Stranica 34 od 59 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hello cure,
    evo da se i ja priključim, čitam vas već neko vrijeme ali nikako da se odlučim nešto i reći...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    hello cure,
    evo da se i ja priključim, čitam vas već neko vrijeme ali nikako da se odlučim nešto i reći...
    pozdrav....dobro nam došla

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dobro došla, Kitty
    Hvala na podršci cure, samo neka bude jajnih stanica, javim sve sutra, naravno.

Ružo, mislim da nova dr. radi sama, ali nisam sigurna

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ipak ću sutra računati kao 1.dan. Samo mi brlja. Valamala sretno sutra. Mislit ćemo na tebe.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala eva133 za mene su i ovo sto si napisala jako bitne informacije a naravno da zelim cuti sve detalje pa se nadam da ce cure pisati o svemu.
    ValaMala pretpostavljam da si i ti od nekog usput cula da je dobro piti Andol100 radi prokrvljenosti itd ali uvijek uvijek moramo biti svjesne da mi nismo te koje mogu trebaju i smiju nekome preporuciti da ga trose na svoju ruku i bez konzultacije s lijecnikom.Napisala si da je recept provjeren pa se nadam da si i sama taj Andol100 pila na preporuku lijecnika.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, a jel rade prirodnjake nakon neuspjelih stimuliranih postupaka i uopće jel ih rade? rade li s femarom i klomifenima IVF, to je ponekad bitnije za cure koje imaju neuspjele stimulirane postupke ili su low responderi?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

baš nekako manjka informacija s Vuka, što i kakvi se postupci rade, koliko opterećenja, trudnice?????

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Cure SRETNO
    I mja vam se uskoro priključujem, čekam M

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala cekamo izvijesce!Nadam se da ipak nije bilo previse bolno,a da je rezultat punkcije sjajan!!!!
    Posljednje uređivanje od Sela : 24.01.2011. at 11:42

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej curke, evo me konačno natrag.
    Uglavnom, punkcija nije bila nimalo bolna, punktirao je 4 folikula i dobila sam 1 jajnu stanicu. Malo sam razočarana, a opet moglo je biti da ne bude ni jedna. Kako je dr. rekao, ako je to ta, onda će biti i bebica...

Bilo je na punkciji 6 cura, hrpa jajnih stanica i sve su odlučile oploditi po tri. Nakon nas su bila 4 transfera i 1 inseminacija. Poslije nam je prvo sestra piknula brevactid, pa smo dobili upute - utrići 3x2 i ceporex 2x2, a onda je dr. Kniewald došao razgovarati s nama. Danas poslije 13 ću ga zvati da vidim kakva je ta moja jedna staničica, a sutra poslije 10 da vidim je li se podijelila.

Uglavnom, sve smo ponovo gore u srijedu, pa ćemo znati kada će biti transfer i svim srcem se nadam da će ga za mene biti. Eto toliko od mene za sada, odoh u horizontalu s utrićima...

E da, nakon ove punkcije, odustala sam od bijega u Petrovu...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom, punkcija nije bila nimalo bolna, punktirao je 4 folikula i dobila sam 1 jajnu stanicu. Malo sam razočarana, a opet moglo je biti da ne bude ni jedna. Kako je dr. rekao, ako je to ta, onda će biti i bebica...

Bilo je na punkciji 6 cura, hrpa jajnih stanica i sve su odlučile oploditi po tri. Nakon nas su bila 4 transfera i 1 inseminacija. Poslije nam je prvo sestra piknula brevactid, pa smo dobili upute - utrići 3x2 i ceporex 2x2, a onda je dr. Kniewald došao razgovarati s nama. Danas poslije 13 ću ga zvati da vidim kakva je ta moja jedna staničica, a sutra poslije 10 da vidim je li se podijelila.

Uglavnom, sve smo ponovo gore u srijedu, pa ćemo znati kada će biti transfer i svim srcem se nadam da će ga za mene biti. Eto toliko od mene za sada, odoh u horizontalu s utrićima...

ajde super baš mi je drago da je prošlo dobro,sad odmaraj i 1 ali vrijedna,držim fige za transfer

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to se zove post, hvala ti draga.Ako sam dobro skuzila ti si bila na klomifenu, naravno da bi bilo idealno da je bila jos koja jajna stanica ali i ova jedna moze biti itekako vrijedna.Bas ih je dobro Kniewald opisao, kao pahulje snijega.Drago mi je da se dobro drzi i sigurna sam da te i sutra cekaju jako dobre vijesti a za par dana i transfer.Nastavi nam pisati ovako sadrzajno.Pusa!

Zanima me ima li koja curka koja ide u stimulirani postupak, i ima li koja od vas osobnog iskustva s novom doktoricom i kakvog?
    Hvala na podršci, jako vibram u srcu za u našu jednu mrvicu... Da, bila sam na klomifenima, to mi je trebao biti prvi AIH, ali se dr. nije usudio zbog velike mogućnosti višeplodne trudnoće. I drago mi je, jako. Ukoliko ne uspije, mislim da ću razgovarati s njim da idemo dalje na IVF, a zaboravimo AIH priču.

E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E da, pitanje, što mislite, ukoliko bi išli na IVF, bi li bilo dobro da jednostavno pokušamo s 3x1 klomifenima, umjesto one jake stimulacije, pošto sam ovako dobro odreagirala na 2x1 klomifene? Naravno, to će biti odluka mog doktora i slušat ću ga, ali me čisto zanima kako razmišljate o tome...
    Ja se iskreno nadam da ces ti vec sad biti trudnica i da neces morati lupati glavu doziranjem, stimuliranjem, punkcijama itd.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

držim ti fige da bude sve ok, i da bude na kraju veliki +

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma to i ja znam pa nije mi ovo prvi postupak nego treći nego me nikad sestra nije naručivala u određeni sat nego bi rekla dođite ujutro ali vjerujem da neću baš čekati 11h nego ću doći ranije kao i prije pa kad prozove prozove
    meni je dr A rekao da sada naručuju na sat, ja bila naručena u četvrtak u 11 a u pola 12 sam već bila unutra! skoro sam u nesvijest pala...rekao mi je dr A da sada naručuju okvirno na sat, kako bi se smanjilo čekanje i gužva

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala znaci Strelec je zvisio????
    Drago mi je da je bilo podnosljivo pa makar pod cijenu
    da nam svima skupa das nogu!!!!
    I neka bude beba!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zvala sam biologa i rekao je da j. stanica izgleda dobro. Baš je čovjek krasan, dugo je popričao sa mnom, rekao da je svaki ciklus različit, kao i svaka j. stanica, kao pahulje snijega i da je to možda baš to. Uglavnom, sutra ga opet zovem pa ćemo znati je li se oplodila. Samo neka je vrate mami...

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Naručila me sestra za srijedu u 11:15h iako ću ja doći dosta ranije ima li smisla da odmah idem gore ili tek u to vrijeme mislim jer prozivaju baš po rasporedu ili kako tko preda uputnicu ?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Naručila me sestra za srijedu u 11:15h iako ću ja doći dosta ranije ima li smisla da odmah idem gore ili tek u to vrijeme mislim jer prozivaju baš po rasporedu ili kako tko preda uputnicu ?
    hej ja sam gore išla još dok je bio dr.L,pa sad neznam točno kako je ,al onda je bilo nepotrebno dolaziti ranije jer su najprije na redu punkcije,transferi,AIH pa dok njih otpusti pa ostali pregledi,ali kažem tako je bilo prije,sad neznam

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ujutro su ti od pola 8 prvo folikulometrije. Dr. u 9 jurca u salu i sad ovisi koliko tamo ima postupaka - prvo idu punkcije, pa transferi, pa inseminacije. Nakon toga idu naručene pacijentice koje su se javile sestrama i, koliko sam ja shvatila, nema nekog reda, ne kužim kako zove unutra, nekim svojim rasporedom valjda.

Također u to vrijeme ulaze natrag k njemu na kratko i cure koje su bile na punkciji, na kratak dogovor oko oplodnje j.s. i da dobiju papir s propisanom terapijom i tako to. Uglavnom, za preglede nema nikakvog smisla dolaziti ranije, a ovih dana je tolika gužva gore da svima savjetujem da ponesu knjigu i puno strpljenja

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ujutro su ti od pola 8 prvo folikulometrije. Dr. u 9 jurca u salu i sad ovisi koliko tamo ima postupaka - prvo idu punkcije, pa transferi, pa inseminacije. Nakon toga idu naručene pacijentice koje su se javile sestrama i, koliko sam ja shvatila, nema nekog reda, ne kužim kako zove unutra, nekim svojim rasporedom valjda.

Također u to vrijeme ulaze natrag k njemu na kratko i cure koje su bile na punkciji, na kratak dogovor oko oplodnje j.s. i da dobiju papir s propisanom terapijom i tako to. Uglavnom, za preglede nema nikakvog smisla dolaziti ranije, a ovih dana je tolika gužva gore da svima savjetujem da ponesu knjigu i puno strpljenja
    Ma to i ja znam pa nije mi ovo prvi postupak nego treći nego me nikad sestra nije naručivala u određeni sat nego bi rekla dođite ujutro ali vjerujem da neću baš čekati 11h nego ću doći ranije kao i prije pa kad prozove prozove

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mene je sestra rekla za sutra samo neka dođem poslije 10, tako da pretpostavljam da će biti tko kada preda uputnicu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ela28, vjerujem da ti sestre nisu bez razloga dale bas takav termin, ti kako god hoces ali zasto bi gore sjedila bez veze, mozes eventualno doci ranije da predas uputnicu a onda odes u setnjicu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Ela28, vjerujem da ti sestre nisu bez razloga dale bas takav termin, ti kako god hoces ali zasto bi gore sjedila bez veze, mozes eventualno doci ranije da predas uputnicu a onda odes u setnjicu.
    potpisujem ...mada i sjedenje u čekaonici ima drazi upoznavanja

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bravo Valamala na hrabrosti za punkciju. Ipak znači nije tako strašno. Držim ti fige da sve bude ok. Eto vidiš sve je nekako dobro krenulo. Ja sam u srijedu gore. Naručena sam u 10 i 15. Doći ću i ja ranije jer dolazim busom. Onda se vidimo gore.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

RuzicaSB šta ti nisi bila pacijentica dr.L?

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Evo, ja sam bila kod nove doktorice dva puta, pregled i konzultacije.
    Za sad su dojmovi jako pozitivni...dr. je simpatična, pristupačna,.odgovorila mi je na sva pitanja i posvetila mi je puno vremena (pa se nisam osjećala ko broj ). Jedino ne znam koliko je samostalna u radu..tj. dali sama radi punkcije i transfere.
    Najviše mi se dopada što ne odugovlači... pregled je bio u 12. mj. a za postupak smo zapisani za 3 mj.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    RuzicaSB šta ti nisi bila pacijentica dr.L?
    da bila sam njegova pacijentica dok je radio na VV zato sam sada jos uvijek neopredijeljena.
    MalaVala bravo za mrvicu, samo nek se ona dijeli, vidjet ces da ti planovi za dalje nece trebati.pusa

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Samo jedna digresija za nove cure....

Da je meni pamet ova bila prije 3 godine, ne bih se nikada odlučila za mladog i neiskusnog doktora jer je kod njega manja gužva, jer je simpa, jer mi na sva pitanja odgovori, jer je zgodan, jer... nastavite niz!!! Nikada...

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku

Da je meni pamet ova bila prije 3 godine, ne bih se nikada odlučila za mladog i neiskusnog doktora jer je kod njega manja gužva, jer je simpa, jer mi na sva pitanja odgovori, jer je zgodan, jer... nastavite niz!!! Nikada...
    tako je draga, nemam ništa protiv nove dr., dapače, ali da me netko šopa hormonima tko nema bar 1-2 g iskustva u tom području, uh

želim svima puno sreće u postupcima,

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku

Veliki potpis na ovo

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bok svima! nova sam na forumu...imam par pitanja i uvodnu pričicu...naime pacijentica sam dr.L.,u postupak sam trebala ići u 06/2010,međutim imala sam smrtni slučaj u obitelji te sam nazvala dr.L.i odgodili smo za na jesen,a onda sve znamo što se dogodilo..dr.L.mi je rekao da se strpim i kako bi on trebao dobiti ugovor sa HZZO-om što se još uvijek nije dogodilo .... odlučila sam ići kod dr.A....sestra je,klasika,rekla da nazovem 1.dan m.tako da ću biti gore za 10-ak dana...a sada pitanjabzirom imam karton sa svim prikupljenim na VV koliko ću čekati postupak?uvažava li se to što nisam nova na VV?koliko godina ima dr.A.i kakav je u komunikaciji sa pacijentima?unaprijed hvala

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Inače, curke, pametnjakovička, našla sam novu stvar oko koje ću se uzrujavati. Čitam bez veze neke postove ovdje na forumu i naletim na temu o TSH, hormonu štitnjače. Moji nalazi su 4,3, što ih stavlja u okvir referentnih vrijednosti na nalazu, a sad čitam da je za postizanje trudnoće potrebno imati TSH 2. Ma, ponekad mi se čini da je bolje ništa ne čitati. Naravno, sad se pitam trebam li endokrinologu i bla bla... Ipak, odlučujem pustiti to sad na miru, vadila sam hormone naknadno i na VV - nisam vidjela nalaz, no dr. mi nije ništa rekao o TSH ili da je problematičan, pa pretpostavljam da je bio u normali. Ako dođe do neg. tete-bete, pitat ću ga o tome...

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

cure..hvala na mišljenjima....
    ja sam u postu samo iznesla svoje iskustvo i time odgovorila na prethodne upite.
    jest da sam nova ali smatram da na uspješnost postupka ne utječe samo izbor doktora...tu su i biolog, opće stanje tijela i duha, faktor sreće...a i podrška na forumu puno znači
    bye svima!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

"Jajna stanica izgleda lijepo i lijepo se podijelila. Transfer možemo očekivati za sutra." Dr. Kniewald, malo prije na telefon!

Curke moje, izgleda da je moja mrvica ipak jedna ali vrijedna! Samo neka se nastavi dijeliti, a onda fino primi za svoju mamu na sljedećih 9 mjeseci.

Uglavnom, sutra sam ujutro gore već u 8, pa ako Bog da, doista transfer! Kako ćete me prepoznati? Ja ću biti ona koja izvan sebe, haha... Imam dugu kosu smeđu, imat ću ruksak sa stvarima, pa ako netko bude gore i želi, slobodno se javite...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

"Jajna stanica izgleda lijepo i lijepo se podijelila. Transfer možemo očekivati za sutra." Dr. Kniewald, malo prije na telefon!

Curke moje, izgleda da je moja mrvica ipak jedna ali vrijedna! Samo neka se nastavi dijeliti, a onda fino primi za svoju mamu na sljedećih 9 mjeseci.

Uglavnom, sutra sam ujutro gore već u 8, pa ako Bog da, doista transfer! Kako ćete me prepoznati? Ja ću biti ona koja izvan sebe, haha... Imam dugu kosu smeđu, imat ću ruksak sa stvarima, pa ako netko bude gore i želi, slobodno se javite...

super,ma bit će to jedan veliki +

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ružicasb evo ja sam jedna od cura sa VV. koja se razbježala u drugu bolnicu (Sveti Duh)....fali mi VV !

Sretno curama u postupcima!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ja bila danas, 3dc. idem opet u ponedjeljak da vidimo ako raste koji folikul. inače sam bila naručena na poslije 10, a na redu sam bila u pola12. koliko sam shvatila da doktorica radi sama, da je danas bilo 4 punkcija, a za ostalo neznam. jer smo mi ostale bile sve samo za pregled.
    vala mala držim ti fige za sutra. imaš veliku sreću da si uspijela dobiti toliko folikula iz prve, i ova mrvica koja se dijeli će biti dobitna

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja bila danas, 3dc. idem opet u ponedjeljak da vidimo ako raste koji folikul. inače sam bila naručena na poslije 10, a na redu sam bila u pola12. koliko sam shvatila da doktorica radi sama, da je danas bilo 4 punkcija, a za ostalo neznam. jer smo mi ostale bile sve samo za pregled.
    vala mala držim ti fige za sutra. imaš veliku sreću da si uspijela dobiti toliko folikula iz prve, i ova mrvica koja se dijeli će biti dobitna
    Jesi li na klomifenima sada? 2x1 pet dana? Ti si kod Alebića, jelda, ovo za doktoricu si pisala samo informativno?
    Samo mislim na svoju mrvicu, da mi se ne prestane dijeliti i da je sutra smjeste na sigurno...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Ružicasb evo ja sam jedna od cura sa VV. koja se razbježala u drugu bolnicu (Sveti Duh)....fali mi VV !

Sretno curama u postupcima!
    lberc često te se sjetim i baš sam se pitala gdje što je s tobom.
    Draga, sretno u "novoj" klinci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i naravno svima nama će VV nedostajati

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    lberc često te se sjetim i baš sam se pitala gdje što je s tobom.
    Draga, sretno u "novoj" klinci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i naravno svima nama će VV nedostajati
    I ja se tebe često sjetim,ništa ne pišeš u kojoj si fazi,gdje si ti,jesi ostala na VV?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Super, vidiš da sve ide kako treba. Sutra sam gore pa ću ti i u živo poželjeti sreću. Valjda ću te skužiti.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Super, vidiš da sve ide kako treba. Sutra sam gore pa ću ti i u živo poželjeti sreću. Valjda ću te skužiti.
    Budeš ziher, kako ti izgledaš, daj neki hint
    Inače, jučer je bila luđačka gužva ujutro, tko zna kako će biti sutra

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Budeš ziher, kako ti izgledaš, daj neki hint
    Inače, jučer je bila luđačka gužva ujutro, tko zna kako će biti sutra
    Imam smeđu kosu do ramena.Imat ću sive gležnjače i sivu torbu. Šta ću obući još ne znam. Doći ću poslje 9 jer mi tako stiže bus. Bit će i sutra gužva kladim se.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam smeđu kosu do ramena.Imat ću sive gležnjače i sivu torbu. Šta ću obući još ne znam. Doći ću poslje 9 jer mi tako stiže bus. Bit će i sutra gužva kladim se.
    Super, vidimo se. Ja sam gore od 8, a vjerojatno ulazimo u salu oko pola 10 ako bude transfera... Javi mi se. Imat ću dolje trenirku i tenisice i neku majicu.

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej curke,bila sam danas na 2 folik. folikulići 20/19/19/18/16 i još 10-tak manjih,danas štoperica i u četvrtak punkcija,nadam se stanicama i jako se veselim,bit će tot. anestezija pa će taj dio bit lakši
    šef mi i nije bio baš najsretniji,al ljudi moji ja idem po svoju bebu,pa nek se on fućka

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    hej curke,bila sam danas na 2 folik. folikulići 20/19/19/18/16 i još 10-tak manjih,danas štoperica i u četvrtak punkcija,nadam se stanicama i jako se veselim,bit će tot. anestezija pa će taj dio bit lakši
    šef mi i nije bio baš najsretniji,al ljudi moji ja idem po svoju bebu,pa nek se on fućka
    Sretno sretno, prekrasno!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    držim ti fige

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sutra transfer ako se malena nastavila lijepo dijeliti, a ja sam sad naravno u hrpi glupavih pitanja. Naime, nakon samog transfera se odhoda odmah do stola blizu i tamo se leži s malo podignutom guzom kakvih 10-15-ak minuta, a onda se ide doma. Ima li veze to hodanje itd... ne bi li bilo bolje da se duže leži... kako to utječe na j. stanicu, nije li cerviks ipak još malo otvoren zbog katetera... ma sva sam si smiješna s toliko nade, straha...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •