 15.10. da provjerim za lijekove...nadam se da neće biti nekih zastoja i da ću moći u 11. mjesecu u postupak.
Srce bebice sve slabije i slabije kuca, još malo i oprostit ću se od prvog dečkića, takvu su današnji nalazi s ultrazvuka, i dok god je u meni on će samnom živjeti i sa svojim drugim bracom koji se mora boriti do kraja zajedno samnom
hello kitty, baš sam se neki dan sjetila tebe i pomislila kako si?
joj, baš mi je žao sad kad čitam kroz što sve prolaziš i nadam se da će se na kraju sve dobro završiti.
znaš da je Canissa na SD, jel se čuješ s njom?
želim ti puno sreće!
Kitty drži nam se!
Kiara ja ti sutra počinjem sa decapeptylom i to po jeda slijedećih 7 dana, a 6.10 moram na kontrolu dobila mengu ili ne i tada će reći što dalje.
Ako tada budem imala mengu hoće li me ipak pregledavati??
Evo sad je i službeno moja beta je negativna.......
Kitty budi hrabra, razgovaraj s ljekarima kada ti najranije i da li ti mogu dati kortikosteroide, za razvoj pluca ove druge bebice, u slucaju prijevremenog poroda. Ja sam nasla da u Americi vec s 24 tt oni daju, mada ovdje u BiH dr-i najranije s 28.tt daju kortikosteroide. Pitaj ih. Budi hrabra, moli se da vam dragi Bog da ono sto je najbolje za sviju vas.
![]()
Da li znate za koliko su gotovi nalazi spermiograma na SD?? I kakve uvjete imaju muški tam???
Kiara bit će mi drago da se upoznamo i popijemo kavicu!!
Danas je zaprašen u moj trbuh 4 decapeptyl, a ja još uvjek ne mogu gledati kako mi ga prijateljica daje,a kamoli da si ga sama pikam! Svjesna sam da ću morati sama i to vrlo uskoro,ali znojim se od muke.
modesty lakse ti je 100x da si sama dajes nego netko drugi.......iz iskustva znam....kad me sestra hoce piknut sve se trzama sama se iz prve piknem
![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 02.10.2010. at 22:41
Lako je to reći....muž mi se skroz ufurao, on bi me bez problema kako on kaže bockao,ali rekla sam mu da mora vježbati na naranči, pa kad budem zadovoljna s njim onda će preći na mene i moj trbuh!
Modesty,probaj se piknuti sama i vidjet ćeš da to nije ništa strašno,biti će ti lakše da to sama radiš..
jesi na gonalima ili menopurima,od kojeg dana ciklusa krećeš.ja sam na gonalima od 2dc..to ja računam negdje od iduće nedjelje,ako M dođe kako sam planirala..![]()
Na gonalima sam, ali u srijedu idem na kontrolu nakon 7 dana decapeptyla i tek će mi onda reći koliko i kada! Uzimam dec navečer jer mi je tako zgodnije, kada budem dobila i gonal može li to u isto vrijeme ili...
može u isto vrijeme,ništa ne smeta..uzimaš kako je tebi zgodnije,glavno da je u isto vrijeme...
modesty odakle si..
Iz Slavonije, preciznije iz Vk, tako da svaki moj dolazak gore je naporan, obzirom da na folikulometrije stižem vlakom koji kreće u 3 sata ujutro!
Cure pomagajte! Jeste li sve kretale sa gonalima 2 dan ciklusa ili to može varirati? Naime, meni je rekao da počinjem sa decapeptylom 23 dan ciklusa i do sada sam uzela 4, večeras je 5, a mengu sam dobila danas nakon 26 dana. Trebala sam dec uzimati do utorka i tek u srijedu na kontrolu.Sad me je frka jer ništa nije rekao od kada ću uzimati gonal, a niti što da učinim ako menga dođe ranije. Što da radim?
I ja sam iz vk,i uskoro se trebam naručiti za neku od bolnica u Zg tj.ovaj tjedan ali neznam koju da zovem...izludit ću ....
Nina 30 dobrodošla ako ostaneš sa nama,u svakom slučaju sretno gdje god pošla...nadam se da ćeš se ubrzo odlučiti za neku od klinika da čim prije kreneš sa postupkom..
ja danas trebala dobiti M,koja naravno kasni i ide mi to više na živce,nervozna sam i ljuta,i kaj je najgore nemam se ni sa kime dobro posvađat,a ni izjadat..MM na putu i ja opet sama..baš me opalio ovaj PMS,katastrofa..
Kiara doci ce i ta menga, a onda sve krene takvom brzinom, dok se okrenes vec cuvas mrvice u busi i cekas betu.
Kako je ovih dana gore, jel sta veca guzva nego inace zbog pacijentica sa VV?
Ja jos razmisljam da li da idem po svoje smrzice sad u 11. ili 12. mjesecu, mislim da cu se ipak malo odmoriti do proljeca...