Stranica 17 od 59 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Inna28 Neznam ni sama više kako sam prošla. Dosta dobro sam ih podnosila promjene raspoloženja i pred kraj lagani grčevi u jajnicima. Sada na gonalima već osjetim lagano jajnike odnosno doljnji dio stomaka me napinje. Ne znam koja je razlika između njih. I sama sam ga pitala da li su oni drugačiji dr. kaze mala razlika dalje nisam pitala. Kako si ti prošla sa gonalima.
    Dosta dobro sam ih podnosila,nisam imala nikakve nuspojave osim što sam samo jedan dan imala mučnine ( e sad jel to od Gonala ,ne znam).Uglavnom,imala sam samo punkciju i dobila nekvalitetne jajne stanice pa nisam išla dalje.....sad ćemo vidjet.želim ti puno sreće u postupku,drži se

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tri su cure bile za transveru (ni jedna punkcija). Jedna je imala smrzliće još od dr. Jukića a ove druge dvije cure su imale punkciju prekjučer i jednoj i drugoj je ovo prvi IVF ..Dr. Kneiwald ih je zvao na razgovor i prva koja je išla na razgovor ima tri embrija a ovu drugu nisam uspjela dočekati otišla sam..

Gore je teška pustara..U jednom trenutku sam nas nabrojala čak 18, s muževima naravno.. kad sam izlazila ostale su te dvije cure za transver i jedan par..

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

VV cure...od dans sam pikalica...danas mi je injekciju Gonala dao dr L, a od sutra sama...do utorka kada opet idem k njemu...Nije mi to spomenuo, a pročitala sam na forumu, pa da još jednom provjerim-trebam li si davati Gonale u isto vrijeme kada mi je i on danas dao?Hvala, cure

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

da ili plus minus sat

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Oprosti Šiškica da li si ti isto danas bila gore, šteta da se nismo upoznale.

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da se nastavim na darkicu..
    lučinger---4 kat, dvoja vrata kad izađeš iz lifta, ide se na lijeva
    uzak hodnik, dugačak, sa ukupno 6 stolica za čekanje..ponekad se skupi duplo više ljudi od stolica, pa je malo zagušljivo, ali dr. L radi kao strojček..tako da..svi stignu na red :D
    prva vrata-njegova ordinacija..klasična, lijevo garderoba, naprijed stol za pregleda, lijevo od stola njegov radni stol i koja stolica za pacijenta..e da, i na stolu obavezno-svaki put gori mirisna svijeća
    slijedeća soba je soba di se idete skinuti, ako idete na inseminaciju ili sl., tamo su dva kreveta s dekicama, pretpostavljam za poslije postupka.
    slijedeća soba opet stol za pregled -tamo su mi obavili inseminaciju.
    iza te sobe je lana.koja je btw ušla u sobu dok sam ja sat vremena poslije ležala i nije rekla ni dobar dan niti me pogledal-ko mujo..i to je 2 puta ulazila
    eto...nadam se da sam dovoljno opisala ...

e da..mi nismo morali uplaćivati na račun, platili smo kešom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

azrijelka, uspjela si me nasmijati s ovim opisom, predobro... ovo sa svijećom mi je baš fancy, svojevrstan feng shui nije loše! šteta da je samo lana pokvarila dojam...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja Lanu doslovno mogu zamisliti kako u svojim mislima samo projuri pokraj tebe hehehe, no kad s njom imas razgovor pred transfer onda je malo drugacije, zna biti strpljiva i saslusati pitanja, objasniti, gleda te ravno u oci kad razgovara s tobom i tako.Sve u svemu nije bila tako losa, bar prema meni.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

imate li cijene sa Lučijeve poliklinike
    spermiogram
    IVF
    FET
    konzultacije(pregled)

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

S-gram je 300,00 kn, ultrazvuk je također 300,00 kn, ja idem na ICSI i cijena je 9250,00 kn, inseminacija je 2000,00 kn ....ako netko zna više, neka doda ili me ispravi ako sam što krivo napisala...
    Pozz

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mislim da je FET 3500

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dal u tom novom privatnom IVF centru ima kakva normalna soba za davanje spermiograma ili wc????

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Dal u tom novom privatnom IVF centru ima kakva normalna soba za davanje spermiograma ili wc????
    Naravno da postoji prostorija za davanje uzorka kao i wc u kojem su cak stavlejni raznorazni higijenski ulosci Uglavnom, hotel s 5 zvjezdica u odnosu na VV
    Pozz

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da postoji prostorija za davanje uzorka kao i wc u kojem su cak stavlejni raznorazni higijenski ulosci Uglavnom, hotel s 5 zvjezdica u odnosu na VV
    Pozz
    Hvala ti na svim informacijama.Nikako da uspijem odgovoriti,stalno mi nešto šteka....Uglavnom,ja idem u srijedu pa ćemo vidjeti što će bitiU prvom postupku sam koristila istu terapiju kao i ti pa me zanima jel sama kupujem Gonale i gdje? Jel odmah nakon prvog pregleda plaćam ili kad sve završi?Pozdrav

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Krulceva kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja sam narucena kod dr Lučingera 16.11. za ISCI. Posto nisam iz Zagreba treba mi smjestaj. Dr je rekao da ce mi dati broj neke gospodje na Britanskom trgu. Gledajuci kartu to je oko 3 km do Metalčeve ulice pa me interesira da li mozda znate da li netko blize iznajmljuje sobu, jer nepoznam ZG osim dijela na VV. I jos jedno pitanjce: Gdje se kupuju stimulacije i ostali lijekovi? Dr je rekao da ce znati sto ce mi dati kad mi pregleda jajnike, a meni je to sve nesto nabrziu pa bih se ranije pripremila da znam gdje sto trebam. Sretno cure!!!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dali je netko išao kupovati inekcije u Mađarsku...meni je dr. L rekao da su tamo 5 eura...i da će mi trebati nekih 25 kom..ja se pripremam kod njega sljedeći mjesec..

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    dali je netko išao kupovati inekcije u Mađarsku...meni je dr. L rekao da su tamo 5 eura...i da će mi trebati nekih 25 kom..ja se pripremam kod njega sljedeći mjesec..
    Ja sam bila prije desetak dana u Mađarskoj po ljekove-merional,30 kom 52000 forinti-oko 200 eura. Suprefact spray 9000 forinti.

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Oprosti što ovako upadam,smijem li znati gdje u Mađi tj.u kojoj ljekarni si bila.Hvala...pozzz Maja iz Osijeka spremam se kod dr.Lučingera privatno

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

molim vas lijepo da se sve dalje informacije o radu dr.L. i njegove nove klinike pišu na topicu o privatnim klinikama!

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila prije desetak dana u Mađarskoj po ljekove-merional,30 kom 52000 forinti-oko 200 eura. Suprefact spray 9000 forinti.
    Ja bi trebala kod dr.Lučingera privatno na postupak početkom 12.mj.pa me zanima ide li koja cura tamo u to vrijeme,bilo bi zgodno imati društvo

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tinkice imaš li već zakazan termin?Ja bi trebala na dogovor pa ak bude sve ok kontam da krećem u postupak početkom 12.mj.Ako želiš društvo javi se

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj MAJA14 prvotno napisa Vidi poruku
    Tinkice imaš li već zakazan termin?Ja bi trebala na dogovor pa ak bude sve ok kontam da krećem u postupak početkom 12.mj.Ako želiš društvo javi se
    Draga Maja,meni je u subotu bila punkcija u četvrtak je transfer,nadamo se najboljem.... )

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga Maja,meni je u subotu bila punkcija u četvrtak je transfer,nadamo se najboljem.... )
    Od srca ti držim fige da više ne moraš u nikakve postupke...ja malo nisam u toku pliz ako ti se da odgovori mi kod koga si bila i kako je prošlo...Hvala i sretno

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

snow ja sam iz broda bila u petak u mađ. po ljekove ,za 15 merionala,suprefackt i cijela kutija choragon znaći u kutiji ti je tri komada ,platila 180 eur ilil oko 45 000 forinti,bila sam u siklosu,kontaktiraj me na pp poslat ču ti br.tel,ja sam od danas krenula ušmrkavati u srijedu idem na prvu folikolumetriju..

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

merional je odprilike 7-8 € a neka od cura će ti već dati broj ljekarne da ih naručis i onda odes po njih bar je bio prije 3 godine
    Posljednje uređivanje od laky : 24.10.2010. at 22:27

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala vam

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

snow, jesi li odustala od Vinogradske?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

razočarana sam...kad sam došla kod dr K.pokazala sam mu svu dokumentaciju pa me poslao na inseminaciju samo zato što nisam to probala...kad mi je bio postupka imala sam malu upalicu ili tako nešto i nije mi ništa propisao da stavljam ili pijem za to...kad je dr otišao razgovarala sam sa biologom i kad sam mu rekla što sam prošla rekao je da nisam trebala pristati na inseminaciju...pa odakle da ja to znam da mogu odbiti nešto što mi dr. predlaže, nisam ja doktor da si određujem što ću si raditi...to je jako razljutilo MM a i mene da ne idem više gore...po cijenu da nikad više ne idemo u postupak...
    a i naučili smo na rad dr L tako pa se njemu vraćamo...zvala sam ga da vidim koliko su inekcije , da znam računati, pa me obradovao sa cijenom lijekova

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni nije rekao naziv, ali onda mislim da su to te...a ni ta cijena mi nije strašna za razliku od drugih...Tinkica jesi i ti kod dr. L...soriy na pitanju, nisam u toku...možda si negdje napisala

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

meni nije rekao naziv, ali onda mislim da su to te...a ni ta cijena mi nije strašna za razliku od drugih...Tinkica jesi i ti kod dr. L...soriy na pitanju, nisam u toku...možda si negdje napisala
    Nisam kod dr L,u Ljubljani smo u postupku. Ljekove kupili u Arkadu u Pećuhu.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure nemojte se ljutiti, ali zar ne bi bilo bolje da o IVF centru i dr. L. pričate na PDF Privatne klinke? Malo je zbunjujuće za one koji idu ili planiraju ići baš na VV

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Cure nemojte se ljutiti, ali zar ne bi bilo bolje da o IVF centru i dr. L. pričate na PDF Privatne klinke? Malo je zbunjujuće za one koji idu ili planiraju ići baš na VV
    X
    potpisujem malo zbuni

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A na Privatne klinike cure traže info koje pišete ovdje.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

slažem se
    nisam ovih dana stigla detaljno pratiti, ali zuato ću vas sada zamoliti
    rekla bih da je prijelazni rok prošao
    dr.L. je započeo privatno s radom.

Molim da se sve dalje informacije o radu dr.L. i njegove nove klinike pišu na topicu o privatnim klinikama!
    ovdje - http://forum.roda.hr/threads/58128-P...02#post1726402

Hvala

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Potpisujem, bez ljutnje cure, možete vi nekada navratiti i nas nešto upitati kako na VV.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš sam o ovome razmišljala ovih dana i danas definitivno odlučila predložiti kad evo već imam više istomišljenika, stvarno je zbunjujuće, dr. Lučinger je sada privatnik kao i njegova klinika i tamo spada

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok cure,
    mi smo bili na postupku u 6mj i sada je opet stiglo vrijeme...sutra mi je treći dan, sada kako vidim po vašim iskustvima - prvo će krenuti kontracepcije, onda pikice...a ja sam se ponadala kako ću već sutra početi sa pikanjem...ništa, sve koje se već pikate želim vam što manje nuspojava i što više "rezultata", vi koje ste već u horizontali...nek vam je sa srećom ...držite figice sutra da sve prođe o.k.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj slow prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure,
    mi smo bili na postupku u 6mj i sada je opet stiglo vrijeme...sutra mi je treći dan, sada kako vidim po vašim iskustvima - prvo će krenuti kontracepcije, onda pikice...a ja sam se ponadala kako ću već sutra početi sa pikanjem...ništa, sve koje se već pikate želim vam što manje nuspojava i što više "rezultata", vi koje ste već u horizontali...nek vam je sa srećom ...držite figice sutra da sve prođe o.k.
    mislim da ćeš odmah sutra u postupak, ljekova ima..
    Mislim da je cure slao na kontracepcijske jer se čekalo da dođe biolog (18.10.)..

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Šiškica, hvala ti, hvala ti ...sutra ujutro je pregled, ali tako sam već nestrpljiva od čekanja, tako da mi još mjesec dana nebi najbolje leglo ...u prvom postupku sam bila na yaz kontracepciji i to dva mjeseca...a u biti imamo loš spermiogram, pa ni to ne znam zašto...

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure koje ste u postupcima, da li se zamrzavaju js na VV?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste u postupcima, da li se zamrzavaju js na VV?
    generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).

Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.

Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).

Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.

Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.
    Znam da se su se zamrzavale js na VV jer sam i imala jednu taku neuspjelu trudnoću. Zanima ma da li se i sad u novoj postavi sa novim embriologom zamrzavaju js?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joj sorry Gala nisam shvatila iz tvog pitanja ali sam i zaboravila da si upavo ti imala trudnoću iz postupka s odmrznutom j.s.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Eh tulipan, ali ti možeš reći da hoćeš oploditi 3 i da ćeš ih sve vratiti, a kad dođe transfer i kažu ti koliko ih zaista ima i kakve su kvalitete, ako su predobre kvalitete reći da ne želiš 3 nego 2 jer se bojiš trojki a da nisi znala da će tako ispasti. I to je sve po zakonu, a u biti ti povećava šanse za trudnoću, i objektivno govoreći, bolji je izbor za pacijenta (ako ne postoje moralne prepreke kod pacijenta zbog mogućeg bacanja jednog zametka). Jer nigdje u zakonu ne piše da se svaki zametak mora ženi vratiti. Dapače, piše da se ne smije kultivirati poslije 14. dana. Tak da ak se ostave u kulturi 7 dana (što je dozvoljeno), to je kao da ga bace, jer se tada više ne može vratiti ženi (odnosno može se vratiti ali slabe vajde od toga kad više nema šanse za implantaciju).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, papir se potpisuje prije oplodnje, prije nego što se zna kvaliteta embrija, a pacijentice ionako info o kvaliteti dobivaju od dr-a, ako se ne varam.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pino, ako sam dobro popamtila, na VV-u se to nije dozvoljavalo, tj. onoliko koliko se oplodi, toliko se mora i vratiti (bez obzira što je zakon tu nedorečen i u zakonu to izrijekom ne piše, pa se ulazi u onu rubriku "tumačenje zakona") - traži se od žene da potpiše takav nekakav papir u tom smislu, jesam dobro skužila, VV-ovke?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.10.2010. at 17:29

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure,kakvo je stanje gore, ima li gužvi...ja sam naručena za četvrtak...ima li se smisla nadati da uđem u postupak sljedeći mjesec

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,kakvo je stanje gore, ima li gužvi...ja sam naručena za četvrtak...ima li se smisla nadati da uđem u postupak sljedeći mjesec
    Pa gužve nije u subotu bilo, a za ostale dane neznam i ja sam u četvrtak gore, ali rano ujutro. A što se tiće ulazak u postupak mislim da bi mogla kao što je rekla šiškica ljekova ima, e sada drugih faktaora ovisi. Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    Romanica, ja sam sutra ujutro gore pa javim kakva je situacija...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •