Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiara, super za folikule vidiš da su se pokrenuli. Sretno u srijedu.
    Kako to da te je poslao na opću, što ti je rekao. I još jedno pitanjce, moraš li za opću napraviti sve one pretrage koje se uobičajeno traže (rtg, ekg, krv itd)
    Meni je dva puta bila dr. T na uzv, bila je ful njezna, nisam ništa ni osjetila.

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mislim da ta sestra koja mi je rekla tu sretnu vijest da dr. B ne ide nikuda nije imala razloga lagati, no nije mi također jasno ako liječnici imaju zabranu rada privatnoj praksi kako će raditi u toj novoj poliklinici

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    kiara, super za folikule vidiš da su se pokrenuli. Sretno u srijedu.
    Kako to da te je poslao na opću, što ti je rekao. I još jedno pitanjce, moraš li za opću napraviti sve one pretrage koje se uobičajeno traže (rtg, ekg, krv itd)
    Meni je dva puta bila dr. T na uzv, bila je ful njezna, nisam ništa ni osjetila.
    za opću ne moram napraviti nikakve pretrage...samo dođem na tašte..dobit ću opću zbog položaja desnog jajnika koji nije dostupan aspiracijskoj igli...tj.kako je rekao ne bi to izdržala na "živo"...
    što se hormona tiče,još mi nisu gotovi...bit će u četvrtak...to mi je baš bezveze..
    mislim,trebali bi biti gotovi prije punkcije..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •