Stranica 49 od 62 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jao, pirice, ne mogu vjerovati! Baš mi je žao. Dr. koji je meni radio laparo je rekao da će iskoristiti to što me već režu kako bi pregledao apsolutno sve što može. Imaš pravo, bar znam da su maternica i jajovodi super... Ti si onda morala naknadno na HSG? Nadam se da ti nije bio jako bolan...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Jao, pirice, ne mogu vjerovati! Baš mi je žao. Dr. koji je meni radio laparo je rekao da će iskoristiti to što me već režu kako bi pregledao apsolutno sve što može. Imaš pravo, bar znam da su maternica i jajovodi super... Ti si onda morala naknadno na HSG? Nadam se da ti nije bio jako bolan...
    da išla sam naknadno na hsg i nije bio bolan jedino je pitanje koliko je točan, a to je vječno pitanje idiopata, ali na laparo ponovno ne hvala

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ovisi o dužini ciklusa, rastu folikula i ovulaciji.
    Moji cuklusi su 28 dana i punkcija je obično bila 11-12dc.

Transferi su sad po novom zakonu uglavnom 2 ili 3 dan od punkcije (5 dan se išlo na blastociste), s tim da je dan punkcije 0 dan.
    1 dan nakon punkcije možeš dobiti info da li se stanica upće oplodila, a Od 2dan kreće dioba stanice. Tad govorimo o 2 staničnom ili 4staničnom zametku.
    Hvala ti puno.
    Baš si mi dobro objasnila. Puno mi je jasnije.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    da išla sam naknadno na hsg i nije bio bolan jedino je pitanje koliko je točan, a to je vječno pitanje idiopata, ali na laparo ponovno ne hvala
    Eto još jedne korisne informacije i razlike u protokolima. Kod nas obje po starom je bilo 1dc.

Ja ću vjerojatno od proljeća u nove postupke, ali na žalost ne više na VV.
    Malo su me usporili spontani, ali idemo dalje pa kako treba biti bit će.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Eto još jedne korisne informacije i razlike u protokolima. Kod nas obje po starom je bilo 1dc.

Ja ću vjerojatno od proljeća u nove postupke, ali na žalost ne više na VV.
    Malo su me usporili spontani, ali idemo dalje pa kako treba biti bit će.
    a kuda ćeš ako nije tajna

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

a kuda ćeš ako nije tajna
    L. privat, VG ili možda CITO samo treba uloviti termin i skupiti lovu ako se ide privatno.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zna li netko mogu li se krvne pretrage oba partnera (na HIV i ostalo) obaviti igdje drugdje (sa uputnicom) osim u Petrovoj 3. Neko jutro smo bili tamo, ima preko 100 ljudi u cekaonici

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

L. privat, VG ili možda CITO samo treba uloviti termin i skupiti lovu ako se ide privatno.
    Cito i meni odzvanja u glavi, pogotovo jer sam i st i imam gdje boravit

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko mogu li se krvne pretrage oba partnera (na HIV i ostalo) obaviti igdje drugdje (sa uputnicom) osim u Petrovoj 3. Neko jutro smo bili tamo, ima preko 100 ljudi u cekaonici
    Nisam sigurna, ali i za Petrovu 3 moraš se prethodno naručiti i naoružati strpljenjem jer svejedno čekaš preko sat vremena.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

http://forum.roda.hr/threads/63568-M...epatitis-b-i-c
    evo ga

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nisam sigurna, ali i za Petrovu 3 moraš se prethodno naručiti i naoružati strpljenjem jer svejedno čekaš preko sat vremena.
    A jel se mora biti natašte, tj može li se navečer, ako rade možda je manja gužva?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

super, hvala!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A jel se mora biti natašte, tj može li se navečer, ako rade možda je manja gužva?
    u petrovoj 3 se krv vadi od 7-11 i moraš se naručit
    Posljednje uređivanje od pirica : 02.03.2011. at 21:39

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cito i meni odzvanja u glavi, pogotovo jer sam i st i imam gdje boravit
    Rezultati su im dobri, a koriste i PICSI i IMSI.
    Obzirom da ja i pored naše dijagnoze OATZ ostajem i priodno trudna, ali T završe sa spontanim, možda će to prevagnuti.
    Naravno, novci su...novci

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Rezultati su im dobri, a koriste i PICSI i IMSI.
    rezultati su im jako dobri

cerise avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure,ja bi vas molila ako neka ima email od dr.A..... unaprijed zahvalna

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj cerise prvotno napisa Vidi poruku
    cure,ja bi vas molila ako neka ima email od dr.A..... unaprijed zahvalna
    imam ti br. mob pa ako ga hoćeš nazvat, mail na žalost nemam

cerise avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

imam ti br. mob pa ako ga hoćeš nazvat, mail na žalost nemam
    hvala draga broj imam trebala bi bas mail ako ga ima

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutros sam se piknula Decapeptylom i to je to do bete... brojim 3dnt, u sljedećih par dana bi mogla biti implantacija, ako je to to. Inače jutros me baš boli dolje kao na lijevoj strani maternice i donja leđa (to govori ona koja se zaklela da neće osluškivati "simptome" haha).

Pusa svima!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zanima me da li u ciklusu poslije biokemijske se može ostati trudna ili ipak ne???

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me da li u ciklusu poslije biokemijske se može ostati trudna ili ipak ne???
    naravno da može

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni je moj soc. gin. prošli put rekao kao da na prvi ciklus ne računam jer su hormoni izmješani, a sad dr. A. kaže da probamo. makar ćemo mi sve jedno isprobavati, ali...
    Pirice, kada krećeš u novi postupak, oprosti ako mi je promaklo

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je moj soc. gin. prošli put rekao kao da na prvi ciklus ne računam jer su hormoni izmješani, a sad dr. A. kaže da probamo. makar ćemo mi sve jedno isprobavati, ali...
    Pirice, kada krećeš u novi postupak, oprosti ako mi je promaklo
    u utorak idem nešto probat dogovorit, ja bi s idućom mengom u prirodnjak

biokemijska trudnoća nije ništa čudno i većina žena ju ima i više puta u životu ali ju ne otkriju, a mi koje smo u postupcima ju otkrijemo i tako znamo za nju, nije ona ništa neuobičajeno, samo vi radite i mi budemo ja evo čekam ovulaciju ali me lh testići baš ne raduju

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pošto su zbog pcos-a moje menge po principu "kad me vidiš, nadaj mi se"
    Kod mene je bilo dugo tako, ne znam jesi li ikad koristila kakvu terapiju, meni je 3 ciklusa duphastona napravilo čudo - menzis točan, skoro u dan, krvarenje prihvatljivo, što se tiče i duljine i obilnosti...I tako već cca 6 mj. nakon terapije...spasila sam se...

Na operaciji su mi prošli kroz cerviks (pun zavijutaka), pregledali maternicu - sve savršeno, te provjerili prohodnost jajovoda - predobri. Pošto su već bili unutra, napravili su mi i drilling jajnika, u nadi da će pomoći s pcosom.
    Super da su to napravili kad su već bili unutra, bar znaš da je sve ok, i da ipak postoji neka mogućnost i za prirodno začeće, pogotovo s obzirom na TM s-gram...
    Ono što mi je žao je što na koncu ispada da sam cijelu priču prošla bez ikakvog razloga. Na koncu nikada nisam išla na inseminaciju, jer je uvijek bilo više folikula na klomifenu, tako da je i hsg i operacija bila izlišna...
    Vjerujem da sad tako misliš, da je sve bilo bez razloga i da su te otvarali bez veze, ali da nisu, ne bi sa sigurnošću znala da su ti jajovodi super, što je odlična stvar...i vraća me na gornu priču...
    S druge strane, spremna sam na puno više od ovoga samo kako bih jedan dan upoznala svoje dijete...
    ...želim ti da prođeš što manje...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 04.03.2011. at 09:08

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    a pije se i zbog toga da ne dodje slucajno do izvanmatericne trudnoce, a mi u postupku....
    nisam pitala ali sam tako cula
    pozzz
    Da...definitivno, to se meni nažalost desilo...
    Bila sam trudna, i to preko 8 tjedana, bez ikakvih simptoma, a dr. nažalost to nije viodio...ne krivim ga, nakon laparo su mi rekli da je plod bio na užasno nezgodnom mjestu, teško primjetljiv, na samom spoju jajovoda i maternice...
    ...u svakom slučaju, kotracepcija smiri hormone i definitivno sprečava da dođe do ovakvih slučajeva...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eva, draga moja, čitam da izgleda opet ide inseminacija zboj 1 folikula.Znam da te to malo spustilo, ali tko zna, možda će baš aih biti dobitan za vas. Puno parova ima bebice iz tog postupka, tako da nemoj gubiti nadu, nego samo dalje i misli pozitivno!

Uostalom, do sljedeće folikulometrije se može toliko toga promijeniti. Znaš kako je meni prvi put bilo - 1. folikulometrija 1-2 folikula, druga bum 4-5. Puno sreće ti želim!

Kako su naše ostala VV-ice, malo nam je zatišje ovdje, sve smo se raspisale po odbrojavanju, aih-u...

kiša, ja ću betu vaditi dan ranije, 14.3. tako da idemo isti dan. Možda se i sretnemo ako je vadiš gore na VV? Kako se osjećaš, jel ti teško pada čekanje? Ja sam svakako, malo se osjećam trudna, dolje me probada stalno, temperatura visoka... ali ponekad zamislim da i ovaj put može biti jedan veliki minus i to me jako pogodi... toliko čežnje za našom dječicom koja negdje stoje u redu da se spuste u mamine buše....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala ne vjerujem da ću imati više od jednoga folikula. Nije ni doktor baš neki optimističan.
    Ne zna ni on što ćemo. Ovisi o situaciji. Mada sam skeptična.
    Baš sam neka razočarana, a već sam se i psihički pripremila na punkciju.
    Odradit ću ovaj aih tek toliko da ne propadne ciklus, a onda nadam se da ćemo krenuti malo ozbiljnije.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Eva, opcija je uvijek i to da ti punktira taj jedan folikul, zašto ne porazgovaraš s dr. o tome? Kad ti je sljedeća folikulometrija?

Vidiš kako je tijelo čudno i nepredvidljivo, ja nikako nisam mogla na inseminaciju, usprkos 3 pokušaja, a tebi tako ispada nekako za ivf. Tko zna, možda zato što ti je ovaj postupak dobitni?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eva, opcija je uvijek i to da ti punktira taj jedan folikul, zašto ne porazgovaraš s dr. o tome? Kad ti je sljedeća folikulometrija?

Vidiš kako je tijelo čudno i nepredvidljivo, ja nikako nisam mogla na inseminaciju, usprkos 3 pokušaja, a tebi tako ispada nekako za ivf. Tko zna, možda zato što ti je ovaj postupak dobitni?

Ne znam još možda će i biti punkcija.
    U utorak je 2. folikulometrija pa ću znati više.
    Ne znam zašto tako reagiram, odnosno ne reagiram, na klomifene.
    Sve me strah da mi taj jedan folikul nije bio prazan pa da zato nije ni došlo do trudnoće.
    Ne vjerujem puno u uspješnost ovaj put. Da se htjelo primiti, već bi se primilo. Nije ništa drugačije nego prošli put.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Svaki ciklus je priča za sebe. I kod savršeno zdravih i mladih žena se događa koji ciklus bez j. stanice. Nemoj se obeshrabriti sada praktički na početku. Ovdje ima toliko cura koje su prošle i po nekoliko aih-ova, pa IVF-ova, izgubile nekoliko beba... da bi na koncu došle do svog čudašca. Ne kažem da će tako biti za tebe, samo želim reći da moramo biti hrabre i ustrajne, ovo je borba za najdragocjeniju nagradu što postoji na svijetu... a s druge strane, znaš i sama da i stanje uma ima neku ulogu...

Vidjet ćemo što će sada biti. I nemoj već a-priori odustajati od svoje j. stanice koja možda sada raste i lijepa je i zdrava... Glavu gore, mila i idemo dalje...
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 05.03.2011. at 21:06

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala hvala na podršci. Valjda će biti dobro.
    Neću sad razmišljati od tome. Što bude biti će. Utjecati ne mogu.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

valamala net me nešto zeza pa se ne mogu baš javljati,
    čestitke svim trudnicama, samo uživajte i mazite svoje bušice, a ostalima želim puno strpljenja i snage,

ja sam ti mislila vadit betu u petak 11., tako da ako bude neg. da se mogu oporaviti za vikend,
    mene ti lovi nekakav crnjak tako da sam jučer čitavo popodne preplakala, bila sam baš opuštena i optimistična dok jučer nisam dobila prišt, onaj koji najavljuje kučku,
    danas mi je 9dt i bocka me u križima, nemam pojma, sve mi se čini da je kučka na pomolu

cure držite se i želim svima pluseve velike ko kuća i to u što kraćem roku

evo i smajlići su mi nestali

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Vala ne vjerujem da ću imati više od jednoga folikula. Nije ni doktor baš neki optimističan.
    Ne zna ni on što ćemo. Ovisi o situaciji. Mada sam skeptična.
    Baš sam neka razočarana, a već sam se i psihički pripremila na punkciju.
    Odradit ću ovaj aih tek toliko da ne propadne ciklus, a onda nadam se da ćemo krenuti malo ozbiljnije.
    eva - kao što su ti cure već rekle-nemoj gubiti nadu!
    I ja sam u prošlom postupku (blaža stimulacija) imala samo jedan "pravi" folikul i dva manja,
    ali dobila sam tu jednu dragocjenu jajnu stanicu koja se oplodila i lijepo dijelila, bila vraćena
    i ostvarena trudnoća (na kraće vrijeme)....nažalost nije završilo dobro.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nata, slažem se! Nikad ne znaš kada će se pojaviti ona "prava" stanica. To može biti i kod inseminacije, prirodnog ivf-a sa samo 1 stanicom ili pak kod totalne hiper-stimulacije... samo moramo ostati pozitivne.

Ja samo molim Boga da se moja jedna mrvica primila i da će ostati sa mnom... Iskreno tako mi je teška pomisao na još jedan negativan test, da se bojim i nadati previše

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Molim ako netko zna da mi pošalje mail od dr. Alebića da mu se zahvalim na svojoj djevojčici. Hvala i sretno svima!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, ne gubim ja nadu. Samo razmatram sve mogućnosti. Nadam se ja da će biti trudnoća, jer to me i drži za dalje.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

darcy, ne znam doktorov mail, ali mislim da bi mu bilo predrago da ga dođeš pozdraviti s curicom osobno, a to bi puno značilo i svim parovima u čekaonici. Samo ideja, nemam pojma jesi u Zagrebu itd... Prekrasno za curicu, čestitam od sveg srca!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eva, ma kako ne bi bila! Ja čvrsto vjerujem da ćemo maziti trbuščiće već ovo proljeće!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sutra je moja druga folikulometrija.
    Nadam se da će biti sve u redu i da ćemo bar nešto dogovoriti.
    Ja još točno ne znam u koji ću postupak. Pristajem na sve, samo da uspije.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam sutra oko 10 gore, plava kosa traperice, ljubičasta majca pa ako se tko hoće družit

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam sutra oko 10 gore, plava kosa traperice, ljubičasta majca pa ako se tko hoće družit
    Vidjela sam te na slikama. Valjda ću te prepoznati. Ja ću doći negdje oko 9, pola 10.
    Vidimo se Pirice!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vidjela sam te na slikama. Valjda ću te prepoznati. Ja ću doći negdje oko 9, pola 10.
    Vidimo se Pirice!
    kojim slikama ???

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kojim slikama ???
    Visit homepage, sorry malo sam virkala.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Visit homepage, sorry malo sam virkala.
    ali tu sam smeđa, ha ha sad sam plava

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ali tu sam smeđa, ha ha sad sam plava
    Ma skužit ću ja tebe prije nego ti mene.
    Šta ideš sutra?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Eva sretno sutra, navijam za tebe! Pirice i tebi, dakako, puno sreće!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala hvala ti.
    Doći će i mojih 5 minuta.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da pitam i ovdje

Curke, dajte info molim vas.

Koliko se na VV čeka na stimulirane? Ono, koliko dugo se čekaju ljekovi?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ma skužit ću ja tebe prije nego ti mene.
    Šta ideš sutra?
    idem žicat prirodnjak

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam koliko se čeka, zapravo prođe ti dosta vremena dok skupiš sve potrebne papire i nalaze, ali za razliku od nekih drugih klinika, ne postoji lista, nego ti doktor individualno, ovisno o slučaju kaže kada ideš u postupak. Meni je prošli put, kada je bila negativna beta dao dvije opcije, prva da odmah sljedeći ciklus idemo u polu-prirodnjak ivf, ili da pričekam 2 mjeseca i idemo u punu stimulaciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •