Stranica 39 od 54 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Naša lista lijekova:

Kiara79 273 od 15.11
    Inana 278 od 16.11
    Lily 287 od 18.11
    Arizona311 307 od 30.11
    CorinaII 340 od 14.12
    lberc 5 od 11.1
    Sany7 46 od 5.2
    Tanjam 51 od 8.2
    Linalena 61
    Špelkica 63

Članice kluba SD : (cure ne znam u kojoj ste fazi)

IvaMia2009
    jo1974
    katka22
    MalaMa
    Sonječka
    sweety
    TeddyBearz

POSTUPCI:

tanjam 5.3 teta beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Cannisa3/2011

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kiara, već smo se inana i ja raspisale prije par dana, imamo isti broj, a ti si ako sam dobro zapamtila ( ne da mi se čitat unazad ) 276, 2 br ispred mene tako da zovi, samo zovi

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Lily, sad sam pročitala pp, i srce mi lupa, sva sam se uzšetala ko kokoš, sve nemrem vjerovati da smo bar to dočekale... držim nam fige, na rukama, na nogama, kaj, nek svakoj roda donese bar po jedno- ajd meni dva...kiss Kiara79, kiss Lily... ovo je nekaj najbolje kaj sam čula u zadnja dva tjedne, jeeeej!

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nego, draga inana, ne bi se ni sama bunila da su blizančeki, al neka bude barem jedno i nitko sretniji!
    ma bit ćemo mi prave proljetne trudnice ( mislim sunce će poćet grijat čim mi krenemo u akciju ) a onda pod bor dobit najljepši poklon-naše male bebice!!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, sretno! Ja isto uvijek pred postupak razmišljam u koje godišnje doba će se bebica roditi! Ako nam ovaj postupak uspije, beba će biti prava mala proljetnica, možda će doći mami za rođendan!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

stigle pikice...konačnooo..!!!!!!!!!
    sutra idem po njh..

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Znate li do kojeg broju su došli?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nažalost ne znam...probaj zvrcnut gore..

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Uspjela sam ih dobiti. Stigli su do broja 290.
    Trebam opet nazvati oko 10/03. Joj cure, baš taj dan mi je 21dc, a na dugom prot. sam. Samo da pikice stignu na vrijeme, ovo čekanje me

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

doći će ti i prije,tako su i meni rekli,početkom ožujka...a evo ih "već" stigle...

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kiara

Cure koje su dobile pikice, kakav vam je protokol, lijekovi..

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Super da se je nekaj pokrenulo kaj se lijekova tiče...možda i moji stignu do 15.3. kak mi je rečeno,pa možda i stignem u 3 mjesecu u postupak!

Inana,mislim da se budem osjećala isto ko ti,kad dobim lijekove.

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

arizona ja imam samo gonale (kratki protokol), konačno su kod mene!!!
    eh sad me samo brisevi mogu zeznut grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ako budu ok eto me za 2 tj u akciji, ako ne, uh to ne želim ni pomislit!
    ma bit će ok, jel da? i sve ćemo se družit u 3.mj i skupa objavljivat pozitivne tete bete!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Naša lista lijekova:

Kiara79 273 od 15.11
    Inana 278 od 16.11
    Lily 287 od 18.11 23.2 stigli lijekovi do broja 290

Arizona311 307 od 30.11 oko 10.3 se očekuju sljedeći
    CorinaII 340 od 14.12
    lberc 5 od 11.1
    Sany7 46 od 5.2
    Tanjam 51 od 8.2
    Linalena 61
    Špelkica 63

Članice kluba SD : (cure ne znam u kojoj ste fazi)

IvaMia2009
    jo1974
    katka22
    MalaMa
    Sonječka
    sweety
    TeddyBearz

POSTUPCI:

tanjam 5.3 teta beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Cannisa3/2011

ko zna laatinski :: epursi muove????? ufff davno je to bilo

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

draga linalena, samo mala ispravka; ja sam br. 278, mada nije ni bitno kad znamo do kojeg su br. lijekovi stigli

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Lily prvotno napisa Vidi poruku
    arizona ja imam samo gonale (kratki protokol), konačno su kod mene!!!
    eh sad me samo brisevi mogu zeznut grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    ako budu ok eto me za 2 tj u akciji, ako ne, uh to ne želim ni pomislit!
    ma bit će ok, jel da? i sve ćemo se družit u 3.mj i skupa objavljivat pozitivne tete bete!
    mica, a gle sad ovo, mislim kod mene sve nekak ludo... pa kad spominješ briseve, ono za doca znaš, kak me zaribal, e a ima dalje- zovem ja danas za briseve da neidem badava gore- veli ženska- dajte ime, godinu, kad ste vadili- ja dam- ona meni da su nalazi gotovi i poslani dr. nemampojimakojem- i ja poludim- velim joj, kao 1., rekla sam da ću ja doći po nalaze, a kao 2., moj dr. nije taj, nego dr. nekidrugi, i baba umukne, šuti, i kao, samo malo, pa šuti, i veli- e da, nalaz nije gotov, zovite sutra... daj reci...

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

haha, no krasno! nema žena pojma di su ti nalazi, a tebi gori pod petama! a ko da ti postupci nisu sami po sebi igra živaca,još i na ovakvim glupostima se moramo živcirat!
    ajd draga držim ti fige da su sad čisti ko suza!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jao inana, baš koma, ne mogu vjerovati! Možda da odeš gore i istjeraš tu stvar do kraja, saznaš točno gdje su završili tvoji nalazi...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Jao inana, baš koma, ne mogu vjerovati! Možda da odeš gore i istjeraš tu stvar do kraja, saznaš točno gdje su završili tvoji nalazi...
    a gle, zvala bum sutra s posla, i poslije posla ak su gotovi ih dignem...ak su gotovi..a zadnji put sam po te iste išla, velim ja prezime i godište, da mi nalaz, ja izađem, i gledam kaj je to- a ono nalaz neki stari kaj sam prije kod njih vadila...a gle, prezime i godište su bili točni... a niš, drugi tjedan bu sve puno jasnije, ali tak sam sretna kaj su došli, niš to ne znači, ali ipak briga manje...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma sve ide svojim tokom, evo lijekići su tu, sad će i nalazi, pa onda krasna velika debela beturina.... Ima da budemo trudnice skupa, dogovoreno?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma sve ide svojim tokom, evo lijekići su tu, sad će i nalazi, pa onda krasna velika debela beturina.... Ima da budemo trudnice skupa, dogovoreno?
    ja sam za, ali baš velim curama, najgore je to kaj ja uopče ne sumnjam u dobar ishod... to je možda najgore, kad mm nekaj veli u stilu, ak sam nebude- a ja odmah skačem, kaj nebude, i mislim si, kak me malo ovo s ljekovima i nalazima unazadilo, pa budu klinci (kužiš- klinci) došli možda pod bor, ili malo kasnije... a bedaček sam ti ja, kaj da velim...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisi bedaček, treba misliti pozitivno i svaki postupak gledati kao dobitni. Već sada vjerovati u svoje dijete

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Nisi bedaček, treba misliti pozitivno i svaki postupak gledati kao dobitni. Već sada vjerovati u svoje dijete
    misliš djecu? uahahaha...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Apsolutno. DJECU ))

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja čekam svoje lijekiće, malo iza Arizone311 sam....

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I ja sam danas provjerila pa se javljam - na SD sam 40. na popisu, 1. 2. 2011. Sestra mi je rekla da ne očekujem prije lipnja. Objašnjavala mi je da je sveukupno cca 130 žena jer ih ima još od prošle godine (ako ponavljam poznato, isprike...).

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

eto, čula sam se gore sa sesrom, veli da dr. B. nije gore u utorak, i da dođem u srijedu po protokol- mora mi i nalaze pregledat, i tak.... još malo čekanje... neka...Sad je lakše, kad znamo da su došli...

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure,
    mi smo podigli nalaze HIV-a i hepatitisa i sve je negativ osim MM anti HAV piše pozitiv i objašnjenje da to upućuje na fazu rekovalescencije hepatitisa A ili prokuženost virusom hepatitisa A.
    Maloprije sam pročitala da ne treba ništa, da je to možda znak preboljene žutice. Ne znam trebamo li kod dr. zbog toga. Pomozite ako znate.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

MalaMa, ja bi otišla, i vidjela točno kaj je to, da nebi čekala, došla na gotovo, a onda ti dr. veli- jeste ovo rješili, ili tak nekak... kaj ja znam... mi s tim nemamo problema... hm, bar s nečim...
    Posljednje uređivanje od inana : 24.02.2011. at 15:17

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

MalaMa,mislim da se ne trebaš brinut zbog nalaza....tak je i mm imao negativan nalaz,a meni je pisalo nekaj drugo više se ne sjećam kaj,ali je razlog bio taj kaj sam ja bila cijepljena protiv hepatitisa,a imala sam i žuticu. Dr nije niš zbog toga stvarao probleme,samo me pitao di sam cjepljena.

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

MalaMa, kako to da su vas pustili s tim nalazima da odete. Naime ja sam ih zvala ak mogu poslati nalaze MM poštom, pa mi je dotična osoba rekla da ne šalju jer ako je ijedan nalaz pozitivan da se odmah ide na razgovor kod njihovog dr.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    cure,
    mi smo podigli nalaze HIV-a i hepatitisa i sve je negativ osim MM anti HAV piše pozitiv i objašnjenje da to upućuje na fazu rekovalescencije hepatitisa A ili prokuženost virusom hepatitisa A.
    Maloprije sam pročitala da ne treba ništa, da je to možda znak preboljene žutice. Ne znam trebamo li kod dr. zbog toga. Pomozite ako znate.
    MalaMa, to znači da je vjerojatno prebolio hepatitis A, ostaje trajni imunitet. Mislim da nije tak strasno, ali svejedno pitaj dr. Kod mene je bio pozitivan na antitijela hepatitisa B, ali zato jer sam cijepljena na faxu, dr nije nist posebno rekao, rekla sam mu da sam zdravstveni radnik pa me svaki put kad je vidio na kartonu zezao sestro iako nisam medicinska sestra

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam danas provjerila pa se javljam - na SD sam 40. na popisu, 1. 2. 2011. Sestra mi je rekla da ne očekujem prije lipnja. Objašnjavala mi je da je sveukupno cca 130 žena jer ih ima još od prošle godine (ako ponavljam poznato, isprike...).
    Ajoj, to znači da možda prije jeseni neću doći na red? Br 63 sam

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

MalaMa
    čitam sa svog nalaza, anti HAV ukupni - neg/poz. (norm. vrijed.)
    Mislim da nemaš razloga za brigu, ali naravno vidi sa dr. točno.

Lily avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

MalaMa, identično je pisalo mm, nalaze smo poštom dobili pa je išao svojoj doktorici, i rekla mu je da je nema razloga za brigu i da je to uredan nalaz, i išli smo normalno u postupak, nitko nije reagirao na to (a bi da je nalaz neuredan) tako da mislim da nema razloga za brigu, ali naravno ako vas to muči nek se javi svom dok, mada je to u biti sve ok

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    MalaMa, kako to da su vas pustili s tim nalazima da odete. Naime ja sam ih zvala ak mogu poslati nalaze MM poštom, pa mi je dotična osoba rekla da ne šalju jer ako je ijedan nalaz pozitivan da se odmah ide na razgovor kod njihovog dr.
    Tanjam,
    vjerojatno su nam dali nalaze jer je to ok. Evo cure ovdje kažu da su imale takve slučajeve pa je sve bilo ok. Možda se za druge vrste hepatitisa ili hiv ide na razgovor.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure hvala svima na odgovorima. Sad smo mirniji. MM će nazvati doktora da samo provjeri, makar mislim da je sve ok.

Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

napokon danas dogovorila svoj prvi pregled gore sam 22.3,pitanje za vas cure koliko dugo se čeka na prvi ivf mislim ako dođem sa komplet nalazima i da iza sebe imam već dva ivf,koje su šanse realne za očekivati koji mjesec dolazi u obzir,hvala

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kolko sam ja skužila, svi jednako čekaju (ako čekaš lijekove) bez obzira na nalaze i broj IVF-a iza sebe, ali nek me iskusne cure isprave, ako nije točno. Ako je točno, onda vjerojatno 7.mj ili na jesen (ako ne rade 8.mj). Sretno!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

špelkica pa sedmui mjesec je super ja sam mislila da ne budem čekala do nagodinu,a vidjet čemo kada odem gore hvala na odgovoru

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Večer!! Ja danas zvala da se naručim i očekujem nekaj oko 6 mj kad sestra meni 9.3. reko kak tak brzo. imaju neki novi sistem naručivanja. baš dobro, nadam se da bu išlo bržije sad

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

e cure, ako koja zna... listam ja tu hrpetinu nalaza i svega, i sad nađem neki staru upunicu, e sad, sestra Pera je rekla da dođem s uputnicom za kontrolu, a ja imam za pregled i obradu, i kao onaj dio za kaj je- piše za humanu reprodukciju... pa to bi mi trebali priznati gore, jelda? to mi je 2010 napisao za vv, prije nego mi je dr. L. zbrisao, ali nema datum, i to je to, kaj nije?Sva sam se razveselila kad sam vidjela da nema datum, muka mi ići kod mog dr., ali si mislim- jel se pali ta ili moram po neku drugu, pa da piše kontrola... kaj na vašima piše/ pisalo je/ pisalo bude...
    Posljednje uređivanje od inana : 25.02.2011. at 23:11

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

piše ti pregled ili kontrola...
    uputnica vrijedi ako na njoj piše SD,a ne VV..i da nema datum,ako je iz 2010.
    nema veze ako piše pregled i obrada..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nešto su mijenjali uputnice, zar ne??? Rekla mi tako doktorica kada sam imala uputnicu za otorinu nakraju godine pa me upozorila da je potrošim još te godine prije, alli hmm to jje bilo još preklani??

Ja jučer bila na UZVu, bila dost gužva i radila je drT. Meni bio 8dc i zbunila me da bi odmrzavanje bilo već u pon, to mi je 11dc, malo prerano. No uglavnom idem opet gore u pon, ima koja gore za kofffiiii???

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hehehe, malo ti je rano?možda te pomaknu na srijedu, pa onda koffiii s nama malima?osim ak se za korizmu kave ne odrekneš, cerek...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

e u srijedu sam gore ponovo na UZVu, ???

Danas uopće nije bila gužva, baš me to iznenadilo

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, evo me ponovo k vama na ovom lijepom podforumu!
    Jutros sam imala transfer trodnevnog 8-staničnog embrija. Bojala sam se kako će proći sam transfer, pošto su moji transferi malo teži zbog slaloma koji je moj cerviks (pun zavijutaka), ali smo radili na pun mjehur, uz pomoć ultrazvuka i sve je prošlo brzo i prekrasno. Rekao je dr. da nisu iziritirali maternicu, a i on i biolog su prezadovoljni razvojem embrija.

I dobila sam slikicu male mrvice u maternici (naravno, razniježila sam se skroz na skroz! )

U četvrtak se još piknem decapeptylom i to je to do bete, koja je 15.3.!
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 28.02.2011. at 12:13

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

UUUUppppsss! Sori cure, ovo je trebalo ići na Poslije transfera podforum! Sada više ne mogu urediti, pa neka administrator slobodno pobriše! Inače svima puno puno vibrica za sve za što trebate!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    e u srijedu sam gore ponovo na UZVu, ???

Danas uopće nije bila gužva, baš me to iznenadilo
    i ja sam u srijedu gore...ali oko 9...baš sam si mislila za neku caffe...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kiara nadam se da ćemo se vidjeti!!!!!!!!!!!

E baš topim škrinju i gdi je moja pesica, s nosom unutra i naganja komade leda koji se odlome. Uffffff

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •