Stranica 43 od 62 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

kad je najbolje da dođem an pregled u koliko sati ,odnosno kad zavrsavaju punkcije i transferi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    kad je najbolje da dođem an pregled u koliko sati ,odnosno kad zavrsavaju punkcije i transferi
    Poslije 10 svakako!! 3dc sam bila naručena na 10. a sad dok sam bila na AIH smo bile sve riješene oko 10. s tim da je bila samo jedna punkcija s jednim folikulom

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

trebam u petak pa ću vidit jer šmizlu ostavljam kod frendice

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Joj opet smo došli u fazu guranja problema i činjenica pod tepih.. (i svi se trebamo klanjati i vikati živio VV!!!!)

Vidim da cure nisu skužile u čemu je problem !!!! nadam se da i nećete morati osjetiti blagodati ovoga debilnog zakona na svojoj koži..
    Mislim da bi bilo još više uspješnosti i trudnoća da dr. punktira i naše folikule i oplodi u postupcima sa zamrznutim js.. Jer REALNO to je i jedina nada da takav postupak uspije (s obzirom na metode zamrzavanja i odmrzavanja jajnih stanica na VV)..

Ja osobno ne znam kako ću skupiti snage za novi postupak.. ovo me ubilo..(znam da ću opet imati više od 2 js i da će višak zamrznuti i da ću opet prolaziti kroz isti cirkus kao i sad..i ljuti me zašto se zamrzavaju js lošije kvalitete koje stvarno nemaju nikakve šanse)

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Šiškice, žao mi je što ti je teško i nadam se da ćeš skupiti snage za novu borbu. Svi smo ovdje u više-manje istim cipelama i mislim da se razumijemo

Ovo što sam napisala o VV nije bilo u svrhu klanjanja ili izvikivanja pohvala, nego mi je jednostavno bilo prekrasno vidjeti toliko trudnoća i to mi daje nade u moje postupke, a tako i svima onima koji su gore. To je sve. Prekrasno mi je čuti za bilo koju mpo trudnoću, u bilo kojoj klinici, a kamoli ne u onoj gdje se i sama liječim...

Nitko ne gura činjenice i probleme pod tepih, sve što je pisano ranije stoji, zakon je sranje, cijela priča sa zamrzavanjem i ostalo. Nadam se da će se to uskoro promijeniti jer je doista srednji vijek.

Još jednom velike čestitke hrpi novih mama na VV i vibrice svim trudilicama da uskoro postanu trudnice!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Na žalost ispada da je to žrtva koju moramo svjesno odraditi kad smo već odabrali liječenje u hrvatskim državnim klinikama. Bar dok se zakon kada i ako promijeni.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Šiškice, ima tu i drugih stvari osim što Vuk baca ili ne upotrebljava j.s. iz prirodnog ciklusa u sekundarnom IVF-u ili u IVF-u s odmrznutim j.s., a to je među ostalim da se j.s. na Vuku zamrzavaju slow freezing metodom koja je za kvalitetu j.s. i uspješno odmrzavanje kobna.......... Druge klinike to čine vitrifikacijom i očito ipak nešto uspješnije.............. bar više cura dođe do transfera. Zašto je to tako, e i to pitajte kao što sam rekla doktore gore.

ValaMala, pozitiva je dobra, dobrodošla i prijeko potrebna no isto tako treba imati na umu da je Vuk ipak s najlošijim rezultatima ikada............... kad će se to i kako poboljšati.. eh to će vrijeme pokazati. Mnoge ovdje se javljaju u postupke, objavljenih trundoća s Vuka na ovome topicu mislim da je tek dvije od odlaska Lane i Lučingera..................

Ja se uistinu nadam da će krenuti, da je krenulo, no zato ipak treba proći malo više vremena nego 4 mjeseca.

U svakom slučaju sretno svima...................... a Pirica..... i držim fige za dalje.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 15.02.2011. at 17:56

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure, dajte, ako vas nešto i muči u postupcima, u bolnicama, pitajte doktore, pa čak i samozatajnog dr. A, pitajte biologa, pitajte koliki je postotak trudnoća na Vuku iz IVF-a/ICSI-a od broja započetih postupaka.............. neće vam glavu otkinuti.................

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pitam ga uvijek apsolutno sve što me interesira. Ne kužim ljude koji se boje doktora i dopuste da izađu van bez svih informacija. Na koncu radi se o mojem tijelu i ne dolazi u obzir da budem u neznanju u vezi ičega. Na ovom topiku piše svega nekoliko cura koje su sada na VV u postupcima, a gore je svakodnevno prestrašna gužva.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Pitam ga uvijek apsolutno sve što me interesira. Ne kužim ljude koji se boje doktora i dopuste da izađu van bez svih informacija. Na koncu radi se o mojem tijelu i ne dolazi u obzir da budem u neznanju u vezi ičega. Na ovom topiku piše svega nekoliko cura koje su sada na VV u postupcima, a gore je svakodnevno prestrašna gužva.
    samo da se ubacim,ovo kaj je sad gore je ništa prema onome od npr.2009godine,kad je sve ono bilo puno, nisi imao gdje stajati,a sad su jedva stolice popunjene i to zajedno sa muževima.znam 0 čemu pričam jer sam bila u četvrtak gore i vidjela,tužno...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Vala Mala i nove cure nemaju pojma kakva je "BILA" gužva na VV..
    Ovo sad , kad je najveća gužva, je 1/4 onoga što je prije bilo..

Na kraju krajeva tko nije tada bio gore i neće nikada ni shvatiti o čemu pričamo..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam gore od lipnja prošle godine i bila sam pacijentica dr. L. No, bilo kako bilo, nostalgiju na stranu, cure, sretno vam u klinikama koje ste odabrale

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U koliko sati dr. pacijenticama koje su radile nalaz na VV objavljuje betu? Kad treba doći gore?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam išla u pola 12, a ove cure je zvao negdje iza 11. Mislim da to ide ovako - obavi što ima u sali, pa zove unutra prvo cure s punkcije, pa one s transfera, a onda idu bete.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam išla u pola 12, a ove cure je zvao negdje iza 11. Mislim da to ide ovako - obavi što ima u sali, pa zove unutra prvo cure s punkcije, pa one s transfera, a onda idu bete.
    Hvala

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam gore od lipnja prošle godine i bila sam pacijentica dr. L. No, bilo kako bilo, nostalgiju na stranu, cure, sretno vam u klinikama koje ste odabrale
    Da, ali onda je već novi zakon debelo bio ma snazi i ove sad gužve nemaju veze sa gužvama od prije 4 godine kad sam ja krenula gore.
    Neki dan sam pročitala kako je netko napisao da je bila baš gužva jer su bile 4-5 punkcija i isto toliko transfera. Cure moje u dobra stara vremena kada je bilo ispod 12 punkcija sestre su rekle npr Ah, danas samo 10, a isto toliko transfera i još barem 5-6 AIH.
    Stara ekipa zna o čemu pišem.
    Šiškice javi se

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

gore sam u petak a "stara" sam ...nadam se da nije guzva ...samo iskreno danas sam s frendicom i smizlom bila u vinogradskoj u podne i bile su 2 pacjentice

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Vala Mala ti ideš na AIH ?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne, ovo prošli ciklus je trebao biti aih, ali sam reagirala na klomifene s 4-5 folikula, pa smo ipak išli na ivf. Sada sam opet na klomifenima i ako nakon štoperice ne popucaju folikuli ići ćemo opet na ivf. Sad u subotu mi je 1.folikulometrija, pa ću znati više. Pošto dosta dobro reagiram na klomifene, dr. ne želi na punu stimulaciju

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ovaj put su me lupili klomifeni jače nego ikad, imam valunge kao žena u menopauzi. :-S Samo se nadam da se dolje nešto dobro događa...

Curke, čekalice bete, kako ste? Vibram za ogromne brojčice!
    Svim ostalima veliki zagrljaj i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.....

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

[QUOTE=Kadauna;1815239]Cure, dajte, ako vas nešto i muči u postupcima, u bolnicama, pitajte doktore, pa čak i samozatajnog dr. A, pitajte biologa, pitajte koliki je postotak trudnoća na Vuku iz IVF-a/ICSI-a od broja započetih postupaka.............. neće vam glavu otkinuti.................[/

Pitala ja dr A za trudnoće iz zamrznutih oocita, svega sedam ili osam u Hrvatskoj (pitala prošli tjedan), koliko on zna.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Poslije 10 svakako!! 3dc sam bila naručena na 10. a sad dok sam bila na AIH smo bile sve riješene oko 10. s tim da je bila samo jedna punkcija s jednim folikulom
    slažem se, poslije deset sve koje nisu u postupcima a one koje se u postupcima ( stimuliranim ili ne ) dr prima prije punkcija i transfera, što znači odmah po njegovom dolasku. Mene je čak sestra ovaj put naručila za dogovor u sat.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A sad da javim kaj samnom, sutra odmrzavanje oocita pa MOŽDA u subotu transver ....

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure, gore sam od prije 10, završila sam u 14:30!

Evo prvo lijepih vijesti za sve nas na VV. Danas je u čekaonici bilo plača i smijeha i vikanja. Od 5 cura koje su čekale betu, 4 trudnoće! Sve ogromne bete. Jučer od tri čekalice, tri trudnoće! Pričaju mi cure koje su gore na folikulometrijama da je tako skoro svaki dan! Baš sam sretna, trebale ste to vidjeti!

Što se mene tiče, od danas sam opet 5 dana na klomifenima 2x1, a u subotu 1. folikulometrija. Ako sve bude ok i folikuli ne puknu, ići ćemo na IVF.

Ono što me skroz obeshrabrilo, ma zapravo, ubilo u pojam je taj moj nesretni cerviks. Već sam pisala da je pun zavijutaka, kao slalom i dr. je rekao da ćemo pokušati proći kroz njega i prije transfera. Danas su on i doktorica prvo 15 min uz ultrazvuk pokušavali i nikako. Onda su me poslali van da pijem vode i napunim skroz mjehur, pa smo na kraju išli u salu i tamo su mi jedva jedvice na kraju uspjeli proći do maternice.

Nekako vjerujem da u ovom prošlom IVF-u j.s. nikada nije ni došla do moje maternice. Transfer je rađen bez ultrazvuka i vjerojatno su je ispustili negdje u bespućima cerviksa. Pretužna sam i dr. je rekao da nam je transfer najslabija karika u lancu i da za neki postotak težek transfer svakako smanjuje uspješnost cijele priče. A da i ne pričam o tome koliko je ovo danas sve bilo bolno i teško...

Dobro, sad sam se ispucala, moram prestati s crnjakom, krenuti piti te klomifenčiće i nadati se najboljem. Pusa svima
    I ja bila taj dan gore,al sam otišla prije objave. Bila sam na kavici s jednom od tih trudnica to jutro,čekala sa njom betu, tad još nije znala da je trudna, dođem doma i ona mi javi betu ! Plakala sam od sreće i zbog nje ali i ostalih, bilo ih je 8 s njom na transveru a 4 su trudne !!!!

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Na žalost ispada da je to žrtva koju moramo svjesno odraditi kad smo već odabrali liječenje u hrvatskim državnim klinikama. Bar dok se zakon kada i ako promijeni.
    Oprosti, ali moram ovo komentirati. Zbog ovakvog pasivnog stajališta bojim se da ćemo mi puno gore proći od Italije. Naše klinike će sve kao i Vuk samo padati u uspješnosti jer nam doktori rade po šablonama vrlog nam ministra.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jasna, samo sam komentirala kakva je trenutna situacija u državnim klinikama. Moja malenkost je na forumu ipak već nekoliko godina a MM i ja dali smo i nekoliko intervjua, te sudjelovali u svim akcijama protiv ovog Zakona - toliko o "pasivnom stajalištu" - upravo zbog toga ovo gore sam i napisala!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja ovo više ne mogu čitati - NIJE TRANSVER NEGO TRANSFER!!!!!!!!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ups nisam valjda opet ja!!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hajde iskusnije cure, odgovorite mi.. jer sam zbunjena. Bila sam na vađenju krvi za hormone, 3. dan ciklusa. Dr nije ništa rekao da moram ići poslije ovulacije radi progesterona... to je tak ok? Nije li cilj u jednom ciklusu napraviti ta 2 nalaza? Jel moguce da je zaboravio?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Hahaha, slažem se, hvala što si ovo napisala!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa nemoj čitati tema je VV a ne pravopis....a velika slova su vikanje

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sta god da je samo sa uspije i to je najvaznije

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

zna li koja dal je subotom gužva na vv?!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ovisi kako koji put. Ja sam u subotu gore na folikulometriji sad u subotu, prije par tjedana je u subotu bilo dosta gužva

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hvala,i ja u subotu dolazim...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Super, ja sam tamo već od pola osam, pa kad dođem na red. Možda se vidimo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala sretno sutra.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sretno eva, pratim te na inseminaciji i čini mi se da imaš opake simptome trudnoće! Nadam se da je to to! Javim sutra što je bilo, samo da bude više folikula i da je sve ok!

Imam danas onako eggwhite (prozirni rastezljivi) iscjedak, pa nije moguće da su već tako narasli da je blizu ovulacija? Samo neka mi njih uhvatimo...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sretno eva, pratim te na inseminaciji i čini mi se da imaš opake simptome trudnoće! Nadam se da je to to! Javim sutra što je bilo, samo da bude više folikula i da je sve ok!

Imam danas onako eggwhite (prozirni rastezljivi) iscjedak, pa nije moguće da su već tako narasli da je blizu ovulacija? Samo neka mi njih uhvatimo...
    Joj da ih bar ima puno, ali sigurno hoće. Brzo ćeš ti na trudnički forum. Ne znam jesu li to trudnički simptomi ili ne, ali se nadam da će biti nešto. Još jednom sretno.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sretno cure sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas sam bila nakon 2,5 godine na VV s curicom.bila je toliko nemirna da su nas pustili preko reda.neznam koliko je bilo punkcija ali sam izbrojala 11 transfera i 9 cura koje su čekale na dogovor.
    nije guzva kao sto je bila ali ima dosta cura .dr Alabić sam radi i puno je nasmijaniji nekako neopterećen ...ja sma dogovorila FET kad zavrsim papa i imam 3 slamčice pa počinjem tamo gdje sve počelo.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

laky super za dogovor, ja ću se u pon naručit i probat užicat prirodnjak

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hahaha, slažem se, hvala što si ovo napisala!
    a sta cu....sorry

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

i ja sutra gore, nadam se da je koja od njih 6 uspjela preživjeti odmrzavanje........

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam bila nakon 2,5 godine na VV s curicom.bila je toliko nemirna da su nas pustili preko reda.neznam koliko je bilo punkcija ali sam izbrojala 11 transfera i 9 cura koje su čekale na dogovor.
    nije guzva kao sto je bila ali ima dosta cura .dr Alabić sam radi i puno je nasmijaniji nekako neopterećen ...ja sma dogovorila FET kad zavrsim papa i imam 3 slamčice pa počinjem tamo gdje sve počelo.
    Sretno Laky.... kad očekuješ onda FET?

I super da je gužva, odlično i baš me raduje, jer 11 transfera je stvarno, stvarno mnogo................ neka, nadam se i većem broju trudnica uskoro )))))

Tulipan83, sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

FET kad zavrsim papa i CB a ja ovako "brza" hm a 11 transfera je ok ..ja nekako gldam ovoliki broj na 1 liječnika i nije malo ja sma dosla u 10.30 s frendicom i ona je zavrsila u 14.40 ...hm ja ranije jer nevjerujem da im je trebalo "devastiranje" čekaonice od strane LU..
    Jedna sestra je komentirala da je aktivna na doktora (LU)činger pa smo se smijali

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Onda nas je sutra nekoliko gore, ništa, mahat ćemo si u čekaonici!

Bilo bi fora da i na ovom podforumu netko radi onu listu da nam je lakše pratiti što se zbiva sa kojom od VV cura. Tko to obično radi, moderatorice?

Uglavnom koliko sam uspjela pohvatati Ružo i Eva puno puno sreće i da se u tibicama kuhaju bebači!

tulipan83 vibram jako da su se sve lijepo odmrznule i da se oplode samo tako!

pirica, laki..... i sve ostale da sve bude baš onako kako se nadate da će biti i da uskoro veselo raspravljamo o trudničkim slatkim mukama

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ValaMala, listu rade cure, zašto npr. ne bi radila ti? Ja bih voljela pratiti tijekove VV pogotovo trudnoće koje vam svima od srca želim!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dogovoreno. Kad se vratim s VV danas idem u istraživanje po zadnjim stranicama da pohvatam tko što kako itd... pa ću napraviti listu. A vas sve molim da nabacite koju riječ o tome što se sada zbiva s vama, pa da mogu dodati na listu. Pusa svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •