Tek sam krenula na SD
Na listi sam za lijekove 02/10 i slijedeći ciklus klomifen + 8 i 9 dc menopur (bum si ga kupila)
Bar da nekaj pokušamo, imala sam sve nalaze, pa mogu odmah u postupak sad u 12 mj.
Nadam se najljepšem Božiću, s mrvicom u buši![]()
Tek sam krenula na SD
Na listi sam za lijekove 02/10 i slijedeći ciklus klomifen + 8 i 9 dc menopur (bum si ga kupila)
Bar da nekaj pokušamo, imala sam sve nalaze, pa mogu odmah u postupak sad u 12 mj.
Nadam se najljepšem Božiću, s mrvicom u buši![]()
neka neka treba pokušati i ovako dok se čekaju ljekovi.. i ja želim takav božić i tebi i sebi i svimamožda se sretnemo gore
![]()
Bok svima....
Da vas sve pozdravim-nisam se dugo javila ali često vas prastim...
Mi smo u 33 tt i jedva čekamo našu Luciju....
Svima puno sreće i velika pusa...
Ja ujutro napisala tak lijepu ispriku (pa mi crko forum i ošlo papa)za spačku što sam jučer napravila u čekaoni, pa me znam dal ću znat ponoviti: ISPRIČAVAM se jel sam radila reda i time preskočila jednu ženicu, oprosti iz dna duše. Dolšlo je do zabune tko je zadnji jer je jedna ženica otišla na wc pa sam ja novopridošloj krivo rekla, jošp jednom iskreno se ispričavam. Ali ja radim u školi pa mi je profesionalno stalno raditi reda)
Eto danas drugi dan gonala, mm se izvježbao u miksanju i pikanju. Za sada me samo i dalje glava boli, na momente miu se oke napune suzama ili mi bude vruće grozno, kaj me tek čeka???? Jedva čekam utorak da vidim kaj je naraslo!!!
Inače muž me ubija u pojam s time kaj ne želi voditi ljubav, rekao je da će se jelte sam srediti da mu prije punkcije bude svježa sperma (najbolji nalaz 3 dana asptinencija ). Hmm možda me i zato boli glava
Sivka cestitam
S nestrpljenjem sam cekala tvoje vijesti i bas si me razveselila![]()
cure moje hvala vam na najljepšim častitkama bez vas to nebi postigla, puno vas volim i želja mi je da se ispunite takvom srećom kao što smo se MM i ja
![]()
sivka čestitam ti od srca! a da usput pitam cure kakvo je stanje s lijekovima...ja sam upisana na listu početkom 11. mjeseca pa neznam jel mi prerano zvati dal su stigli
Bravo sivka!!!! Baš mi je drago za SD!! Kakvu terapiju koristiš?
sivkaaaaaaaaaa prekrasno..... BaŠ si mi uljepŠala veČer :-d:-d:-d
Curke ja sutra startam 1. UZV....baš se veselim!!!!!
sivka kad su ti rekli da dođeš na 1.uzv mene je dr.B naručio 26.11. u 9![]()
Dakle djevojke divne vijesti na sve strane....kjara79 draga...polažem sve nade u tvoj prirodnjak......ajme ženo veselit ću se s tobom kad ostaneš trudna i plakati od sreće....( jel, stvarno je vrijeme za tebe)...naravno i vesela Iva Mia ni tebe ja ne zaboravih....Meli i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas...
Nove trudnice držte se.....kreće period iščekivanja,malo straha, uzbuđenja, suza zbog ludih hormona i na kraju ogromna sreća.....ali da ne duljim sretnu i bezbrižnu trudnoću želim svakoj od vas......
Korny77 još malo i beba je tu![]()
Curke, jel znate imaju li na SD u razdoblju Bozica/NG tj. kakav kolektivni godisnji ili rade cijelo vrijeme?
sivka tek 21 dan nakon transfera može vidjeti gestacijsku vrećicu, pa nema potrebe da ideš ranije,niti da ponovo zoveš.Znam zato što sam ja išla 18 dan i samo je bila naznaka "nečega", pa sam se slijedeća 3 dana živcirala za poludit!
Bravo sivka. Čestitam tebi i tvom suprugu na tako divnom događaju u vašem životu. Neka ti je mirna i zdrava trudnoća i još mirniji porod.![]()
Curkeeee u ponedjeljak krećem sa prvim decapep.(23d.c.) !!!Akcijaaaa!!!
Curke, pomagajte.
Znate li ima li sutra (subota) nekoga gore na punkciji, transferu ili sl?????? Ma ne mogu vjerovati što mi se dogodilo. Dogodila mi se neka pogreška s lijekovima i tek sam to sad skužila pa neću imati lijekova za sutra.
Hvala, ma odlučila sam da ću se sutra ujutro nacrtati gore. Pomogla bi mi i informacija kad su subotom obično punkcije i transferi?? Polažem nade u to da je valjda sutra netko naručen pa ću moći riješiti svoj problem. Ako ne bude nikoga na odjelu budem ih kupila, jer sam upravo zvala jednu ljekarnu koja ima gonale pa ću kupiti 3 kom. i nadam se da ću ih onda moći zamijeniti za novce kad ih dobijem naknadno u bolnici.
Iako bi bilo super kad bi mi netko posudio ta tri gonala pa ih vratim u utorak jer će mi tad najvjerojatnije biti punkcija. Joooj, luda sam!!
Fiona subotom ti prije 9 nema nikoga gore..
Šniki hvala ti draga...i ja se nadam jednom malom slatkom čudu kakvo je u tvojem avataru...velika pusa za Meli..
Sivka i Simona za UZV...~~~~~~~~~~~~~
Hvala Kiara, znači postoji šansa da će jedna od sestara sutra možda ipak biti gore??
Apeliram i na ostale cure koje su danas, kao i ja, podizale dodatne lijekove (ja sam dobila gonale) da svakako otvore kutije i naprave checking svih kutija da ne bi pale u nesvijest kao i ja, jer dolazi vikend i bit će teško nabaviti nove lijekove (greška nema veze s rokom trajanja). Poželite mi sreću da to sutra riješim....
sestre su gore subotom/nedjeljom samo ako imaju dogovorenu punkciju. inače je gore sve pusto....iz iskustva znam jer sam se načekala par puta vikendom.
ponekad imaju dogovorene folikulometrije za subotu, ali tada nema sestara, samo dr dođe (naš dr b ili t ili neki koji je dežuran pa obavi i folikulometrije, a tada također zove na mob našeg dr radi dogovora kaj da ti kaže).
ako se odlučiš ujutro ići gore, ako nema nikoga tamo gdje su nam inače folikulometrije, pozvoni u prizemlju na hitnoj ginekološko ambulanti, oni ti znaju da li je netko od naših dr-a dežuran i dat će ti pravu informaciju.
oni također imaju dogovor sa ljekarnom preko puta SD, pa se tamo može "posuditi" lijekove dok ti oni ne daju, ali za tako nešto ti treba opet dr, jer rade to isključivo po njihovom međusobnom dogovoru.
ak ti nije prekasno, u nedjelju je dogovorena folikulometrija ujutro u 9.30 i tade će se netko od njih sigurno pojaviti.
sretno!
Marta, hvala i tebi puno na pomoći. Znam za nedjelju jer sam i ja tad naručena na folikulometriju....., otići ću sutra gore pa ako nikoga ne bude kupit ću gonale u toj ljekarni preko puta SD, sačuvat ću račun pa ću vidjeti u nedjelju s dr. što napraviti.
Linalena, pametniceHvala ti puno na ponudi, srce si, ali odlučila sam da nikoga ne želim inkomodirati pa ću ih ipak kupiti. Nadam se da će mi bolnica to nekako nadoknaditi.
Kad sam prvi put dobila gonale, sve su kutije bile zapakirane u celofanu i sve je bilo okej, ali pretpostavljam da je ove gonale, koje sam danas dodatno dobila, vratio netko kome je ostalo viška i onda je podmetnuo(la) prazne ampule. Nemam riječi za takvo nešto. Od sedam kutija, samo je jedna bila ok, sve ostale su bile otvorene i s praznim ampulama. Katastrofa!!
ma grozno, tako nešto napraviti
Držim fige da sutra nekako uspiješ srediti problem, i dobro da si nas upozorila da pripazimo
Sretno i da ti punkcija bude u utorak (s lijepim zrelim jajčekima koja jedva čekaju zaplesati u labosu)
Ovo je grozno, prestrašno, meni ne bi palo na pamet pregledavati kutije, pa trebalo bi sve biti ok. Svakako nas obavijesti kaj će ti reći, baš me zanima gdje su nestale ampulice.
Da nema jedne, to bi bilo "greškica" ovak, je igra živaca
Znaš kak se kaže; Kada ti sve lađe potonu sjeti se da znaš plivati.
Samo hrabro, ma sigurno će dobro završiti, al mislim na finale - beba!!!
zamoli u ljekarni da ti daju dva gonala i da im ostaviš novac, ali da ne rade račun jer ćeš im ih vratit druge čim ih dobiješ.
mislim da to ne bi trebao biti problem, jer će im novac biti garancija.
objasni šta se dogodilo, pa ne vjerujem da ti neće pomoći.
a ampule, jesu bile poklopljene sa onim sigurnosnim sivim poklopcem, jer mislim da se on ne može ponovno vratit na ampulu kad se jednom skine?
AnneMary, već sam zvala ljekarnu na SD i objasnila što se dogodilo, ali mi je rekla da se ne mogu vratiti gonali koje ću (valjda, nadam se) poslije dobiti na SD jer ovi koje imaju u ljekarni imaju neke svoje šifre i kodove. Ako mi bolnica nadoknadi štetu tako što će mi vratiti gonale, nakon što ih ja sutra kupim, ne preostaje mi ništa drugo nego ih kasnije prodati na crnom tržištu
Ampule nisu bile poklopljene tim sivim poklopcem, samo je svaka ampula bila stavljena na ono mjesto gdje inače stoji, čak i ona plastična folija je bila raskupusana, a šprica s tekućinom i obje igle su bile neiskorištene i lijepo složene, možda su u jednoj bile iskorištene. Ne znam sad napamet. Bila sam u totalnom šoku pa više i ne znam, a sad sam ih već spremila u vrećicu i vozim ih sutra ujutro za Zg. Nadam se da imaju evidenciju tko je ovih dana vratio 6 gonala koji su tako završili kod mene.
Totalno nepotrebna komplikacija i sad sam ja dovedena u situaciju da se moram objašnjavati s doktorima i sestrama, ni kriva ni dužna i tražiti od njih da vjeruju da to nisam ja napravila. Para mi ide na uši već pet sati otkad sam to skužila!
Cure moje, hvala na brizi, javim vam sutra što sam napravila.
Ja ovo NE MOGU VJEROVATI...
Fiona javi kaj je bilo...
sivka draga moja!!!!
ma bila sam nekako sigurna da je ovaj tvoj postupak dobitni!
mislim da je to tebi i TM najljepši mogući poklon za rodjendan!
što da ti poželim...mirnu i doooosadnu trudnoću,te prekrasnu i zdravu bebicu...![]()
Drage moje,
sve je prošlo super. Našla sam gore dr.-a i on mi je dao nove injekcije tako da je sve ispalo pet
Ma ja sam sinoć možda malo preburno reagirala, jer nisam mogla vjerovati što mi se dogodilo, ali moguće je i da je netko njima u bolnicu vratio te iskorištene kutije da oni to bace pa se sve slučajno pomiješalo, jer sam i ja sama mislila vratiti im one šprice i igle koje su mi ostale pa da oni vide što će s tim.
Eto, nadam se da se moji folikulići nisu previše nasekirali i da će dati sve od sebe da me ne razočaraju![]()