Stranica 39 od 59 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Valamala jesi ti radila test ili čekaš? Nisam u toku, sorry. Možda si i napisala.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ruža i Eva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!!! Veselo i pozitivno i javite nam kako je prošlo! Zanima me hoćete li imati još jedan ultrazvuk prije same inseminacije, ma sve me zanima...

Radila sam test jučer usred dana i bio je negativan, no svi mi kažu da je 11. dan nakon ET prerano za testiranje. Na testu kaže da treba biti jutarnja mokraća i to najranije prvi dan propuštene menge, a to je tek u srijedu. Tako da se ne uzrujavam previše zbog minusa, premda bi bilo predivno da je bio plusić, pa da veselije čekam betu...

Bilo kako bilo, samo neka dođe taj petak, pa da znam što dalje...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne mogu vas dočekati da se javite!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo gotova i 3 inseminacija. prije sam imala ultrazvuk i dr. kaže da je folikul puknuo. kao da je to dobro, al mene brine dal je?????
    bila su danas dva transfera, jedna cura na odmrzavanju i Eva133 i ja AIH

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Čestitam! Ovaj dio je gotov, a sad čekanje... Nadam se da će ti biti lakše nego meni. Kako je bilo Evi, jel i njoj puknuo? Nemoj se brinuti, bitno da jajnu stanicu uhvate spermići i eto partija! Radio vam je doktor? Što slijedi, beta ili test? I kada?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam! Ovaj dio je gotov, a sad čekanje... Nadam se da će ti biti lakše nego meni. Kako je bilo Evi, jel i njoj puknuo? Nemoj se brinuti, bitno da jajnu stanicu uhvate spermići i eto partija! Radio vam je doktor? Što slijedi, beta ili test? I kada?
    Evi nije puknuo još, 22.2 urinski test na trudnoću. nije nam radio dr. već doktorica!! al bilo je ok
    sad na odmor
    Vala još je malo preostalo?? držim ti fige

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Joj, sitno brojim, kako se kaže... samo neka dođe taj petak, ovo čekanje je najgore... Dobro, to vam je za 14 dana, skroz ok, nije tako dugo, želim ti puno, puno sreće!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure evo i mene. Tek sad stigla. Morala ići s mužem okolo jer je on radio oko Zagreba. Sve je dobro prošlo. Došli smo ujutro pred 8 sati. Muževe su brzo prozvali, ali Ruža i ja smo čekale do pola 10. Moj folikul je bio taman kako treba ( tako kaže doktorica ). Ona nas je gledala. Ruži je pukao folikul, ali to nije presudno. Bila su dva transfera i jedna cura ide sa zamrznutim js, ali je danas bila na punkciji jer joj se pojavio jedan prirodni folikul i bila su 2 aiha. Eto, sad treba preživjeti duuuuga dva tjedna. Valamala strpi se još malo. Da ti bar bude pozitivna beta. Ma neka nam svima bude pozitivna beta. Pozdrav Ruži i curama što su danas bile u postupku.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo i mene. Tek sad stigla. Morala ići s mužem okolo jer je on radio oko Zagreba. Sve je dobro prošlo. Došli smo ujutro pred 8 sati. Muževe su brzo prozvali, ali Ruža i ja smo čekale do pola 10. Moj folikul je bio taman kako treba ( tako kaže doktorica ). Ona nas je gledala. Ruži je pukao folikul, ali to nije presudno. Bila su dva transfera i jedna cura ide sa zamrznutim js, ali je danas bila na punkciji jer joj se pojavio jedan prirodni folikul i bila su 2 aiha. Eto, sad treba preživjeti duuuuga dva tjedna. Valamala strpi se još malo. Da ti bar bude pozitivna beta. Ma neka nam svima bude pozitivna beta. Pozdrav Ruži i curama što su danas bile u postupku.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Eva i Ruža, nisam na koncu skužila, jel vam doktor rekao da napravite test ili idete vaditi betu?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eva i Ruža, nisam na koncu skužila, jel vam doktor rekao da napravite test ili idete vaditi betu?
    Rekao je da napravimo test, al ja ću vadit betu pa da se riješim neznanja

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Rekao je da napravimo test, al ja ću vadit betu pa da se riješim neznanja
    Slažem se s tobom. Sretno, draga

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala Vala, sad si već sigurno na iglama, meni sporo prolaze dani , a kamoli tebi
    Eva133, kad saznaš što je bilo s Elom javi, baš me zanima

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ela danas išla gore s mužem. On je dao svoj doprinos, a nju doktor nije ni gledao. Rekao joj da dođe u petak. Valjda će onda danas oploditi. Ne zna ni ona.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ne kužim za kaj je muž dao doprinos ako njoj nisu ništa radili ???

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    odmrzavanje jajnih stanica

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    odmrzavanje jajnih stanica
    Ok, sorry glupa sam ...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ok, sorry glupa sam ...
    Ma sve štima. Ni ja nisam bila jasna. Trebala sam i to spomenuti.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

predzakonska žena pa nema pojma

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    predzakonska žena pa nema pojma
    Jbg meni po novom zakonu nisu niš smrzavali...samo po starom moju nerođenu dječicu

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure jel znate uopće kako se zove nova doktorica, da je već jednom prestanemo tako zvati. Ja ju htjela jučer pitati ali zaboravila.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vala

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej draga moja, hvala, baš mi treba... Danas je ova cura koja je bila sa mnom na punkciji i transferu išla vaditi betu i sad čeka, a meni je kao da čekam svoje rezultate... Trebala je i ona vaditi sutra, ali ima neki roskasti iscjedak, pa ne želi više čekati.

Jesi ti vadila kad betu na VV? Ona je bila danas prije 8 i sestre su joj rekle da će je dr. nazvati iza 12 s rezultatima. Ja sam uvijek mislila da sama ideš po to. Ovo je koma, rekla je da će čekati do 12:15 (to je sad!) i zvati ga ako se do tada ne javi. Ja ću ih u svakom slučaju zamoliti da dođem gore, ako je minus, odmah mogu s dr. dogovoriti za dalje.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja nikad nisam vadila betu na vv. u privatnom labu je za sat vremena gotova i naprosto ja moram prva vidit nalaz, a ne da mi dr. saopći jer bi se mogla raspast, ovako kad vidim 0, stignem se malo sabrat prije nego javim dr.-u

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja nikad nisam vadila betu na vv. u privatnom labu je za sat vremena gotova i naprosto ja moram prva vidit nalaz, a ne da mi dr. saopći jer bi se mogla raspast, ovako kad vidim 0, stignem se malo sabrat prije nego javim dr.-u
    Slažem se, ja sam vadila tu kod nas u međimurju i mislim da nebih željela da netko to vidi prije mene!!! držim ti fige Vala, i ja sam nervozna za tebe!!!! javi čim prije

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Slažem se, evo curka mi još ništa ne javlja, ne znam, ja ću fakat moliti da dođem gore sama po te nalaze, ovo je užas. Mislim radi se o njenoj beti, a meni srce lupa ko blesavo. Ne mogu zamisliti kako je sad njoj kraj telefona...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zove gore doktora i ne može ga dobiti. Nema šanse da ću ja sutra čekati na poziv. Idem gore i želim papir u ruke

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dobila je rezultate. Nije trudna...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj Vala baš mi je žao. Sve nas pogašaju negativne bete jer se svi stavljamo u tu situaciju. Želim ti svu sreću sutra.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Vala baš mi je žao. Sve nas pogašaju negativne bete jer se svi stavljamo u tu situaciju. Želim ti svu sreću sutra.
    x
    ~~~~~~~~~~

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

žao mi je

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala držim fige za danas

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ValaMala, svi držimo fige i čekamo!!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala, nestrpljive smo...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vala, pa gdje si?? prije ću morati na posao kak se ti javiš??

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej curke, za javiti imam samo veliku 0, na žalost. No dobra vijest je da odmah krećemo u novi klomifenski postupak, pa ćemo vidjeti što i kako. Malo sam tužna, no doktor me utješio i opet uspio nasmijati. Evo i jedne lijepe vijesti. Samo jučer, na VV 3 nove trudnice! Sad samo da se i ovdje na forumu sve skupa malo zaokružimo... )

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hej curke, za javiti imam samo veliku 0, na žalost. No dobra vijest je da odmah krećemo u novi klomifenski postupak, pa ćemo vidjeti što i kako. Malo sam tužna, no doktor me utješio i opet uspio nasmijati. Evo i jedne lijepe vijesti. Samo jučer, na VV 3 nove trudnice! Sad samo da se i ovdje na forumu sve skupa malo zaokružimo... )
    ej, žao mi je, a tako sam čekala dobre vijesti prije nego odem na posao, baš sam se rastužila.
    kada krećeš, odmah ovaj mjesec???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A joj Vala. Žao mi je. Bit će bolje. Sad se okreni tom novom postupku i mora jednom uspjeti. Šta je rekao doktor, hoćeš opet na ivf ili su otvorene sve mogućnosti.
    Jesi ti tražila da odmah kreneš u postupak ili je on predložio.

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Malo sam odlučila posjetit ovu temu nadajući se lijepoj beti od tebe.... Drži se, glavu gore i držim fige za slijedeći postupak!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ela, baš mi je bilo drago što si mi danas prišla

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ela, baš mi je bilo drago što si mi danas prišla
    Ma ništa zašto ti se ne bi javila žao mi je zbog negativne bete drži se i kod mene nije bolje opet nisam došla do transfera nisu se stanice oplodile.

Pozdrav ruži i evi i ostalim curama sa foruma koje sam upoznala u ovih par dana puse

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Odmah, da. Prestala sam s utrićima, dakle mengu ću dobiti u pon ili uto, a 3.d.c. sam opet gore. Idemo s klomifenima, a mislim da će me staviti na istu dozu 2 dnevno (100mg) 5 dana. E sad ono što mene zanima - možda netko ovdje zna - kada bih pila veću dozu (3 dnevno) bi li to značilo potencijalno i više folikula ili? Mislim, ne pada mi na pamet raditi ništa na svoju ruku, samo me zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Odmah, da. Prestala sam s utrićima, dakle mengu ću dobiti u pon ili uto, a 3.d.c. sam opet gore. Idemo s klomifenima, a mislim da će me staviti na istu dozu 2 dnevno (100mg) 5 dana. E sad ono što mene zanima - možda netko ovdje zna - kada bih pila veću dozu (3 dnevno) bi li to značilo potencijalno i više folikula ili? Mislim, ne pada mi na pamet raditi ništa na svoju ruku, samo me zanima.
    Ja ti mislim, po sebi da nema veze broj klomifena s folikulima. mislim da ide po kilaži nešto, kako sam ja shvatila. ali više od 3x1 mislim da se već ne daje neg se ide na drugi lijek. mislim da to ide onak ili reagiraš ili ne reagiraš. sretno u novom postupku!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ValaMala bas mi je zao zbog negativne bete i ja sam se nadala dobrim vijestima, no dobro je sto odmah ides dalje.Iskreno nemam pojma da li bi sta pomogla veca doza klomifena ili bi cak bilo kontaproduktivno, no zna doktor ne brini, vec ce on ocijeniti do kraja stimulacije treba li stogod dodavati ili oduzimati.Sretno ovaj put od srca ti zelim i nastavi nas izvjestavati.Drago mi je zbog novih trudnica na VV nadam se ih bude sve vise.Pusa!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ValaMala baš mi je žao,al drugi put će bit više sreće,super što odmah nastavljaš.divim se tvojoj dobroj energiji

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja sam u petak 18og gore na dogovoru -razgovoru za FET ili prenos kod L...hm vidit ću sta kaze dr A.
    S javi se kako je bilo

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ValaMala žao mi je

laky meni je tad beta

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Puno hvala cure, baš ste divne
    Da, slažem se, malo je nezgodno sjediti tamo u čekaonici i čekati da te doktor pozove, a onda ti u lice kaže nalaz. Kada saznam da sam trudna, želim da mm i ja zajedno vidimo tu brojkicu, a ako nije uspjelo, da se opet zajedno utješimo. Mislim da ću sljedeći put vaditi u domu zdravlja gdje je moj primarni ginekolog. Isto su nalazi gotovi popodne.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

ValaMala,stvarno mi je žao...držim fige za sljedeći put...
    SRETNO SVIMA NAMA...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •