Stranica 33 od 54 PrviPrvi ... 23313233343543 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, trebam pomoć!
    Evo mi krenulo smeđe brljavljenje, e sad ako do večeras ( npr. 16 ili 17 sati) pravo prokrvarim, jel brojim danas ili sutra 1dc???
    Dr. kod kojeg sam ranije bila u MPO mi je rekao da ako do 14 sati prokrvarim je 1dc, sve poslije 14 sati se slijedeći dan broji kao 1dc.
    Ne znam jel ista priča i na SD ili...?
    Sva sam zbunjena, i tresem se od uzbuđenja da ću napokon u postupak nakon poduže pauze

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sam ti uvijek smatrala 1.dc ako dobijem do 16 h.....pričekaj da vidiš što druge cure kažu

Svakako sretno

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

1.dan ciklusa je kad ti krene krv, ovo sve prije se ne računa.
    Potvrdila bi Ivu Miu što se tiće vremena do 16h bi bio prvi dan ciklusa

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da Mury, ako dobiješ do 17.00 je 1.dc, a iza 17.00 je idući dan 1.dc. Barem je tako pisalo na stranici MPO na SD sa koje sam to prepisala.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam cure na brzim odgovorima. Evo još nije pravo krenulo, tako da sigurno sutra bude 1dc, a onda akcija!!!

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hitno!! jel se smijem seksat poslije štoperice?? nismo stigli to obavit prije

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Kordice...jel u petak dan D???

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da, u petak, kokoško moja, pa ti si svugdje oko mene :D

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

...da...pratim te u stopu i navijam za visoku betu

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tina2701 prvotno napisa Vidi poruku
    ...da...pratim te u stopu i navijam za visoku betu
    hvala ti

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kordica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma možeš ... al sve ti ovisi kakav ti S-gram ima TM...mislim da ti je bolje čuvati municiju za petak...a vidim da ti je petak dan D

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

al ne smije biti ni apstinencija preduga...

nama uvijek nekak "dođe"da nam se baš hoće na dan štoperice...onda to i obavimo..

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi smo isto ,,to,, obavili na dan štoperice....isto nismo bili stigli prije.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mury za skori početak

sexaj

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo isto ,,to,, obavili na dan štoperice....isto nismo bili stigli prije.
    sexaj

uff sve se sexaju , mene moj nije htio taknut od 21dc prethodnog ciklusa, ono od kada se krene s decepeptylom, hoh čak 50 dana apstinencije za mene, to je skoro sedmina godine

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Mury za skori početak

sexaj

sexaj

uff sve se sexaju , mene moj nije htio taknut od 21dc prethodnog ciklusa, ono od kada se krene s decepeptylom, hoh čak 50 dana apstinencije za mene, to je skoro sedmina godine

HAHAHHAHAHAHHAH....jedino sam ja svog čuvala po školski 4 dana prije punkcije....al zato je sad zablisto prije ledenih....nikakvi vitamini i bez apstinencije pa ispalo super...prema tome nema pravila

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

kaj si ti sex savjetnik???

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala vam cure, obavili smo to malo poslije štoperice. spermiogram nije bajan, ali od tri puta kaj ga je radio najbolji je bio sa dva dana apstinencije, tak da se za to ne bojim, bit će ok. ja sam mislila da moje tijelo to ne smije radit nakon štoperice.
    sutra je dan D, sve do sad mi je bilo kao svejedno, al sad me počela hvatat trta.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tina2701 prvotno napisa Vidi poruku
    kaj si ti sex savjetnik???
    ma meni treba sexi savjeta , od trenutka kada mi je muž zabio prvu injekciju više mu nisam bila sexi nimali nimaaaaloooooooo

kordica ~~~~~~~ za postupak i biti ću uspješan

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E da, ja dobila i počinjem brojiti, ja sam gore sljedeći četvrtak ujutro na UZVu

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kordica ~~~~~~~ za postupak i biti ću uspješan
    hvala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke u postupcima sretno..
    držim veeeelike fige..

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala
    idem se probat naspavat. javim kak je prošlo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jutro cure! Moje M još nema, i da stvar bude gora, nema viš niti smeđeg iscjetka. I tako ja sinoć sanjam dva sna, u oba sna se testiram, na testovima plusevi kaokuće, sretna ja presretna! Snovi su tako bili stavrni, jer sam sanjala jedan san da sam trudna, zaspim, sanjam opet da sam trudna...i kad sam se jutros probudila, odem na WC, pogledam, nema ni traga M, i mislim se pa ti snovi su tako stvarni, odoh ja jedan test nabaciti....i pogodite rezultat...minus kao kuća...ona testna jaka crta mi se tako narugala!!!
    Cure u postupcima sretno, a čekalicama da što prije vrijeme prođe!!!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E da to je ono kada i znamo da ne možemo zatrudniti spontano, nada je uvijek prisutna, svaki mjesec ipak odbrojavamo dane i računamo, joj nema šanse da ne zamišljam put spermića do jajčeka

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok svima....
    Javljam da sam rodila 12.01.2011.svoju malu Luciju na Sv.Duhu.
    Malo smo se namučili da izađemo van ali sve je dobro prošlo.
    Svima želim puno sreće u postupcima.
    Kisssss........

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Korny77 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima....
    Javljam da sam rodila 12.01.2011.svoju malu Luciju na Sv.Duhu.
    Malo smo se namučili da izađemo van ali sve je dobro prošlo.
    Svima želim puno sreće u postupcima.
    Kisssss........
    Korny čestiaaaaaaaaaaaam....Luciji (prekrasno ime) želimo bezbrižno djetinjstvo....ajme kako lijepa vijest za dobro jutro....čuvajte se i uživajte

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

korny,iskrene čestitke tebi i tatici,a malenoj Luciji veeelika dobrodošlica...
    i ja se slažem da je dobila prekrasno ime..

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Korny cestitam na maloj princezi Moram se sloziti s curama da je ime prelijepo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Korny, čestitke cijeloj obitelji!
    I zbilja je ime prekrasno, ja sam kuma jednoj maloj Luciji

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Korny77 čestitam na kćerkici perkrasnoj i znakovitog imena, ona je doista svjetlo vašeg života (a i nama svima ovdje)
    Mury jel krenulo??? Pa da krenete

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Linalena, još ništa, iako me trbuh i leđa bole! Već sam izgubila strpljenje, i imam osjećaj da će kad krene biti cista.
    Kad ćeš ti na UZV? Možda se i sretnemo

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Nova sam ovdje. Suprug i ja smo tek na početku ovog dugog puta kojeg vi sve već prolazite. Moj ginekolog mi je dao u putnicu za bolnicu kako bismo ušli u postupak. Za sad jedino imamo nalaz spermiograma: oligoastenoteratozoospermija. Molim vas za pomoć. Ginekolog mi je rekao da sama odaberem u koju ću bolnicu ići, ali da mi on preporuča Vuk Vrhovac. Sad sam dosta čitala o tome kako su stručnjaci od tamo otišli. Obziro da sam do sad već neke stvari obavljala na Sv.Duhu zanima me kakva su vam iskustva s tom bolnicom što se potpomognute tiče. Ukratko. Na znam što da radim i za koju bolnicu da se odlučim.
    Hvala vam puno unaprijed.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam gore ujutro u četvrtak, oko pol8, nikada ne dođemo ranije, muž će me dopeljati a poslije sam freee za kavicu prekoputa, ima koja????

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mury, kako znaš/vidiš dal će bit cista kad ti krene men. Zanima me to, molim pojašnjenje. Thanks.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tanjam, imala sam često situacije kada dođem na kontrolni UZV prije stimulacije 3dc, i bude cista ( ostala iz prethodnog ciklusa, ne ode skupa sa M), zato ću i morati 2 ili 3dc na kontrloni pregled, da vidim jel imam cistu, pa ako je nema, počeinjem sa klomifenima. Inače, dok je cista prisutna, ne smije se na stimulaciju. Ali fizički ju ne mogu osjetiti, samo se može vidjeti na UZV.

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    tanjam, imala sam često situacije kada dođem na kontrolni UZV prije stimulacije 3dc, i bude cista ( ostala iz prethodnog ciklusa, ne ode skupa sa M), zato ću i morati 2 ili 3dc na kontrloni pregled, da vidim jel imam cistu, pa ako je nema, počeinjem sa klomifenima. Inače, dok je cista prisutna, ne smije se na stimulaciju. Ali fizički ju ne mogu osjetiti, samo se može vidjeti na UZV.
    ja sam išla na klomifene dva puta bez prethodne provjere cista :O

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam išla na klomifene dva puta bez prethodne provjere cista :O
    Mene uvijek dr. naruči 3.d.c. upravo da vidi kakva je situacija, onda tek slijedi stimulacija ako je sve ok. Ne mogu vjerovati da ti samo da klomifene bez pregleda

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno Sv. Duh

Pozdrav svima!
    Nova sam ovdje i trebam pomoć oko izbora bolnice za postupak.
    Preporučen mi je VV, ali bih ja radije SD. Čini mi se da su tu sve pozitivna iskustva što se dr.B tiče. Htjela bih koji komentar od vas. I molim vas, jel za prvi pregled važan dan ciklusa? (za sad nemamo ništa od nalaza, samo loš spermiogram)
    Koliko mi se čini ja ću danas dobiti (nedjelja je). Imam br.od ambulante pa bih sutra zvala ili otišla čak jer mi je blizu.

Hvala svima!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam npr. na VV drugi put kad sam išla sa klomifenima imala par cistica na UZV pa sam išla u terapiju, i treći put sa menopurima sam isto s cisticama išla u postupak. Šta to onda znači da na SD ak se kod UZV 2. ili 3.dc. ustanovi postojanje cista odgađa postupak bez obzira dal je klomifen ili stimulacija??

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ValaMala čitam u tvom potpisu sve te oligo...... i idu na bolje. Šta ste radili/koristili/trošili da se to tak poboljšava (MM je 2 S grama bio oligoazoospermia, a sad već dugo oligoastenozoospermia).

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Mene uvijek dr. naruči 3.d.c. upravo da vidi kakva je situacija, onda tek slijedi stimulacija ako je sve ok. Ne mogu vjerovati da ti samo da klomifene bez pregleda
    a neznam, valjda nije sumnjao da imam ciste, nisam imala nikakvih problema s klomifenom ni prvi ni drugi put, svaki put su jednako lijepo jajčeka rasla

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    ValaMala čitam u tvom potpisu sve te oligo...... i idu na bolje. Šta ste radili/koristili/trošili da se to tak poboljšava (MM je 2 S grama bio oligoazoospermia, a sad već dugo oligoastenozoospermia).
    moj je imao dva puta oligoasthenozoospermiu, prvi put 2 milijuna pp, drugi put 3 miijuna pp. na inseminaciji smo na kraju dobili 4 milijuna. tak da se vidi poboljšanje, iako malo. dala sam mu da pije folnu kiselinu. sad ne znam da li je to utjecalo ili se samo od sebe malo popravilo

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo smo se jako uhvatili u koštac s tim neplivačima! )
    Muž od prvog onako lošeg spermiograma pije Bioastin (čitala sam da je izvrstan baš za to) 1 dnevno i Centravit multivit. isto jednu dnevno. Osim toga, često klopa sjemenke, nepržene, neslane buće i suncokreta i više voća i povrća.

Uglavnom napravio je 4 spermiograma i u svakom pojedinom je bilo poboljšanje. Prvo je bila oligoasthenoteratozospermia sa samo 19% progresivno pokretnih, a onih razreda B i C zajedno 14% i 67% totalno beskorisnih, morfologijom 7%, da bi se to sve popravilo na [B]oligospermiu/B] s 44% progresivno pokretnih! 20% B i C i 36% nekorisnih. Volumen se povećao za 1mL, koncentracija s 15mill/mL na više od 22mill/mL a morfologija za 2%.

To su doista ogromna poboljšanja i ne znam točno reći zašto se to tako poboljšalo, ali možda je pomoglo nešto od ovoga što smo radili, nemam pojma...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Korny 77 želim tebi i tvojoj obitelji čestitati na ovom velikom blagoslovu prekrasnog sunčevog imena. Neka bude svijetlo.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

korny cestitke i od mene !!!
    mogu mislit kako je lijep osjecaj napokon drzati svoju bebu u rukama ... uzivajte sa malom princezom Lucijom

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nadam se da ću krenuti u postupak, jučer sam dobila M. MM je malo bolestan, i nadam se da me neće to ovog puta spriječiti da krenem u postupak.

Curke, kakva je situacija gore, jel gužva ujutro na folikulumertiji?

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da ću krenuti u postupak, jučer sam dobila M. MM je malo bolestan, i nadam se da me neće to ovog puta spriječiti da krenem u postupak.

Curke, kakva je situacija gore, jel gužva ujutro na folikulumertiji?
    prošli tjedan kad sam ja išla, dolazila bih ujutro oko 7.20, počinjali su oko 7.35, prvi dan sam bila gotova u 8 a druga dva puta je doktorica u 8 odlazila na sastanke i vraćala se malo prije 9, tak da do pol 10 su valjda svi bili riješeni. Valjda je najbolje doć ujutro u 7 odma.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Palcica vidim u tvojem potpisu da si imala ICSI u 7mj, pa u 10 i sada u 1, to je po 3 mjeseca pauza? Jel sve gore na SD i jel sve to stimulacija? Ja sam tek prošla jedan stimulirani pa me zanima koliko bi mi trebala biti pauza, hvala

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Linalena pauza bi trebala biti minimalno 6 mj...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vani ne daju pauzu od 6 mjeseci, nego 3-4 mjeseca, pogotovo za starije, al kod nas u klinikama postoje liste čekanja pa je i to razlog čekanju od 6 mjeseci.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znam da to sve ovisi o godinama.....al brate primati stimulaciju svako malo mislim da ipak nije dobro za naše zdravlje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •