sreća u nesreći je da imam prisilno kao dio plače- dodatno zdravstveno osiguranje, pa imam pravo na 2-3 pregleda godišnje kod privatnika...e da, a kao ta dva tri hormona koja su mi u banani kao u toj kombinaciji navodno ukazuju na sindrom kroničnog stresa, daj zamisli... kao, kad se taj neki vadi, trebala bi biti budna najmanje dva sata prije, i trebali bi mi izvaditi krv desetak minuta nakon uvođenja igle, jer samo pikanje uzrokuje strest i rast vrijednosti... daj zamisli ti to...tak sam u strahu da nebum na redu za veljaču...ali hvala Bogu, ciklus mi je takav da ak bu ožujak, bilo bu u početku...a kak nebi bila pod stresom, sam gruntam jel bum stigla, jel imam sve kaj je tražio, ovaj tj. bum zvala da pitam za ljekove, razbijam glavu jer mi je sve to novo, pa me i strah, pa gruntam o bolovanju, pa mi zvoni kak je dr.B. rekao da mi je jejnik tam negdje Bogu iza nogu, da bum pod totalnom anestezijom jer je pregled bio jako bolan,pa se bojim, kaj ak mi zaboravi dati anesteziju, ono, kao-recesija...a znam da se moram smiriti i vidjeti kaj bude, ali sam malo hiper, pa tak...e a koje su nuspojave tog lijeka,ti ziher znaš!kaj mi može dati taj ljek na osnovu jednog vađenja krvi?