Stranica 48 od 59 PrviPrvi ... 38464748495058 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eva, žao mi je. Držim fige da malac naraste. S druge strane, sada je barem sigurno da više nećete pokušavati slabe stimulacije i da su aih-ovi prošlost, a to je super.

sweety, 22% pokretnih ukupno, misliš progresivno pokretni + razred B + razred C? To mi se čini dosta malo, no naravno, nisam doktor i nemam pojma od kuda je tvoj nalaz. U zadnjem nalazu mm je imao 44% progresivno pokretnih i po 10% B i C razreda pokretljivosti i 36% nepokretnih. Ako se liječite na VV, savjetujem ti da tm ode andrologu (dr.Čolak, na istom katu gdje smo i mi, na onom prozoru se može naručiti), pa da s njim razgovara o nalazu, a odmah će napraviti i novi

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj Vala nadam se da je s tim gotovo.
    Sljedeći postupak, mislim da će biti turbo stimuliran.
    Žao mi je što je ovo možda propalo, ali hvala Bogu iza mene je.
    Još subota i onda ću konačno znati na čemu sam.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo i mene, enivej ostalo je malo cisti po desnom jajniku od stimulacije i trebao bi proći još jedan ciklus aliiiii 3dc kad bi trebala doći će najvjerovatnije bit u Splitu i radi 2 dana bi mogla popušit cijeli ciklus grrr, cijeli dan si gruntam i došla sam do zaključka da bi ovaj momentalni trebala produžit za par dana, ali ne znam kako i onda mi onaj na kraju travnja neće propast, uhhhh

eva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu
    Vala kad pada testić

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    cijeli dan si gruntam i došla sam do zaključka da bi ovaj momentalni trebala produžit za par dana, ali ne znam kako i onda mi onaj na kraju travnja neće propast, uhhhh
    Utrići te ne drže da s njima produžiš ciklus? Možeš s Primolut Nor, al trebao bi ti neko napisat privatni recept.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Utrići te ne drže da s njima produžiš ciklus? Možeš s Primolut Nor, al trebao bi ti neko napisat privatni recept.
    razmišljam o utrićima, ali ne znam kad počet, danas mi je 21dc ne bi smijela prokrvarit prije 40dc

i da sama sam sebi komićna jučer sam kukala kako će mi ciklus dugo trajat a sad bi ga produžila.

Vala nemoj sutra, ali 11dnt je ok

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jeste uspjele saznati kako dr. radi oko Uskrsa ?
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 08.03.2011. at 20:23

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    jeste uspjele saznati kako dr. radi oko Uskrsa , da znamo planirati!!!
    nisam ni pitala, ali uvijek je radio

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pirice nadam se da će ti se ovaj fakat i produžit, ali na dulje vrijeme.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

M i D vidim da si bila na 3 aiha.
    Šta sad planiraš i kad?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pirice, ako želiš produžiti ciklus, probaj s utrićima, ja bez da prestanem s njima nikada ne prokrvarim... samo ideja, nadam se da ti se neće baš tako poklopiti - to je koma, tako je meni 1. planirani aih propao zbog toga što se cijela stvar poklopila s Božićem...

Za test, luda sam, nemam pojma... skoro da ga ne bih radila da se još malo nadam, a onda ja nisam tip koji se može oduprijeti takvoj napasti...

Kupila sam danas GraviGnost Ultra, to je navodno najosjetljiviji test na našem tržištu, detektira već 10 jedinica HCG-a u mokraći, dok ostali svi oko 20-25 jedinica, dakle 2 puta je osjetljiviji. Sutra mi je 9dpt i jednostavno nisam pametna da li da sutra pokušam s jutarnjom mokraćom?

M_i_D avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Eva, ja sam ti svaki put imala AIH 16.-17.dc i išla sam uvijek po pet puta na folikulometriju, drL je samo komentirao "mi se krećemo puževim korakom", i svaki put je bilo upitno što će biti, i na kraju je uvijek bilo bum dva, a jednom i tri, tako da nemora biti da ovaj postupak propada.Pila sam klomifen 2x1 do štoperice, i to od 3dc.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

M i D i ja se nadam da će u subotu biti sve ok.
    Malo me to živcira jer je u prošlom ciklusu bilo sve ok. Dr. kaže da je sad trebao biti bum jer sam i prošli ciklus bila u postupku.
    Ja sam sad pila 2 dana po 3, a 3 dana po 2.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kada obično prokrvariš? Ja bih krenula nekih 5 dana prije nego inače prokrvarim i drmala cijelo vrijeme (bar 3x2), ali fakat nisam pametna. Možda da zvrcneš kojeg ginekologa ako imaš nekog kome vjeruješ? Koliko dr. nema? Zašto ne razgovaraš s njim o opciji da te pogleda doktorica, tek toliko da kreneš, a on kad se vrati preuzima (naravno, ako nije predugo što ga nema)

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Kada obično prokrvariš? Ja bih krenula nekih 5 dana prije nego inače prokrvarim i drmala cijelo vrijeme (bar 3x2), ali fakat nisam pametna. Možda da zvrcneš kojeg ginekologa ako imaš nekog kome vjeruješ? Koliko dr. nema? Zašto ne razgovaraš s njim o opciji da te pogleda doktorica, tek toliko da kreneš, a on kad se vrati preuzima (naravno, ako nije predugo što ga nema)
    ima dr.-a ali nema mene
    a fora je šta mi je sad ciklus nakon stimulacije i ne znam koliko će trajat, on je danas rekao da će bit dug ciklus (mislim svaki mi je dug), a koliko je to dana ne znam. inaće mi prosjek 32 dana, najduži u povijesti je bio 38 dana

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aha, kužim, ako je inače tako dug, možda i nije loše da probaš s utrićima. Gle, od njih doista nema štete, a mogu pomoći da ti ne propadne taj ciklus (neka me netko ispravi, ako sam u krivu, meni dr. upravo nije htio davati nikakvu kemiju kad nikako nije htjela doći menga, nego me uvijek stavljao na utriće 10-ak dana, a menga bi došla neka 3 dana nakon prestanka s njima)

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Aha, kužim, ako je inače tako dug, možda i nije loše da probaš s utrićima. Gle, od njih doista nema štete, a mogu pomoći da ti ne propadne taj ciklus (neka me netko ispravi, ako sam u krivu, meni dr. upravo nije htio davati nikakvu kemiju kad nikako nije htjela doći menga, nego me uvijek stavljao na utriće 10-ak dana, a menga bi došla neka 3 dana nakon prestanka s njima)
    a ono ako do 33dc ne počmem brljat počet ću s utrićima pa kud puklo

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pirice želim ti sreću u tvom planu.
    Želim ti da ti menga kasni i da dobiješ dan kad budeš odlazila iz Splita.
    Zašto bi bilo jednostavno kad može zezeti.
    Danas je neki takav dan. Vidjela si, ni jednoj od nas 3 nije išlo kako je zamišljeno.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Počni ti i oko 30.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vala je si li utriće pila ili stavljala?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uvijek stavljala kad god sam mogla odležati bar sat vremena. Ako ne, onda bih popila. No imam baš gadne vrtoglavice kad popijem, tako da to izbjegavam

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pirica, počni ranije, možeš polako i sad, 3x1 pa 3x2.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    pirica, počni ranije, možeš polako i sad, 3x1 pa 3x2.
    uh tek mi je 21dc a trebam dogurat bar do 40

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja od danas u postupku, primila gonal u 12 i sutra bih trebala drugi u 10 al sam sada skuzila da mi i gin. i dr. opce prakse rade popodne, koliko je vremenski rok izmedju dva pikanja ????? I jos nesto, dobila dvije ampule i dva praska dal ide sve to ?????

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja od danas u postupku, primila gonal u 12 i sutra bih trebala drugi u 10 al sam sada skuzila da mi i gin. i dr. opce prakse rade popodne, koliko je vremenski rok izmedju dva pikanja ????? I jos nesto, dobila dvije ampule i dva praska dal ide sve to ?????
    pikanje bi trebalo bit ako ne svaki dan u isto vrijeme onda bar približno isto
    sestre ti nisu objasnile kako ide pikanje??

evo ima i tema http://forum.roda.hr/threads/30090-s...anje-injekcija
    Posljednje uređivanje od pirica : 08.03.2011. at 22:35

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zasto mi je onda rekao da primim u deset ??? Ako ide svaki dan u priblizno isto vrijeme onda bi mi dr. mogla dat jer radi od pola 1

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam menopur prvi put primila oko 10, a dalje sve između 07-08

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

TOMISLAVA, ja sam bila na injekciji kod sestara kad je druga sestra objašnjavala jednoj curi kako se piknuti. Ona je pitala zar ne bi mogla kod svog doktora ići na te injekcije, a sestra joj je vrlo strogo objasnila da dr. radi jedan dan ujutro, drugi popodne, a da terapiju treba primati u isto vrijeme. nemoj se igrati s tim. par sati je ipak par sati... nauči kako si dati sama

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

TOMISLAVA, ja sam bila na injekciji kod sestara kad je druga sestra objašnjavala jednoj curi kako se piknuti. Ona je pitala zar ne bi mogla kod svog doktora ići na te injekcije, a sestra joj je vrlo strogo objasnila da dr. radi jedan dan ujutro, drugi popodne, a da terapiju treba primati u isto vrijeme. nemoj se igrati s tim. par sati je ipak par sati... nauči kako si dati sama
    A ha lako vama rec......ja spadam u onu grupu koja okrece glavu kad im se injekcija daje

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja sam okretala glavu ( okrečem i sad kad vadim krv) ali ovo je tako jednostavno i bezbolno, a iglica je tako sićušna da se stvarno nemaš čega bojati

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutros sam dobila u ruku, kako da uopce dohvatim do tamo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros sam dobila u ruku, kako da uopce dohvatim do tamo

Nije cak ni to nemoguce, ali to je vec za napredne samopikalice...

Ti se kao potpuna pocetnica komotno i bez ikakvih problema mozes piknuti u trbuh. To je ujedno i najbolje mjesto za samopikanje. Za sve ostale detalje i sva moguca pitanja koja ti se mogu jos postaviti predlazem da proucis temu o Samodavanju injekcija za koju ti je vec pirica dala link.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

u trbuh draga, u trbuh, pusti ruku, to bi te samo boljelo, a u trbuh ne boli niš, pogotovo ako imaš malo špekića

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Curke sretno svima mislim na vas i pratim vas i kad ne pisem
    Tomislava pogledaj ove filmice mozda te ohrabre kao i mene jednom davno, a bas sam trtarila nemas pojma koliko. Pusa i sretno!
    http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewt...p?f=33&t=53474

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure mislim da od mog postpuka jedan veliki ništa. Jutros ogroman pad temperature, boli skroz kao da ću dobiti i jednostavno osjećam da je to to... prejadna sam, baš jad i bijeda

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

jutro cure, ja jutros radila test (12 dpt) i naravno negativan, ali to sam nekako već i osjećala i , tako da mi i nije neki veliki šok,
    žao mi je što prekidam niz trudnoća, ali eto....

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

draga ne znam što bi ti rekla niti ima smisla da te tješim, kad sam se i sama već 9dpt predala, osim da mi je žao što je tako, i iskreno se nadam da još ima nade

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure mislim da od mog postpuka jedan veliki ništa. Jutros ogroman pad temperature, boli skroz kao da ću dobiti i jednostavno osjećam da je to to... prejadna sam, baš jad i bijeda
    ValaMala, molim te bez pretencioznih zaključaka. Samo se bez veze opterećuješ sa tim mjerenjem temperature. Napravi testić danas il sutra a onda još i na vađenje bete 14.03. Držim fige!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mislim da ću vaditi betu u petak, 11dpt

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim da ću vaditi betu u petak, 11dpt
    dr. A će te tražiti da izvadiš i 14.03. pa možda bolje pričekati sa betom. Testić uvijek možeš napraviti.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

A gle, ako beta 11dpt bude nula, sumnjam da će me išta tražiti... a nemam pojma

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo da se pohvalim, mm mi je dao menopur u trbuh i nisam nista osjetila Hvala na savjetima i podrsci super ste
    Sad znam tko ce mi i stopericu dat
    Vala ja se ne bi previse oslanjala na toplomjer psiha cuda radi

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kiša, ti si bila na punoj stimulaciji prije ovog ivf-a? Što je sljedeće? Kada vadiš betu?

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

kiša, ti si bila na punoj stimulaciji prije ovog ivf-a? Što je sljedeće? Kada vadiš betu?
    a svejedno mi je sad kad ću je vadit, valjda u petak da se što prije skinem s utrogestana, stvarno ne znam još što ću dalje, išla bih što prije u novi postupak, ali mi je zeznuto i zbog posla, jer često me nema, pa me strah otkaza, ali opet moram znati što mi je prioritet, a to je zasigurno bebica, ne znam nisam pametna

gle glupo je što ti baš ja ovo govorim, ali dobro ti cure govore, mislim da ti ta temp. nema baš nekakve veze, i tek ti je 9 dpt, znam da te sad teško utješiti, pa ti šaljem bar

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala ti, draga moja.. ali nekako iznutra osjećam da u meni nema moje mrvice...
    Nakon bete ionako ideš odmah unutra doktoru, pa vidi što će ti on reći kad možeš ponovo i možete li u međuvremenu ugurati koji prirodnjak.

Ali čekaj, nemaš li ti i nešto zamrznutih stanica iz zadnje punkcije?

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

imam 5, ali znaš i sama kakav je uspjeh sa zamrznutim js
    a betu neću vaditi u zg, tako da ću ga samo zvati

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam zašto sam ja zabrijala da betu vadiš danas, pa čekam i čekam rezultate... Sretno sutra!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej curke, napravila sam test jutros i minus kako sam i očekivala. Ni naznake bilo kakve crtice u drugom prozoru. U ponedjeljak moram vaditi betu, pa ću odmah i razgovarati s dr. što dalje. Nadam se da će pristati da u ovom sljedećem ciklusu krenemo odmah s polu-stimuliranim, ovaj puta klomifeni + gonali... pa ako od toga ne bude ništa, može pauza koliko želi.

Počeli smo ozbiljno istraživati i razmišljati o dr. Rešu i Ljubljani, love apsolutno nemamo, ali ne namjeravam umrijeti u četrdesetoj od karcinoma zbog 10 krvničkih stimulacija. Ako to znači da nećemo jesti, nećemo.
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 11.03.2011. at 09:56

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej curke, napravila sam test jutros i minus kako sam i očekivala. Ni naznake bilo kakve crtice u drugom prozoru. U ponedjeljak moram vaditi betu, pa ću odmah i razgovarati s dr. što dalje. Nadam se da će pristati da u ovom sljedećem ciklusu krenemo odmah s polu-stimuliranim, ovaj puta klomifeni + gonali... pa ako od toga ne bude ništa, može pauza koliko želi.

Počeli smo ozbiljno istraživati i razmišljati o dr. Rešu i Ljubljani, love apsolutno nemamo, ali ne namjeravam umrijeti u četrdesetoj od karcinoma zbog 10 krvničkih stimulacija. Ako to znači da nećemo jesti, nećemo.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ValaMala, nemam kaj reći... znaš da za tebe navijam- imaj na umu moj geeenijalni plan...možda bude treća sreća... a možda se ipak u ponedjeljak iznenadiš?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala draga, idemo dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •