Stranica 8 od 54 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam razgovarala....samo o broju....odnosno koliko ćemo oploditi...jer sam ja u startu bila za sva tri zametka....al mi je rekla da će mi ipak biti tri previše s obzirom da sam ja zdrava i da postoji mogućnost ( što svi jako dobro znamo ) komplikacija u trudnoći (jer mi je to ipak prva trudnoća) itd...
    pa smo se ipak odlučili na dva iz tog razloga...itd

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Iva Mia da li biolog bude na punkciji pa si onda o tome s njom razgovarala?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da, da....ja sam razgovarala i na konzultacijama kad sam prvi put došla na SD...a i nakon same punkcije kad sam došla k sebi od anestezije....treba pitati njih gore sve što te zanima...

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok cure.. nije me dugo bilo ali sam vas redovito pratila, eto mi krenuli ponovo u sam postupak tj. počela se pikat sa dec.. po 1 pa tako 7 dana.. i kontrola u pon.. 18.10 međutim to bi mi trebao biti 3dc znači (M) pa mi molim vas recite dali će biti pregled ili ne s obzirom da ću vjerovatno krvariti..? hvala...... pusa i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sivka biti će pregled...ali nemoj da te bude,pa njima je to tako normalno..

ja još uvijek čekam M...KASNI VEĆ 10 DANA!!!! ne mogu više,pa kud se baš ovaj ciklus toliko odužio...a nema ni naznaka da će doći,a trudna nisam..

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Kiara 79, nadam se da će biti sve ok.. ne brini, samo se opusti i doći će.. sretno!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tak i ja na pregledu, menga kasni, a dr. pa kako kasni, valjda od vrucine. Izvadi on "stap" za uzv, a na njemu krv, kaze izgleda da stize menga...htjela sam u zemlju propast

Ma njima je to sve tak normalno, samo se mi bediramo zbog malo krvi.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

modesty kakve su danas vijesti sa UZV ??

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da,modesty gdje si...koliko ima folikula...

ej imam jedno pomalo tupasto pitanje... zanima me na dan punkcije jel vam treba nešto posebno..negdje sam čitala da cure nose spavaćice i papuče...treba li to i kod nas...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne, ja dosla u gegama i kosulji, skinula se i usla , njih 16 unutra a ja gola , poslije punkcije sam imala neko zeleno platno , ne sjecam se sta, zamotala sam se tj. sestra me zamotala i odvela u drugu prostoriju da malo legnem tamo sam odlezala oko 40min, (neke cure nisu lezale isle su odmah vanka),ustala se, obukla i isla doma....

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kiara ne treba ti nista, skines se ispod pasa kao i za UZV i poslije normalno obuces, samo stavis dnevni ulozak jer ce ti vjerojatno biti malo krvi.

Modesty

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke,thanks...tak sam i mislila..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo me cure. Juče sam sva bila jadna nisam ni comp palila.
    Lijevo imam 2 od 12 i 13 mm,znači nisu baš puno narasli, i desno imam 1 od 10mm od kojega nema ništa jer je premal!
    Juče i danas po 3 gonala i pola deca, a sutra ponovo kontrola i vjerojatno punkcija u ponedjeljak! Nadam se da će biti barem jedna stanica, jer ako nakon ove torture pikanja i putovanja do Zagreba ne bude transfera baš niti jedne....
    Mislim stvarno, u normalnom prirodnom ciklusu sam nekada znala imati 2 folikula, a na gonale kao da uopće nisam reagirala ili je bilo previše dec-a, stvarno ne znam!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajme modesty...pa kako to..kakva je bila stimulacija...
    ~~~~~~da ovi još malo narastu i da ih bude taman koliko treba..
    a što ja sa drugim curama,kada krećete.ja vas čekam..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja stimulacija:
    od 23 dana ciklusa po 1 decapeptyl,nakon što sam dobila megu od 3-5 dana ciklusa uz dec. ide po 3 gonala, od 6-8 po 2 gonala, od 9-12 po 3 gonala i pola dec-a. Danas je 12 dan ciklusa i sutra kontrola pa ćemo vidjeti. Znači ukupno sam potrošila 27 gonala i 16 decapeptyla!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a joj pa što ću onda ja sa 20 gonala...znam,znam,svi mi reagiramo drugačije,ali ipak sam se sad još izbedirala..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kiara, upravo tako svi reagiraju drugačije.Koliko imaš godina, ja sam u 34!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

imam 31 godinu..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty kakvi su folikuli..kad je punkcija..

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, da li netko zna kako se daje Brevactid 1500, da li potkožno ili u mišić? Hvala vam!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li netko zna kako se daje Brevactid 1500, da li potkožno ili u mišić? Hvala vam!

u debelo meso!
    u butinu ili guzu, ja sam u trbuh kao i gonale.

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

GIZMOS vratila si se (mislim, bolje bi bilo da ti ne treba ovaj podforum )
    a što se pitanja tiče nemam pojma al ja sam choragon i pregnyl davala u rit, dakle intramuskularno..al za ove ti neznam
    p.s. jel to znači da si u postupku?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Juče folikuli desno 1 12-13mm, a lijevo 2 14-16 i 15mm. Dugo je dr.B kalkulirao što će sa mnom pa sam juče i danas dobila još 3 gonala i pola dec-a, a punkcija je u utorak!
    Maznit ću 1 ketonal retard i 1 normabel pa kako bude, obzirom da ih nema puno (nažalost) bit će brzo gotovo. Samo se nadam da će biti dr.B., a ne netko drugi na punkciji.
    Kiara jel' napokon stigla?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty draga ko što sam već napisala...malo ih je,al nadam se da su one prave.
    moja M nije stigla tj pojavio se jučer smeđi iscjedak i više ništa..a ja sam se tako ponadala da napopkon dolazi...užas,baš sam jadna.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kiara stvarno se to kod tebe razvuklo

modesty sretno....za kvalitetnu js

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    Juče folikuli desno 1 12-13mm, a lijevo 2 14-16 i 15mm. Dugo je dr.B kalkulirao što će sa mnom pa sam juče i danas dobila još 3 gonala i pola dec-a, a punkcija je u utorak!
    Maznit ću 1 ketonal retard i 1 normabel pa kako bude, obzirom da ih nema puno (nažalost) bit će brzo gotovo. Samo se nadam da će biti dr.B., a ne netko drugi na punkciji.
    Kiara jel' napokon stigla?
    Modesty za bezbolnu punkciju....

Kiara jel stigla vještica....izgleda da ćemo ja i ti skupa u akciju

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

iva mia ne pitaj me ništa,ma luda sam..danas stigla ujutro i do popodneva prestalo...pojavio se samo smeđi iscjedak poslije..
    jednostavno ne znam što da radim,a sutra bih trebala početi sa pikanjem..

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kiara, a kako bi bilo da ti sutra odeš na pregled i vidiš sa dr.-om što dalje, naravno ako ikako možeš to izvesti!

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sorry, sad vidim da si rekla da ne možeš sutra gore!!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    iva mia ne pitaj me ništa,ma luda sam..danas stigla ujutro i do popodneva prestalo...pojavio se samo smeđi iscjedak poslije..
    jednostavno ne znam što da radim,a sutra bih trebala početi sa pikanjem..

mislim da si ti napisala da si već radila test....a da ga kojim slučajem opet ponoviš...aaaaa...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Puno vibrica za sve postupke na SD

Pitanje: da li gore imaju neku uobičajenu proceduru vraćanja embrija, ono koliko dana nakon punkcije, da li idu na blastice i tak??? Moramo razmisliti o broju stanica

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bok cure, ja ću isto kao i Kiara čekati i izludeti... vještica kasni... sad je treba čekati i ništa drugo..danas bila gore i dr. kaže ne uzimati više dec. nego čekat, ak ne dođe u četv. opet gore da vidimo kako dalje... ( nije bilo pregleda, a ja u brizi..) pozz... svima i velika

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Linalena, nema pravila za transfer, meni je svaki put bio transfer 3. dan, ali su neke cure imale i 4. dan ili 5. dan. Mislim da biologica procjeni kakvi su embrici pa ti ovisno o tome kaze.

Modesty za dobra jaja sutra i bezbolnu punkciju, Kiara da se sto prije pocnes pikati, za Ivu Miju i Sivku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Linalena ja sam imala tranfer 4 dan.Vračena 3 emrića...dva odlične kvalitete i jedan malo slabije......nije se primio niti jedan.
    Modesty~~~~~~~~~~~ za sutra

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja pikalica....jeeeeee,sve se sredilo...

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma bravo Kiara... i ja ću isto.... nadam se da će doći, jer T nisam..sigurno .. evo za sve malo~~~~~~~~~~~

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj sivka prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure, ja ću isto kao i Kiara čekati i izludeti... vještica kasni... sad je treba čekati i ništa drugo..danas bila gore i dr. kaže ne uzimati više dec. nego čekat, ak ne dođe u četv. opet gore da vidimo kako dalje... ( nije bilo pregleda, a ja u brizi..) pozz... svima i velika
    ajde sivka kreni da idemo skupa,biti će mi dosadno samoj...i onako nam je pdf u banani...jako se rijetko i malo piše...
    ja sam si baš super...jedva čekam da u ponedjeljak idem na folikulometriju i da za svoj rođendan objavim veeelllikuuu betu..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    ja pikalica....jeeeeee,sve se sredilo...
    ajde neka

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kaira dogovoreno, i ja se nadam pozitivnoj teti beti za ročkas.... i evo nam svega....hihihi... da su nam nezaboravni rođendani

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

još ćemo i skupa slavit,pa skoro smo susjede...

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

to bi bilo supač

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja cu malo kaskati za vama, krajem 11. mj krecem na folikulometrije i isto se nadam velikoj beti za rockas...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sUTRA vadimo krv u Petrovoj 3 i idemo u obiteljski centar na PP blablabla

Još samo on spermogram i da dođe moj papa već jednom

Rekao dr da zovem 1.11 da pitam dal su došli lijekovi, ima li smisla da nazovem u petak prije??? Ja nestrpljiva

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bugaboo mi ćemo nekako slično onda, kraj 11-početak 12. Nama je godišnjica braka 3.12

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Obavili PP savjetovanje bilo čist OK, tu u zgradi do je taj centar. Jedino kaj moramo čekati za potvrdu tjedan dana, tjedan dana isto za nalaz iz Petrove. Moja papa je OK

Dobila M na 27dc kao i prošli mjesec inače mi je ciklus 28

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Linalena, svakako javi za lijekove ako stignu 1.11., jer i ja ih čekam ko ozeblo sunce...ja zvala prošli tjedan i sestra mi rekla da nazovem oko 7.11, jer da ne vjeruje da će prije doći. I meni gori pod petama, jer trebala bih dobiti oko 10.11. Nadam se da će lijekovi stići do početka 11. mjeseca.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo cure meni već treći dan pikanja prošao..

e sad me opet nešto muči...8dc je u nedjelju...kaj da onda idem na folikulometriju 6dc u petak...nemam pojma..
    a muči me i to da bi mi punkcija mogla biti za ovaj produženi vikend...jeza me hvata jer nemam pojma kak će to iskombinirat..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kiara ..meni ti je dr. Bauman jednom rekao ako me zapadne vikend , da nazovem i pitam , dali doci u petak ili pon.
    ne znam sta ti je rekao? mozda je bolje doci u petak da ti ne bude u pon .9dc kasno..
    a sto se tice punkcije , kad bude vrijeme za punktirat bit ce...tu se ne odgađa...pa rade i nedeljom punkcije.....( ja sam folikulometriju imala subotom ) kad krenes na uzv vidjet ces kako to ide fino nemas frke.
    nemoj se molim te nervirat , sve ce to bit ok....pusa..drzim fige....zelim ti bebicu za Bozic

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Jučer sam bila na punkciji. Prošlo je u trenu. Pohvalila bi dr. Turudić i sestre koje su bile prekrasne!! Hvala im!
    Dobili smo 3 stanice i nisu sve iste kvalitete, tako da je biologica predložila da idemo na sve 3.
    Danas sam zvala transfer je u petak, a dr. je prokomentirala samo da je dobro i nisam htjela maltretirati sa detaljima.Bitno da ćemo imati nešto za transfer, a za sada ne želim se opterećivati u kojoj su fazi stanice, jer sam čitajući razne postove shvatila da i nema baš puno pravila koja će se primiti , a koja ne. Stoga, u Božje ruke pa kako bude.
    I htjela sam vam reći da ako sam dobro shvatila rade ICSI uvijek zbog novoga zakona kako bi nam povećali šanse, a ne samo IVF. Neka me netko ispravi ako ima drugačiju informaciju.

Stranica 8 od 54 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •