Još me nešto zanima na nalazu mi piše da ću trebati i 2 kutije Hiramycin kapsula zašto mi to treba....
Još me nešto zanima na nalazu mi piše da ću trebati i 2 kutije Hiramycin kapsula zašto mi to treba....
Posljednje uređivanje od Ela28 : 27.10.2010. at 21:52
ako je stimulirani nemas vise troskova
Cure,može li mi netko reči da li se može pravno i psihološko savjetovanje obaviti u mjestu stanovanja
Cure trebala bih HITNO broj mobitela dr. Kniewalda, bila bih neizmjerno zahvalana da mi ga posaljete na pp.
nisam ti mogla poslati pp, imaš poruku na fejsu
hvala Gabi srce si, ocistila sam inbox![]()
Što je cure pa zar ni jedna nema ništa reći. Ja bila u četvrtak i bilo nas je oko 10-12 cura brojala sam i one za punkciju. Lagano opuštena atmosvera i ima nova ginekologica koju podučava dr.A. Ne znam da li je to zamjena za dr.L Mislim ona me je pregledavala o dr.A joj je objašnjavao. mislim da sam vidjela i još jednu biologicu, ali za nju nisam sigurna. Sutra sam gore pa budem malo sve pitala sestre.
nana1976 bas ti hvala na friskim informacijama, obavezno pisi sve novosti.U kojoj si sada fazi? Drzim fige i nadam se da popijemo neku trudnicku kavicu uskoro.Pusa velika.
Jučer su bile dvije punkcije..
Danas nisam skužila koliko je bilo čega. Cure su imale vrećice sa sobom -znači bile su punkcije i transferi. Bila su četiri para..
ta je dr. Jukić-Pavan, do sada samo radila kao porodničar, bar koliko ja znam. Bila nešto kratko u Mariboru na edukaciji
Ružice za sada sam na 3 gonala, 9dc 3-4 jajne-folikula neznam sutra ti javim nastavak.
Da ta doktorica je bila jučer, danas ju nisam vidjela..
Jučer je očito bila i na punkcijama..
ajde, to bar znači da su dobili liječnika, dakle znamo:
- da imaju tri biologa, jedan je Kniewald a druge dvije bez ikakvog prethodno iskustva
- da imaju 2 liječnika, imaju Alebića, MPO liječnika s 3,5 g. iskustva, imaju novu liječnicu bez prethodnog iskustva
- imaju 1-2 punkcije dnevno
Čekamo prvu trudnoću ako se ne varam.
Kakve su stimulacije sad gore? Jel se ide i dalje u blage stimulacije (klomifen i par gonala/menopura) ili idu sa supresijom, pa ovisno o pacijentici 2-4 gonala/dan? Koliko j.s. dobivate?
što se se dešva sa pacijentima od dr lučinger,sada kada više gore ne radi?da li se zna kada će početi sa radom?
Hej, cure! Ja sam u postupku kod dr L...ali buduci mi je to prvi put, zanimaju me dvije stvari - dok sam u postupku, tj pikanju Gonalima smije li se keksati?(mislim da mi je to na psihickoj bazi) i vrijedi li prije punkcije, tj kada mm dodje dati uzorak isto pravilo apstinencije kao i pred izradu s-grama?
Hvala svima
![]()
Cure s pitanjima za dr. L pišu na temi privatne klinike..
A što se tiče stimulacija koliko sam skužila ima varijanti Klomifemi + menopuri ili gonali a ima i kratkih stimulirani od 3dc Menopuri..ide se svakako na manje js..
Koliko sam skužila ima lijekova al ima malo parova u postukpku tj. nije gužva.. I moram reći da je gore sablasno i tužno onako prazno.. Nema one gužve, žamora, priče i pozitivnog ozračja..
Kad se samo sjetim svojih punkcija, transfvera i inseminacija kako su cure bile pozitivne, vesele i šaljive ..uvjek bi svu bol, iščekivanje podnijela puno lakše zbog tog pozitivnog ozračja..
a sad nažalost jaaaadno je gore i tužno..
Darkice apstinencija je potrebna prije davanja uzorka ali ne mora biti 5 dana moze 2-3, sve do tada sexaj se slobodno a poslije punkcije isto ako mognes naravno
Nana 1976 ~~~~~~~~~~~~~~~
Siskice tocno slikovito mogu zamisliti situaciju gore![]()
Darkica nisam mislila na tebe..
a što se tiče apstinencije kažu da je za davanje uzorka najbolje 3 dana..
i ja se toga držim.. a ostalo vrijeme naravno koliko mogu ili nemogu..![]()
Ja se spremam u srijedu kod dr. A. Može li mi koja reći što mogu očekivati? Rekao mi je da nabavim Femaru i da s njom dođem kod njega. Da li to znači da mi se moj prvi AIH smiješi?![]()
Evo da javim danas je gore bilo malo više cura ili parova. 3 punkcije, 1 transfer. Naručena u 7:30 došla na red u 10:15. Vadila krv i čekala nalaze i bila sama i zadnja do 12:15. Danas isto nije bila nova doktorica. Gore sam u ponedjeljak na punkciji i mislim da ima još 3 cure popravlja se.
hej curke..
jel koja od vas trebala zvati prvi dan menstruacije da se naruči za treći? kak to ide? jel se sestre ne bune da je prekratak rok za narudžbu?
nana1976 ti si već u punom zaletu, sretno!!!!!!!!!
šiškicei tebi ofkors
Posljednje uređivanje od nataša : 30.10.2010. at 22:16
Joj nana1976, kad se sjetim aVV prije kad je bivalo po 10-ak punkcija i isto toliko transfera a gore se zavrsavalo tek u poslijepodnevnim satima...
Sretno svima na VV a posebno tebi nana i Siskici.
Šiškice vidimo se.
Nataša da evo me na punkciji drugčije reagiram na gonalima. Kada si ti gore.
Ružice Znam da je prije bilo do lifta da se naručiš sestri i dva doktora su radila, sada je malo naspram toga, odnosno ništa. Ali kakva je situacija kažem da ide na bolje, barem se nadam.
Mislim da se ipak koliko toliko situcija poboljšava ako se to može tako reći.![]()
Cure koje ste koristile tablete Yasmin.Jel bi vam ciklus uranio ili malo zakasnio...Ja trebam dobiti ovih dana i isto se naručiti za 3.dan ciklusa.
Kada pijem yasmin 21 dan nakon prestanka 2-3 dana dobijem
Tinkica super kad ti idu na blastice![]()
Jao,u totalnoj sam komi...nadam se da će sve biti ok,baš sam sva u strahu i ne mogu si pomoći da ne razmišljam kako će mi se iskomplicirati nešta![]()
Danas je gore bila gužva.. nisam skužila koliko čega ima.. negdje oko tri punkcije i nekoliko transfera..
Nana će bolje znati..
Bok, cure! Imam pitanje...danas sam dobila zadnje 3 ampule Gonala F i dr mi je rekao da ušpricam Suprefact u 13, 19 i 23:30, a da si u međuvremenu, tj u 23:00 dam štopericu u ruku ili debelo meso. Sada sam otvorila kutiju Brevactida da vidim kako to izgleda i tri su ampule Brevactida i tri bočice s tekućinom.rekao mi je da koristim jednu tekućinu i dvije ampule, a treću donesem u srijedu kada idem na punkciju. Pitanje...budući u pakiranju Brevactida nema šprice i igle, smijem li koristiti one iz pakiranja Gonala? Ili moram kupiti novu? Jer mi je od Gonala ostalo dosta šprica i igala, a neću ih više koristiti...I opet pitanje....budući je tekućina u staklenoj bočici, nju moram malo razrezati pa slomiti ili je mogu samo tako prekinuti (na bočici je već označeno crtom gdje)...Hvala vam puno.
Mislim da možeš bez problema koristiti iste igle i za štopericu .. samo da su sterilne(zapakirane i nove)..
A ove bočice s tekućinama se uglavnom lome. Moraš prstom lupiti po vrhu da se tekućina spusti u donji dio i zatim prelomiti gdje je točka ili crtica.. it o je to..
sretno.
Jel bolje štopericu dati u rame ili debelo meso? Da očekujem peckanje? Hvala ti, Šiškice
ja sam ju uvjek dobivala u guzu.. mislim da se tako daje gotovo uvijek.
e jel boli i ne boli ovisi od onoga koji bode.. Kad daju sestre na VV je super ..
a u Vinogradskoj mi se noga ukočila, jedno 15 min. se nisam mogla maknuti..nije ni čudo jer mi je dala štopericu dok sam stajala..
valjda je sestra bila bijesna jer sam pacijent s VV a došla k njima..( to je bilo ono kratko vrijeme kad se nisu davale štoperice na VV-u)