Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke, može jedna mala pomoć?
    MM mora napraviti spermiogram u Sv. Duhu pa me zanima, ako je netko od VM proteklih dana ili mjeseci radio s-gram, mora li se za to naručivati, od koliko do koliko sati se može predati i gdje se točno nalazi odjel gdje se to radi??
    Inače, bila sam na konzultacijama i dr. B. mi je rekao da sam u postupku u 11. mjesecu (gonal i decapeptyl) pa me zanima da li decapeptyl moramo sami kupovati ili se dobiva u bolnici?? U Vinogradskoj sam morala suprafect kupovati sama pa zato pitam.
    Hvala i svima nam sretno)

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj FionaM prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, može jedna mala pomoć?
    MM mora napraviti spermiogram u Sv. Duhu pa me zanima, ako je netko od VM proteklih dana ili mjeseci radio s-gram, mora li se za to naručivati, od koliko do koliko sati se može predati i gdje se točno nalazi odjel gdje se to radi??
    Inače, bila sam na konzultacijama i dr. B. mi je rekao da sam u postupku u 11. mjesecu (gonal i decapeptyl) pa me zanima da li decapeptyl moramo sami kupovati ili se dobiva u bolnici?? U Vinogradskoj sam morala suprafect kupovati sama pa zato pitam.
    Hvala i svima nam sretno)
    Fiona za s-gram se ne treba naručiti,rade ga od 9-11,a radi se isto tamo gdje je si išla na konzultacije,samo kroz vrata u čekaoni ravno i odmah desno,piše ti,ne možeš fulat..
    decapeptyl i gonal ćeš dobiti u bolnici...
    ako te još nešto zanima pitaj..sretno..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •