Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
Jel mi možete cure reći koje dc ste počinjale sa lijekovima??? Mi ćemo na ISCI ali nemam nikakav protokol niš, pa me samo zanima dal bi još mogla započeti u 11 ili tek s onom M u 12om? thx
linalena....ako ideš u duuuugi protokol onda ti to ide ovak....ne znam koju terapiju imaš....evo ja ću ti opisati svoj prvi protokol a bio je duuuugi pa će tako sad biti i ovaj u 11.mj......počinješ se bockati 23 d.c. s decapeptyilom (moja terapija) i onda se bockaš, bockas sve dok ne dobiješ mengu....onda nakon toga krećeš s folikometrijama i krećeš se bockati i s drugom terapijom ( kod mene gonal) i tako se bockaš, bockaš sve dok ti folikulići ne budu spremni za punkciju....ja sam imala punkciju negdje ako se dobrosjećam cca12-13 d.c.....

tu tvom slučaju koliko sam vidjela ti bi trebala dobiti M 17.11. onda si računaj od tog datuma + 23 dana i doći ćeš do datuma kad krećeš s bockanjem....to ti vrijedi za opet govorim za duuuugi protokol....za kratki nemam pojma jer nikad nisam bila....

Cure ako griješim slobodno me ispravite....

Bockalicama želim punooooo kvalitetnih j.s.....a čekalicama tete bete ogromnu beturinu