Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
Dobila sam mengu danas i hvala bogu na utrogestanima, ne znam bih li bez njih ikada i dobila m., ovako kao satić, tri dana nakon što ih prestanem uzimati, bum.
U petak idem gore, 3. dc, pa, nadam se, konačno prvi AIH. Samo pitanje, kad idem na pregled taj 3.dc, jel dolazim gore kao za folikulometriju, rano, ili kasnije kao za pregled?

Ružo, ti si bila na klomifenima prije aih-a, pa štoperica? Koliko si imala zrelih folikula?
Prvi put nisam nikako reagirala, AIH mi je rađen 21 dc, i po mom mišljenju se radilo tek toliko da se odradi. dr. mi nije želio ništa reči. e sad na drugom AIH-u, isto nije baš bio pričljiv, al tam na papiru sam pročitala pod folikul- 16/16. sad dal su bila dva veličine 16 ili jedan 16/16, nemam pojma. samo je rekao dr da sve dobro izgleda i da niš ne pitam. neznam dal je samo samnom tako da "bolje da ništ ne pitam" ili je to normalno. bila sam na klomifenima od 3-7 dc. prvi put 2x1, drugi puta 3x1. prvi puta jedna injekcija štoperice, drugi puta dvije.
ja sam danas počela s utrogestanima, zbog onog krvarenja. tako da planiram kroz 2 tjedna krenuti na 3 AIH