Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
Draga Jelena, žao mi je što si tako prošla. Neznam dal je dr.T možda imala loš dan ili što drugo. Prema meni je uvijek bila super, draga , pristupačna, s njom se uvijek može dogovoriti sve oko postupka. Ne bih željela da novi pacijenti odmah u startu dobiju neko loše mišljenje o dr.T. mislim da je sve to individualno. Neko ima pozitivno iskustvo ,a neko ne. Iako bih ja osobno željela, da MPO liječnici općenito prema našoj skupini pacijenata imaju više razumjevanja i pažnje jer smo ipak nekako osjetljivije i radi hormona i radi toga svega što proživljavamo.
da se nadovežem, moja frendica, koja je bw. jučer dobila 9 stanica, sad javila da su tri uspjele, jeeej, je na zadnje tri folikulomerije bila bez uputnice, bez problema je sve odradila, i donijela pravu nakon dva dana, a i za postupak je donijela krivu uputnicu- nije ona kriva nego njen doc., ali nitko joj ništa nije rekao, a eto baš je bila doktorica, tak da mislim da je ovo bilo onak, slučajno tak ispala, stvarno mislim da je istina i da imaju razumjevanja i sućuti za nas, ali eto, nekad tako padne grah...